- Σιρόπι Rondec Προσοχή! - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Κάποια φαρμακεία το δίνουν χωρίς συνταγή.
Κάποιοι γονείς το δίνουν στα παιδιά τους χωρίς να γνωρίζουν οτι το σιρόπι αυτό έχει καταργηθεί και απαγορευτεί.
Οι παρενέργειές του είναι ανυπολόγιστες λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε υδροχλωρική ψευδοεφεδρίνη και κοδείνη.
Η γεύση του θα μπορούσε να "ποζάρει" σε ζαχαροπλαστεία, γι' αυτό και τα παιδιά γλύφουν και το κουτάλι.
Μετά αρχίζουν τα παρατράγουδα, υπνηλία, ζάλη, άγχος, τρόμος, ψυχωσικά επεισόδια, διαταραχές ύπνου, εφίδρωση, δυσφορία και πολά άλλα.
Προσοχή, το σιρόπι αυτό είχε ενδείξεις ΜΟΝΟ για τους ρινικούς πόνους απο συνάχι, ΟΧΙ για τον βήχα.
Αν κάποιοι έχετε αυτό το φάρμακο, επιστρέψτε το αμέσως στο φαρμακείο για ορθή καταστροφή και ΜΗΝ το χρισημοποιείτε ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ!
Σε περίπτωση που έχετε παρενέργειες, στραφείτε αμέσως στον ιατρό σας.
Ενδεικτικά η Φλουμαζενίλη μπορεί να εξουδετερώσει τη δράση της ψευδοεφεδρίνης, ενώ η καφείνη τη δράση της κοδείνης.
The truth of Ninja will prevail.
Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.
με αίτηση της εταιρίας αποσύρθηκε
γιατι δεν περιλαμβανότανε στη λίστα φαρμάκων,
αρα δεν συνταγογραφείται.
απο ποια πηγή είναι οι πληροφορίες σου Shadow_Dancer?
quote:
απο ποια πηγή είναι οι πληροφορίες σου Shadow_Dancer?
Από που αλλού? Από τους φαρμακοποιούς.....
Η εταιρεία συνεχίζει κανονικά την παραγωγή και διάθεση του προϊόντος, εκτός της ελληνικής αγοράς.
Ο λόγος σύμφωνα με την εταιρεία, είναι η τιμολόγηση του φαρμάκου απο τον ΕΟΦ, στα 1,18 Ευρώ.
Σύμφωνα με την εταιρεία, το κόστος της συσκευασίας (Φιάλη, Χάρτινο Κουτί, Φυλλάδιο) είναι πάνω απο 3 Ευρώ, επομένως η τιμολόγηση δεν συμφέρει την εταιρεία, αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε την απόσυρσή του.
Σε ότι αφορά την ίδια την ουσία, το φάρμακο αυτό πλέον ανήκει στην κατηγορία φαρμάκων της κόκκινης συνταγής, που σημαίνει οτι ακόμη και απο το ίντερνετ παραγγελία, θα πρέπει να συνοδεύεται απο ιατρική συνταγή κόκκινης διαβάθμισης και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
Προσωπικά, δοκίμασα κάποια απλά σκευάσματα για τα συμπτώματα της συνάχης, θα πω οτι μου φαίνεται too much, να καταφύγει κάποιος σε σκευάσματα κόκκινης διαβάθμισης (ναρκωτικά), για συνάχια και τσουξίματα στο λαιμό.
Και επειδή οι υπερβολές πληρώνωνται, φαντάσου ένα φάρμακο που σου κάνει καλά τον πονόλαιμο και σε στέλνει στον ψυχίατρο.
Ε, όχι δα!
(ένα πτυχίο PHTLS είναι η μόνη σχέση μου με την ιατρική)
Αλλά "δίγραμμο" ενα αποσυμφορητικό μύτης, το βλέπω υπερβολή!
Παθώς το 1995 και μαθώς.....
Πάρε παράδειγμα τα Akineton Retard, απλά τα χορηγούν με δίγραμμη για τα εξωπυραμιδικά της αλοπεριδόλης.
Εδώ στα εξάθλια έχουμε δει τα αποτελέσματα σε άτομα που κάνουν λήψη 6-7 χαπιών ταυτοχρόνως, όχι δεν εννοώ οτι ισσοδυναμούν με μιά γερή δόση LSD, αλλά για κάτι χειρότερο, το υπερπυρετικό σοκ.
Και για όσους δεν γνωρίζουν, μιλάμε για μιά κατάσταση όπου ο εγκέφαλος χάνει μόνιμα την ικανότητα να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει ο πυρετός στο 45 και να μένεις στον τόπο με τους γιατρούς να σε κοιτάζουν ανήμποροι πλέον να σε βοηθήσουν.
