ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ναζισμός & Χριστιανισμός [Φωτο Άλμπουμ] - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ναζισμός & Χριστιανισμός [Φωτο Άλμπουμ] - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Ψηλός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/01/2009, 17:35:32
Γεια σου γιαπετ!!!!!! κέρδισες μια σελίδα από τις χαμηλές πτήσεις!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

22/04/2009, 17:32:16
ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ: Το ελαχιστότατο αυτό πόνημα, αφιερώνεται στους κλώνους των αθέων που έχουν πλημμυρίσει τελευταία τα blogs και με ολοκληρωτικό τρόπο προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μαύρο είναι άσπρο.. Ειρωνεύονται, γελοιοποιούν. Θεωρούν ότι οι Αθεοι είναι υγιείς και οι Πιστοί άρρωστοι! Βρίζουν συνεχώς «ναζιστές» και «εθνίκια» όσους έχουν αντίθετες απόψεις, χωρίς όμως να έχουν την στοιχειώδη εξυπνάδα να καταλάβουν ότι ταυτίζονται με τα αρχέτυπά τους: Τον Χίτλερ και τον Στάλιν…

Το να ήσουν θρησκευόμενος, στη Ναζιστική Γερμανία ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ και μάλιστα εδιώκετο. Ο ναζισμός ήθελε τους ανθρώπους άθεους, απελπισμένους, κρύους, χωρίς τη ζεστασιά της θρησκείας και άρα σκληρούς, πειθήνιους και χωρίς ενοχές για τα εγκλήματα που έκαναν εκτελώντας τις διαταγές των ημι(;)παραφρόνων αφεντικών τους.

Η συνέχεια στο http://skinious.blogspot.com/2009/04/blog-post_9127.html και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του....

22/04/2009, 17:58:10
quote:

ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ: Το ελαχιστότατο αυτό πόνημα, αφιερώνεται στους κλώνους των αθέων που έχουν πλημμυρίσει τελευταία τα blogs και με ολοκληρωτικό τρόπο προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μαύρο είναι άσπρο.. Ειρωνεύονται, γελοιοποιούν. Θεωρούν ότι οι Αθεοι είναι υγιείς και οι Πιστοί άρρωστοι! Βρίζουν συνεχώς «ναζιστές» και «εθνίκια» όσους έχουν αντίθετες απόψεις, χωρίς όμως να έχουν την στοιχειώδη εξυπνάδα να καταλάβουν ότι ταυτίζονται με τα αρχέτυπά τους: Τον Χίτλερ και τον Στάλιν…

Το να ήσουν θρησκευόμενος, στη Ναζιστική Γερμανία ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ και μάλιστα εδιώκετο. Ο ναζισμός ήθελε τους ανθρώπους άθεους, απελπισμένους, κρύους, χωρίς τη ζεστασιά της θρησκείας και άρα σκληρούς, πειθήνιους και χωρίς ενοχές για τα εγκλήματα που έκαναν εκτελώντας τις διαταγές των ημι(;)παραφρόνων αφεντικών τους.

Η συνέχεια στο http://skinious.blogspot.com/2009/04/blog-post_9127.html και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του....

Το παρόν θέμα ανοίχτηκε από το θεματοθέτη για να λειτουργήσει ως "αντίποδας" στο θέμα που είχε ανοίξει ο Σαμουήλ και μιλούσε για τη σχέση του νεοπαγανισμού με τον φασισμό.
Λειτούργησε, αλλά και λειτουργεί ακόμη και τώρα, ως πεδίο εκτόνωσης όσων δεν θέλουν ή δεν τους αρέσει να γίνεται παρόμοια ανάλυση, όπως και εκείνη του θέματος του Σαμουήλ.

Αναρωτιέμαι, γιατί άραγε να τον πείραξε τόσο πολύ το θεματοθέτη, εκείνο το θέμα που άνοιξε ο Σαμουήλ, ώστε να ανοίξει ετούτο εδώ το θέμα;;
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

22/04/2009, 18:49:23
quote:
KERRY KING
Το να ήσουν θρησκευόμενος, στη Ναζιστική Γερμανία ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ και μάλιστα εδιώκετο.

