ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Dying_Incubus42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
14/12/2007, 09:57:41
Αγαπητέ cody30, είναι πολύ σημαντικό αυτό που λες με την συγκέντρωση στις καθημερινές μας δραστηριότητες και στην παύση του εσωτερικού μας μονολόγου.
Είναι πολύ δύσκολο - ειδικά την σήμερον ημέρα όπου οι απαιτήσεις της ζωής έχουν αυξηθεί - να μπορέσει ένας άνθρωπος να αφοσιώνεται και να συγκεντρώνει το νου του σε ό,τι κάνει χωρίς να σκέφτεται 1002 άλλα πράγματα.
Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνει να παρατηρεί καλύτερα τις λεπτομέρειες, να επιβάλλεται καλύτερα στις σκέψεις του και να τις ταξινομεί και να μαθαίνει από τα πάντα.
Εξάλλου, αν η συγκέντρωση λείπει από κάθε - ή από πολλές - δραστηριότητα του ανθρώπου, πως θα συγκεντρωθεί το βράδυ που θέλει να επιτύχει μια αστρική προβολή;
Εάν έχει συνηθίσει να ταξιδεύει συνέχεια ο νους του, είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει και τότε το ίδιο...

Σχετικά με τον φόβο που αναφέρεις, συμφωνώ απόλυτα!

In anticipation of my resurrection...

hurricane21Μέλος
23/12/2007, 19:27:45
παιδια να πω οτι διαβασα ολες τς προηγουμενες σελιδες και απο τα 3 μερη και θελω να ρωτησω για το bwgen που αναφερεται καπου και σε φερνει κατευθειαν στην κατασταση των δωνησεων.που μπορω να το βρω και πως δουλευει?

επισης να αναφερω τις δικες μου εμπειριες....

οταν ημουν μικρος και ενω κοιμομουν εβγαινα συχνα απο το σωμα μου ειδικα τα καλοκαιρια (δεν ξερω αν αυτο σημαινει κατι).τοτε το θεωρουσα κατι το φυσιολογικο.
μεγαλωνοντας ομως αυτα σταματησαν ωσπου καποια στιγμη στα 17 ξαναβγηκα απο το σωμα μου χωρις να το θελω.θυμαμαι σταθηκα στη ακρη στο κρεββατι γυρισα πισω με κοιταξα που κοιμομουν και τρομαξα γτ νομιζα πως ειχα πεθανει.τοτε γυρισα ακαριαια στο σωμα μου...
αφου ομως εψαξα και ειδα τι ειναι αυτο που μου συμβαινει το καταφερα αλλη μια φορα συνειδητα και εφθασα μεχρι την πορτα του δωματιου μου.
ειχα ξεχασει ολη αυτη την ιστορια περι α.π. μεχρι χθες ομως που τυχαια ανακαλυψα αυτο το φορουμ..
χθες βραδυ λοιπον και αφου πρωτα ειχα καταφερει να διαβασω τα 2 πρωτα μερη του θεματος επεσα στο κρεββατι και παρολο που δεν ειχε πολυ ησυχια και δεν συγκεντρωθηκα αρκετα καταφερα να φθασω σχετικα ευκολα στην κατασταση των δωνησεων (περιπου μετα απο 2 λεπτα) αλλα μεχρι εκει καθως μετα κατι με ενοχλησε και εχασα την αυτοσυγκεντρωση μου...

επισης θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο βιβλιο στα ελληνικα για να αγοραω.
σας ευχαριστω ολους πολυ που καταφερατε να μου ξαναθυμησετε αυτα τ πραγματα...
τωρα πιστευω θα το παλεψω οσο περισσοτερο μπορω ετσι ωστε να εχω μερικες αξιοπρεπεις αστρικες προβολες...
α!και κατι ακομα ο φι΄λος wicca που γραφει στα 2 πρωτα μερη τελικα καταφερε να πετυχει αστρικη προβολη?

24/12/2007, 11:59:01
Αγαπητέ hurricane21, θα ήθελα να σε ρωτήσω λίγο κάποια πράγματα σχετικά με το μήνυμα σου τα οποία με μπερδεύουν λίγο

quote:
χθες βραδυ λοιπον και αφου πρωτα ειχα καταφερει να διαβασω τα 2 πρωτα μερη του θεματος επεσα στο κρεββατι και παρολο που δεν ειχε πολυ ησυχια και δεν συγκεντρωθηκα αρκετα καταφερα να φθασω σχετικα ευκολα στην κατασταση των δωνησεων (περιπου μετα απο 2 λεπτα) αλλα μεχρι εκει καθως μετα κατι με ενοχλησε και εχασα την αυτοσυγκεντρωση μου...

