ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

pandi30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/06/2010, 11:02:14
quote:

Αγαπητέ μου PREDATOR, πάντα κυβερνούσε το χρήμα, όχι σήμερα....
Τώρα,όμως, λέω, υπάρχουν κάποιοι, που ούτε τα κράτη, ούτε ηγέτες,
τα βάζουν μαζί τους....
Πότε γίναμε υποδουλοι,ρε φίλε λεω σε κάποια αυτοκρατορία;Απο πότε, οι κερδοσκόποι, δεν διώκωνται και συνεχίζουν να καταστρέφουν χώρες, χωρις κανείς να τους κάνει τίποτε;
Πότε άλλαξε ο νόμος, σου γράφω....Γιατί, μάλλον έχουμε χούντα, ή χάος....

μα δεν αλλαξε κατι... και ουτε προκειται (τουλαχιστο μεχρι να "φυγουμε εμεις" απο αυτο το κοσμο)... Αυτη ειναι η πραγματικοτητα, σ' αυτη ζουμε, σ' αυτην θα μεγαλωσουν και οι επομενες γενειες!

Τελειωσε εκει το ζητημα, δεν μπορουμε να παμε παρακατω... μονο να περιμενουμε αν "ξυπνησουν" απο το αλλο πλευρο και να σταματησουν να ασχολουνται με την Ελλαδα (βεβαια, θα "πιασουν" αλλη χωρα μετα που θα τους μπει στο ματι)

NOVUS ORDO SECLORUM
10/06/2010, 11:59:45
Κι όμως, φίλε μου, πολλά αλλάξανε,τα τελευταία 50 χρόνια....
Κι έγινε πολύ δουλειά γι αυτο....Οργανώσεις,συμμαχίες, ...στοές, διεθνή φόρουμ, πολλές μυστικές οργανώσεις, οπως και φανερές, αλλά, πάντα μυστήριες, για να το πετύχουν και να συμφωνήσουμε όλοι,ότι θα γίνουμε ένα κράτος, μια κυβέρνηση, όλων,σύντομα, λόγω πολλών ....λόγων, που .....δημιουργήσαν....
Το στάτους, δε, απο αυτοκρατορικό και πάνω...Απόλυτη εξουσία...
Αυτή προωθούν φίλε μου...Και μόνο με τη φτώχεια, περνάς κάτι τέτοιο στον κόσμο....
Πολυ φτώχεια, πολύ μεσαιωνας...Και άδικο και ..Φρανκεσταινικά απίθανο....
10/06/2010, 12:45:38
θα υπηρχε μια λυση που θα μπορουσε να τους πληξει... αν και ακραια για τους απλους ανθρωπους!

Κανεις να μην πληρωσει για τιποτα! και φυλακη να μπουμε, παλι δεν θα πληρωσουμε... εξαλλου δεν μπορουν να βαλουν ολοκληρους πληθησμους στη φυλακη!

Αν δεν κινηθει τιποτα στις αγορες, δεν θα εχουν και αυτοι το "χρημα" για να παιξουν!

Τι θα κανουν μετα? θα μεταναστευσουν σε αλλο πλανητη?

NOVUS ORDO SECLORUM
10/06/2010, 12:56:38
Είναι φοβερό,μόνο και μόνο που το δέχεσαι φίλε PREDATOR, ότι
κάποιοι απο μας,πολλοί για την ακρίβεια,γμτ την ακρίβεια, θα
την πληρώσουν.....
Ζούγκλα γίναμε φίλε μου;Όποιος πρόλαβε τον ...Κύριο είδε;
Δεν κοιτάμε για όλους;Η κοινωνία τι ρολο βαράει;
Ότι αρπάξει ο ένας απο τον άλλο;...
Ζώα γιναμε,γμτ;!!!!!
10/06/2010, 13:26:56
quote:

Είναι φοβερό,μόνο και μόνο που το δέχεσαι φίλε PREDATOR, ότι
κάποιοι απο μας,πολλοί για την ακρίβεια,γμτ την ακρίβεια, θα
την πληρώσουν.....
Ζούγκλα γίναμε φίλε μου;Όποιος πρόλαβε τον ...Κύριο είδε;
Δεν κοιτάμε για όλους;Η κοινωνία τι ρολο βαράει;
Ότι αρπάξει ο ένας απο τον άλλο;...
Ζώα γιναμε,γμτ;!!!!!

Οι καταστασεις δεν μας επιτρεπουν να δουμε το γενικοτερο καλο.. των συνανθρωπων μας! Μας εχουν ριξει στην αφανεια και να κοιταμε το πως θα σωθουμε σε ατομικο ή σε οικογενειακο επιπεδο... δεν υπαρχει χωρος να σκεφτεις και τον αλλον!

