- Η ΤΡΙΑΔΑ: Συγκριτική Μελέτη και προεκτάσεις στα αναφερόμενα γνωστικά πεδία - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Προσωπικά,δεν διαπιστώνω κάτι το μεταφυσικό,πέρα από την σύμπτωση διακοπής του ηλεκτρικού και την φωτιά εξαιτίας των κεριών.
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
Η "μεταφυσική κουζίνας" (ή αν προτιμάτε "οικιακές επικλήσεις") δίνουν και παίρνουν!
Αναρωτιέμαι ποιός εμπνέυστηκε και διάδωσε ,όλα αυτά τα έξυπνα..χμμμ..."παιχνιδάκια"? ![]()
Τελικά κάθε θέμα έχει και την δική του "αστική μυθολογία"!
Reality: A serotonine induced Hallucination?
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Και αφήστε τους να δουν μπροστά τους ό,τι τους αξίζει περισσότερο....
κι ας γίνει στάχτη και μπούρμπερη μπας και γλυτώσουμε απ'αυτούς...
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
Όσο δύσκολο είναι να ακολουθείς το δεξιό μονοπάτι, άλλο τόσο δύσκολο είναι να ακολουθείς το αριστερό. Και αν ακόμα κάποιοι δυστυχείς ανόητοι κάνουν αυτά τα πράγματα το πιθανώτερο είναι να μην καταφέρουν τίποτε. Τώρα αν κάποιος καταφέρει να ανοίξει κάποιες "πύλες" απλά θα τρελαθεί γιατί δεν είναι έτοιμος να αντικρύσει την άλλη πλευρά.
Η άγνοια, η ανευθυνότητα και η ανοησία έχει περισσέψει τα μάλα...
Ειλικρινά αναρωτιέμαι... Οι συντονιστές τι ρόλο παίζουν εδω... αλλά ξέρω... πάλι για λογοκρισία θα μου μιλήσετε...
Καλά ξεμπερδέματα...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
quote:
Ειλικρινά αναρωτιέμαι... Οι συντονιστές τι ρόλο παίζουν εδω... αλλά ξέρω... πάλι για λογοκρισία θα μου μιλήσετε...
Καλά ξεμπερδέματα...
Ε αν ξέρεις, τότε δεν αναρρωτιέσαι...
Σε διαφορετική περίπτωση, μην βιάζεσαι να αποφανθείς.
Ούτως ή άλλως, ο AVATARGR έδωσε το βροντερό παρόν (
) μόλις δύο μέρες πριν από το μήνυμά σου.
Εγώ απλά θα σινυπογράψω το σχόλιο του Xotchipilli2:
quote:
Παιχνίδι?ΠΑΙΧΝΙΔΙ?
...
Καλά...Κανείς δεν αντιδρά στην λέξη "παιχνίδι"? Τόσο εύκολα περνάει?
Τι είναι παιχνίδι;
Μία διαδικασία του νου, του συναισθήματος, ενίοτε και του σώματος, με στόχο την ψυχαγωγία.
Με τον όρο που δίνουμε σήμερα στον όρο "ψυχαγωγία", δεν με εκπλήσει καθόλου που εκλαμβάνουμε ως παιχνίδια, πειράματα όπως αυτό για το οποίο διερωτάται ο Cagliostro. Ούτε θεωρώ άλλα παιχνίδια όπως αυτά τα οποία μας παίζουν πίσω από την πλάτη μας αυτοί που τους αρέσουμε ναρκωμένοι, λιγότερο επικίνδυνα.
Στην πραγματικότητα, εφόσον κατι γίνεται χωρίς συνείδηση, και χωρίς κάποιον ανώτερο σκοπό, αλλά αποτελεί παράδοσή μας στο ένστικτο που ζητά συνεχώς ικανοποίηση - είτε αυτό είναι το να νιώσουμε σπουδαίοι, ή να αισθανθούμε έξαψη - αυτό το κάτι είναι κακός χειρισμός της προσωπικότητάς μας. Στην περίπτωση αυτή, καλό είναι να το καταλάβουμε και να τη χειριστούμε όπως θέλουμε εμείς, και με κάποιον στόχο ο οποίος θα είναι και διακριτός, αλλά και θα μας πάει πιο μπροστά από πλευράς εξέλιξης.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
μπορεί να έχει ειδικό αισθητήρα.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Μήπως, φίλοι μου, υπήρξε κάποια δυσάρεστη προσωπική εμπειρία ή εμπειρία αρκετά κοντινού σας ανθρώπου (έτσι ώστε να είστε σίγουροι για τα λεγόμενα και τα "παθήματά" του);
Αν η απάντηση είναι θετική δεν θα επέμενα για λεπτομέρειες που ίσως δεν θα θέλατε να δώσετε (παρότι θα μ'ενδιέφεραν). Θα εκτιμούσα, πάντως, ένα ναι ή ένα όχι αν δε σας κάνει κόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
No Method, No Guru, No Teacher
![]()

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)