Φίλε μου, ελπίζω με το παράδειγμά μου να σε έπεισα οτι πίσω απο ένα απλό λουλουδάκι μπορεί να κρύβεται μιά υπρδύναμη συμφορά.....
ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."
Αυτό συμβαίνει καμμιά φορά, λόγω του ότι ο admin είναι πολύ δημοφιλής!
Ξαναδοκιμάστε σε κανα-δυό μέρες, θα το έχει αδειάσει ως τότε...
Αγαπητέ kynike, φαίνεται πάντως πως πραγματικά δημοφιλή με θεωρούν... οι Ιοί!
Έτσι θα πρέπει να είναι αφού το 90% ή και παραπάνω από τον χώρο του Mailbox μου είχε καταληφθεί από αυτά τα χαριτωμένα ζωύφια παντώς τύπου...
Τέλος πάντων, το πρόσφατο πρόβλημα με την αλληλογραφία λύθηκε.
Παρακαλώ όσους μου έχουν στείλει κάποιο μήνυμα τις τελευταίες ημέρες να κάνουν τον κόπο να το ξαναστείλουν καθώς δεν έχει φτάσει κανένα από αυτά σε μένα.
Και κάτι άλλο: επιβεβαιώνω κι εγώ την πλήρη έλλειψη λειτουργίας του Τόπου του Innernet. Αλλά γιατί φίλοι μου με στεναχωρείτε περισσότερο;; Τι δουλειά έχετε στο εκεί Forum; ![]()
![]()
![]()
(εννοείται ότι αστειεύομαι βέβαια σε μεγάλο βαθμό. Έυχομαι στους υπεύθυνους του Site να μην πρόκειται για μία μόνιμη κατάσταση και να επιλυθούν γρήγορα τα οποιαδήποτε προβλήματα. Ο χώρος της Αναζήτησης στην Ελλάδα χρειάζεται οπωσδήποτε όσο περισσότερο πολυποίκιλη αντιπροσώπευση στο Διαδίκτυο γίνεται. Φτάνει να είναι από την "υγιή" και ενωτική πλευρά των πραγμάτων...)
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
ο αντμιν στο αχλαδοτυρο!
...
κι εσυ σκουλικακια...
εχμ...
αρα εισαι στη κατηγορια..ενα μαζι με τη λιλιθ....που το ανεφερε(πιο πανω..)
αλλα και τηνατμα που ακομη το παλευει...
περισσοτερο ομως με την αναζητηση υιεστερων....τοπων...
καποιοι ειχαν πει οτι το αχλαδοτυρο..ειναι το συμαντικοτερο μερος του εσωτερικα...(κατι ξερανε..εδω ο αντμιν απανταει..αμεσως...για να δουμε..:)
τις τλευταιες μερες...λοιπον..κι εγω ελειψα...μειλ δε σου στειλα....αλλα η αληθεια ειναι πως ελαβα αρκετες φορες μειλ του εσωτερικα..(αυτο του αντμιν..) που ειχε τον "υιο..."
εχμ...αρα ειχες..ηδη χτυπηθει..
that's life..
ας πω και το λογο που κατεβηκα εδω ομως..
(εκτος απο το γεγονος οτι ειμαι απο τις εννια επανω και κουραστηκα...
η "ψυχη"...εχμ..να μην παιξω και λιγακι..και μα μαι...)
quote:
Φτάνει να είναι από την "υγιή" και ενωτική πλευρά των πραγμάτων...)
ακομη αυτο ελπιζω....
ειναι το σχολιο....
και κατι που με χαροποιησε:
τελικα εκανες συνειδηση αυτο που ελεγα τοσο καιρο για ενοποιηση ..η απλα κανεις οτι κανουν ....οι κριοι....
εχμ...
(μα τι λεω ....η μηχανη ειναι δεινοσαυρος...τολαχιστον δεν ειναι...ο "κανενας"..)
μακια
καλημερα

Technoshamanism
εστειλα παλι το email ελπιζω να ελθει.
Τωρα εδω που τα λεμε ειναι κοινο μυστικο οτι πολυς κοσμος μετακομισε απο το αλλο φορουμ εδω οποτε.....
ΓΕΙΑ
"τις τλευταιες μερες...λοιπον..κι εγω ελειψα...μειλ δε σου στειλα....αλλα η αληθεια ειναι πως ελαβα αρκετες φορες μειλ του εσωτερικα..(αυτο του αντμιν..) που ειχε τον "υιο..."
εχμ...αρα ειχες..ηδη χτυπηθει..
that's life.."
Για να μην αφήνουμε πράγματα στον "αέρα" και δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις...
