- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;
Και παρολο που καθημερινα κανουν προσευχες στον "Αλλαχ"... οι μερες θα χειροτερεψουν... Δεν εχουν περιθωριο να κανουν και πολλα πραγματα, γιατι ο λαος θα τους λιντσαρει!! Ουσιαστικα ειναι "μονοι" τους... και πολιορκημενοι απο παντου... και απο τους ιδιους τους Αμερικανους, που καποτε ηταν "αδερφια"

Ούτως η άλλως πάντως κανένας άνθρωπος να μην δοκιμάζεται τόσο σκληρά όσο το να μην έχει να πιεί νερό. Είναι πραγματικά λυπηρό γιατί υπάρχουν και παιδιά και μωρά.
Ελπίζω ότι ο Θεός θα βοηθήσει όλους ανεξαιρέτως και ιδιαίτερα αυτούς που αποζητούν ειρήνη και δικαιοσύνη ώστε να ξεφύγουν από τα κακά που θα έρθουν στη γείτονα χώρα, γιατί μιλάμε για 70 με 80 εκατομμύρια ψυχές.
quote:
Lancelot29:
amalia Διαχειριστής Greece 6751 Μηνύματα Απεστάλη: 02/07/2007, 05:37:06 lancelot εκτός από τα όσα πολύ σωστά σου έγραψε ο συντονιστής Dying_Incubus, θα προσθέσω ότι είναι απαράδεκτο να προβαίνεις σε τέτοιους συλλήβδην και ακραία εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς για ένα ολόκληρο κράτος, ιδιαίτερα δε για ένα αδελφό κράτος όπως είναι η Κύπρος, που έχει υποστεί συν τοις άλλοις και τόσα δεινά.Κάτι τέτοιο παραπέμπει σε αλαζονεία, επιφανειακότητα και έλλειψη κριτηρίου πραγματικής έρευνας. Ο λογαριασμός σου απενεργοποιείται για ένα μήνα.Καλησπερα.Επεστρεψα μετα απο τις διακοπες μου.Αποτι βλεπω ο ενας μηνας περασε, ο λογαριασμος μου θα επρεπε να ενεργοποιηθει στις 02/08/2007.Εχουμε 5 του μηνα μα τιποτα,συμβαινει κατι αμαλια?
Ο λογαριασμός Lancelot29 απενεργοποιήθηκε. Διαπιστώνουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχεις επιδείξει μία ειλικρινή πρόθεση να επανεξετάσεις τη συμμετοχή σου στα forums, εφόσον ακόμα και στο παρόν μήνυμα, προσπαθείς να δημιουργήσεις παραπλανητικές εντυπώσεις:
Στο μήνυμά μου Απεστάλη: 02/07/2007, 05:37:06
είχα γράψει:
quote:
lancelot εκτός από τα όσα πολύ σωστά σου έγραψε ο συντονιστής Dying_Incubus, θα προσθέσω ότι είναι απαράδεκτο να προβαίνεις σε τέτοιους συλλήβδην και ακραία εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς για ένα ολόκληρο κράτος, ιδιαίτερα δε για ένα αδελφό κράτος όπως είναι η Κύπρος, που έχει υποστεί συν τοις άλλοις και τόσα δεινά.
Κάτι τέτοιο παραπέμπει σε αλαζονεία, επιφανειακότητα και έλλειψη κριτηρίου πραγματικής έρευνας.Ο λογαριασμός σου απενεργοποιείται για ένα μήνα.
Παρόλο που πρόσφατα είχε και πάλι απενεργοποιηθεί χρονικά ο λογαριασμός σου, και παρόλο που έχεις δεχτεί αρκετές παρατηρήσεις, η συμπεριφορά σου στα forums δεν άλλαξε. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους τελευταίους μήνες της συμμετοχής σου, αλλά και πολύ παλιότερα...Σε περίπτωση που θες να επανεξετάσεις τη συμμετοχή σου στα forums, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας όποτε θέλεις, μετά από έναν μήνα. Εάν διαπιστώσουμε ότι η πρόθεσή σου είναι ειλικρινής, θα επανενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου.
Στο μηνυμά σου παρέλειψες να παραθέσεις τις προϋποθέσεις της επανενεργοποίησης του λογαριασμού σου, που αναφέρονται στην τελευταία παράγραφο (την οποία τονίζω εδώ με bold). Οπότε και εφόσον δεν έχουμε λάβει ακόμα κάποιο email από εσένα Lancelot, δεν υπάρχει κανένα απολύτως νόημα να ρωτάς, γιατί δεν επανενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σου στις 2/8/2007.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Παιδιά πριν κάτι μέρες είχα πάει σε έναν χαρισματικό Ιερέα, όπως μου είπανε και τον ρώτησα αν θα είναι το 2007 το έτος του πολέμου.
Αυτό που μου είπε, ήταν πως και παλιότερα ήταν να γίνει αλλά το προλάβανε με τις προσευχές και δεν έγινε.
Όπως και τώρα, "πήραμε παράταση" μου είπε. (μέχρι πότε δεν ξέρω)
Να σημειώσω πως περίμενα για να τον συναντήσω 7 ώρες και όποιος θέλει το πιστεύει.
Φυσικά ότι μου είπε δεν ταίριαζε με τα άλλα που μας είχαν πει στο Άγιο Όρος όταν είχα πάει.
Χθες κιόλας όμως πήρα την είδηση!
Ο Γερών (Γ) από το Όρος που μας έλεγε για τους δύο μοναχούς που του είχαν πει ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουμε πόλεμο, είπε σε έναν που τον φιλοξενούσε στη Σκήτη του ότι "πήραμε παράταση"!
Την ίδια λέξη χρησιμοποίησε από ότι κατάλαβα.
Ο ίδιος ήταν προβληματισμένος από ότι μου είπαν.
Αλλάζουν λοιπόν τα πράγματα μάλλον και ακυρώνονται.
quote:
Αυτό που μου είπε, ήταν πως και παλιότερα ήταν να γίνει αλλά το προλάβανε με τις προσευχές και δεν έγινε.
Όπως και τώρα, "πήραμε παράταση" μου είπε. (μέχρι πότε δεν ξέρω)
quote:
ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΡΕ ΜΗΤΣΑΚΟ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
Edited by - OANNHSEA on 06/08/2007 11:05:06
Πάντως Δημήτρη είδες ότι δεν είναι και πολύ συνετό να ασχολείται κανείς με ημερομηνίες και με μήνες και με χρόνια. Αν, και εφόσον ο Θεός το κρίνει θα γίνουν.
Άγιοι αναγνωρισμένοι στην Εκκλησία και στη συνείδηση του λαού όπως ο Κοσμάς ο Αιτωλός και ο γέροντας Παϊσιος δεν μίλησαν για ημερομηνίες. Αν ο Θεός ήθελε να μάθουν ημερομηνίες, θα τους τις έδινε να είσαι σίγουρος αφού τους έδειξε το τι θα γίνει αν δεν μετανοήσει ο άνθρωπος. Απλά τους έδειξε τα σημάδια που θα προμηνύουν τα γεγονότα ώστε να μετανοήσει η ανθρωπότητα.
Με αυτό τον τρόπο και κηνυγώντας πιθανές ημερομηνίες απομακρύνουμε πιο πολύ τα παιδιά που δεν έχουν μάθει για τον Χριστό. Και δεν τους αδικώ καθόλου γιατί και εγώ τα ίδια θα έκανα φαντάζομαι.
Προφητείες υπάρχουν και δείχνουν καθαρά το τι θα γίνει αλλά όχι το πότε. Αν τώρα σε κάποιον γέροντα η μη γέροντα έχει πει κάτι παραπάνω ο Θεός, αυτό δεν το ξέρουμε και δεν πρέπει να είμαστε τόσο ευκολόπιστοι. Δικό μας έργο είναι η μετάνοια και όχι η εξακρίβωση ημερών, δεν συμφωνείς?
