ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- VIDEO CLUB..."ESOTERICA" - - Κινηματογράφος -

- VIDEO CLUB..."ESOTERICA" - - Κινηματογράφος -

Flawless30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
PurePoisonΜέλος
30/08/2005, 13:10:54
Καλημερα,

Προτεινω να δειτε οπωσδιποτε το Ψυχη & Σωμα (The soul keeper).

Μια αληθινη ιστορια που βασιζεται στο ημερολογιο μιας Ρωσσιδας γυναικας που βρισκοταν σε ιδρυμα για τρελους. Για μενα πιστευω πως γινετε θυμα καποιον πειραματων τοσο ψυχολογικων τοσο και σωματικων αφου δοκιμαζεται πανω της μια νεα μεθοδος που μπορει να δειχνει πως την βοηθαει αλλα κατα βαθος την κανουν χειροτερα. Δυστηχως δεν μπορω να πω κατι παραπανω για την ταινια γιατι αμα καποιος θελει να την δει θα το "χαλασω". Παρολο που δεν μου αρεσουν τα κοινωνικα εργα, με την συγκεκριμενη ενιωθα πως δεν ηθελα να τελιωσει..

Καταπλικτικες ερμηνειες, και σκηνικα που σε κανουν να νιωθεις πως εισαι κι εσυ μερος της ταινιας...ειχα καιρο να δω μια τοσο καλη ταινια...

Λεω να την δω και δευτερη φορα σημερα

Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!

stemixΜέλος
30/08/2005, 18:41:54
Ψυχή kai σώμα
(Prendimi l'Anima)

Την έχει το filmnet σήμερα στις 18:50. Αυτή πρέπει να λες. Κρίμα που είμαι στην δουλειά.

Edited by - me

SoSaTΜέλος
12/09/2005, 20:56:40
π

http://www.pithemovie.com/

19/09/2005, 08:17:12
Το Σάββατο το βράδυ είδα το "Σε βλέπω (Saw)".
Διαστροφικό, με πολλή αγωνία και με ανατρεπτικό τέλος όσον αφορά την ταυτότητα του "κακού".
Με άριστα το 10 θα του έβαζα 10'...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

GeorgiOΜέλος
27/11/2005, 06:45:37
Δεν ξερω αν την εχετε αναφερη αλλα πολυ καλη ταινια ειναι Love me if you dare

Αισθηματική κομεντί με φιλοσοφικές σκέψεις περι αγάπης (δικια μου άποψη αυτή)

Γαλλική Παραγωγή (Τελικά πιστεύω οτι ο Γαλλικός Κινηματογράφος είναι ο καλήτερος του κόσμου ως προς την ποιότητα των ταινιών)

"Μερικοί βλέπουν το αύριο ως μια άλλη ημέρα. Εγώ το βλέπω ως άλλη μια ευκαιρία."

Demon_LordGRΜέλος
27/11/2005, 22:28:32
ωραια ταινία είναι και η "just married"ρομανική κομεντί είναι...μιλάμε για πολύ γέλιο
SoSaTΜέλος
01/12/2005, 17:39:43
THE BUTTERFLY EFFECT
morpheausΜέλος
10/12/2005, 14:09:42
Καλησπέρα να προτείνω και εγω μια ταινία η οποία την είδα και μου άρεσε πολύ.
[red]MYSTERIOYS SKIN[/red
Κοινωνική
ενα οχτάχρονο παιδί ξυπνάει ξαφνικά στο υπογείο του σπιτιούτου με ματωμένη την μύτη του και έχωνατας ενα κενόμνήμηε περίπου πέντε ωρών
καθώς μεγαλώνει αρχίζει να πείθεται πως τον απήγαγαν εξωγήινοι.
Αρχίζει να βλέπει κάποια όνειρα και διακρίνει και το πρόσωπο ενος άλλου παιδιού.Τι γίνεται όταν τα δύο αγόρια σε ήλικία πλέον 18 χρονών συναντηθούν?Που ήταν πραγματικά ο μικρός της πέντε ώρες και γιατί κανείς δεν το εψαξε?
Το τέλος πάντως δεν είναι αυτό που περιμένεται να δείται.

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

12/12/2005, 11:06:48
Εχθές το απόγευμα είδα το "Million dollar baby" κι ομολογώ πως ήταν αρκετά συγκινητικό, ενώ έδειχνε και το δίλημμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε μερικές φορές όταν αγαπάμε κάποιον αληθινά και καλούμαστε να πάρουμε μια σοβαρή απόφαση.
Για να είμαι ειλικρινής, όσες φορές την είχα δεί στο videoclub δίσταζα να την πάρω και την πήρα εχθές επειδή πρόσφατα άκουσα μερικές καλές κριτικές.
Προχθές πάλι είδα με 2 καλούς φίλους την ταινία "Ο ήρωας".
Πολύ καλή και δυνατή ταινία, μου άρεσε περίπου τόσο όσο μου άρεσε το "Τίγρης και Δράκος".
Κατά τη γνώμη μου αφήνει ένα πολύ ηθικό δίδαγμα.
Όταν καλούμαστε να εκπληρώσουμε ένα στόχο, ένα έργο πρέπει να κάνουμε κάποια εξαίρεση η οποία αφήνει πίσω το έργο μας?
Πρέπει να είμαστε δίκαιοι κι αμερόληπτοι ή όχι (λόγω συναισθηματισμού)?

In anticipation of my resurrection...

vasiliskosΜέλος
20/11/2006, 21:34:34
Αγαπητοί φίλοι,
Βρήκα αυτό το παλιότερο θέμα το οποίο επειδή έχει πολλές σελίδες, θα μπορούσε να γίνει video club μέρος 2 αν θέλετε.
Να πω πρώτα ότι η σχέση μου με τον κινηματογράφο είναι.. πως να το περιγράψω σχέση ζωής , αναφέρω κι εγώ μερικές ταινίες αγαπημένες.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΥ, ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ, ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΑΘΜΟΣ.

THE CROW, DARK CITY, THEY LIVE, BLADE RUNNER,DEAD MAN,ROSMARY'S BABY, VIDEODROME, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ, Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ, ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΛΙ, Η ΕΝΑΤΗ ΠΥΛΗ, IN THE MOUTH OF MADNESS, THE THING, 2001 ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, BRAZIL, STALKER, Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ, JACOBS LEADER, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ, FIGHT CLUB, BLUBERRY, AMERICAN-X, SOLARIS, EQUS, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ, ΡΕΚΒΙΕΜ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ, Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΜΟΤΑΣ, ΔΟΓΜΑ....

Αν συνεχίσω δεν ξέρω που θα με βγάλει, γι' αυτό να κλείσω το πρώτο μέρος με τα παρακάτω γιατί αλλοιώς θα πάει πολύ μακριά το θέμα
Κλείνω με αυτές λοιπόν για να έχει και λίγο τρόμο!

THE RING (η τριλογία)
EVIL DEAD I, II και ARMY OF DARKNESS (εντάξει συγχωρήστε με για το αίμα)
HELLARAISER το 1,2 και 5T
Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ
VAMPIRES (το 1)
ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ ΩΣ ΤΗΝ ΑΥΓΗ (το 1)
PET CEMETARY (το 1 για να ακούω συνέχεια το ανάλογο τραγούδι βέβαια)

και τώρα τελευταία , το silent hill, tideland.

Λείπουν δεκάδες αλλά σε επόμενη φάση !