Αυτό το κάτι που σε ενόχλησε ήταν κάτι γνώριμο σε σένα;
Ήταν πχ κάποιος θόρυβος που άκουσες από το σπίτι, μια δυνατή κόρνα από τον δρόμο, το τηλέφωνο κλπ ή κάτι άγνωστο σε σένα;

quote:
τωρα πιστευω θα το παλεψω οσο περισσοτερο μπορω ετσι ωστε να εχω μερικες αξιοπρεπεις αστρικες προβολες...

Τι εννοείς όταν λες αξιοπρεπείς;
Μήπως επιτυχημένες;

quote:
α!και κατι ακομα ο φι΄λος wicca που γραφει στα 2 πρωτα μερη τελικα καταφερε να πετυχει αστρικη προβολη?

Έλα ντε!

hurricane21Μέλος
24/12/2007, 16:18:56
ayto που με ενοχλησε ηταν το κινητο μου.
εννοω σαφως μια επιτυχημενη α.π. αλλα να καταφερω να βγω και εξω απο το δωματιο μου...
αν μπορουσε καποιος να μου απαντησει και στις υπολοιπες αποριες μου θα το εκτιμουσ πολυ...
cody30Μέλος
26/12/2007, 16:01:37
Διαβασα κατι σε φορουμ και σκεφτικα να σας το περασω εδω να το δουμε μαζι!
Καποιος λεει τα εξης="
Επειδή ήμουν μπλεγμένος πολύ στην Ανατολή γνωρίζω εκ πείρας τι σημαίνουν οι Ασιατικές και δη οι Ινδικές δοξασίες.
Δεν θα σου αναλύσω εδώ τι σημαίνει αστρική προβολή, αλλά θα σου πω μόνο ένα πράγμα. Αν πραγματοποιήσεις ποτέ αστρική προβολή, απλούστατα δεν θα ξαναγυρίσεις στο σώμα σου. Θα γίνεις φυτό, θα δαιμονισθής. Και δεν αστειεύομαι καθόλου. Είναι απίστευτα επικίνδυνο. Ήμουν σε Ινδικά ashram, και έβλεπα Ολλανδούς, Αμερικανούς και άλλους δυτικούς που είχαν παρασυρθεί από την Ινδική σκέψι, και είχαν καταντήσει φυτά.Και τις λίγες στιγμές που ερχόντουσαν στον εαυτόν τους, είχαν μανία καταδιώξεως και έτρεχαν σαν τρελλοί. Πρόσεξε γιατί θα κλαίνε οι γονείς σου, και πες το και σε άλλους για να γλυτώσουν.
Το υπερβατικό δεν προσεγγίζεται έτσι ανώριμα. με μηχανιστικές μεθόδους. Ο χώρος του υπερβατικού, είναι πέρα από την συνήθη ανθρώπινη αντίληψι. Όταν ο άνθρωπος τον προσεγγίζει από περιέργεια ή από πλανημένη αντίληψι, ανοίγει την θύρα της διανοίας του στο δαιμονικό. Και χωρίς προστασία ή γνώσεις γίνεται θύμα δαιμονικών επιθέσεων. Βεελζεβούλ είναι όνομα δαίμονος και λανθασμένα σου έγραψε ο Μαναλίσι ότι στο όνομα του βεελζεβούλ, ο Χριστός έβγαζε δαιμόνια. Συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο. Οι φαρισαίοι που δεν χώνευαν τον Χριστό, τον κατηγορούσαν ότι έβγαζε δαιμόνια στο όνομα του βεελζεβούλ.
Αν θέλεις να γνωρίσεις το αληθινά υπερβατικό, ακολούθησε βιωματικά την οδό της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστεως. Εκεί θα καταλάβης ότι για να εισέλθει ο άνθρωπος στο αιώνιο, και το υπερβατικό μπορεί να εισέλθει μόνο από την οδό της Μετανοίας και της Καθάρσεως και με γνώμωνα την πίστι στον Χριστό, που αποτελεί εγγύησι της ασφάλειας σου και της σωτηρίας σου. Και όπως έγραψε πολύ ωραία ο Κρουξξ, ο Θεός δεν έχει ανάγκη ως το απολύτως υπερβατικό ον, αποδείξεως από την Επιστήμη. "
Αυτα ητανε , τι λετε για τα παραπανω ???

Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.

hurricane21Μέλος
27/12/2007, 01:42:56
αυτα πιστευω ειναι χαζομαρες απο τους θρησκοληπτους.απο οσο ξερω και διαβασα και στις προηγουμενες σελιδες μονο ο μονρο καταερε να φθασει κοντα στο θανατο αλλα το ειχε ψαξει πολυ το θεμα..
τωρα ας πω τις εμπειριες μου 2 μερες τωρα...

λοιπον συνηθιζουμε τα χριστουγεννα να παμε στο χωριο μου και να κοιμωμαστε εκει.εκει δεν ξερω για ποιο λογο αλλλα αισθανομαι πιο ασφλης απο οτι στο κανονικο μου σπιτι..
πεφτω λοιπον το 1ο βραδυ να κοιμηθω-την δευτερα δλδ-και εχω στο μυαλο μου την αστρικη προβολη λιγο πριν με παρει ο υπνος αισθανονμαι να βγαινω απο το σωμα μου.εδω να αναφερω πως βγαινω χωρις να ακουσω ηχουςή να αρχισω να τρεμω..βγινω λοιπον απο το σωμα μου παω σο διπλα δωματιο το οποιο ειναι η κουζινα βλεπω λοιπον εκει μια μαυρη σκια,κοιταξα το ρολοι να δω τι ωρα να ειναι,ηταν 4 παρα 10.αλλα το περιεργο ειναι πως μεχρι εκει θυμαμαι μετα δεν θυμαμαι πως γυρισα στο σωμα μου.πως το εξηγητε αυτο?εμενα παντωςς με παραξενεψε πολυ.

την επομενη μερα-βραδυ χριστουγεννων-επεσα να κοιμηθω και βγηκα σχεδον αμεσως απο το σωμα μουπαλι χωρις δονησεις..αυτη την φορα η εμπειρια μου ηταν λιγο πιο συναρπαστικη καθως εκατσα περισσοτερη ωρα εξω απο το σωμα μου..σηκωθηκα εκανα μια βολτα στο σπιτι και μετα καταφερα και ανυψωθηκα στον επανω οροφο και ειδα και τους γονεις μου να κοιμουνται.ηθελα να βγω και εξω απο το σπιτι αλλα φοβομουν και ετσι δεν το επιχειρησα...

συγνωμη για το μεγαλο μνμ αλλα ειμαι αινθουσιασμενος με τις εμπειριες μο μιας και καταφερα σχεδον αμεσως να πετυχω μια συνειδητη α.π.
επισης μια ακομα απορια δεδομενου οτι κατα την διαρκεια της α.π. ειμαστε ενεργεια,μπορει καποιος να ριξει μια μπαλα ενεργειας ή κατι παρομοιο?δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι εννοω.
επισης καποιο ελληνικο βινλιο για να διαβασω αν μπορειτε να μου προτεινετε θα το εκτιμουσσα..

OccultistΝέο Μέλος
26/01/2008, 22:05:53
Γεια σας
Ειμαι καινουργιος στο φορουμ,παρολα αυτα εχω διαβασει καποια πραγματα απο το 1ο,2ο και 3ο μερος της αστρικης προβολης,ενα θεμα που εχει πολυ ενδιαφερον.Απο οτι προσεξα υπαρχουν αξιολογα ατομα εδω μεσα που εχουν καλη γνωση του θεματος.Μηπως θα μπουρουσε καποιος να μου προτεινει καποια βιβλια που να αφορουνε αστρικη προβολη,υπαρξεις σε αλλα επιπεδα και γενικα που εχει σχεση με την συνειδηση,ψυχικες δυναμεις και αλλα τετοια παρεμφερει.Ευχαριστω

Death is Only The Beginning!

Crystal_tearΜέλος
20/02/2008, 18:23:20
www.mysticweb.org Υπάρχει παράστιμα στην Αθήνα...
SOLIMΝέο Μέλος
04/03/2008, 09:49:02
Φίλες και φίλοι στο Pathfinder έχω δημιουργήσει μια κοινότητα με το παρακάτω θέμα:

"Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"

ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ - ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ.
ΜΙΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Νομίζω λοιπόν ότι θα σας ενδιέφερε το Pathfinder club 'Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ'.

