ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΞΙΚΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΞΙΚΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

xristosxatz30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/07/2014, 16:23:27
quote:

Ολο αυτο θεωρω οτι ,ειναι θεμα ερευνων και μελετων που εχει κανει ο καθενας

Εγω τουλαχιστον δεν μπορω να ειμαι σιγουρος , ουτε για το ισλαμ , ουτε τη μασωνια , σε αυτα που αποδιδονται , τους αεροψεκασμους κλπ κλπ

Ειμαι σιγουρος ομως οτι ζουμε σε μια κοινωνια με τις αρχες να υποκρινονται οτι ταχα ενδιαφερονται για την δημοσια ασφαλεια και υγιεια , απο την μια , και απο την αλλη να ταιζουν το καθε λογης δηλητηριο τον κοσμο

Από τις σπάνιες φορές που σκέπτεσαι λογικά.
Οσο για την παραδοχή σου, περί ερεευνών που έχει κάνει ο καθένας, σε ευχαριστώ που μου το αναγνωρίζεις.Δεκαετίες έχω καταναλώσει, πριν καταλήξω σε συμπεράσματα.

οσο για την liamn που θέλει στο πιάτο τις εξηγήσεις, ας πάει να τις βρεί μόνη της, αφού αμφισβητεί.

Και μια ερώτηση για σένα liamn.

Θεωρείς πως ο πλανήτης είναι υπό τον έλεγχο ανθρώπων, ή άλλων μορφών ζωής?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

liamnΜέλος
03/07/2014, 16:43:11
quote:

Οσο για την παραδοχή σου, περί ερεευνών που έχει κάνει ο καθένας, σε ευχαριστώ που μου το αναγνωρίζεις.Δεκαετίες έχω καταναλώσει, πριν καταλήξω σε συμπεράσματα.

οσο για την liamn που θέλει στο πιάτο τις εξηγήσεις, ας πάει να τις βρεί μόνη της, αφού αμφισβητεί.

Και μια ερώτηση για σένα liamn.

Θεωρείς πως ο πλανήτης είναι υπό τον έλεγχο ανθρώπων, ή άλλων μορφών ζωής?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Αφιέρωσες δεκαετίες άλλα από νοημοσύνη 0 ανόητε, και ξέρεις γιατί; Γιατί μπορεί να αφιέρωσες δεκαετίες μελετών άλλα δεν αφιέρωσες 2 δευτερόλεπτα να δεις τι γράφω παραπάνω ανόητε.
Διάβασε τι σου λέω παραπάνω και μετά πέτα τις βλακείες περί αμφισβήτησης.

Δεν σε αμφισβήτησα καθόλου, απεναντίας συμφώνησα μαζί σου, όπως επίσης δεν είπα ότι τα θέλω στο πιάτο άλλα ότι το έριξα για συζήτηση παλαιότερα στο πιάτο. Εξάλλου είπα ότι ήταν καλό για θέμα και ότι μου είναι γνωστά. Φαντάσου ότι εγώ έκανα τον κόπο και το έψαξα αυτό που είπες μπουμπούνα. Άρα δεν με άφησες αδιάφορη.

Μπουμπούνας κανονικός! Κρίμα οι μελέτες!

Δεν πιστεύω να έχεις απαίτηση μετά από αυτό να σου απαντήσω στην ερώτηση βλαμμένε!

Μια φορά βλάκας, πάντα βλάκας!

Edited by - liamn on 03/07/2014 16:58:02

liamnΜέλος
03/07/2014, 16:52:08
quote:
Το τι θεωρω υπολογιζω και λεω πως ειναι το πιο πιθανο ισως δεν εχει τοση πολυ μεγαλη σημασια

Αν θες την αποψη μου , το πιθανοτερο ειναι , αυτο που διαδιδεται, με σκοπιμοτητα, τον ελεγχο και παρακολουθηση των πληθυσμων

Ομως κανεις δεν μπορει σιγουρα να γνωριζει

Για μενα ειναι πολυ σημαντικοτερες οι πολυχρονες ερευνες , και τα αποτελεσματα τους που ετυχε να κανω

Έχεις δίκιο σε αυτό, μετά από συλλογισμό καταλήγεις να ρίχνεις βάρος στα πράγματα που είναι γύρος σου και που μπορείς να επηρεάσεις και να αλλάξεις και όχι σε ζητήματα που μπορεί ποτέ να μην αντιληφθείς.

Αυτό είναι κάτι που το υποστήριζα από την αρχή. Εκεί εξάλλου εκεί στηρίζομαι όταν λέω ότι ο εσωτερισμός είναι γεμάτο από πράγματα που δεν επιβεβαιώνονται και έτσι καταλήγουμε να κυνηγούμε φαντάσματα.

Το θέμα μας βέβαια τώρα είναι το ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΞΙΚΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ.

Edited by - liamn on 03/07/2014 16:59:17

03/07/2014, 16:58:06
''Θεωρείς πως ο πλανήτης είναι υπό τον έλεγχο ανθρώπων, ή άλλων μορφών ζωής?''

