ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

mindtrap62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
31/07/2005, 02:28:07
Ούτε εγώ πιστεύω στις Τσιγγάνες.
Όχι επειδή είναι αντίθετα όλα αυτά με την ιδεολογία των Χριστιανών αλλά γιατί δεν πιστεύω ούτε στα μάγια ούτε πχ οτι μπορεί να προβλέπουν το μέλλον σου.
Άλλωστε, εμείς καθορίζουμε το μέλλον μας...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

ΑναζητητήςΝέο Μέλος
31/07/2005, 16:41:31
Καλησπέρα παιδιά! Πολύ ενδιαφέρον το θέμα σας. Ας καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου, για την οποία δεν είμαι καθόλου υπερήφανος...
Ήμουν με μια κοπέλα, πρώτο ραντεβού σε μια καφετέρια στην Καστέλλα όταν μας πλησίασε μια τσιγγάνα. Αν θυμάμαι καλά, εμένα μου είπε ότι με ζηλεύουν και στην κοπέλα ότι υπάρχει κάποιος που θέλει το κακό της. Της ζήτησα ευγενικά να φύγει, δεν ενδιαφερόμαστε κι εκείνη έβγαλε κι έκανε το γνωστό κόλπο με τα χαρτομάντηλα σε μένα. Χωρίς να το καταλάβω, της έδωσα 20 ευρώ, έγινα ρεζίλι και στην κοπέλα. Μάλιστα την πίστεψα όταν μου είπε ότι "μέχρι το βράδυ τα λεφτά θα έχουν ξαναγυρίσει στην τσέπη σου.". Δεν υπάρχει κάτι ανεξήγητο στην ιστορία, εκτός ίσως από το ποσο εύκολα έδωσα τα λεφτα... Τώρα μάλιστα που διάβασα ανάλογα περιστατικά, προβληματίζομαι έντονα. Γιατί έδωσα εκείνα τα λεφτά; Ούτε εγώ δε ξέρω... Τι να πω, τα σχόλια σας ευπρόσδεκτα.
31/07/2005, 17:03:06
Αναζητητή, πολλοί την έχουν πατήσει από Τσιγγάνες. Νομίζω πως έχουν ένα τρόπο να σε "μαγεύουν" και να σε κάνουν να τις πιστεύεις.
Εμένα μία φορά πήγε να μου τύχει κάτι ανάλογο αλλά την έστειλα από εκεί που ήρθε.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

xmavidisΝέο Μέλος
01/08/2005, 09:56:53
Δε πιστεύω σε τσιγγάνες, αστρολογία και γενικά στο ότι προβλέπει το μέλλον διότι πιστεύω ότι ο άνθρωπος και τα υπόλοιπα όντα καθορίζει αυτός το μέλλον του.

Το να βγαίνουν κάποιες φορές "αληθινά" αυτά που μας λένε, βγαίνουν γιατί εμείς τα επιδιώκουμε, έστω και υποσυνείδητα.

Enjoy the web

natasha_22Νέο Μέλος
07/06/2011, 21:28:31
Γεια σε ολους!!!! Λοιπον...σημερα κι ολας...ειχα κ εγω την εμπειρια μου με 2 τσιγγανες!!!Αρχικα να πω πως πιστευω γενικα....! Ξεκιναω που λετε το πρωι να παω στη καθιερωμενη σταση απεναντι απο τον ΟΛΠ στον πειραια, να παρω το λεωφορειο για Ομονοια,να παω στη σχολη μου...στεκομαι σε μια γωνια κ ερχεται αυτη η τσιγγανα να μου πουλησει τι αλλο..? ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ!!! της λεω οχι...δε θελω, κ μου λεει δεν πειραζει...θα σου πω τη μοιρα σου..το μελλον σου ουτε που θυμαμαι...(ενθουσιαστικα κι ολας!!!) κ πριν αρχισει..μου λεει Δημητρης και Γιωργος! (παθαινω σοκ...) τους ξερεις? ΝΑΙ ΤΗς λεω..(και τα 2 αυτα ονοματα-ατομα, τον τελευταιο καιρο...ειναι ''εντονα'' στη ζωη μου..)συνεχιζει και μ λεει...εγω θα σε ξεματιασω...κλπ κλπ...και οτι 2 γυναικες σε ζηλευουν..κ 1 εχει φωτογραφια σου και την εχει μελετησει...να περασεις ολο τον μηνα σε νοσοκομειο...(πραγματι...ολο τον ιουνιο πρεπει να πηγαινω κααθε βδομαδα σε δερματολογο..) μ ειπε επισης οτι ετρεχα σε γιατρους-νοσοκομεια τον προηγουμενο καιρο..πραγμα που ισχυει...κ μου κανει το κλασσικο κολπο με τ χαρτι...μμ το δινει...το σκιζω...το βαζω στο χερι μ...το ανοιγω...και τσααακ! ολοκληρο παλι..!Μετα ερχεται αλλη μια..και μ αρχιζουν το θεμα με τα λεφτα...α...να πω, πως δε θυμαμαι τιιιιποτα απ οσα επαναλαμβανα(ευχες..)!...με παει πιο περα κ μ λεει ποσα λεφτα εχεις..λεω 5ε...βλεπω κι αλλα μ ελεγε...(με ειχε πιασει μια μανια εκεινη τη στιγμη..να βρω λεφτα...) βρισκω αλλα 10 της τα δινω....κ μ λεει απ οσο θυμαμαι...θα τα βαλεις στη χαρτοπετσετα...(δε θυμαμαι για ποιο λογο...χαχα) και μ τα βαζει μεσα απο την μπλουζα...παω να τα βγαλω....πουθενα τα λεφτα! --π ειναι τα λεφτα της λεω??εγα τα 15ε θελω..οχι την χαρτοπετσετα! κ μ λεει...τα λεφτα, θα τα βρεις στο δρομο σου..πες μου που πας...και θα μελετησω εγω να τα βρεις μπροστα σ!...ααα επισης μ λεει...αν τα βρεις, θα μου δωσεις τα 5ε την επομενη φορα που θα με δεις???αμα τα βρω της λεω....! τελοσπαντων...εφυγα....πουθενα τα λεφτα μεχρι στιγμης!! χαχαχ Συμπερασμα δικο μου! ολη τη μερα σκεφτομαι 2 πραγματα...1ο..το πως μαντεψε τα 2 αυτα ονοματα, ενω καλλιστα 8α μπορουσε να πετυχει το 1 απο τα 2...και 2ον...πιστευ πως αυτο με τα λεφτα ειναι σιιιγουρα Τ Ρ Ι Κ...γιατι εφ οσον στην αρχη τους λες δεν εχεις..και αυτες σου λενε δεν πειραζει...λεγοντας σου καποια πραγματα (ειτε αληθινα, ειτε οχι..) σε κανουν απο μονο σου να δωσεις κατι...και στο τελος..σ τα παιρνουν ολα!!!! θα χαρω πολυ να ακουσω γνωμες...ειδικα για τα ονοματα...εχω φαει κολλημα με τα ονοματα πιο πολυ..παρα με τα λεφτα που εχασα...! ευχαριστω!

mimosaΜέλος
08/06/2011, 02:53:33
Είχα ακούσει για το κόλπο, αλλά με κουκούτσι. Δηλαδή σου έδινε να κρατήσεις κάτι, σακούλα, χαρτομάντηλο, έλεγε κάτι λόγια και όταν άνοιγες την παλάμη σου έβλεπες κάτι σαν κουκούτσι ελιάς.
Πέτυχα κι εγώ μία, χρόνια αργότερα, στον Πειραιά στο λιμάνι, ερχόταν απο μακριά και φώναζε "κορίτσι μου σου έχουν κάνει μάγια, θα σε βοηθήσω μπλά μπλά" βγάζει μια χαρτοπετσέτα να μου τη δώσει και της λέω γελώντας "ποιό, το κόλπο με το κουκούτσι θα μου κάνεις;". Δεν την κράτησα τη χαρτοπετσέτα, καθώς έφευγε αυτή είδα που μουρμούριζε κάτι λόγια, κατάρες προφανώς, αλλά δεν έπαθα τίποτα.
Γενικά, μην τους μιλάτε κάν.
Πάντως άμα θέλετε να δείτε ταινία με κατάρα τσιγγάνας πάρτε το drag me to hell. Aστείο σε κάποια σημεία αλλά η ουσία είναι η τσιγγάνα.
mimosaΜέλος
08/06/2011, 02:58:33
Και γενικά παρατήρησα ότι ανοιγόκλεινε το στόμα της επιδεικτικά, για να καταλάβω ότι εκείνη τη στιγμή καταριέται ενώ μπορεί να έλεγε το περνά περνά η μέλισσα απο μέσα της.
violent kingΜέλος
09/06/2011, 01:39:28
απορω γιατι φοβαστε τοσο φτηνα κολπα

