- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Νίκησε τα ελαττώματά σου.
Γίνε τέλειος.
Και όταν φτάσεις εκεί ψηλά.
Δες αν τα πράγματα είναι όπως θεωρείς τώρα στη γη ότι είναι.
Ο άνθρωπος είναι δυνάμει θεός φίλε Τρέχα. Αν εσύ σε αυτό που είμαστε τώρα βλέπεις θεό. Μάλλον δεν γεννήθηκες στο σωστό μέρος. Θα 'πρεπε να είχες γεννηθεί στην Αφρική ή στη Παλαιστίνη τότε.
Αλλά αν συμφωνείς για το ότι πρέπει να θυσιάσουμε τα γηίνα, και μέσα απο αυτή τη θυσία, να κερδίσουμε ουράνια9όπως ακριβώς λέει το ευαγγέλιο) Τότε είμαστε οκ!
Αν όμως θεωρείς, ότι χωρίς κόπο, ή χωρίς προσπάθεια, ή χωρίς να το επιδιώκει κ να το επιθυμεί ο άνθρωπος ο ίδιος θα φτάσει κάποιος στην θεωση τότε δεν είμαστε οκ!
1. γιατί χάνεται η αυτοεπιγνωση όταν το σώμα κοιμάται και βρίσκεσαι στον αστρικό κόσμο;
2.Πως μπορεί κάποιος να διατηρήσει αυτή την επίγνωση;
3.Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να αποκτήσει την επίγνωση ότι κοιμάται το φυσικό του σώμα και αυτός βρίσκεται με το ονειρικό του (αστρικό σώμα) σε ένα άλλο κόσμο;
4.Πως μπορεί να σπάσει αυτή η λανθασμένη πεποίθηση ότι πάντα είμαστε με το φυσικό σώμα;
5.Πως μπορεί να πάψει η αντίληψη να υπολειτουργεί στον ονειρικο κόσμο;
6. Πως πειραματίστηκε κάποιος την τελευταία φορά που είχε επιτυχία την αστρική συνειδητή έξοδο;
Φίλοι μου καλοί, πραγματικά οι διανοητικές συζητήσεις μπορεί να είναι χρήσιμες όταν οδηγούν σε σχεδιασμό πειραμάτων με σκοπό την άμεση εμπειρία και διαπίστωση των συζητούμενων, ειδάλως πραγματικά καταλήγουν εις βάρος αυτού που επιθυμούμε να αναπτύξουμε, την ξύπνια Αντίληψη.
Να εργάζονταν τα μέλη του πάνω στο θέμα του φόρουμ και να εξέφραζαν τις απόψεις τους για συγκεκριμένα βιώματα που θα αποκτούσαν. Για παράδειγμα θα μου άρεσε να πρότεινε κάποιος μια μέθοδο για αστρική έξοδο με συνείδηση του γεγονότος. Να την πειραματιζόμασταν όλοι και την επομένη να συζητούσαμε για τα αποτελέσματα των πειραματισμών μας με σκοπό να βελτιώσουμε την τεχνική μας μέχρι να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα........
Αυτό θα σήμαινε επιστήμη και εμείς θα γινόμαστε επιστήμονες της συνειδητής αστρικής εξόδου.........
Πράγματι το πρακτικό κομμάτι είναι που έχει σημασία. Ο λόγος που δεν δίνω μια πρακτική και το έχω ξαναπεί είναι ότι δεν θέλω να βγάλω κάποιον με δεμένα μάτια να διασχίσει εναν αυτοκινητόδρομο.. η άποψη μου είναι ότι το άτομο πρέπει να ξεκινήσει να ξυπνά στο φυσικό..και το αστρικό ξύπνημα θα έρθει μέσα από μια πνευματική ωριμότητα..τότε ο άνθρωπος δεν κινδυνεύει όπως πριν, λειτουργεί η συνείδηση του και αυτό είναι ένα πολύ καλό ατού.
Όλοι θέλουν μια συνειδητή αστρική έξοδο..αλλά έχω την εντύπωση ότι σχεδόν κανένας δεν θα μπει στο κόπο να ξεκινήσει συνειδητά από το φυσικό προς το αστρικό. Ποιος θα μπει στο κόπο να ξυπνήσει τώρα; ..για να δούμε..θα παρακολουθώ με ενδιαφέρων και θα συμμετέχω..