Δεν ειμαι η λιαμν..Αλλα θα σου πω ναι...Οχι με τη μορφη εξωγηινων.
Αλλα απο ανοργανες οντοτητες Χαους ...στο αστρικο σωμα μπορεις να της δεις...
Επηρεαζουν τους ανθρωπους...Αυτοι τους επικαλουνται εν αγνοια τους με μια σειρα ασυνειδητων σκοτεινων πραξεων...
Συντηρουνται απο ομαδικες αιματοχυσιες που γινονται για αυτο το σκοπο απο περιεργες οργανωσεις.

Οσο για τους αεροψεκασμους παλι πιστευω οτι ο λογος τους ειναι περα απο αυτο που συλλαμβανομαστε στο τωρα...
Για να μειωσεις το προσδοκιμο ζωης και να χειραγωγησεις συνειδησεις υπαρχουν αλλοι τροποι...

Θα πω ετσι για πλακα κατι που ηρθε τωρα στο μυαλο ως σεναριο...Με τους αεροψεκασμους ισως να θελουν να αυξησουν την αγωγιμοτητα στην ατμοσφαιρα και να διαδωσουν ηλεκτρικα ευκολοτερα το μηνυμα τους στις συνειδησεις μας ωστε να επηρεαζομαστε ευκολοτερα...

03/07/2014, 17:06:37
quote:
liamn
Δεν πιστεύω να έχεις απαίτηση μετά από αυτό να σου απαντήσω στην ερώτηση βλαμμένε!

Μια φορά βλάκας, πάντα βλάκας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ LIAMN.

Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς...οι ταλαίπωροι και μας δίνετε αστέρια στους ώμους μας!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

liamnΜέλος
03/07/2014, 17:14:10
quote:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ LIAMN.

Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς...οι ταλαίπωροι και μας δίνετε αστέρια στους ώμους μας!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Ο ανώτερος μπουμπούνα μου δεν είναι αυτός που λέει ευχαριστώ σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι αυτός που καταλαβαίνει ότι έκανε γκάφα παραπάνω. Διότι αφού την έκανες που τι έκανες, αν ήσουν έξυπνος όπως υποστηρίζεις, θα καταλάβαινες ότι δεν έχει νόημα να το παίζεις ανώτερος.
Όχι ότι το περίμενα από εσένα. Ακριβώς αυτό που είπες περίμενα!

Επίσης σαν ανώτερος που θεωρείς ότι είσαι, θα έπρεπε να με προσπεράσεις και απαντήσεις στον panosfromlydian3 που σου απάντησε σε αυτό που ρώτησες. Βέβαια εσύ δεν άντεξες και απάντησες σε εμένα.

Edited by - liamn on 03/07/2014 17:24:18

03/07/2014, 19:22:25
Πεπίτο

Καλησπέρα σας χαζοβιόληδες.

Είμαι ο σκύλος του Νικόμαχου και μου ζήτησε από εδώ και μπρός, να απαντώ εγώ στις μαλακίες σας.Το αφεντικό μου σας έχει συνδέσει με το υπερπέραν, λόγω ακατάσχετης απώλειας της φαιά σας ουσίας.Εχετε χάσει τόση, ώστε η υπόλοιπη που σας έχει απομείνει, είναι στα κυβικά μου.

Γαβ,γαβ!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

03/07/2014, 19:31:48
Δίας

Εγώ είμαι ο άλλος σκύλος του Νικόμαχου, ο μπαμπάς μου ήταν Μολοσσός της Ηπείρου και η μαμά μου, σκύλα του ταλήρου στην Αθηνάς.Αλλά εγώ βγήκα άγριος και κακοδιάθετος με τους μαλάκες.Τους γαυγίζω όπου του βρώ, ακόμη και μέσα στα αυτοκίνητά τους.

λάβετε τα μέτρα σας!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

liamnΜέλος
03/07/2014, 20:57:42
ααααααααααααααχαχαχαχαχα!

Αμάν κατάντια που είσαι!

Ο τρελός του χωριού είσαι! Καλά σε είχα ονομάσει αρχηγό των τρόλλ!

Είσαι η ψυχή του εσωτέρικα και κάφρος με πατέντα! Μπράβο Μπράβο!

Πάντως μην τρελαίνεσαι έτσι, τι νόμιζες δηλαδή ότι είσαι ο απόλυτος εγκέφαλος;

Όχι βέβαια!

Δία ονόμασες τον σκύλος σου; Aμάν αποτυχία όνομα για σκύλο!

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα, δεν αισθάνεσαι καθόλου ανόητος που μιλάς εκ μέρους των ζώων σου;
Πάει Νικομαχε, έγινες τώρα ρεζίλη ξανά επειδή απλά δεν παραδέχεσαι μια γκάφα σου; Δεν είσαι καθόλου σοβαρός παιδάκι μου!

Πιστεύω ότι μπορείς να ρεζιλευτείς κι 'άλλο, περιμένω να δώ πόσο!

Edited by - liamn on 03/07/2014 21:23:29

03/07/2014, 21:56:04
quote:

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα, δεν αισθάνεσαι καθόλου ανόητος που μιλάς εκ μέρους των ζώων σου;

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μιλάω εκ μέρους τους?

Καλά λέει ο Πεπίτο.

-Αυτή αφεντικό, είναι εντελώς γκαγκά!

και ο Δίας επίσης.

-Αυτή αφεντικό, είναι εντελώς...γακ χμμ..μχχ!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 03/07/2014 21:57:20