10/06/2011, 19:30:32
quote:

Είχα ακούσει για το κόλπο, αλλά με κουκούτσι. Δηλαδή σου έδινε να κρατήσεις κάτι, σακούλα, χαρτομάντηλο, έλεγε κάτι λόγια και όταν άνοιγες την παλάμη σου έβλεπες κάτι σαν κουκούτσι ελιάς.
Πέτυχα κι εγώ μία, χρόνια αργότερα, στον Πειραιά στο λιμάνι, ερχόταν απο μακριά και φώναζε "κορίτσι μου σου έχουν κάνει μάγια, θα σε βοηθήσω μπλά μπλά" βγάζει μια χαρτοπετσέτα να μου τη δώσει και της λέω γελώντας "ποιό, το κόλπο με το κουκούτσι θα μου κάνεις;". Δεν την κράτησα τη χαρτοπετσέτα, καθώς έφευγε αυτή είδα που μουρμούριζε κάτι λόγια, κατάρες προφανώς, αλλά δεν έπαθα τίποτα.
Γενικά, μην τους μιλάτε κάν.
Πάντως άμα θέλετε να δείτε ταινία με κατάρα τσιγγάνας πάρτε το drag me to hell. Aστείο σε κάποια σημεία αλλά η ουσία είναι η τσιγγάνα.

Την είδα την ταινία. Πράγματι, σε μερικά σημεία ήταν τόσο γελοία, που νόμιζα πως έβλεπα scary movie.

14/06/2011, 22:34:15
Πραγματικά εκμεταλλεύονται τον φόβο ορισμένων ανθρώπων για το μέλλον και την άγνοια. Σε καθηλώνουν με τα στοχευμένα λόγια τους που στοχεύουν σε ψυχολογικό καταναγκασμό της στιγμής. Δεν βλέπουν το μέλλον απλώς όσες δεν σε πλησιάζουν μόνο για εξαπάτηση και τα λεφτά, έχουν ασχοληθεί με μαύρη μαγεία και αυτά τα λόγια που βάζουν τα άτομα να πούνε είναι πιθανόν κάποια επίκληση ή προσευχή και στο μόνο που έχουν πρόσβαση είναι το παρελθόν και παρόν σου. Σκέψου ότι κάτι που είναι για εσένα μέλλον είναι παρελθόν ή παρόν για κάποιον άλλον. Δεν αναφέρομαι σε τίποτα το παραφυσικό ή χωροχρονικά φαινομένα απλώς ας πούμε ότι την δευτέρα 1 του μηνός πεθαίνει ένας θείος σου στην Αμερική και σου αφήνει κληρονομιά αρκετά λεφτά, εσύ όμως δεν το έχεις μάθει. Πετυχαίνεις μια τσιγγάνα την τρίτη 2 του μηνός και σου λέει ότι στο κοντινό μέλλον θα αποκτήσεις ξαφνικά πολλά λεφτά και ότι θα μάθεις κάτι λυπηρό για συγγενικό πρόσωπο. Την παρασκευή 5 του μηνός επικοινωνούν μαζί σου συγγενείς και σε ενημερώνουν για τον θάνατο και μετά από καιρό σε καλεί ο συμβολαιογράφος για να σου πεί για την διαθήκη. Και εσύ νομίζεις ότι είδε το μέλλον σου και χαίρεσαι και λες χαλάλι τα 100 ευρώ που της έδωσα.
Το καλό είναι να αποφεύγετε επαφή με τέτοια άτομα, γιατί μονάχα δόλο και αρνητικότητα μπορούν να σας δώσουν. Αν είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και εχεις ένα σύμβολο, μια ιδέα κάτι που σε προστατεύει όπως ένας σταυρός, ένα πέτρωμα κάτι που το πιστεύεις βαθιά μέσα σου κανείς και τίποτα δεν σε πειράζει. Αυτό που κάνουν είναι να σου βάζουν τον σπόρο της φοβίας και επειδή σε βρίσκουν ευάλωτο και τόσα έργα που έχουμε δει κάνουμε χιλιάδες φαντασιες με το μυαλό μας, στο τέλος ο σπόρος αυτός γίνεται αρνητικότητα που σε κυριεύει και έτσι νομίζεις ότι σε καταράστηκε. Απλώς μη δώσετε την παραμικρή σημασία σε ότι κι αν λέει και ούτε καν να κάτσε να πείτε σε κανέναν για τέτοια αρνητικά άτομα. Έτσι τρέφονται και πλουτίζουν.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