ΑΤΜΑ, δεν γνωρίζεις, ως φαίνεται, καλά τα πράγματα σε σχέση με τα "Ζωύφια" του Διαδικτύου, Ιούς, Τροϊανά άλογα, Σκουλήκια κ.ο.κ.
Ακόμη και από τον δικό σου υπολογιστή μπορούν να σου έλθουν μηνύματα που αναγράφουν τη ηλεκτρονική διεύθυνση κάποιου άλλου...
Θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι όλες οι e-mail διευθύνσεις @esoterica.gr είναι καθαρές από Ιούς, δηλάδη οι υπολογιστές που αφιερώνονται στη Διαχείρησή τους. Αυτά τα μηχανήματα διαθέτουν Αντιϊικά προγράμματα και είναι συνεχώς πλήρως ενημερωμένα με τις τελευταίες βιβλιοθήκες των Ιών! Διαθέτουν επίσης Firewalls για τον πλήρη έλεγχο κάθε εισερχόμενης ή εξερχόμενης δραστηριότητας!
Δεν θα μπορούσαμε να θέσουμε σε κίνδυνο, όπως είναι φυσικό, την λειτουργία και την Διαδικτυακή εμπειρία των Μελών, των Επισκεπτών και των Φίλων μας!
Και κάτι άλλο: Στο προφίλ του Admin, δεν υπάρχει ούτε Κριός, ούτε Δεινόσαυρος. Υπάρχει ένας Δράκος.
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
Ακόμη και από τον δικό σου υπολογιστή μπορούν να σου έλθουν μηνύματα που αναγράφουν τη ηλεκτρονική διεύθυνση κάποιου άλλου...
χμ....
δρακος...
παλι φωτια ειναι...ενω ο δεινο-σαυρος...οχι;(τελος παντων ας μην ακουσει καμμια αγελη φανατικων και ερθει παλι με νεο σοου!)
Δρακε μου....
αυτο που εγραψες και κανω quote αυτο ακριβως ηθελα να πω η ερμη!
Η αληθεια ειναι οτι οντως δεν γνωριζα περι οσων λες..
-ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕ //ΠΕΡΥΣΙ ΕΠΙΣΗΣ// ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΣ...ΓΝΩΣΤΟΣ- ΟΠΟΥ + ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ.. ΑΝΤΙVIRUS.. στο PC μου..-
Αυτος ηταν και ο λογος που ελειψα πολυ καιρο... περυσι το καλοκαιρι)
απο το φορουμ...
απο τοτε ομως μεχρι τωρα....
εχει περασει καιρος/και οσα λες εδω δεν ειναι κατι αλλο απο αυτο που εννοω αλλα....τυχαιως συμπερανες οτι....
τελος παντω....ν
εμαθα τουλαχισΤον...
οτι εισαι δρακος...
ας τα γραψω κι αλλιως..τωρα:
ελαβα ουκ ολιγες μειλ με την δευθυνση σου
δεν ανεφερα πριν λιγο καιρο οτι εχω παλι προβλημα;
το ανεφερα/απλα δεν "Υπολογισα" πριν οτι εσυ δεν θυμασαι οσα λεω-μερικες φορες-...
-ΕΣΤΩ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΛΕΩΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ::ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ-
Επεστρεψα μετα απο μια εβδομαδα διακοπες + βρηκα σ' ενα απο τα μειλ μποξ...τουλαχιστον 78 βρωμο μειλ...
ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΕΝΝΟΩ.
ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΤΣΕΙΛΕΣ;
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΝΝΟΩ ΚΙ ΕΓΩ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΜΕΙΛ...
ΕΧΩ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:ΙΟΣ ΦΑΡΣΑ
ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ..ΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΛΑΒΑ.ΚΙ ΕΜΑΘΑ...
εσυ τωρα αγαπητο μηχανημα πως νομισες οτι τα βαζω μαζι σου;;;;
-με μπερδευεις με αλλη...;'η σε μπερδεψε μιαν αλλη ;Ρ-

Technoshamanism
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΜΑΤΑΙΟ!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΑΙΛ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΙΣΩ!ΠΑΛΙ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΙΟΣ?ΠΑΛΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!!!
ADMIN!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Ουδέποτε έχω κτυπηθεί από ΙΟ και αυτό ισχύει για όλες τις διευθύνσεις @esoterica.gr.
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι πέφτουμε "θύματα" αυτού του ανώφελου, πλην τεράστιου ογκου δεδομένων που σχετίζονται με spam μηνύματα και μηνύματα που περιέχουν Ιούς.
Το πρόσφατο πρόβλημα έχει διορθωθεί πάντως! Οπότε, εάν το επιθυμείς, στείλε μου ξανά εκείνο το μήνυμα. Θα χαρώ να σε βοηθήσω με την απορία που αναφέρεις!
![]()
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"