ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΣΤΡΕΦ..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΣΤΡΕΦ..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

theklats5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
theklatsΜέλος
03/10/2003, 09:48:46
ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ....
ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η' ΑΝΤΡΕΣ?ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟ Η' ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΛΗ
ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟ Η' ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΛΗ ΜΕ ΠΙΟΥΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
ΦΙΛΙΚΑ

THEKLATS

Edited by - theklats on 05/10/2003 10:28:09

sansationfΜέλος
03/10/2003, 17:49:45
ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΕΓΩ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ (Η ΦΥΣΗ ΒΛΕΠΕΙΣ)ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..........

respect

VIKINGΜέλος
03/10/2003, 19:29:24
quote:

ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ....
ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η' ΑΝΤΡΕΣ?ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟ Η' ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΛΗ
ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟ Η' ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΛΗ ΜΕ ΠΙΟΥΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
ΦΙΛΙΚΑ

THEKLATS

Γεια σας.Ενδιαφερον το θεμα που
ανοιξες theklats.Εγω συναναστρεφομαι με αντρες για τον λογο οτι
δεν εχω καποια φιλη προς το παρων
Η δικια μου αποψη ειναι οτι οι καλυτερες φιλιες μπορει να δημουργηθουν
μεταξυ ανδρων και γυναικων και οχι μεταξυ ιδιων φυλων και αυτο γιατι
δεν υπαρχει ανταγωνισμος μεταξυ αντιθετων φυλων οπως υπαρχει κυριως μεταξυ γυναικων.
Απο γνωστους που εχουν φιλες καλες βλεπω οτι υπαρχει μια αληθινη φιλια και πολη καλη επικοινωνια και εχω συμπερανει οτι
οι φιλιες μεταξυ αντιθετων φυλων ειναι πιο αληθινες απο τις φιλιες
μεταξυ ιδιων φυλων.Βλεπω οτι δεν υπαρχει κοντρα και ειναι σπανιοι
οι τσακωμοι.Εχετε ακουσει ποτε να χαλαει μια φιλια μεταξυ αντιθετων
φυλων;Εγω ποτε.Αντιθετως εχω ακουσει πολλες φορες να καταστρεφονται
φιλιες μεταξυ ανδρων ή γυναικων.

theklatsΜέλος
05/10/2003, 10:14:22
ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΙΣ ΕΧΩ ΦΙΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΑ ΒΡΗΣΚΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ 8Α ΠΩ Η' ΕΙΠΑ ΟΥΤΕ ΜΟΥΤΡΑ....

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.

THEKLATS

CronosΜέλος
05/10/2003, 10:28:34
Θεωρώ ότι με τις γυναίκες είναι για εμένα περισσότερο εύκολο να επικοινωνώ...
Όμως αναφέρομαι σε Γυναίκες, δηλαδή στην Θυλική πλερά μιας γυναίκας που δεν το "παίζει" άντρας, αλλά δείχνει τις εαυσθησίες της...

ευχαριστώ...

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του