mystery flowerΜέλος
09/12/2011, 13:26:09
Για μένα αυτή η φυλή είναι αξιοθαύμαστη, τη λατρεύω. Και λυπάμαι να βλέπω ανθρώπους να φέρονται υποτιμητικά σ' αυτούς τους ανθρώπους και ρατσιστικά. Είναι άνθρωποι με ιδιαίτερες δυνάμεις. Μπορώ να σας βεβαιώσω ότι έχω δει με τα μάτια μου να κάνουν μάγια, να λύνουν μάγια. Τους θαυμάζω! Όχι, δεν είμαι τσιγγάνα, λόγω τιμής, αλλά υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που τους θαυμάζω. Άρα, πιστεύω σ' αυτούς.

Ταξίδι στο άγνωστο

Edited by - mystery flower on 09/12/2011 13:28:46

LEVITYΝέο Μέλος
23/03/2005, 22:10:34
ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΕΣΕΝΑ
Καταρχήν καλησπέρα σε όλους εσάς που την «ψάχνεται» όπου βρείτε και όπου δεν την βρείτε . είμαι καινούριος στο φόρουμ και ελπίζω να γίνω παλιός! Από όσα πρόλαβα να δω με δυο τρεις ματιές κατάλαβα περί τίνος πρόκειται .
Έτσι είπα να βάλω και εγώ ένα θέμα να δω τι ανταπόκριση θα έχει και αν θα προβληματίσει κανέναν χριστιανό η και κανέναν διάολο.

Καταρχήν είστε άδειοι… κενοί! Είστε μόνοι και καταθλιπτικοί .
Και κάτι ακόμα , είστε κλέφτες και πονηροί . και αν νομίζεται ότι διαφέρετε από τα υπόλοιπα πρόβατα της γης και της Ελλάδας μας τότε είστε πολύ βαθιά και βαριά ξημερωμένοι .
Και από πού τα κατάλαβα όλα αυτά? Μα χωριο που φενεται φωτογραφω δεν θελει . νομιζεται ότι είστε εξηπνοι με το να ασχολείστε με τετοια θεματα , ο «ψαγμενος» ο «μωρφομενος» ο «περιεργος» η «πυθεια» ο «σωκρατης» ο «πλατων» κ.τ.λ .
Τα ουφω σας μάραναν και τα μαγεια σας λοιπαν , ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
Όχι εγω δεν ειμαι πιω εξηπνος από εσας ισως ειμαι κατωτερου IQ
Από κάποιους , όμως δεν ειμαι και βλακας όπως από πολους απο εσας ! καποτε και εγω την εψαχνα με τετοια θεματα «ψαγμενα» και ειδαν τα ματια και ακουσαν ουκ ολιγα τα αυτια μου.

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ = ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΕΤΙΤΑ ΕΣΥ! = ΑΝ ΑΥΤΟ ΖΕΙ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΖΕΙ =ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΡΥΓΗΡΩ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ .
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΥΩΠΙΑ?
ΤΟ ΞΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ .
ΠΕΙΝΑΛΑ ΠΑΛΙΩΚΛΕΦΤΗ . ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑ?
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΕΥΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟ .

ΤΑ U.F.O = ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΈΞΥΠΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ Η ΒΡΩΧΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΠΙΝΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ ΕΦΕΤΟΣ.

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ = ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ , ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΥΤΗ , ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ , ΚΟΛΠΑ ΜΑΓΕΙΑΣ , ΝΑΖΙ, ΒΙΛΧΕΜ ΡΑΙΧ , ΑΪΝΣΤΑΙΝ, ΛΑ ΒΕΥ , ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ,
ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ , ΑΓΓΕΛΟΙ , ΘΕΟΙ , ΔΑΙΜΟΝΕΣ , ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΙΩΣΑΝΕ , ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΜΑΤΑ . ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ . ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ‘ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ , ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ , ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ , ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ , ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ . ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΊΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΩΣ . = ΖΗΣΕ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΑΚΟΥ ΕΣΕΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΕΣΕΝΑ, ΜΑΘΕ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΜΕΝΑ!

ΛEVIΤY

ΠεφωτισμένοςΝέο Μέλος
24/03/2005, 00:24:21
ΑΓΑΠΗΤΕ LEVITY

ΖΩ ΕΜΕΝΑ, ΒΛΕΠΩ ΕΜΕΝΑ, ΑΚΟΥΩ ΕΜΕΝΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΜΕΝΑ, ΚΑΘΕ ΩΡΑ, ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΕΒΕΛΠΙΣΤΩ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΚΡΥΦΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ, ΜΑΚΡΥΓΟΡΙΣΕΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ; ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΪΑΚΑΩΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΥΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑ, ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

ΑΕΙ ΠΑΙΖΕΙΝ
AD ASTRA PER ASPERA

valgraphΜέλος
24/03/2005, 00:40:19
LEVITY, MHN ΞEXNAΣ, MOΛIΣ ANOIΞEΣ KI EΣY ENA ΘEMA... ΣYMMETEXEIΣ ΠΛEON, AΣE ΠOY ΘA' XEIΣ NA AΠANTAΣ ΣE ΠOΛΛEΣ... AΠANTHΣEIΣ...
OΠΩΣ AYTH: ME TPAIΛAINNEI H ΩPΘΩΓPAΦHA ΣOY!!!
XEX...

(MΠOPEI NA ΣYMΦΩNΩ M' AYTO ΠOY ΛEΣ AΛΛA ΘA YΠEPAΣΠIΣTΩ KAI ME TH ZΩH MOY THN EΛEYΘEPIA ΣOY NA TO ΛEΣ...)
B.

Y.Γ. H EΠIKOINΩNIA ΔEN EBΛAΨE ΠOTE KANENAN.
KI EΣY ΨAXNEIΣ, AΠO APIΘMOYΣ ΛOTTO MEXPI TO ΦΘHNOTEPO BENZINAΔIKO...
H ANAZHTHΣH (KAΘE EIΔOYΣ) EINAI MEΣA MAΣ
KAI ΠPOΠANTON, ΔEN EIMAΣTE... MONOI.
ΣE ΣENA ΔIAKPYNΩ MIA AΠOΓOHTEYΣH AΠO KATI... KAI EIΣAI KAI ΛIΓO MΠEPΔEMENOΣ...

ValGraph

RafaelΝέο Μέλος
24/03/2005, 02:02:39
Αγαπητέ / ή Levity, εξαιρετικό παραλήρημα και απολύτως ασυνάρτητο όπως κάθε παραλήρημα που σέβεται τον εαυτό του!
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το κίνητρο της συμμετοχής σου στο forum. Σου υπενθυμίζω ότι η συμμετοχή σε παρόμοια fora είναι απολύτως εθελοντική και ουδείς έχει διανοηθεί ποτέ να την κάνει υποχρεωτική για οποιονδήποτε. Συνεπώς αν θεωρείς το forum χώρο έκφρασης «άδειων, κενών, μόνων και καταθλιπτικών» ατόμων στα οποία προφανέστατα δεν συμπεριλαμβάνεις τον εαυτό σου – και πως θα μπορούσες άλλωστε – δεν είχες παρά να αλλάξεις sight.
Πιθανολογώ βέβαια ότι απλά θέλησες να εκφράσεις μια συγκροτημένη και τεκμηριωμένη άποψη για την ποιότητα των συμμετεχόντων στο forum σε σύγκριση με την ατομική σου ποιότητα η οποία αναδύεται ανάγλυφη μέσα από το εντυπωσιακής ανορθογραφίας, προκλητικής ασυνταξίας και εκρηκτικής υστερίας πόνημά σου. Ομολογώ ότι παρ’ ότι είμαι υποχρεωμένος να κατανοήσω την αρχέγονη ανάγκη που σε ώθησε να εκφραστείς, δεν μπορώ παρά να σου θέσω ευθέως το ύστατο αμείλικτο ερώτημα – τα υπόλοιπα τα έχεις όλα απαντήσει κατά δήλωσή σου:

«ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ, ΡΕ ΦΙΛΕ;»

24/03/2005, 02:12:08
Σύνελθε....

