ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πιστεύετε στα θαύματα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πιστεύετε στα θαύματα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

hrismig31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
lencolasΜέλος
09/06/2003, 10:44:32
ΦΙΛΕ beyond ΔΕΝ ΕΝΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΧΕΡΙΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΩΣΤΟΣΟ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΕΣ ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΣΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ!ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΩΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ... :)

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ 2 ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΛΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΣΕΙ,ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΛΛΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΑ.ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΒΑΡΥΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΒΑΡΥΤΕΡΗ!
ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΩ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΛΕΦΤΑ.ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΩ.ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΡΚΙΜΕΝΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 8-9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΚΑΖΙΛΕΡ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΖΑΡΚΑΔΙΑΣ!ΦΙΛΙΚΑ

LENCOLAS

nicoleΜέλος
09/06/2003, 15:32:40
Γειά σας.
Λυπάμαι που προσπαθείτε να εξηγήσετε με επιστημονικό τρόπο τα θαύματα που γίνονται.Αν δεν πιστεύεις δεν θα σου τύχει και ποτέ.Τα θαύματα που έχω ζήσει δεν θα τα ξεχάσω ποτέ.Όταν αναπολείς εκείνες τις στιγμές τρέμεις λες και έγινε πριν λίγο.Εάν βρεθείτε σε δύσκολη στιγμή,προσευχηθείτε.Δεν έχετε να χάσετε τίποτα...
Ότι αφορά το θαύμα της Καβάλας είναι συγκλονιστικό.Το έχω δει σε βίντεο.Είχα σοκαριστεί!Έπρεπε να το δω 3 φορές για να το συνειδητοποιήσω.Δεν νομίζω να είναι απάτη.Έναν γέρο τον χτύπησε ΠΟΛΥ άσχημα.Τον "κυνηγούσε" σχεδόν!Με την έννοια ότι δεν μπορούσε να φύγει.Σκέφτηκα ότι έχει κάνει άσχημα πράγματα στο παρελθόν.Έτσι αυθόρμητα το σκέφτηκα.Μπορεί να είμαι εντελώς λάθος.
Αλήθεια δεν φοβόσαστε να πάτε?Ούτε λίγο?

VIKINGΜέλος
10/06/2003, 16:30:36
quote:

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΚΙΟΛΛΑΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΚΛΙΣΙ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ.Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΠΛΟ.Η ΠΙΣΤΗ(Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΘΕΟ),ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ,ΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑ
ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ,ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ,ΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΓΝΗ ΚΑΡΔΙΑ!!
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ' "ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΘΕΟ ΟΨΟΝΤΑΙ'"

ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ.ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ!

ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΗΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΖΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ.ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΧΤΥΠΑΕΙ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ.
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ(ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΑ)ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΦΙΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΑΛΛΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!!ΣΗΚΩΘΗΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝΕ!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΛΑΙΓΑΝΕ!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ!ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ!
ΦΙΛΙΚΑ

lencolas

Φιλε Lencolas αναρωτιεμαι γιατι αυτο που συμβαινει με την εικονα
δεν συμβαινει και με πολλες αλλες εικονες σε αλλες Μονες.Εχει
κατι το ιδιαιτερο η Μονη εκει στην Καβαλα.Εχω δεν λεω οτι
θες να πεις ψεμματα,αλλα αποκλειω να γινεται οντως αυτο με την εικονα.Ειπες
"ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ".Εγω ρωτω λοιπον
πως ξερεις οτι ηταν οντως αναπηροι;Υπαρχουν φιλε σε ολο τον κοσμο
εκατομμυριοι αναπηροι που ειναι σε καποιο καροτσι και δεν βλεπω να
εχει γινει κανενα θαυμα.Δηλαδη αλλες φορες γινονται και αλλες
φορες οχι.Τοτε αφου λες οτι εγινε θαυμα, ας καλεσει η Μονη ολους
τους αναπηρους να προσκυνησουν την εικονα.Εγω ξερω πολλους που
προσκυνησαν καποια εικονα και δεν εγινε κανενα θαυμα.Και κατι αλλο,
ξερω και μουσουλμανους που προσευχηθηκαν σε τζαμια και θεραπευτηκαν
απο αρρωστιες και αναπηριες.Ισως να γινονται θαυματα,ομως αυτα δεν νομιζω
να γινονται επειδη προσευχεται καποιος σε καποια εικονα που την
εφτιαξε ενας απλος ανθρωπος.Για να γινει θαυμα ισως χρειαζεται
αισιοσδοξια,πιστη και ελπιδα οτι ο Θεος(ουτε ορθοδοξος,ουτε μουσουλμανος κ.λ.π),η ανωτατη δυναμη στο Συμπαν θα σε βοηθησει.Οι εικονες ειναι
μαλλον μια κοροιδια.Εγω πιστευω οτι ο Θεος κανει το θαυμα του
οπου και να βρισκεσαι. Και να μην πηγαιναν τα ατομα που λες στην Μονη
στην Καβαλα πιθανοτατα θα θεραπευοντουσαν αν ηταν οντως αναπηροι.
Τελος δεν θελω να σε απαγοητευσω,αλλα ολα αυτα που γινονται σε καποιες Μονες (οπως για
παραδειγμα οτι ερχονται σε μια Μονη στην Κεφαλοννια φιδια μια
συγκεκριμενη περιοδο,οτι δακρυζουν εικονες εχουν αποδειχθει ψεμματα).
Ψαξε καλυτερα και θα δεις οτι σας κοροιδευουν οι παπαδες της Μονης.

