- "Σαλάτα" μηνυμάτων καζούρας που παρεμβλήθηκαν σε θέμα στην ενότητα .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-. - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...
Απεστάλη: 13/09/2005, 17:32:13
---------------------------------------
quote:
ναι, αυτό είναι αλήθεια...
εεε... τί είναι αλήθεια ..?? ![]()
![]()
![]()
----------------------------------------------------------------------------
galadriel
Απεστάλη: 13/09/2005, 17:32:31
----------------------------------
δεν είναι σωστό αγαπητέ να κοροϊδεύτε τα αισθήματα μίας γυναίκας
είναι γεγονός πως έχω αρχίσει να συμπαθώ ιδιαίτερα τον θεματοθέτη μας... είναι κακό αυτό?![]()

in God we trust
Απεστάλη: 13/09/2005, 17:35:08
-----------------------------------
quote:
πάντως εγώ έτσι νιώθω κι οφείλω να το παραδεχτώ...κάτι έχει αυτός ο άνθρωπος....
...
Πάει .. την ψώνισε
Απεστάλη: 13/09/2005, 17:38:15
-------------------------------------
quote:
δεν είναι σωστό αγαπητέ να κοροϊδεύτε τα αισθήματα μίας γυναίκαςείναι γεγονός πως έχω αρχίσει να συμπαθώ ιδιαίτερα τον θεματοθέτη μας... είναι κακό αυτό?
Ούπς.. δηλαδή το επιβεβαιώνεις...![]()
![]()
![]()
![]()
Απεστάλη: 13/09/2005, 17:38:42
------------------------------------
μα γιατί το λες αυτό αγαπητέ?
απλά λέω την αλήθεια.... δεν βρίσκω που είναι το παράξενο ή το ανεξήγητο....

in God we trust
Απεστάλη: 13/09/2005, 17:46:05
---------------------------------------
quote:
μα γιατί το λες αυτό αγαπητέ?απλά λέω την αλήθεια.... δεν βρίσκω που είναι το παράξενο ή το ανεξήγητο....
Τι πάει να πεί γιατί το λέω..
Γιατί τρία πράγματα μπορούμε να υποθέσουμε...
1.. ή την ψώνισες??
2.. ή μας δουλεύεις??
3.. ή ``πράγματι μπήκαν τα διαβολάκια εδώ μέσα``...
ΕΛΕΟΣΣΣΣ...
Απεστάλη: 13/09/2005, 17:51:31
-----------------------------------
κοίτα αγαπητέ
μ'αρέσει να είμαι δίκαιη....
στην αρχή, ομολογώ πως δυσκολεύτηκα λίγο να παρακολουθήσω το θέμα, η ανάλυση ήταν ελλιπής
τα επιχειρήματα ανύπαρκτα.... ο τρόπος γραφής αλαζονικός....
όμως, μετά προσπάθησα (πολύ είναι η αλήθεια) να δω γιατί επιμένει τόσο πολύ ο άνθρωπος....
έπειτα, αυτή η αδιαφορία ομολογώ πως μου κεντρίζει το ενδιαφέρον ιδιαίτερα...
κι έτσι την πάτησα....
![]()

in God we trust
Απεστάλη: 13/09/2005, 18:00:01
----------------------------------
quote:
όμως, μετά προσπάθησα (πολύ είναι η αλήθεια) να δω γιατί επιμένει τόσο πολύ ο άνθρωπος....
έπειτα, αυτή η αδιαφορία ομολογώ πως μου κεντρίζει το ενδιαφέρον ιδιαίτερα...κι έτσι την πάτησα....

Απεστάλη: 13/09/2005, 18:10:53
μα είναι θέμα "έμπνευσης"...
όταν κάποιος την δημιουργεί είναι φυσικό να συμβαίνουν αυτά....
αλήθεια, εσύ γιατί έχεις πρόβλημα ? ύποπτο μου φαίνεται αυτό....

in God we trust
Απεστάλη: 13/09/2005, 18:16:25
quote:
αλήθεια, εσύ γιατί έχεις πρόβλημα ? ύποπτο μου φαίνεται αυτό....
Τι υπαινίσσεσαι...τι ύποπτο..
Τι πρόβλημα να εχω εγώ...??
Απλά πέφτω απο τα σύννεφα....
Κάτι δεν πάει καλά.. εναν αγιασμό ...