Α! και..... ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΩΣ . = ΖΗΣΕ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΑΚΟΥ ΕΣΕΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΕΣΕΝΑ, ΜΑΘΕ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΜΕΝΑ!

ξανά, σύνελθε!!

Α! και..... ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΩΣ . = ΖΗΣΕ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΑΚΟΥ ΕΣΕΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΕΣΕΝΑ, ΜΑΘΕ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΜΕΝΑ!

Φιλικά

Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
24/03/2005, 02:44:32
ΦΙΛΕ LEVITY ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΑ? ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΝΩΣΗΣ Η ΑΠΟΨΕΩΝ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ!ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΣΙΚΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ , ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ PC ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΙΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΟΙ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ-ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΚΕΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ?
DreamwindΝέο Μέλος
24/03/2005, 04:38:05
Εχει πλάκα να ψάχνεις τον Τζόκερ...

Εγώ πάντως σήμερα δεν είδα ούτε UFO, ούτε φαντάσματα. Έχουμε τσακωθεί για μια γκόμενα και δεν μου μιλάνε πιά...

Αγαπητέ Λέβιτα,

δεν ξέρω πως μπορώ να στο δώσω ωστε να το καταλάβεις. Κυρίως όμως, και στο λέω ωμά, "δεν με ενδιαφέρει να καταλάβεις". Δεν με νοιάζει τι θα πιστεύεις εσύ και ο 'Χ' "αληθινά ξύπνιος", σε αντιθεση με μένα πχ, που νομίζω οτι είμαι ξύπνιος. Ο εγκέφαλος σου ξυπνάει μόνο με ένα πράγμα. Την γνώση. Η γνώση ποτέ δεν έρχεται ουρανοκατέβατη, αλλά είναι προιόν μελέτης. Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις λέει η παροιμία, και κάποιοι από εμάς μελετούν για να δώσουν το εναυσμα στον εγκέφαλό τους να ξεκινήσει να σκέφτεται μόνος του. Αυτό είναι κάτι που βοηθούμε ο ένας τον άλλο, γιατί η γνώση στις μέρες μας είναι κλειδωμένη στα ντουλάπια κάποιων και δεν βγαίνει ούτε για να ξεσκονιστεί. Ένα απλό παράδειγμα είναι το οτι κανείς μα κανείς απόφοιτος λυκείου, όσο και να διαβαζε, δεν ξέρει ούτε τα μισά των μισών της ελληνικής ιστορίας. Δεν μιλάω για προιστορια και παραμυθολογια, αλλά για την κανονική ελληνική ιστορία, και αν θέλει, ας βρεθεί κάποιος ειδικός να με διαψεύσει. Αυτό γίνεται αναμεσα μας, συνέχεια... Μια ανακατοσούρα, ένα σούσουρο, ένα κουτσομπολιό. Για να μάθουμε... Ο μυστικός ντελάλης...

Όσο για την ορθογραφία σου, και την ασυνταξία σου δεν είναι κατακριτέα απο εμένα τουλάχιστον, απλά ξέρω οτι όσο και να σε μαστιγώνουν δεν μπορείς να γράψεις σωστά μια λέξη, και αν το κάνεις είναι κατά τύχη. Υπάρχει μια περίπτωση να έχεις πολύ καλή μνήμη και να παίζεις καλά σε παιχνίδια στρατηγικής.

Υπάρχει Θεός...

24/03/2005, 06:39:57
quote:

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΟΥΦΟ

και εγώ !
χα-χα-χα!

24/03/2005, 07:28:48
quote:

quote:

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΟΥΦΟ

και εγώ !
χα-χα-χα!

Είσαι πραγματικά κάκιστος που ξυπνάς από τη 4η πρωινή ωρα και γράφεις αυτό ακριβώς που θα έγραφα και εγώ….
Ωραίο τοπίκ δείχνει αυτό!
Θα φέρω το κουβαδάκι μου…

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!