Η συνέχεια στο http://skinious.blogspot.com/2009/04/blog-post_9127.html

Αγαπητέ Kerry, η θρησκεία στη Γερμανία ούτε απαγορευμένη ήταν, ούτε εδιώκετο (με εξαίρεση τους Εβραίους και τους Μάρτυρες του Ιεχωβά που θεωρήθηκαν "εχθροί του κράτους").

Επίσης, στο άρθρο που παραθέτεις, δεν προκύπτει τίποτε για δίωξη της θρησκείας ή των θρησκευομένων. Επίσης, δεν θα βρεις πουθενά καμία διαταγή κατά της θρησκείας ή των θρησκευομένων. Το αντίθετο μάλιστα. Και οι εκκλησίες λειτουργούσαν κανονικά, και οι επίσκοποι και παπάδες έκαναν τη δουλειά τους, και συμφωνίες με το Βατικανό έκαναν για να εισπράττει η εκκλησία τους φόρους της.

Εκτός αν αναφέρεσαι στα υψηλόβαθμα στελέχη των SS οπότε προφανώς γνωρίζεις ότι το ίδιο ισχύει και σήμερα εδώ, μόνο που εδώ έχουμε και νομική κατοχύρωση για το ύπατο αξίωμα. Για να είσαι υψηλόβαθμο στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων ή σημαίνον πολιτικό πρόσωπο, πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να είσαι Χριστιανός. Μάλιστα η Χριστιανορθοδοξία του προέδρου της Δημοκρατίας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

macedon

22/04/2009, 22:47:37
Αγαπητέ KERRY KING,
Ο macedon, θα ήθελε να δει πολύ τους μουσουλμάνους να αναρριχούνται στα ανώτερα στρατιωτικά αξιώματα, θα ήθελε να δει, όπως ο ίδιος για χάριν της θρησκευτικής ελευθερίάς έχει δηλώσει, ακόμη και ένα τζαμί κάτω από την ακρόπολη.
Τι δε θα έδινε! για να δει έναν Μουσουλμάνο, Πρόεδρο της Δημοκρατίας......και γιατί όχι ακόμη και πρωθυπουργό!

Ταυτόχρονα θεωρεί τους Χριστιανούς ανθέλληνες! Το Πατριαρχείο πράκτορες των Τούρκων, τον Τρωικό πόλεμο τον Οδυσσέα και τον Αχιλλέα παραμύθι, και περιμένω να μου απαντήσει εάν θεωρεί παραμύθι και το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ του Λεωνίδα.

Φυσικά εμένα που έχω διαφορετική από αυτόν, άποψη με θεωρεί "ΕΛΛΗΝΟΜΑΧΟ".....γι' αυτό πρόσεξε πως θα τοποθετηθείς! εάν το κάνεις.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

22/04/2009, 23:51:38
quote:
europaios2
Ο macedon, θα ήθελε να δει πολύ τους μουσουλμάνους να αναρριχούνται στα ανώτερα στρατιωτικά αξιώματα

Προσωπικά δεν θεωρώ τους μουσουλμάνους Τούρκους, όπως εσύ και το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών με το οποίο συντάσσεσαι.

quote:
europaios2
θα ήθελε να δει, όπως ο ίδιος για χάριν της θρησκευτικής ελευθερίάς έχει δηλώσει, ακόμη και ένα τζαμί κάτω από την ακρόπολη.

Ο κάθε ναός οποιασδήποτε θρησκείας δεν με ενοχλεί περισσότερο ή λιγότερο από τους χριστιανικούς.

quote:
europaios2
Τι δε θα έδινε! για να δει έναν Μουσουλμάνο, Πρόεδρο της Δημοκρατίας......και γιατί όχι ακόμη και πρωθυπουργό!

Ανοησίες δικές σου είναι αυτές

quote:
europaios2
Ταυτόχρονα θεωρεί τους Χριστιανούς ανθέλληνες!