lencolasΜέλος
11/06/2003, 16:32:44
ΦΙΛΕ VIKING,ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΙΚΙΟ!Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ.
ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ.ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΥΠΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ!
ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕΤΡΟ.ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ...
ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΣΤΗΣ 8-9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ...

The Truth Is Out There..

nicoleΜέλος
11/06/2003, 17:35:51
Χαιρετώ και πάλι.
Φίλε VIKING,
σίγουρα δεν σημαίνει ότι αφού θα πας σε μια εκκλησία να προσευχηθείς,θα θεραπευτείς κιόλας.Άλλοι αγωνίζονται χρόνια και δοκιμάζονται στην ουσία,ώσπου αναπάντεχα γίνεται το θαύμα.Δυστυχώς δεν συμβαίνει σε όλους.Είναι σίγουρο ότι δεν είναι αλήθεια όλα αυτά που ακούμε περί θαυμάτων.Αλλά δεν μπορούμε να το απορρίψουμε κιόλας.Άτομα που το έχουν ζήσει,είχαν την απόδειξη μπροστά τους.Θαύματα συμβαίνουν παντού.Συμφωνώ ότι δεν είναι η εικόνα που κάνει το θαύμα,αλλά η πίστη μας και ο ίδιος ο Θεός.Ότι αφορά τους παπάδες,σίγουρα υπάρχουν και καλοί και κακοί.Είναι απλοί άνθρωποι και δεν νομίζω ότι έχουν όλοι το χάρισμα Του.Κάποιοι από αυτούς μας εξαπατούν και αυτό για χρήματα φυσικά(όπως πάντα).
Φίλε lencolas,
εγώ το είπα.
Πιστεύω ότι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ επιστημονική εξήγηση για τα θαύματα.Ειδάλλως δεν θα ΗΤΑΝ θαύματα.
Ελπίζω να συμφωνείς...

lencolasΜέλος
11/06/2003, 20:01:37
ΦΙΛΕ nicole ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ !ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΟΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...

The Truth Is Out There..

VIKINGΜέλος
11/06/2003, 20:26:53
ευχαριστω lencolas που μου απαντησες.Εχεις δικιο,σιγουρα πρεπει κανεις να
ερθει να δει απο κοντα και οχι να εκφραζει γνωμη για κατι που
δεν το εχει δει.Αρα μαλλον πρεπει να ερθω απο κοντα για να δω
το θαυμα.Παντως θαυματα πιστευω γινονται ανεξαρτητα απο το αν
εισαι ορθοδοξος,μουσουλμανος η ινδουιστης.Ισως χρειαζεται πιστη
στον Θεο.Δεν ξερω αν συμφωνεις σε αυτο ή πιστευεις οτι θαυματα
γινονται μονο σε Ορθοδοξους Χριστιανους;Ειναι σημαντικο το τι νιωθει
κανεις μεσα απο την καρδια του δηλαδη το αν πιστευει οντως οτι
μπορει να γινει το θαυμα διοτι τον αγαπα ο Θεος.

lencolasΜέλος
11/06/2003, 22:14:47
ΦΙΛΕ VIKING ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΩΣΤΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΑΠΛΑ Η ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΜΟΛΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΝΑ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΑ ΕΝΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ..

The Truth Is Out There..

11/06/2003, 22:52:53
quote:
ΜΟΛΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΝΑ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΑ ΕΝΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ

(Σωστό! Μόνο που ορισμένοι κρατάνε το κομμάτι που τους αναλογεί για τον εαυτό τους με αποτέλεσμα να ζημιώνονται και οι ίδιοι.)

VIKINGΜέλος
12/06/2003, 00:18:00
φιλε Νορβηγε Εχεμβροτε σε χαιρετω.Σου ειχα στειλει και ενα ε-μαιλ μια
και ειδα οτι εισαι απο το Οσλο και εχω εκει πολλους συγγενεις.

magusΝέο Μέλος
12/06/2003, 01:05:57
"ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ
ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ"
Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ.

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ;