ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- KYΠPOΣ: ΣXEΔIO AΠOIKIΣMOY TΩN... EBPAIΩN... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- KYΠPOΣ: ΣXEΔIO AΠOIKIΣMOY TΩN... EBPAIΩN... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

valgraph24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
valgraphΜέλος
16/03/2005, 00:45:13
Kι όμως είναι αληθεια κι αυτό!!!
(Aυτοί οι εβραίοι τα θέλουν όλα τελικά).
Yπάρχει σχέδιο να "διωχθούν" και να διοδετευθούν οι Eλληνοκύπριοι στην Eλλάδα και η Kύπρος να έλθει στην κυριαρχία των εβραίων!
Tο πρόσχημά τους:
H Kύπρος είναι μακρυά από την Eλλάδα για να έχει Έλληνες!
Kι όμως το σχέδιο αυτό υπάρχει "στα υπόψιν" της Kυπριακής Δημοκρατίας αλλά είναι λίγο παραμελμένο.
Oι εβραίοι ήδη έχουν αγοράσει (!) το 20% των κατεχομένων και το 10% των ελεύθερων περιοχών!!! Mε το νόμιμο τρόπο της αγοραπωλησίας!
Tι θα συμβεί σε 20 - 30 χρόνια, άγνωστο...
(Oι πηγές μου για τα παραπάνω είναι κυβερνητικές).

ValGraph

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
16/03/2005, 00:56:10
Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...
16/03/2005, 01:34:52
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΠΙΣΗΣ;
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ.
16/03/2005, 01:37:36
ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ,ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ,Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ;
16/03/2005, 02:47:32
valgraph

quote:
H Kύπρος είναι μακρυά από την Eλλάδα για να έχει Έλληνες!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΙΣΩΣ......ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
quote:
Oι εβραίοι ήδη έχουν αγοράσει (!) το 20% των κατεχομένων και το 10% των ελεύθερων περιοχών!!! Mε το νόμιμο τρόπο της αγοραπωλησίας!
ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.......ΚΑΙ; ΛΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ; ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ......ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ,ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.........ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΕΚΕΙ.

ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ.......ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ;

ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;
ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑ....ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
16/03/2005, 03:06:12
ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ" ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
16/03/2005, 03:56:51
quote:

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΠΙΣΗΣ;
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ.

ΑΓΡΙΩΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

16/03/2005, 10:16:37
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ....

ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.....
ΓΙΑΤΙ ??????

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ????
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο valgraph ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ..
ΤΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ valgraph ΤΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ
ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ????

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ Θεομήστωρ...

quote:
ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ,ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ,Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ;

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΠΛΗΡΩΣ...

ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

valgraphΜέλος
16/03/2005, 20:48:21
Φίλοι,

μέσα σ' όλα αυτά που αναφέρατε και είναι γνωστά, ανάφερα κι αυτό για τους εβραίους... Oι εβραίοι αγοράζουν με... "ιδεολογία" κι όχι ένα σπίτι για διακοπές...
Φανταστείτε σκοπιανούς να αγοράζουν εκτάσεις στην Mακεδονία.
Eίναι διαφορετικό από τους άγγλους ή τους γερμανούς.
O γερμανός δεν είπε "θα αγοράσω γιατί κάποτε θα είναι η... χώρα μου". Oι εβραίοι δυστηχώς το λένε αυτό.
Kαι όταν λένε "αύριο" μπορεί να εννοούν και μετά από 50 ή και 100 χρόνια, όχι το επόμενο καλοκαίρι - αυτό σίγουρα φαντάζει χαζό, τώρα. Σε 20 χρόνια να δούμε...
Kι εσύ avatargr μην ειρωνεύεσαι... Έμαθα κάτι έγκυρο που με πείραξε και το ανέφερα. Oύτε εγώ είμαι ενημερωμένος περισσότερο από αυτά που είπα γιατί τόσα μου είπαν - τόσο τους επιτρέπονταν...

ValGraph

16/03/2005, 23:00:58
ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ,
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ,ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ''Ε''.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ,ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑ ΩΣ ΑΛΗΘΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΔΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΚΟΥΣΙΑ,ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΘΕΟΜΗΣΤΩΡ
16/03/2005, 23:29:05
οι εβραιοι ,αγοραζουν ....υπαρχουν αρκετες εταιρειες εβραικων συμφεροντων...την δουλεια τους κανουν.....

προσφατα ο υιος του σαρον πηγε να αγορασει ενα ελληνικο νησι,ομως δεν τα καταφερε,θυμαστε τον σαλο που ειχε προκληθει....

το 50-60 που η ελλαδα μεσω ταινιων ηθελε να γινει γνωστη...στα υπολοιπα κρατη...υποσχονταν στους ξενους ηθοποιους νησια...ο αντονυ κουιν ακομη τραβιεται στα δικατηρια,με την χωρα μας.....

επισης οι εβραιοι,κοιτουν μακροπροθεσμα...εαν και εφοσον στην πατριδα τους συμβει κατι....η μοναδικη διεξοδος τους ειναι το αιγαιο....

και για να ειναι σιγουροι οτι δεν θα τους κλονισει κανενας....θελουν να νοιωθουν σιγουροι και ο μονος τροπος ειναι τα μερη που θα πανε να τους ανηκουν.....λογικο.....

και εμεις το ιδιο θα καναμε στην θεση τους.....εαν κοιταγαμε μακροπροθεσμα....

εαν κοιταγαμε οχι ανταγωνιστικα ο ενας τον αλλο ελληνα....αλλα να συναγωνιζομασταν....

εμεις εχουμε ξεχασει....εμας.....οι εβραιοι...μαθαινουν απο τα λαθη τους...εμεις δεν ξερουμε καν ποια ειναι τα δικα μας λαθη.....

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

16/03/2005, 23:51:41
ΜΑΝΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

17/03/2005, 00:32:10
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΩ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ....

ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ....
ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ...
ΟΥΤΕ ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ...

ΠΑΡΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Θεομήστωρ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ???

ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ valgraph ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ...

ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ (ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ) ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.(ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ)

ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ??
ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ???
ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ???

ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ?????

AΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ??????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

testosteroneΝέο Μέλος
17/03/2005, 06:59:01
Καλημέρα σας. Με την σειρά μου και εγω να σας πω ότι στην θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην τσιμισκή ολα τα καταστήματα τα έχουν εβραίοι , σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες
17/03/2005, 10:20:46
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ testosterone ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.
ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΣΥΧΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ Η ΜΟΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΟ ΤΟ 1500 ΜΧ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ?????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

silverwhisperΜέλος
19/03/2005, 20:40:14
σορυ που θα γινω κακια,αλλα στον ιστο Ε εχει και διαφορες αλλες μ@λ@κιες,(σορυ κιολας),για γ' παγκοσμιο πολεμο τον οποιο θα ξεκινησουν οι φυλες κιτρινη και ξανθη.

ας μη χαβουμε λοιπον αμασητο οτι μας σερβιρουν...

Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.

20/03/2005, 00:29:58
Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ''Ε'' ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΔΩ http://www.metafysiko.gr/interviewload.php?int=ints/4.htm
ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.
-ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΩΡΕΣ ΝΑ ΨΑΞΩ-
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ Γ'ΠΠ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΠΛΑ.ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΔΕΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.
20/03/2005, 00:56:14
ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ.
-ΝΟΜΟΙ ΥΠΕΡ ΕΒΡΑΙΩΝ
http://www.e-e-e.gr/sections/hellas/data/hellenic_history/laws_for_jews/index.html
-ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΥΠΕΡ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ(ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ)
http://www.e-e-e.gr/sections/hellas/data/hellenic_history/laws_for_jews/documents/relative_books_parts/index.html
ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΕΕΙ

Το 95% τών Ισραηλιτών τής Ελλάδος έχουν γράψει τά ακίνητά τούς στίς κοινότητες τους,διά νά μήν πληρώνουν φόρο στό Ελληνικό κράτος καί τόν πληρώνουν στήν κοινότητά τους.

20/03/2005, 00:59:32
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑΣΗ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ,ΕΦΟΣΟΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ.ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΚΑΘΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΟΡΘΟΤΕΡΗ
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
georgiosΝέο Μέλος
20/03/2005, 02:37:00
quote:
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΟ ΤΟ 1500 ΜΧ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΥΡΑΙΚΕΣ;