- Το σπίτι το στοιχειωμένο της Βασιλίσσης Όλγας (λέμε τώρα) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
1."να ζούμε σαν να πρόκειται να πεθάνουμε σήμερα" σημαίνει να ζήσουμε αληθινά και έντονα κι όχι προσποιητά και παρωχημένα. Δεν ξέρουμε άν αύριο θα ζούμε, γιαυτό ζήσε σαν να είναι η .....τελευταία σου μέρα.
2.Το ότι μας έκανε η φύση διαφορετικούς σημαίνει ότι είμαστε διαφορετικοί. Η ισότητα είναι τέχνασμα των ισχυρών για να μας παραμυθιάζουν να μην ξεσηκωνόμαστε. Ο καθένας έχει την αξία και τη μονάδικότητά του (ας είναι και στόκος). Αν θα έμπαινε όμως κανείς στον κόπο να διαχωρίσει τους ανθρώπους σε ανώτερους και κατώτερους το ορθότερο θα ήταν να τους διαχωρίσεις με βάση τη νοητική ανάπτυξη και τις εγκεφαλικές λειτουργίες όπως χωρίζει η βιολογία τους οργανισμούς , ας πούμε σε ανώτερους και κατώτερους, κι όχι με βάση το χρώμα του δέρματος. Αυτό το φυλετικό σχέδιο με βάση το χρώμα του δέρματος δείχνει και μια νοητική στέρηση των λευκών. Αλίμονο αν θέταμε ως διάκριση τα χρώματα. Είναι τελείως χαζό. Τουλάχιστον διέκρινε τους ανθρώπους ως προς τις εγκεφαλικές τους δυνατότητες. Θα ήταν πιο ορθό. Η διάκριση δεν έχει να κάνει με σπουδαιότερο κι ασήμαντο αλλά με τις δυνατότητες κάθε οργανισμού.
3. Αυτοί που κυνηγούν παθιασμένα την ισότητα είναι πιο άδικοι απ' όλους. Η μεγαλύτερη ανισότητα ειναι να τα κάνεις όλα ίσα. Θα με κάνεις να φέρω κι άλλο παράδειγμα. Παλιά ως εκπαιδευτικούς είχα επιλέξει 3 παιδιά να κάνω μια μουσική πρόβα παίζοντας όργανο για τ5η σχολική εορτή της 17ης Νοέμβρη. Η πρόβα πήγε τέλεια. Ο Διευθυντής μου είπε να βάλω όλα τα παιδιά και να μην κάνω διακρίσεις. του είπα: και τους φάλτσους; Ναι! μου λέει και τους φάλτσους. Αυτό σύθμφωνα με τη νέα παιδαγωγική λέγεται ισότητα. Αν εννοείς αυτήν την ισότητα εγώ διαφωνώ. Όντως είμαστε άνισοι.... αλλά πρέπει να το φέρω και λίγο μαλακά για να μην τρομάξουν κάποιοι ... οπαδοί του Τσίπρα.
Μύθηρα..... με το μαλακό, όχι πολλές ερωτήσεις. Κάνε και κανένα τσιγάρο.....![]()
![]()
![]()
![]()
The fate of all mankind I see
Is in the hands of fools
KING CRIMSON-EPITAPH 1969
Μύθηρα..... με το μαλακό, όχι πολλές ερωτήσεις. Κάνε και κανένα τσιγάρο.....
........τσιγαρo?? ποτε ...ενας φιλοσοφος και δεν πρεπει να φουμαρει ...οπως και να φουμαρολογει...λοιπον οκ ..περιμενω ..εγω αργοσχολη απο το σπιτι μου γραφω ,,,ανεργη οντας τωρα το καλοκαιρι ...φυσικος δασκαλα φροντιστηριακων μαθηματων...συναδελφοι ας το πουμε ...εσυ μεσα ..να "εργαζεσαι" πανω σε συζητησεις στα διαδικτυα φορουμ ..χαχα ...χμμ ...κι εγω εξω ...να αντεργαζομαι ..τα λεμε λοιπον συντομα ..
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
http://zalmoksis.blogspot.gr/2007/09/blog-post_9551.html
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11073&whichpage=3
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11712
Το ίδιο ακριβώς κείμενο από το 2007 (πρώτο url), sto 2011 (2o url), και σήμερα (3ο url).
Με τέτοια "έφεση" στη δημιουργία απανωτών νέων θεμάτων, θα περίμενα περισσότερη πρωτοτυπία.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Καλά .....κάνατε ολόκληρη έρευνα για μένα; Βρε τι γίνεται εδώ πέρα; Μου την έπεσε η ΚΥΠ;
Is in the hands of fools
quote:
Ναι, το εξήγησα σε άλλο μήνυμα. Είμαι ο ίδιος. Το είπα: Αφού ενοχλεί δεν αναρτώ ξανά κάτι παλαιότερο.
Καλά .....κάνατε ολόκληρη έρευνα για μένα; Βρε τι γίνεται εδώ πέρα; Μου την έπεσε η ΚΥΠ;Σε λίγο θα μοιράζω αυτόγραφα μαζί με τον Κουφοντίνα.
Is in the hands of foolsKING CRIMSON-EPITAPH 1969
σχολιο 6
............ΗΡΕΜΗΣΕ ετσι εινα οι πρωτοτυποι συγγραφεις..μην το παιρνεις πανω σου ...συμβαινουν αυτα,,,, οι περισσοτεροι εδω ειμαστε χασομερηδες του διαδικτυου κυριως,,, καποιοι ομως κανουν και σοβαρη δουλεια αναδιανομης ιδεων ...χμμ...ηρεμησε λοιπον αυτοι που παρακολουθπουν συστηματικα τι γραφεται στα φορουμ δεν ποσταρουν ποτε....
..χμμ!!!οποτε ολοι εμεις που γραφουμε πλασμενοι απο την ιδια παστα ειμαστε των περιθωριακων ανθρωπων που θελουν να εκφραστουν χμμ... προσωπικα δε εκφτραζομαι μονο αλλα βγαζω και ματια....χα!!!!!!!!!
....δεν πρεπει να τρεφουμε αυταπατες ...γιαυτο ειναι τα φορουμ...........ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ..και πιστεψε με αυτο μας χαροποιει ιδιαιτερα εμας που μοιραζουμε πρωτοτυπες ιδεες ..προειδοποιητικες ...
...........και προσεχ ε την μηχανοργανωση ...7000 εκπαιδευτικους θα απολυσουν .. και πω ςνομιζειςς οτι θα τους επιλεξουν ... χμμμ προσεχε εν ωρα εργασιας μη μπαινεις στο διαδικτυο ... γινεσαι στοχος προς απολυση για οσους παρακολουθουν αυτα τα πραγματα ,,,και οι ιδεες σου επισης......γινοινται στοχος ...χμμμ,,,εισια φιλοσοσφος αλλα η κοινωνικη σου συνειδηση ειναι πολυ αφελης ...
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
Όσο για τις απολύσεις που λες. Το 90% των δημοσίων υπαλλήλων είναι στο ίντερνετ. Πολλές εφερμογές της εκπαιδευσης που χειρίζομαι είναι διαρκώς στο ίντερνετ και τις ενημερώνω. Ούτε ξέρω πόσα παράθυρα έχω ελαχιστοποιήσει. Μερικές φορές δε θυμάμαι που έστειλα και τι. Στον φευγαλέο ελεύθερο χρόνο μπαίνω και σε φόρουμ. Το ξέρω ότι ψάχνονται για απολύσεις. Η πολλή δημοκρατία...τους θολώνει το μυαλό.
Is in the hands of fools