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 23/02/2010 16:16:19
Αν θες μπορώ σε εσένα επειδή σε ¨γνωρίζω¨ να σου στείλω σε e-mail 2 πρακτικές. Η μια γίνεται το βραδύ και η άλλη το πρωί..
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 23/02/2010 16:25:19
quote:
1. γιατί χάνεται η αυτοεπιγνωση όταν το σώμα κοιμάται και βρίσκεσαι στον αστρικό κόσμο;
2.Πως μπορεί κάποιος να διατηρήσει αυτή την επίγνωση;
3.Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να αποκτήσει την επίγνωση ότι κοιμάται το φυσικό του σώμα και αυτός βρίσκεται με το ονειρικό του (αστρικό σώμα) σε ένα άλλο κόσμο;
Χάνουμε την επίγνωση γιατί η ενέργεια της συνείδησης ελατώνεται καθώς κινούμαστε.Όταν βρισκόμαστε στο αστρικό και το συνειδητοποιούμε, θα πρέπει να αυξάνουμε την προσοχή μας,αυτό είναι όλο,να συγκεντρώνουμε την ενέργεια της συνείδησης(την ίδια την συνείδηση δηλαδή,γιατί η ενέργεια και η συνείδηση είναι το ίδιο και το αυτό).
quote:
Αν θες μπορώ σε εσένα επειδή σε ¨γνωρίζω¨ να σου στείλω σε e-mail 2 πρακτικές. Η μια γίνεται το βραδύ και η άλλη το πρωί..
Είμαι σίγουρος οτι μιλάμε για κάποια μάντρα, όπως το "λα ρα" π.χ.
Μόνο που αυτά τα μάντρα έλκουν αντιχριστικές ενέργειες.
Θα είχε όμως πολύ ενδιαφέρων να μας πεις μια και μπήκες στον κόπο γιατί αυτά τα μάντραμ είναι αρνητικά.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Θα είχε όμως πολύ ενδιαφέρων να μας πεις μια και μπήκες στον κόπο γιατί αυτά τα μάντραμ είναι αρνητικά.
Γιατί με βάση αυτά που ξέρω,περιστρέφουν ανάποδα τα τσάκρας και γενικά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του ανθρώπινου συστήματος.
quote:
Αυτά που ξέρω δεν έχουν καμία σχέση με τα μαντραμ λα-ρα-ς ή με αλλά μαντραμ. Έχουν όμως απόλυτη σχέση με την επίγνωση ή αν θες με την συνείδηση.
Δέν αμφιβάλω οτι υπάρχουν αρκετοί τρόποι και τεχνικές,άν όμως δέν ενεργοποιηθεί το 4ο και το 5ο σκέλος dna,τότε τίποτα δέν γίνεται.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Αυτά που ξέρεις θέλουμε να μάθουμε.. πες μας γιατί το μαντραμ ΛΑ είναι αντιχριστικο όπως λες ή το ςςςςςςςςςςςς ή το ΡΑ-RA που ήταν και το όνομα του θεού Ήλιου στην αρχαία Αίγυπτο.
Εγώ έκανα υπόθεση με βάση αυτά που ξέρω,εσύ όμως μου επιβεβαίωσες την υπόθεσή μου.
Οι "θεοί" της αρχαίας αιγύπτου ήταν πραγματικοί( όχι στην φαντασία) και ήταν έκπτωτοι αγγελοι.
Δέν θέλει και πολύ για να καταλάβεις.
Ο Ήλιος είναι η καρδιά του Ηλιακού συστήματος..σχετίζεται με την καρδιά όπου διαμένει αυτό που είμαστε πέρα από τις λέξεις..επίσης σχετίζεται με τον Χριστό και με τον λέοντα που αντιστοιχεί στην καρδιά. Ο ήλιος είναι ζωοδότης.. πηγή φωτός ..δημιουργός. Ο ήλιος στο φυσικό επίπεδο είναι το σύμβολο της θεότητας. Χωρίς τον ήλιο τίποτα δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει έτσι όπως το ξέρουμε επάνω στην Γη.Ο ήλιος έχει σχέση με την αγάπη..δίνει χωρίς να θέλει να πάρει..και πολλά άλλα..
Εσύ και οι όμοιοι σου προσδίδεται σε πράγματα που απεικονίζουν ή αντανακλούν τις κοσμικές αλήθειες εξωγήινα πρόσωπα που συνωμοτούν εναντίων της ανθρωπότητας.
Μου φαίνεται πως έχεις βρεθεί στην αριστερή ατραπό. Πως ξέρεις ότι αυτά τα άτομα που λαμβάνουν αυτές τις διδασκαλίες δεν τρώνε από την μαύρη αδελφότητα κουτόχορτο.
Ένας Δάσκαλος διαβάζει την ιδία την ζωή.. το βιβλίο της φύσης..βλέπει αυτά που συμβαίνουν μέσα και έξω. Έχει πρόσβαση στα ακασικά αρχεία… είναι ένα ΗΛΙΟΣ από μονός του..έχει δικό του φως..δεν περιμένει να πάρει σαν μέντιουμ διδασκαλίες. Τις διδασκαλίες της ζει..έχει δουλέψει με τον εαυτό του, με τα ελαττώματα του, έχει βγάλει τα σκοτάδια από μέσα του.
Τα άτομα που λαμβάνουν τις διδασκαλίες σε στιλ μέντιουμ δεν τις λαμβάνουν επειδή έχουν κάνει κάτι με τον εαυτό τους και μεταδίδουν μια διδασκαλία..αλλά παίρνουν από τις πιο πάνω διαστάσεις υλικό..
Η πλάνη φίλε ξεκίνα από το φυσικό και φτάνει στην χειρότερη μορφή της στο νοητικό επίπεδο.. Κάποιος που βγαίνει στο αστρικό μπορεί να πάρει διδασκαλίες από έναν μαύρο μάγο που εμφανίζεται σαν άσπρος.. τι κριτήριο έχεις εσύ για να έχεις την διάκριση;
Μηχανική αφύπνιση της συνείδησης δεν υπάρχει.. μπορεί να χρησιμοποιείς διάφορα μηχανήματα που σε φέρνουν στα κύματα άλφα ή στα κύματα θήτα..αλλά ποτέ δεν πρόκειται να αφυπνιστεί η συνείδηση αν δεν κάνεις κάτι εσύ με αυτήν.
Ως προς το παρών..
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Σύμφωνα με την δονητική τον γραμμάτων το Λ συμβολίζει το αστρικό ρευστό και η μουσική νότα είναι το Μι.
Κάθε τσάκρα έχει έναν ήχο και η λέξη η όποια βγαίνει από όλα τα τσακρας είναι η Ι-Ε-Ο-ΟΥ-Α-Μ-Σ. Το Ι αντιστοιχεί στο κεφάλι το Ε στο λαιμό και …
Το Α έχει σχέση με δυο τσακρα που έχουμε στα πνεύμονια. Αυτά τα τσακρα είναι υπεύθυνα για τις μνήμες από τις προηγούμενες ζωές μας και βέβαια έχουν σχέση με την μνήμη.
Με την εκφώνηση του Α το αίμα κυλά προς τους πνεύμονες.
Το μαντραμ ΡΑ ή RA Αφυπνίζει την ηλιακή ενέργεια..
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Εσύ και οι όμοιοι σου προσδίδεται σε πράγματα που απεικονίζουν ή αντανακλούν τις κοσμικές αλήθειες εξωγήινα πρόσωπα που συνωμοτούν εναντίων της ανθρωπότητας.Μου φαίνεται πως έχεις βρεθεί στην αριστερή ατραπό. Πως ξέρεις ότι αυτά τα άτομα που λαμβάνουν αυτές τις διδασκαλίες δεν τρώνε από την μαύρη αδελφότητα κουτόχορτο.
Ένας Δάσκαλος διαβάζει την ιδία την ζωή.. το βιβλίο της φύσης..βλέπει αυτά που συμβαίνουν μέσα και έξω. Έχει πρόσβαση στα ακασικά αρχεία… είναι ένα ΗΛΙΟΣ από μονός του..έχει δικό του φως..δεν περιμένει να πάρει σαν μέντιουμ διδασκαλίες. Τις διδασκαλίες της ζει..έχει δουλέψει με τον εαυτό του, με τα ελαττώματα του, έχει βγάλει τα σκοτάδια από μέσα του.
Τα άτομα που λαμβάνουν τις διδασκαλίες σε στιλ μέντιουμ δεν τις λαμβάνουν επειδή έχουν κάνει κάτι με τον εαυτό τους και μεταδίδουν μια διδασκαλία..αλλά παίρνουν από τις πιο πάνω διαστάσεις υλικό..
Η πλάνη φίλε ξεκίνα από το φυσικό και φτάνει στην χειρότερη μορφή της στο νοητικό επίπεδο.. Κάποιος που βγαίνει στο αστρικό μπορεί να πάρει διδασκαλίες από έναν μαύρο μάγο που εμφανίζεται σαν άσπρος.. τι κριτήριο έχεις εσύ για να έχεις την διάκριση;
Μηχανική αφύπνιση της συνείδησης δεν υπάρχει.. μπορεί να χρησιμοποιείς διάφορα μηχανήματα που σε φέρνουν στα κύματα άλφα ή στα κύματα θήτα..αλλά ποτέ δεν πρόκειται να αφυπνιστεί η συνείδηση αν δεν κάνεις κάτι εσύ με αυτήν.
Το κουτόχορτο,το τρώς εσύ και οι δικοί σου ομοίοι,καθώς έχεις πιστέψει όλα αυτά που έχει γράψει ο Σαμαέλ,αυτό τα λέει όλα εξάλου. Το χειρότερο δέν είναι αυτό,αλλά το γεγονός οτι μεταδίδεις όλες αυτές τις αντιχριστικές πληροφορίες πίσω απο μία μάσκα του καλού και ενάρετου ανθρώπου.
Ειλικρινά λυπάμαι.
Εσένα το να γνωρίσει κάποιος αυτό που είναι κατανοώντας αυτό που δεν είναι σου φαίνεται αντιχριστικο; ..φίλε..κάτι δεν πάει καλά.
Καταρχήν αυτοί που στα λένε αυτά δεν έχουν καμία γνώση του εαυτού..δεν είναι αυτόφωτα όντα..αν ήταν αυτόφωτα όντα δεν θα κάνανε τα μέντιουμ.. αυτό και μόνο θα έπρεπε να σε βάλει σε υποψίες..
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 24/02/2010 16:40:31
Αλλά από τι φένεται έχεις ανάποδους κωδικούς στο dna για αυτό και δέν μπορείς να φέρεις ενέργειες πέρα απο την 11 διάσταση,αλλά ούτε και να καταλάβεις τα πιό απλά πράγματα.
quote:
Μηχανική αφύπνιση της συνείδησης δεν υπάρχει.. μπορεί να χρησιμοποιείς διάφορα μηχανήματα που σε φέρνουν στα κύματα άλφα ή στα κύματα θήτα..αλλά ποτέ δεν πρόκειται να αφυπνιστεί η συνείδηση αν δεν κάνεις κάτι εσύ με αυτήν
Εδω πέρα δείχνεις την ποιότητά σου,δείχνεις πόσο ψεύτης και υποκριτής είσαι. Δηλαδή απο keylontic science,εσύ έχεις καταλάβει κάτι τέτοιο? για μηχανήμα κτλπ? Επειδή το ανέφερε ο Πάνος δέν σημαίνει οτι ανήκει στην κευλόντια επιστήμη.Μάθε να κάνεις διάκριση και να χρησημοποιείς σωστά τον νού σου.
Η αφύπνιση της συνείδησης που υποστηρίζεις,εμένα δέν μου λέει τίποτα, το θεωρώ δεδομένο,αυτό είναι το όπλο σου για να κρύψεις τους πραγματικούς σου σκοπούς,(που μπορεί ούτε εσύ να μην τους ξέρεις).
Δεν κατάλαβα μόνο αυτά..αλλά διάβασα αυτά που λέει ο pano ..αυτός μίλησε ξεκάθαρα για αυτά.. δεν υποκρίνομε και δεν λέω ψέματα..μιλώ πάνω σε αυτά που έχω διαβάσει. Τα κείμενα είναι εκεί που είναι..Γιατί να πω ψέματα; Που είναι το ύπουλο;..Βλέπεις τώρα ποιος έχει τέτοια ποιότητα;
Εσύ που ξέρεις για αυτά που σπουδάζεις, πες μας για να έχω να πω πάνω σε αυτά που λες..
Δεν λες.. λέω πάνω σε αυτά που έχει πει κάποιος όμοιος σου..
Εσείς πως αφυπνίζεται συνείδηση και το έχεις σαν δεδομένο..δηλ τι κάνεις μέσα στην ημέρα και ζεις συνειδητά;
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Αλλά από τι φένεται έχεις ανάποδους κωδικούς στο dna για αυτό και δέν μπορείς να φέρεις ενέργειες πέρα απο την 11 διάσταση,αλλά ούτε και να καταλάβεις τα πιό απλά πράγματα.
Τι εννοείς να φέρνεις ενέργειες από την πέρα από την 11η διάσταση.
Κάθεσαι και κάνεις μια πρακτική που σου έχουν δώσει και οι ενέργειες έρχονται;
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Τι εννοείς να φέρνεις ενέργειες από την πέρα από την 11η διάσταση.
Κάθεσαι και κάνεις μια πρακτική που σου έχουν δώσει και οι ενέργειες έρχονται;
Το σύμπαν που ζούμε είναι ολογραφικό,είναι δηλαδή το όλο μέσα σε κάθε κομμάτι.
Οι άνθρωποι έχουν έχουν δυνατότηα πράσβασης σε 12 διαστάσεις(υπάρχουν περισσότερες,αλλά είναι προσβάσιμες για πιό εξελιγμένα όντα,όπως τα indigo.)
Οι έκπτωτοι,δέν μπορούν να φέρουν ενέργειες πέρα απο την 11 διάσταση γιατί έχουν αποκοπεί απο την πηγή,η 11 διάσταση είναιι ο ουρανός τους,δέν θυμούνται τίποτα παραπέρα.
Αυτός που δέν μπορεί να νιώσει την δόνηση της 12 διάστασης (μετά απο προσπάθεια,δηλ. να ενεργοποιήσει το 12 τσάκρα που είναι 15 εκ. κάτω απο τα πόδια του) έχει προφανώς πρόβλημα.
Στο είχα ζητήσει και πιό παλιά,μάλλον σε είχα ρωτήσει άν μπορείς να το κάνεις αυτό,αλλά το απόφευγες,δέν απαντούσε άμεσα,ναί ή όχι.
Εγώ τί θέλεις να καταλάβω μετά απο αυτό? Δέν είναι φανερό?
Έχεις μια πολλύ λανθασμένη γνώση για τα τσάκρας.
Λες να νιώσω τις δονήσεις.. θα σου πω κάτι για να καταλάβεις..
Μπορώ να φτιάξω μια ενεργειακή μπάλα με τα χέρια μου ..έναν μικρό φωτεινό ήλιο τον οποίο βλέπω και αισθανομαι. Αυτή την φωτεινή μπάλα μπορώ να την βάλω μέσα στο σώμα μου ή όπου θέλω.. Αυτή η φωτεινή μπάλα είναι κάτι που κατασκεύασα από την ενέργεια μου και από τον δημιουργικό οραματισμό..είναι μια σκεπτομορφη ή αν θες στο νοητικό επίπεδο είναι κάτι υπαρκτό.
Μου λες να αισθανθώ το 12 τσάκρας που είναι κατω από τα πόδια μου ή να αισθανθώ οτιδήποτε άλλο.. αυτό που θα αισθανθώ μπορεί να είναι κάτι που παράγω νοητικά και όχι κάτι που υπάρχει αντικειμενικά..κάποιος διορατικός πρέπει να το βλέπει σε όλους τους ανθρώπους αν το έχουν..
Το άλλο είναι ότι όταν οραματιζόμαστε ή μπαίνουμε σε μια κατάσταση αφουγκρασης τότε αλλάζουν οι εγκεφαλικοί ρυθμοί και δεν είναι δύσκολο να νιώσουμε και κάποια ευχάριστα συναισθήματα που μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο ότι είναι υπεύθυνο το 12 τσακρα που λες. Έτσι έχεις μια απόδειξη..αλλά είναι πράγματι αληθής; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είναι κάτι που κατασκεύασες επειδή σου είπαν τι πρέπει να κανείς και που πρέπει να νιώσεις αυτή την ενέργεια; Είχες δηλ ήδη μια κατεύθυνση.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 25/02/2010 00:22:57