- ΦΙΛΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Αυτό που κάνεις με αυτή σου την στάση είναι να αυτοδικαιώνεσαι. Αυτό κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων.
Το "κάνω μια καλή ζωή" που αναφέρεις είναι μια δικαιωση με βάση τα δικά σου κριτήρια και όχι τα τέλεια κριτήρια του Χριστού(δεχόμενοι ότι η χρισιανική πίστη είναι η αληθινή σύμφωνα με την υπόθεσή σου).
Με τα κριτήρια του Χριστού και να οργιστείς με μίσος ενάντια σε άνθρωπο είναι σαν να τον σκότωσες. Και να σκεφτείς μόνο την αμαρτία είναι σαν να αμάρτησες οποτε στερείσαι της δόξας του Θεού γιατί εκείνος είναι αναμάρτητος ανώ εσύ αμαρτωλός.
Γι' αυτό το λόγο έχεις ανάγκη τη σωτηρία του Χριστού. Γιατί μόνο αυτός μπορεί να σε καταστήσει δίκαιο μπροστά στο Θεό.
δικαιο μπροστα στον θεο μπορουν να με καταστησουν μονο οι πραξεις μου
μπορεις να μου πεις ποια ειναι η δοξα του χριστου?
το οτι ειναι αναμαρτητος?
μπραβο του
για να παω στον παραδεισο μετα θανατον πρεπει να σκηβω το κεφαλι μπροστα στον χριστο
πρεπει γονιπετης μπροστα του να κανω γαργαρες
πρεπει να λεω οτι μονο αυτος ειναι αναμαρτητος
μαλιστα καταλαβα ο χριστος περνει μαζι του μονο τους αυλοκολακες αυτους που δεν εχουν προσωπικη αποψη
αυτους που σκηβουν το κεφαλι σε οτι τους λεει
αυτους που δεχονται να εξεφτελιζεται το ειναι τους
αυτους που βαζουν πανω και απο την οικογενεια τους τον χριστο
αυτους που χαιρονται οταν ο χριστος τους αποκαλει δουλους,προβατα,φτωχους στο πνευμα(βλακες)
αν πρεπει να γινω ετσι ευχαριστω δεν θα παρω
αν δεν κλεψω αλλα δεν πω οτι ο χριστος με διδαξε να μην κλεβω τοτε δεν μετραει αυτο την μερα της κρισης
αν δεν σκοτωσω αλλα δεν πω οτι ο χριστος με διδαξε να μην σκοτωνω
τοτε δεν μετραει αυτο την μερα της κρισης
αν δεν κανω κακο σε κανεναν αλλα δεν πω οτι ο χριστος μου ειπε να μην κανω κακο τοτε δεν μετραει αυτο την μερα της κρισης
το μονο που θελει ο χριστος ειναι να λεμε οτι αυτος μας εδιξε το καλο απο το κακο αρα και δεκα φονους να κανω και μετα να μετανιωσω και να ζητησω συγχωρεση απο τον χριστο θα με συγχωρεσει
αλλα αν δεν κανω κανενα φονο και πω πως δεν εχω αναγκη την συγχωρεση του γιατι δεν εκανα τιποτα κακο τοτε θα παω στην κολαση γιατι δεν εσκυψα το κεφαλι
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Edited by - gigenis on 24/07/2004 13:56:03