Ο γέροντας Παϊσιος είπε ότι η δική μας γενιά θα τα δει όλα (μάλιστα το έλεγε σε άτομα που σήμερα έχουν περάσει κατά πολύ τα 40). Τα γεγονότα γύρω μας δείχνουν ότι πλησιάζει σιγά αλλά σταθερά αυτή η φοβερή ημέρα. Αν τώρα γίνει σε 5 μήνες ή 5 χρόνια ή 15 χρόνια αυτό σημαίνει ότι ο Θεός θέλησε να μας δώσει περισσότερο περιθώριο μετάνοιας. Αλλά το να μην καταλαβαίνουμε από τα σημεία που βλέπουμε γύρω μας ότι πλησιάζει αυτό που έχει προφητευθεί αυτό είναι πραγματική τύφλωση.
Ας μην μένουμε λοιπόν σε ημέρες και μήνες και χρόνια που στο κάτω κάτω ανήκουν μόνο στην δικαιοδοσία του Θεού. Εμείς τον αγώνα μας και τα μάτια μας ανοιχτά για να μην πάθουμε ότι έπαθαν οι άνθρωποι της εποχής του Νώε που γλεντούσαν και περιγελούσαν την καταστροφή μέχρι που ήρθε και τους αφάνισε όλους. Και ας τους είχε δώσει ο Κύριος 120 χρόνια για να μετανοήσουν. Ίσως (και μακάρι βέβαια) να μακρύνει ο Θεός και τη δική μας "νεροποντή" μπας και ξυπνήσουμε.
Φιλικά
Σταύρος
quote:
Δεν κατάλαβα ?????? Τι θα πει "ακυρώνονται" ??????
Δεν ακυρώνονται έτσι αυτά τα πράγματα, εδώ έχουμε στήσει μπίζνες και παράγουμε συγχωροχάρτια. Η παραγωγή έχει ήδη αρχίσει, τι θα πει "ακυρώνοντα" ???? Ποιός θα πληρώσει τόσο χαρτί ????? Ποιός θα κάλύψει τα διαφυγόντα κέρδη, τα δάνεια, την φήμη μας ????
ΑΙΣΧΟΣ για να μην πω τίποτα πιο βαρύ....
Τελικά μπορεί να έκανα και κακό σε μερικούς και γενικά.
Και σίγουρα δεν είμαι ούτε Άγιος ούτε άξιος να κάνω ιεραποστολές...
Ζητώ σηγγνώμη αν έπραξα λάθος, αν και δεν το ήθελα.
Και ζητώ σηγγνώμη αν πείραξα κάποιον, μιας και δεν μπορώ να κρίνω ποτέ κανέναν.
Δεν ξέρω πότε θα γίνει και δεν ξέρω πλέον αν κάνει και καλό να το ξέρουν όλοι.
quote:
Και ας τους είχε δώσει ο Κύριος 120 χρόνια για να μετανοήσουν.
120 χρόνια!!!! Δεν προλαβαίνουμε για τίποτα...
quote:
Δεν ακυρώνονται έτσι αυτά τα πράγματα, εδώ έχουμε στήσει μπίζνες και παράγουμε συγχωροχάρτια. Η παραγωγή έχει ήδη αρχίσει, τι θα πει "ακυρώνοντα" ???? Ποιός θα πληρώσει τόσο χαρτί ????? Ποιός θα κάλύψει τα διαφυγόντα κέρδη, τα δάνεια, την φήμη μας ????
Ε, δεν παίζεσαι.... πέθανα στο γέλιο ![]()
Όσο για το θέμα των ελληνοτουρκικών... ας κοιτάξουμε πρώτα τα ελληνοελληνικά και ας αφήσουμε τους "δυστυχισμένους" απέναντι στη μοίρα τους.
Ωχ... απέναντί μου είναι οι Ιταλοί... ![]()
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!