Οποιοσδήποτε έχει αντικαταστήσει την εθνική του συνείδηση με τη θρησκευτική είναι άπατρις. Και όταν αυτή η συνείδηση χρησιμοποιείται εναντίον των Ελλήνων, όπως η ιστορία έχει καταγράψει, τότε είναι ανθέλληνας, όπως εσύ για παράδειγμα που συντάσσεσαι είτε με το σουλτάνο, είτε με την προπαγάνδα του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών.

quote:
europaios2
Το Πατριαρχείο πράκτορες των Τούρκων

Τα παράπονά σου στους ιστορικούς που κατέγραψαν τις πράξεις του.

quote:
europaios2
τον Τρωικό πόλεμο τον Οδυσσέα και τον Αχιλλέα παραμύθι

Οχι εγώ, ο Κακριδής που επιμελείται την "Ελληνική μυθολογία".

quote:
europaios2
Φυσικά εμένα που έχω διαφορετική από αυτόν, άποψη με θεωρεί "ΕΛΛΗΝΟΜΑΧΟ"

Δεν σε θεωρώ ελληνομάχο επειδή έχεις διαφορετική άποψη από μένα. Σε θεωρώ ελληνομάχο γιατί μισείς οτιδήποτε ελληνικό και συντάσσεσαι πάντοτε με τους εχθρούς των Ελλήνων, αρκεί να είναι χριστιανοί. Και, εξ όσων γνωρίζω, είσαι ο μόνος εδώ μέσα που προωθεί την προπαγάνδα των Τούρκων περί "τουρκικής μειονότητας" στην Ελλάδα.

macedon

23/04/2009, 01:13:52
quote:
macedon:
Προσωπικά δεν θεωρώ τους μουσουλμάνους Τούρκους, όπως εσύ και το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών με το οποίο συντάσσεσαι.

Μόνο που με εμένα συντάσσεται και η ηγεσία του Ελληνικού στρατού.
Εγώ πουθενά δεν έχω δηλώσει ότι οι μουσουλμάνοι είναι Τούρκοι, έχω δηλώσει ότι δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον μουσουλμάνο με Ελληνικά αισθήματα από τον μουσουλμάνο πράκτορα με Τουρκικά αισθήματα.
Οπότε δε θέλω σε καμία περίπτωση να ανοίξει η κερκόπορτα εν' αντιθέσει με εσένα.

quote:
macedon:
Ο κάθε ναός οποιασδήποτε θρησκείας δεν με ενοχλεί περισσότερο ή λιγότερο από τους χριστιανικούς.

Μπορεί να έχεις και δίκιο εξάλλου μέσα στα τζαμιά οι Έλληνες ορκιζόντουσαν για την ελευθερία μας.....

quote:
macedon:
Ανοησίες δικές σου είναι αυτές

Αυτό προκύπτει από τις τοποθετήσεις σου, εξάλλου εσύ υπερασπίστηκες το βιβλίο της Ρεπούση που μιλούσε για θάνατο των Ελλήνων της Σμύρνης λόγω συνωστισμού στο λιμάνι, ενώ για τους Έλληνες αγωνιστές του 1821 όπως ο Κολοκοτρώνης για παράδειγμα, αφιέρωνε 2-3 γραμμές, εν’ αντιθέσει με το προηγούμενο βιβλίο που αφιέρωνε ολόκληρες σελίδες.

quote:
macedon:
Οποιοσδήποτε έχει αντικαταστήσει την εθνική του συνείδηση με τη θρησκευτική είναι άπατρις. Και όταν αυτή η συνείδηση χρησιμοποιείται εναντίον των Ελλήνων, όπως η ιστορία έχει καταγράψει, τότε είναι ανθέλληνας, όπως εσύ για παράδειγμα που συντάσσεσαι είτε με το σουλτάνο, είτε με την προπαγάνδα του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών.

Η ιστορία έχει καταγράψει ότι η Ορθοδοξία και η Ελλάδα πάνε πακέτο.
Με το Σουλτάνο και την Τουρκική προπαγάνδα, συντάσσεσαι εσύ. Αυτοί θέλουν μουσουλμάνους στις ανώτερες θέσεις του στρατού μας κι εσύ μαζί τους, όχι εγώ.

