- Άγιος Λουκάς ο ιατρός , ο επιστήμονας επίσκοπος που αγίασε - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
DSM χρησιμες οι πληροφορίες σου αλλά σε λάθος τόπικ. Υπάρχει κατηγορία αστρολογίας απ' ότι είδα.Αν λοιπόν σεβασείτε αυτή την κι δεν μου χαλάτε τα θέματα τότε θα μείνουν λίγα αλλιώς θα γίνουν ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! Και δε θα μπορείτε να τα σβήσετε γιατί δε θα βρίσκετε λόγους επειδή θα τηρω τους κανονισμούς και στους κανονισμούς δεν υπάρχει όριο για αριθμό θεμάτων. Ούτε θα τσιμπήσω στις προκλήσεις για να σας βρίσω όπως προσπαθήσατε για να έχει πρόφαση κάποιος διαχειριστής να με αποκλείσει ή να αλλάξει το θέμα.
Τον παπά γιατί μας τον επιβάλεις σε κάθε σου ανάρτηση;
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Θεωρώ λάθος την αντιπαράθεση φωτογραφιών και μάλιστα διαφορετικού αντικειμένου.
Δεν θα ήταν πιο σωστό κάτι αρχαιοελληνικό, αντι "τσόντας"?
και εν κατακλείδι, εδώ είναι φόρουμ συζητήσεων και όχι άλμπουμ εικόνων.
Κάνετε σαν 15χρονα!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σε συζήτηση πριν από 6 μήνες τα έχω παραθέσει όλα. Μπορούν να στο επιβεβαιώσουν τουλάχιστον οι : Amalia, Dr Jekyll Mr Hyde, PanosT, Νικόμαχος και Αμεινίας.
Άρα προφανώς όχι μόνο δεν γνωρίζεις, αλλά και δεν σε ενδιαφέρει. Έχεις άλλο πρόγραμμα. Άλλη ατζέντα.
Ωστόσο, οι μύγες αρέσκονται στη βρωμιά, κι αυτή κατά γενική ομολογία κρύβεται στην ανωνυμία. Βλέπεις, επέλεξα να έχω πρόσωπο κι εδώ μέσα, όπως και στη προσωπική μου ζωή. Δεν συμμετέχω από απωθημένο επειδή δεν με παίζουν τα άλλα παιδάκια στη ζωή μου, ούτε πετάω πέτρες πίσω από μισόκλειστα παράθυρα.
Πάνω απ'όλα, αναλαμβάνω την προσωπική μου ευθύνη για όσα λέω. Αυτήν που αρνείσαι να αναλάβεις εσύ, κι άλλα νούμερα. Και λέω νούμερα, γιατί οι ανώνυμοι είναι όντως στατιστικά στοιχεία. Με ανωνυμία γίνονται και οι στατιστικές έρευνες. Εμένα να με βγάλεις απ'τις έρευνές σου, καθώς δεν είμαι για τα δόντια σου και την ερασιτεχνική ανάλυση που επιχειρείς.
Όσο για τις οφειλές σου, ξεχνάς τη Μιχαλού.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
EumenisΘεωρώ λάθος την αντιπαράθεση φωτογραφιών και μάλιστα διαφορετικού αντικειμένου.
Δεν θα ήταν πιο σωστό κάτι αρχαιοελληνικό, αντι "τσόντας"?
και εν κατακλείδι, εδώ είναι φόρουμ συζητήσεων και όχι άλμπουμ εικόνων.
Κάνετε σαν 15χρονα!!!
Μπορεί να φαίνεται "διαφορετικού αντικειμένου".
Αλλά για τις φωτογραφίες με τους παπάδες κανείς δεν διαμαρτηρήθηκε.
Ο τύπος ποστάρει ότι πιο ανατριχιαστικό και απεχθές εξέμεσε η φύση.
...ΠΑΠΑΔΕΣ.
εγω με αυτον τον τροπο διαμαρτυρομαι:
Βρισκεστε σε πανικό και έρχεστε να χαλάσετε το θέμα. Οι μισοί δήθεν διαλλακτικότεροι , τυπου DSM κλπ και οι άλλοι άμεσα χωρίς να κρύβονται. Δηλαδη θα έπρεπε να παρακολουθώ το εσωτέρικα εδώ και 6 μήνες ή να ψάξω ότι έχεις γράψει εδώ και 6 μήνες για να ξέρω τα στοιχεία σου DSM; Ο άνθρωποςπου θέλει να φαίνονται τα στοιχεία του τα βάζει στο προφίλ του. Εσύ δεν τα έβαλες.Οι προθέσεις σου φάνηκαν αφού με αποκάλεσες ridiculus. Συνεπώς δεν έχω να πω τίποτε άλλο.
Οι κοπέλες δε με πειράζουν Eumenis εσύ ντροπιάζεις τον εαυτό σου θεωρωντας ότι υπάρχει αντίθεση μεταξύ της ομορφιάς της γυναίκας και του Θεού σαν να ήταν δίπολο στο οποίο εσύ πήρες ήδη τη μία θέση.
Εγώ τώρα θα πρέπει να αυξήσω τις εικόνες των αγίων; Μία εικόνα και μόνο του Πΐσιου σας έκανε να πάθετε τόσο πανικό. Φανταστείτε περισσότερες ... Δε θέλω να σας βασανίσω γιατί δεν το αντέχετε. Η μία εικόνα του Παΐσιου αρκεί. Αν επεναληφθύν οι καλλίγραμμες δεσποινίδες τότε θα αυξήσω και εγώ τις εικόνες και μάλιστα με ιερά λείψανα Eumenis.
quote:
Βρισκεστε σε πανικό και έρχεστε να χαλάσετε το θέμα. Οι μισοί δήθεν διαλλακτικότεροι , τυπου DSM κλπ και οι άλλοι άμεσα χωρίς να κρύβονται. Δηλαδη θα έπρεπε να παρακολουθώ το εσωτέρικα εδώ και 6 μήνες ή να ψάξω ότι έχεις γράψει εδώ και 6 μήνες για να ξέρω τα στοιχεία σου DSM; Ο άνθρωποςπου θέλει να φαίνονται τα στοιχεία του τα βάζει στο προφίλ του. Εσύ δεν τα έβαλες.Οι προθέσεις σου φάνηκαν αφού με αποκάλεσες ridiculus. Συνεπώς δεν έχω να πω τίποτε άλλο.
Συνεχίζεις την ομαδοποίηση και το τσουβάλιασμα. Χαίρομαι τουλάχιστον που αντιλήφθηκες σε ποιο όνομα πρέπει να ακούς. Θέλεις πάντως λίγη δουλειά ακόμα: ridiculous. Όχι ridiculus. Λίγη εξάσκηση, και θα πάνε όλα καλά.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Παρακαλώ τα σχόλιά σας να μείνουν επί του θέματος.

Edited by - regulus on 17/02/2013 17:11:07
quote:
regulus
Δενξέρω τι σημαίνει ΗΧΟ και ΗΧΣ το οποίο είδα να επαναλαμβάνετε πολλές φορές.
Χ-χωρίς
Σ=σύνορα
Ο=ορια
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.