Απεστάλη: 13/09/2005, 18:22:56
-------------------------------------
χμ... μήπως ζηλεύεις αγαπητέ?
που δεν μπορείς κι εσύ να συζητήσεις τέτοιου είδους θέματα και σε τέτοιο βάθος?
ή μήπως ζηλεύεις που δεν έχεις την ίδια απήχηση σαν προσωπικότητα????? ![]()

in God we trust
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ;
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ;
ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ,ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΕΔΩ:
ΟΤΑΝ Η ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ 'Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ)ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΜΕΣΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ.ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΝΑΥΤΗ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΛΥΠΑΜΑΙ,Η ΝΟΝΑ ΣΟΥ"ΑΜΕΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ.ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ.
"Ματαιότις,ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης"
![]()
ειδα στο ονειρο μου οτι μας καλεσε ο προπονητης και μας ειπε οτι θα αγωνιστουμε με την Α.Ε.Κ.
οταν ξυπνησα το πρωι σκεφτηκα οτι Α.Ε.Κ. ειναι τα αρχικα στο μαθημα ''αρχαια ελληνικα κειμενα''και αρα θα αγωνιστω εναντιον τους αρα θα πεσει διαγωνισμα!ετσι καθησα και διαβασα και γραψαμε!ετσι περασα την ταξη αφου δεν τα πηγαινα καλα με τα αρχαια!
Καταρχην προτεινω ...:
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ...
θα σε βοηθησει πολυ~ιδιως στο χωρο του πολυσελιδου forum"To Παραξενο":))
κοιτα τι βρισκει κανεις οταν αναζητα..--εφοσον θελει να μαθει:Ρ--
ΟΝΕΙΡΑ:ΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ
ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ
βλεπετε "προφητικα" ονειρα?
ΟΝΕΙΡΑ
Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!!!!

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2002 ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΡΑΤΕΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΑ!ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ,ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ.ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΚΕΙ,ΑΛΛΩΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΞΑΦΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΤΕ ΠΩΣ ΚΑΘΩΣ ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΩ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ.ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΕΤΣΙ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!
ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ.Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ(ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ)ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΩ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ.
DREAMS COME TRUE.........
Αγαπητέ/ή Atma,
σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που είχες την καλοσύνη να μου δώσεις σχτικά με τα όνειρα,γιατί είμαι καινούργια στο φόρουμ και δεν ξέρω τις παλιές συζητήσεις σας.
Όσο για τα όνειρα.εγώ όσες φορές κι αν έχω δει όνειρα, δεν έχει επαληθευτεί κανένα, δυστυχώς!!
[:]) ![]()
Ένα μήνα και κάτι, πριν να δω το όνειρο είχε συμβεί το εξής:
Η ξάδερφη μου σκοτώθηκε μαζί με τον άντρα της σε τροχαίο. Τον άντρα της τον πήραν οι γονείς τησ και τον θάψανε στην Ξάνθη γιατί εκεί μένανε αυτοί. Την ξαδέρφη μου την θάψαμε στην Καλαμάτα γιατί εκεί είναι όι γονείς της. Καταλαβαίνετε ο κάθε γονείς ήθελε το παιδί του κοντά του. 1 μιση μήνα μετά λοιπόν βλέπω το εξής όνειρο:
Περπάταγα σε μια αμμουδιά, η θάλασσα είχε ελάχιστο κύμα, η ατμόσφαιρα ήταν περιέργη ο ουρανός ήταν πορτοκαλι προς το κόκκινο η άμμος ηταν μαύρη σαν πίσσα σε έναν βράχο καθόταν μια κοπελια και έκλαιγε. Την πλησιάσα και διαπίστωσα πως ήταν η ξαδέρφη μου. "Τι έχεις και κλαίς Σταυρούλα" (έτσι την έλεγαν) "Γιατί με χωρισαν απο τον αντρα μου βρε Ελενα?Γιατί?" Απο την ταραχη μου ξύπνησα και φυσικά δεν τόλμησα να πω τίποτα στην θεία μου.
θα σας παρακαλεσω να ξαναδιαβασετε το μηνυμα της ΑΤΜΑ και να προσπαθησετε να ακολουθησετε την παροτρυνση της.Υπαρχουν ηδη αρκετα θεματα σχετικα με τα ονειρα οπου μπορειτε να παρετε αλλα και να δωσετε απαντησεις![]()
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της Αναζήτησης με κωδική λέξη στον τίτλο "ΟΝΕΙΡΟ" και "ΟΝΕΙΡΑ".
Επειδή κινδυνεύουμε να "χαθούμε" μέσα στα όνειρα ![]()
πολλά από τα θέματα αυτά, που
- είτε είναι πολύ παλιά (ο ενδιαφερόμενος δεν συμμετέχει πια),
- είτε έχουν λίγες απαντήσεις,
- είτε είχε γίνει σύσταση για αναζήτηση αλλά παρέμειναν ενεργοποιημένα,
θα παραμείνουν ενεργά μόνο για ανάγνωση.
Εάν δημιουργηθεί η ανάγκη να συνεχιστεί κάποια από αυτές τις συζητήσεις (π.χ. από το ενδιαφέρον του αρχικού συγγραφέα κάθε θέματος), παραθέτω πιο κάτω κάποιες ενεργές συζητήσεις:
βλεπετε "προφητικα" ονειρα?
κάνε κλικ^^^^
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
κάνε κλικ^^^^
ΟΝΕΙΡΑ : ΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ
κάνε κλικ^^^^
Εξηγηση ονειρου!!!
κάνε κλικ^^^^
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!