- Η Επικοινωνία Με Τον Αλλο Κοσμο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
υ.γ. AMALIA οι στοιχοι που γραφεις στο κατω μερος των μηνυματων σου ειναι απ την αγαπημενη μου ταινια.Προφανως πρεπει να ειναι και δικια σου αγαπημενη ταινια ε?και να σκεφτεις νομιζα οτι μονο σε μενα αρεσει.ειδικα η στιγμη που ο Rutger Hauer λεει αυτα τα λογια ...
Edited by - blackfire on 14/04/2012 20:45:00
Edited by - retronio22 on 14/04/2012 22:51:06
!!!Vanish the shadows!!!
AitheroVamon- κοιτα δεν το λεω και 'λατρεια' ρε παιδι μου. απλα υποστιριζω. ουτε με τους χριστιανους εχω προβλημα η κατι τετοιο.
Αρχικα ενθουσιαστικα με την δυναμη και τις ικανοτητες το σατανα.. τα οποια απλοχερα μου εδωσε.. ξερω θα μου κοστισουν πολλα στο μελλων τα πραγματα που κανω τωρα .. αλλα νταξει αμα δεν βαλεις και συ λιγο ζουμι στην ζωη σου..... τι να λεει...
απο μικρος ασχολιομουνα και επαιζα γενικα με τους φιλους μου φαντασματα . ghostbusters ξερω γω και χιλια δυο τετοια.. ποιο περι-σατανιστικα. αρχισα θυμαμε 14-15 χρονων και απο τοτε εχουν περασει γυρο στα 11-12 χρονια.
6ZT6HR6
Έχω κι εγώ μερικές ερωτήσεις που αν θες απαντάς.
Τι ακριβώς υποστηρίζεις? Την παντοδυναμία του σατανά?
quote:Τι είναι αυτό που κάνεις τώρα και τι θα σου κοστίσει? Πώς σε βοηθάει αυτός ο δαίμονας δηλαδή?
ξερω θα μου κοστισουν πολλα στο μελλων τα πραγματα που κανω τωρα
quote:Ε,εντάξει και γω προσπαθούσα να κάνω ouija όταν ήμουν 8 χρονών, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να λατρέψω τον σατανά.
απο μικρος ασχολιομουνα και επαιζα γενικα με τους φιλους μου φαντασματα . ghostbusters ξερω γω και χιλια δυο τετοια.. ποιο περι-σατανιστικα. αρχισα θυμαμε 14-15 χρονων και απο τοτε εχουν περασει γυρο στα 11-12 χρονια.
Πρέπει να είσαι σατανιστής για να ασχοληθείς με επικλήσεις πνευμάτων? Δεν νομίζω.

Ό,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά...
επειτα αυτο το ειπα επιδει με ρωτησε ο ΑitheroVamon.
οχι δεν ειπε κανεις οτι πρεπει να εισαι σατανιστης για να κανεις oυija. οποιοσδηποτε μπορει.
Δεχοντας τις δυναμεις του σατανα γνωριζω πως στο μελλον αυτο θα μου κοστισει. και θα μου παρει κατι 'πολυτιμο' για ανταμοιβη.
Βασικα ο δαιμονας αυτος με προστατευει απο τους ιδιους τους αλους τους δαιμονες.
6ZT6HR6
quote:
Βασικα ο δαιμονας αυτος με προστατευει απο τους ιδιους τους αλους τους δαιμονες.
Σε θέλει για πάρτη του.
Ειδικά άν είσαι ευστραφής,με λίγα παραπανίσια κιλά,είσαι λουκούμι για αυτούς.
Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι είσαι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Βασικα ο δαιμονας αυτος με προστατευει απο τους ιδιους τους αλους τους δαιμονες.
6ZT6HR6
Δηλαδή αν δεν είχες κάποιον δαίμονα να σε προστατεύει, θα σου επιτίθονταν όλοι οι δαίμονες?

Ό,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά...
Narkissa555 οχι, αμα εχεις καποιον δαιμονα να σε προστατευει εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να δεχτεις επιθεσεις
6ZT6HR6
6ZT6HR6