Και ετσι δεν μπορουμε να αντιδρασουμε και συλλογικα! οποτε τα περισσοτερα ειναι λογια του αερα!

Χειροτερα... απο αυτους που θελουν να μας "καθησυχασουν", ή δεν ξερουν οντως τι τους γινεται, ή το εχουν "αποδεχτει" το προβλημα, ή ακομα χειροτερο, να λενε ψεματα και να μας οδηγουνε εμμεσως σε χειροτερες καταστασεις

NOVUS ORDO SECLORUM
10/06/2010, 14:07:56
Κι όμως, φίλε μου, προχθές, έδειχνε η τηλεόραση, μια ταινία, όπου έρχονταν οι .,...εξωγήινοι κι ο κόσμος πανικόβλητος να τρέχει...
Είπα στο γιό μου, ότι οι άνθρωποι δεν κάνουν έτσι, τα ζώα κάνουν....
Στον πολεμο του 40, είδαμε και ρουφιάνους, δοσίλογους, προδότες, αλλά, ο πολίτης, στην συντριπιτική πλειψηφία του, ήταν τίμιος και σωστός....
Αυτό τον ανθρωπο θα ξαναδέιξουμε στον κόσμο,σε μια δύκσολη στιγμή, όσο κι αν μας θέλουν ζώα, για να μας ελεγχουν...
10/06/2010, 14:14:20
quote:

Κι όμως, φίλε μου, προχθές, έδειχνε η τηλεόραση, μια ταινία, όπου έρχονταν οι .,...εξωγήινοι κι ο κόσμος πανικόβλητος να τρέχει...
Είπα στο γιό μου, ότι οι άνθρωποι δεν κάνουν έτσι, τα ζώα κάνουν....
Στον πολεμο του 40, είδαμε και ρουφιάνους, δοσίλογους, προδότες, αλλά, ο πολίτης, στην συντριπιτική πλειψηφία του, ήταν τίμιος και σωστός....
Αυτό τον ανθρωπο θα ξαναδέιξουμε στον κόσμο,σε μια δύκσολη στιγμή, όσο κι αν μας θέλουν ζώα, για να μας ελεγχουν...

Εχουν πει ακρετοι "σοφοι" (λεμε τωρα... καθως προκειται για αυτα τα τσιρακια), οτι αν μπορεσεις να ελεγξεις τον οχλο, εισαι ο μεγαλυτερος "Βασιλιας"...

οποτε, πως μπορεις να ελεγξεις ενα οχλο (οχι με το κακο ορισμο της λεξης) ???

Με το να του δημιουργησεις ενα "περιβαλλον" ανασφαλειας, με την τρομοκρατεια (ειτε λεκτικη ειτε ψυχολογικη ειτε πραγματικη), γενικοτερα ενα μερος οπου ο "καθενας" ξεχωριστα θα πρεπει να μην μπορει να σκεφτει τιποτα αλλο, απο το να αποδεχεται τους "ορους σωτηριας" που προσφερουν αυτοι οι ιδιοι που προκαλουν αυτα τα δεινα

NOVUS ORDO SECLORUM
10/06/2010, 14:38:33
Μήπως, το επόμενο, αγαπητέ μου PREDATOR;´..
Μήπως, ήρθε η εποχή, ο ἀνθρωπος, να ξεφύγει της...ατομικής καθοδήγησης και να βαδίζει στον δρόμο του αύριο, με κοινή λογική,αφού όλοι πια ξέρουμε τι είναι καλό....
Όλοι είμαστε πιο συνειδητοί...
Δεν ζούμε και το τέλος τους, μαζί με την κορύφωση της δύναμης τους;...
10/06/2010, 14:44:29
quote:

Μήπως, το επόμενο, αγαπητέ μου PREDATOR;´..
Μήπως, ήρθε η εποχή, ο ἀνθρωπος, να ξεφύγει της...ατομικής καθοδήγησης και να βαδίζει στον δρόμο του αύριο, με κοινή λογική,αφού όλοι πια ξέρουμε τι είναι καλό....
Όλοι είμαστε πιο συνειδητοί...
Δεν ζούμε και το τέλος τους, μαζί με την κορύφωση της δύναμης τους;...

μακαρι... μακαρι να ξεκαθαρησουν τα "συννεφα" και να μπορεσουμε να ξεφυγουμε απο τους "αλητηριους" που θελουν να κανουν το δικο τους

NOVUS ORDO SECLORUM
10/06/2010, 14:47:49
Η πολύ σαπίλα τους, θα γίνει αντιληπτή και μισητή, φίλε μου PREDATOR....
Δες ποσα σκάνδαλα, ποσες προδοτικές ενέργειες βλέπουμε...
Ποιόν θα κοροιδέψουν μετά;...
Δεν θα τους πιστεύει κανείς...