Μπορείτε να το δείτε στη διεύθυνση:

http://clubs.pathfinder.gr/LUCID_DREAMING

όπου μπορείτε να γίνετε και μέλος αν θέλετε!

_Gwgw_Νέο Μέλος
10/03/2008, 15:39:40
Καλησπέρα κ απο μένα.Είμαι εντελώς καινούργιο μέλος στο φόρουμ,κ θα

ήθελα κ εγώ με τη σειρά μου να πω αλλά κυρίως να ρωτήσω καποια πραγματα για την αστρικη προβολη.
Μου συμβαινει εδω κ πολλα χρονια (τωρα ειμαι 23) αν κ μολις προχτες ανακαλυψα το τι πραγματικα ειναι αυτο.Εχω διαβασει,αυτες τις

δυο μερες,πολλες απο τις σελιδες του φορουμ που αφορουν την Α.Π. κ καταλαβαινω,συμφωνα με ολα οσα εχω διαβασει,οτι κανω α.π.

πολλες φορες χωρις να το θελω. Ενω ειμαι μεσα στο ονειρο,ξερω οτι ονειρευομαι κ το κατευθυνω, ή εχω παραλυση στο σωμα πολλα βραδια

κτλ...
Αυτο που με εκανε να το ψαξω πολυ ειναι οτι πριν 5 μηνες εχασα την αδερφη μου.Απο την αρχη την βλεπω πολλες φορες μεσα στη

βδομαδα στον υπνο μου. Πριν κοιμηθω,στην προσευχη μου,την ρωταω να ερθει να τη δω να μου πει πως ειναι εκει που βρισκεται κ πως

περναει... Συνηθως την βλεπω πολυ καλα,κ σχεδον σε ολα τα ονειρα ξερω οτι εχει "ζωντανεψει"! Ειναι τοσο αληθινα,που γινονται ολοκληρες

συζητησεις μεταξυ μας κ μπορω να την αγκαλιασω κ να τη φιλησω.
Θα'θελα να σας πω καποια χαρακτηριστικα ονειρα,για μενα,κ θα'θελα να δω κ την δικη σας αποψη πανω σε αυτα.
Ενα πρωι καταλαβαινω στον υπνο μου την αδερφη μου διπλα μου κ να τρεχουμε σ'εναν πολυ φαρδυ δρομο.Υπηρχε πολυ ευχαριστη διαθεση

ηταν σα να παιζαμε.Δεν καταλαβαινα ομως τα βηματα μου,εβλεπα το δρομο αλλα κ οι δυο μας ειμασταν πιο ψηλα δεν πατουσαμε κατω!

Ενα αλλο ειναι οτι καταλαβαινα να ειμαι σ'ενα δρομο με κινηση,νυχτα κ εβλεπα τα φωτα των αυτοκινητων να ερχονται κατα πανω μου.Οποτε

συναιβενε αυτο,ηξερα οτι αν ζητουσα τη βοη8εια της 8α την ειχα.Ετσι,καθε φορα που ερχοταν ενα αμαξι πανω μου,σκεφτομουν τ'ονομα της

κ της ζητουσα να με βοηθησει.Ετσι γινοταν,κ πετουσα τελικα ψηλοτερα κ τα απεφευγα.

Ακομα ενα πολυ χαρακτηριστικο κ το ειδα πριν δυο βδομαδες,ειναι οτι βρισκομουν σ'ενα τουνελ κ στροβιλιζομουν. Σαν να βρισκομουν σε

δυνη,απλα εμπαινα στο τουνελ. Το τουνελ αυτο ηταν σκουρο μπλε κ σαν να υπηρχαν φωτακια(οπως οταν βλεπουμε τον ουρανο κ

τ'αστρα,αλλα οχι νυχτα). Στροβιλιζομουν κ συνεχεια φωναζα τ'ονομα της να με βοη8ησει,ωσπου ξαφνικα βγαινω απο το τουνελ,νυχτα πλεον

εξω.Βλεπω μακρια μια μαυρη ψιλολιγνη μορφη χωρις προσωπο.Χωρις να το ελεγχω κ σε κλασματα δευτερολεπτου,πετουσα με ιλιγγιωδη

ταχυτητα κ επεσα κατ'ευθειαν πανω του!Ειδα τοτε το προσωπο του απο πολυ κοντα,αλλα ηταν πραγματικα τρομαχτικο!! Τρομαξα τοσο πολυ

που ξυπνησα αμεσως κ δεν μπορουσα για ωρα να κουνηθω εκτος απο το να ανοιγοκλεινω τα ματια μου...

θα'θελα τη γνωμη σας για ολα αυτα γιατι βρισκομαι ακομα σε συγχηση απο το πενθος κ δεν ξερω τι πραγματικα ειναι ολα αυτα. Κυριως το

τελευταιο ονειρο,ηταν Α.Π. κ απλως συναντησα ενα κακοβουλο πλασμα?? Κ απαντηστε μου σας παρακαλω αν ειμαι σωστη στην αποψη

μου...Δεν κατεβαινει η αδερφη μου αλλα ανεβαινω εγω σε καποιο επιπεδο για να τη βρω.Ειναι ετσι??

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας κυριως,κ ευχαριστω βεβαια για την ολη βοηθεια! :)

who_meΝέο Μέλος
15/03/2008, 18:58:48

Kαλησπερα σε ολους σας ..
Θαθελα να ρωτησω , αν καποιος εχει αξιοπιστη απαντηση , πανω σε κατι σχετικο .
Μπορει κανεις να μου απαντησει , οταν καποιος "βγαινει απο το σωμα " ,
προβαλλεται σε πραγματιικο χωρο η προεκταση της νοητικης του υποδομης ?
Και αν μετα την οριστικη ρηξη με το σωμα ( θανατος ), συμβαινει το ιδιο?
Επισης αν ( σχεση μαθητη- δασκαλου )καποιος μπορει και πως , να επηρεασει
αλλους που αναγνωριζει εκει ( μεσω αποτυπωσης στην διανοια του ), και πανω απο 40 μερες απο την αποχωρηση του ?
H ( kuntalini ) επηρεαζει και πως?

MelonΝέο Μέλος
19/03/2008, 16:13:44
Γειά σας,

Μήπως είναι εύκολο να μου πεί κάποιος που γνωρίζει εάν είναι λάθος,κακό,στραβό,επικύνδινο,κατι που δεν κανω καλά τέλος πάντων και όποτε προσπαθώ για Α.Π. η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή?
Δεν με πονάει,τόσο δυνατα όμως δεν χτυπάει ούτε όταν παίζω μπάλα.Ανησυχώ μη πάθω τίποτα και αποσυντονίζομαι...

...προκαταβολικά ευχαριστώ.

Υ.Γ: έκανα λάθος και το έβγαλα ως θέμα.Πως να το σβήσω από μπροστά?
don't dye, just try.

don't dye, just try.

19/03/2008, 18:51:14
quote:
Υ.Γ: έκανα λάθος και το έβγαλα ως θέμα.Πως να το σβήσω από μπροστά?

Γεια σου Melon, καλώς ήρθες στα forums

Η συζήτηση που ξεκίνησες απενεργοποιήθηκε, οπότε μην ανησυχείς, έχει τακτοποιηθεί το θέμα.

20/03/2008, 15:29:19
Μelon η καρδιά σου χτυπάει όπως πάντα, εσύ έχεις εστιαστεί και την ακούς δυνατά οπότε λογικά τρομάζεις.
OccultistΝέο Μέλος
20/03/2008, 15:36:43
Ευτυχως υπαρχουν ακομα ατομα στο φορουμ και συγκεκριμενα νεα μελη.Εγω ειμαι καινουργιος αλλα θα προσπαθησω να βοηθησω οσο μπορω.
Melon : Αυτο που λες οτι η καρδια σου χτυπαει γρηγορα ειναι ενα μια καλη ενδειξη, οσον αφορα την αστρικη προβολη(οπως λενε καποιοι ειδικοι) καθως στην συνεχεια θα μπορεις να αφησεις το σωμα να βγει.Θα ακουσεις διαφορες φωνες ή ουρλιαχτα και μετα θα βλεπεις το σωμα σου απο πανω.Συνεχισε ετσι

OccultistΝέο Μέλος
20/03/2008, 15:54:08
quote:

Kαλησπερα σε ολους σας ..
Θαθελα να ρωτησω , αν καποιος εχει αξιοπιστη απαντηση , πανω σε κατι σχετικο .
Μπορει κανεις να μου απαντησει , οταν καποιος "βγαινει απο το σωμα " ,
προβαλλεται σε πραγματιικο χωρο η προεκταση της νοητικης του υποδομης ?
Και αν μετα την οριστικη ρηξη με το σωμα ( θανατος ), συμβαινει το ιδιο?
Επισης αν ( σχεση μαθητη- δασκαλου )καποιος μπορει και πως , να επηρεασει
αλλους που αναγνωριζει εκει ( μεσω αποτυπωσης στην διανοια του ), και πανω απο 40 μερες απο την αποχωρηση του ?
H ( kuntalini ) επηρεαζει και πως?