Η εθνική μου συνείδηση συντάσσεται με την θρησκευτική μου. Πατρίδα μου είναι η Ελλάδα και θρήσκευμά μου η Ορθοδοξία, εσένα θρήσκευμά σου δεν είναι η Ορθοδοξία και η πατρίδα σου έχεις γράψει ότι κατοικείται από λίγους Έλληνες και πολλούς Χριστιανούς, οπότε κατοικείς όχι στη δική μου πατρίδα, αλλά σε άλλη, γι' αυτό και σου έγραψα κάτι………για γιατρό.

Οι εχθροί της πατρίδας μου, για να την καταλάβουν θα πρέπει να περάσουν πρώτα από το πτώμα των εκατομμυρίων Χριστιανών της Ελλάδας........να τους δώσεις χαιρετίσματα......κούνια που σας κούναγε.......αν νομίζετε ότι θα αλλάξετε είτε τη θρησκεία μας είτε την ιστορία μας.

quote:
macedon:
Τα παράπονά σου στους ιστορικούς που κατέγραψαν τις πράξεις του.

Οι πράξεις του Πατριαρχείου κάτω ακριβώς από τη μπότα του Τούρκου, δείχνουν την αγάπη για την Ελλάδα και η συμμετοχή του στις επαναστάσεις μέσω των υφισταμένων του και είναι καταγεγραμμένες από την πρώτο κιόλας αιώνα της σκλαβιάς.
Το ότι ο Τούρκος θέλει να το ξεπαστρέψει δεν είναι τυχαίο.......όπως το ότι κι εσύ αλλά και οι ομοϊδεάτες σου, θέλετε να το ξεπαστρέψετε ούτε και αυτό είναι τυχαίο.

quote:
macedon:
Οχι εγώ, ο Κακριδής που επιμελείται την "Ελληνική μυθολογία".

Τι όχι εσύ? την ασπάζεσαι ή όχι την άποψη?

quote:
macedon:
Δεν σε θεωρώ ελληνομάχο επειδή έχεις διαφορετική άποψη από μένα. Σε θεωρώ ελληνομάχο γιατί μισείς οτιδήποτε ελληνικό και συντάσσεσαι πάντοτε με τους εχθρούς των Ελλήνων, αρκεί να είναι χριστιανοί. Και, εξ όσων γνωρίζω, είσαι ο μόνος εδώ μέσα που προωθεί την προπαγάνδα των Τούρκων περί "τουρκικής μειονότητας" στην Ελλάδα.

Εγώ δε θεωρώ ούτε παραμύθι τον Οδυσσέα ούτε τον Αχιλλέα, ούτε το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Σε ερώτηση που μου είχε γίνει εάν θα πολεμούσα δίπλα σε μή Χριστιανό Έλληνα, εναντίων Χριστιανών εχθρών της πατρίδας, αμέσως απάντησα ότι "εννοείται".

Σε ερώτηση που έκαναν εάν θα πολεμούσες για τα αδέλφια μας στην Πόλη εφόσον αυτό ήταν απαραίτητο.........μούγκα στη στρούγκα.......μόνο σπυριά που δεν πέταξες.......πέρασαν μήνες για να αναγκαστείς «στριμωγμένος» για να πεις: "ότι εφόσον μου το ζητήσει η πατρίδα εννοείται".........μόνο που η δική σου η πατρίδα απ' ότι εσύ ο ίδιος μας είπες δεν είναι η Ελλάδα.....γιατί αυτή είναι των Χριστιανών.

Για απάντα υπήρξε η φράση "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ"? ναι ή όχι?.......

23/04/2009, 01:38:03
Τρικυμία εν κρανίω...

macedon

23/04/2009, 10:37:32
Καλημέρα σας,

Μην μεταφέρουμε τις διαφωνίες άλλων θεμάτων εδώ σας παρακαλώ.

Έπεσα πάνω στο άρθρο που σας παράθεσα και επειδή έχει συγκεκριμένες αναφορές σε πρόσωπα και κατααστάσεις, το πόσταρα στο αντίστοιχο θέμα που καταπιάνεται με την σχέση του Ναζισμού και του Χριστιανισμού.

Ας περιοριστούν τα σχόλια πάνω σε αυτά που αναφέρει η παραπομπή σας παρακαλώ....

23/04/2009, 13:27:25
Εχεις απόλυτο δίκιο.

macedon