ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/06/2005, 01:52:05
semina,υπάρχουν πτυχές που δεν μπορεί να "δείς"με μια απλή επιφανειακή ματιά.....

και αν ακόμη έχουν πληγωθεί και τα δυό φτερά.....

υπάρχουν δίπλα σου σκιές ,να σου δανείζουν τα δικά τους....

είναι σημαντικό να νοιώθεις πως όσα και αν πιστεύεις πως έχεις χάσει....κάποιοι δεν τα έχουν κάν ούτε ως ιδέα "γνωρίσει"...

μην κοιτάς τι έχασες,μήν κοιτάς την πληγή.....κοίτα τι έχεις...έναν τρόπο ίσως να εκφραστείς...να ακουστείς....

να υπάρχεις.....

είσαι εδώ.....και εμείς...για να ακούμε το μήκος κύματος χροιάς σου....στο διάστημα που διανύουμε.....στην διαδρομή που ζούμε και αναπνέουμε....ο/η ένας/μία...τον/την άλλο/άλλη....

με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

06/06/2005, 02:14:23
semina
quote:
Όταν σε πρήζουν χωρίς λόγο?Δηλαδή?Τί θες να πεις,αγαπητε μου,με αυτό?

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΡΩΤΑΣ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΡΕΙΣ;

quote:
Τι λες βρε παιδί μου..αλήθεια??Θα γυρίσουν όλοι οι φίλοι μας αν πάμε όπου λες?

εγώ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ...ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

mano ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ... ΠΟΥ ΕΙΔΑ...ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΩ

..

Spanish eyesΜέλος
06/06/2005, 03:55:58
quote:

ΕΥΤΗΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕΣ.

ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΡΗΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

..

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;;

07/06/2005, 13:40:08
quote:

ΕΥΤΗΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕΣ.
ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΡΗΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

----------------------------------------------------------------------ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΒΙΩΣΕΣ ΕΖΗΣΕΣ ΠΙΣΤΕΨΕΣ.
ΚΙ ΑΝ Η ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΤΕ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΝΩΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

NienorΝέο Μέλος
07/06/2005, 14:57:01
Γιατί οι φίλοι φεύγουν;;...
Οι φίλοι φεύγουν γιατί έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από σένα και λίγες από τον εαυτό τους.Όταν βλέπουν ότι οι απαιτήσεις τους δεν ικανοποιούνται πιστεύουν ότι δίνουν πολλά και παίρνουν λίγα και αποφασίζουν να αποχωρίσουν χωρίς να μπουν στον κόπο να κρίνουν και την δική τους συμπεριφορά.
Οι φίλοι φεύγουν γιατί απλά παύεις να ικανοποιείς τις ανάγκες τους.'Οταν δεν πας με τα νερά τους ,όταν βλέπουν ότι δεν ικανοποιούνται τα συμφέροντά τους σε αφήνουν και ψάχνουν το επόμενο θύμα.
Οι φίλοι φεύγουν γιατί σε βαριούνται και ψάχνουν κάτι καινούριο,διαφορετικό.Γιατί δεν τους λες αυτά που περιμένουν να ακούσουν ενώ αυτοί θέλουν κάποιον που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή τους και την αυτοεκτίμηση τους είτε έχουν δίκιο είτε όχι.
Οι πραγματικοί φίλοι σε αγαπούν όπως είσαι με τα ελλατώματά τους και στην πράξη όχι στα λόγια.Ξεχνούν τους καβγάδες,μπορούν να παραδεχτούν τα λάθη τους,μπορούν να συγχωρήσουν.Είσαι ο πρώτος που σκέφτονται μόλις τους συμβεί κάτι ,ευχάριστο ή δυσάρεστο.Δέχονται τις απόψεις σου είτε συμφωνουν μαζί σου είτε όχι.Δεν φοβούνται να δείξουν τι τους ενοχλεί.Δεν τους πειράζει να κάνουν ξανά και ξανά την πρώτη κίνηση,Δεν διστάζουν να εκφράσουν τα αισθήματά τους γαι σένα είτε το χρειάζεσαι είτε όχι.
Δύσκολο να τους βρεις,δύσκολο να αναγνωρίσεις την αξία τους..
Κανείς δεν είναι τέλειος το μόνο που χρειάζεται είναι ανοχή και πραγματικά αισθήματα.
Ζητώ συγνώμη για την πολυλογία μου.
07/06/2005, 18:43:59
Pixeldream, ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕΣ,
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΡΑΤΑΣ,
ΤΑ ΑΒΙΑΣΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΨΥΧΗΣ,
ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΖΩΗΣ.
ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΥΤΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ,Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΓΑΛΗΝΗΣ.
ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

07/06/2005, 19:24:08
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
quote:
Pixeldream, ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕΣ,

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ...ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.

quote:
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΡΑΤΑΣ,

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ...ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

quote:
ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΖΩΗΣ.

ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΖΩΗΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ...ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

quote:
ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ.

ΕΥΤΗΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΩ...ΣΥΜΦΩΝΩ...ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ.

Broken dreams
Misery replaced by constant extasy
Wide awake open wide
existance of a better kind
Waits for you waits for me
Our minds become forever free
Free of fear free of rage
The coming of the Golden Age for all.

Where is your heaven on earth that i could never find
Maybe i am just too blind to realize.

..

07/06/2005, 19:35:29
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ...
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΝΙΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΗ.
ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ ΕΞΑΡΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΦΕΣΕΩΝ.
ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

07/06/2005, 20:59:05
σου είχα αναφέρει πως ξανά μόνος θα μείνω.....

και μου απάντησες...όχι δεν θα μείνεις μόνος,είμαι εδώ....

...πόσο λάθος είχες....

όνειρα ενόρασης....που λές ας προσπεράσω...μπορεί αυτήν την φορά λάθος να κάνω......

φαντασία που είναι δημιουργική....αλλά συνάμα καταστροφική.....όταν δεν αφήνεις σκέψεις στο "έδαφος".....

όταν δεν αφήνεις τον άλλο/άλλην να αιωρείται....σε ψεύτικες ελπίδες που του δίνεις......

και συμβουλές......

έτσι πάλι μόνος έμεινα γνωστό μου φιλαράκι......

για να μου θυμίζω πως όλα τα όνειρα μου ήταν εσύ και η φαντασία σου.....

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΤΣΑΚ.ΚΟΡ/Ος

με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας

υ.γ σε εκείνη....την γνωστή φίλη...

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 07/06/2005 21:05:19

07/06/2005, 21:06:34
ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ. ΜΟΝΑΧΗ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]