Who_Me : Καταρχας οταν λεμε οτι καποιος βγαινει απο σωμα δεν εννοουμε απαραιτητα την αστρικη προβολη.Οι λεγομενες εξωσωματικες εμπειριες περιλαμβανουν αστρικη προβολη,αιθερικη προβολη,μεταθανατιες εμπειριες...Οταν προβαλλεσαι αστρικα μπορεις να βρεθεις οπουδηποτε-ειτε σε φανταστικα-ειτε σε αληθινα μερη.Μπορει να βρεθεις σε τοπολογιες οπου συχναζες ή σε μερη που ουτε καν μπορεις να φανταστεις!Τωρα οσον αφορα μετα τον θανατο δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου απαντησει σιγουρα,καθως οσοι ζησαν μια μεταθανατια εμπειρια εβλεπαν διαφορα πραγματα,οπως πνευματα ή ομορφα τοπια ή φωτεινα τουνελ...Ελπιζω να σε βοηθησα

OccultistΝέο Μέλος
20/03/2008, 16:14:57
_Gwgw_ : Απο αυτα που λες συμπεραινω οτι ησασταν πολυ δεμενοι με την αδερφη σου.Εγω πιστευω πως εσυ την καλεσες στον "πνευματικο σου κοσμο" με την αναγκη να την ξαναδεις.Οσον αφορα για την φιγουρα που ειδες κατα πασα πιθανοτητα να ηταν δαιμονας που ηθελε για καποιο λογο να σε τρομαξει.Την αλλη φορα που θα πετυχεις Α.Π. και θα δεις κατι αντιστοιχο μην φοβηθεις δεν μπορει να σου κανει τιποτα(!).Αν παλι φοβηθεις κλεισε τα αστρικα σου ματια και φαντασου οτι εχει εξαφανιστει και αν το πιστεψεις θα γινει.Επισης οτι μορφη(ειτε αγγελου) και να εχει το πνευμα μην το εμπιστευεσαι οτι και να πει-κανει γιατι ειναι δαιμονας ή καποιο αλλο πεπτοκοπο πνευμα που προσπαθει να σε παραπλανησει.Αυτα ειχα να πω

Crystal_tearΜέλος
08/04/2008, 20:42:59
Αγαπητή φίλη Gwgw,

Τα πράγματα στο αστικό είναι ακύνδινα αλλα αυτο δε συμένει οτι θα πρέπει να επαφίτε η ασφάλια μας στην τύχη. Θελω να σου επισημάνω δυο τομείς...

1ον Είναι πυθανον καποια οντότιτα να θέλει να εκμεταλεφτεί την αγαπη σου για την αδελφή σου και να πέρνει την μορφή της προσπαθόντας να σε εξαπατίση και να σε εκμεταλεφτεί , κυριος να αντλήση απο εσένα κοσμική ενέργια. Υπαρχει σχετικό τοπικ στο φόρουν αν δεν καταφέρεις να το βρείς στειλε μου ενα μαιλ και θα προσπαθίσω να στο βρω εγω...
Αν αυτη η οντότιτα αρχίσει να σου ζητάει "χάρες" αμμεσε η εμμεσα τοτε να ανησυχισεις...

2ον Το θάνατο συνεπαγετε μια εξέληξη... ο θανόν αφίνει στα κατώτερα επιπεδα του αστρικου τα αρνητικα του κομάτια και προχωράει προς τα επάνω οπως ενας πυραβλος που παει στο διαστιμα... Αν και δυσκολο, ειναι πυθανον καποιος νεκρος να παραμίνει στα κατωτερα παιδια του αστρικου λογο μεγαλου συναισθιματικου φορτου... Αν και ειναι σκληρο θα σου πρότινα οχι μονο να μην επικαλεισε την αδερφη σου αλλα να την παροτρινεις να φυγει και να εξεληχθει, για το καλο της. Γιατι αν χασει το δρομο της ισως αναγκαστει να περιπλανιέτε στο κατωτερο αστρικο ασκοπα για καιρο...

Φιλικά

kardasianΝέο Μέλος
11/04/2008, 07:28:40
Γεια σας..
Διαβάζω καιρό τις συζητήσεις στο φόρουμ αλλά μετά απο το γεγονός που θα σας αναφέρω παρακάτω, αποφάσισα να γραφτώ και γω και να σας πώ την ιστορία μου.

Πριν ένα μήνα περίπου λοιπόν, ενώ κοιμόμουν, είδα στο όνειρο(?)μου ότι βγήκα απο το σώμα μου και κοίταξα την ώρα στο κινητό μου,ήταν 12:10 το πρωί. Αμέσως μετά ξύπνησα ταραγμένος και σίγουρος (μία αίσθηση πολύ περίεργη, ποτέ δεν ήμουν τόσο σίγουρος για κάτι στη ζωή μου,δεν μπορώ καν να το εξηγήσω) ότι η ώρα ειναι 12:10, όπως και έγινε. Την ίδια μέρα πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο είδα στιγμιαία στο μετρό μια κοπέλα η οποία μου χαμογέλασε κάπως περίεργα, σαν να γνωρίζει κάτι για μένα. Το βράδυ, επιστρέφοντας στο σπίτι, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ανοίξω την τηλεόραση, όπου το πρώτο πλάνο ήταν μια ηθοποιός που χαμογέλασε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως η κοπέλα στο μετρό, και μάλιστα η ομοιότητα ανάμεσα στις 2 ήταν χαρακτηριστική.

Το δεύτερο γεγονός ίσως να σας φάνηκε αστείο, αλλά και πάλι δεν βρίσκω τον τρόπο να σας εξηγήσω τον τρόμο (!) που ένιωσα στο κοίταγμα της κοπέλας, ήταν σαν να κοίταξε στην ψυχή μου και να τα έμαθε στιγμιαία όλα για μένα.

Πρέπει να σας πω ότι ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με την αστρική προβολή. Μιλάμε λοιπόν για κάποιο τέτοιο φαινόμενο ή για μια απλή σύμπτωση όσον αφορά το πρώτο γεγονός? Και κατά πόσο μπορεί να σχετίζεται με το δεύτερο γεγονός?

11/04/2008, 08:20:53
Αγαπητέ kardasian, καλώς ήλθες κοντά μας.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια!

Λέγεται ότι κατά την διάρκεια του ύπνου μας το κέντρο συνείδησης του ανθρώπου μεταβαίνει από το φυσικό πεδίο στο αστρικό (πεδίο των συναισθημάτων).
Τις περισσότερες φορές δεν έχουμε ανάμνηση αυτού του γεγονότος κι ίσως και να το αγνοούμε αλλά υπάρχει η περίπτωση να έχουμε επίγνωση αυτής της διαδικασίας.
Σχετικά με το όνειρο σου λοιπόν, υποθέτω ότι σου προξένησε εντύπωση το γεγονός ότι ενώ είδες όνειρο σου την ένδειξη του ρολογιού 12:10, ξύπνησες κι είδες ότι πράγματι ήταν 12:10.

Αυτό από την άλλη μπορεί να είναι κι απλά μια σύμπτωση, μπορεί κι όχι.
Μήπως είχες ξυπνήσει νωρίτερα και ζαλισμένος από τον ύπνο ένιωσες ότι ονειρεύεσαι;
Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με ένα σημείο του μηνύματος σου:

quote:
Πριν ένα μήνα περίπου λοιπόν, ενώ κοιμόμουν, είδα στο όνειρο(?)μου ότι [...]

Γιατί έχεις βάλει το ερωτηματικό δίπλα από τη λέξη "όνειρο";

Σχετικά με το δεύτερο περιστατικό δε νομίζω πως έχει να κάνει με την αστρική προβολή.
Κάποιοι άνθρωποι έχουν ένα πολύ διαπεραστικό ή έντονο βλέμμα το οποίο πραγματικά μπορεί να καθηλώσει τον άνθρωπο που κοιτάνε.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον τρόπο που χαμογελάει κάποιος.
Υπάρχει πάλι η πιθανότητα να σε φλέρταρε...