- ΑΝΑΝΕΩΣΗ/ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ESOTERICA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Edited by - Αίολος on 29/12/2010 21:59:36
quote:
...ή να ελέγχονται τα θέματα από τους συντονιστές πριν αναρτηθούν.
Εξίσου καλή λύση, αλλά βάζει τους συντονιστές σε δουλειά. Η λύση του Λίμπερο και η δικιά μου είναι λύση που δεν απαιτεί ανθρώπινη παρέμβαση.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 29/12/2010 22:03:13
quote:Ε και;
αλλά βάζει τους συντονιστές σε δουλειά.

quote:Τς τς... τεμπελιές.
Η λύση του Λίμπερο και η δικιά μου είναι λύση που δεν απαιτεί ανθρώπινη παρέμβαση.
Edited by - Αίολος on 29/12/2010 22:09:12
quote:Αν δεν τον ενδιαφέρουν τα θέματα αυτό σημαίνει ότι δεν τα 'χει ψάξει.. για οτιδήποτε θέλει να ανοίξει θέμα θα υπάρχει ήδη κάποιο.
...κι αν δεν τον ενδιαφέρουν τα υπάρχοντα θέματα? Θα πρέπει να γράψει δηλαδή 10 άσχετα μηνύματα, για να αναρτήσει το θέμα του?
Οκ όμως, εγώ δέχομαι την "χρονική" προϋπόθεση, έναντι αυτής που πρότεινω. Θεωρώ ότι είναι ίσως καλύτερη η δικιά σου.
Όσον αφορά τα άλλα που λες περι αριθμού μηνυμάτων, έχεις βέβαια ένα δίκαιο, αλλα θεωρώ ότι έχεις περισσότερο άδικο. Εξηγούμαι. Το να έχει κάποιο μέλος μπόλικα μηνύματα στο ιστορικό του, του προσδίδει -αν και όχι απαραίτητα- κάποιο μικρό κύρος. Το "κύρος" που δίνει σε μένα, για παράδειγμα, το "2000 μηνύματα" κάτω απ' το Νικναμε μου, θεωρώ ότι καλώς το έχω και ότι το αξίζω, γιατί σημαίνει ότι εδώ και πολύ καιρό προσφέρω στο φόρουμ, σέβομαι τους κανόνες του, μαθαίνω από το φόρουμ και έχω και κάποια πείρα παραπάνω ως ομιλητής.
Ο αριθμός μηνυμάτων λοιπόν πράγματι προϊδεάζει τους άλλους και θεωρώ ότι καλά κάνει και προϊδεάζει.
Αυτό που θα μπορούσε να αλλάξει, ώστε να μην κυνηγάνε τα μέλη την αύξηση του αριθμού μηνυμάτων, είναι ο αριθμός των μηνυμάτων να μετριέται βάσει του αριθμού των λέξεων ή των χαρακτήρων. Γιατί υπάρχουν πολλά μέλη -δε λέμε ονόματα- που γράφουν απαντήσεις τηλεγραφήματα και θεωρούν ότι έγραψαν πραγματική απάντηση.
Μηνύματα των δύο γραμμών μπορεί να είναι απλά περιεκτικά, αλλά συνήθως είναι ελλιπή σε ανάλυση, αιτιολόγηση ή περιεχόμενο γενικά. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που είναι φλύαροι στο λόγο χωρίς να γράφουν ουσιώδη πράγματα. Αυτοί όμως κάνουν -τουλάχιστον- μια προσπάθεια για ανάλυση ή αιτιολόγηση, άσχετα αν αυτή είναι επιτυχής ή όχι.
Αυτά περι μηνυμάτων...
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/12/2010 00:37:05
η δικη μου προταση , λογω των γεγονοτων ειναι η εξης
ο θεματοθετης ειναι και συνδιαχειρηστης του θεματος , ετσι οι διαχειριστες θα εχουν (ισως) λιγοτερη δουλεια
επισης θεματοθετης γινεται καποιος αφου εχει συμπληρωσει εναν αριθμο μυνηματων (10 που λεει ο dr ή και 20) ή εχει καποιο "βαθμο" (εννοω τον τιτλο κατω απο το ονομα)
κατι αλλο θα ηταν να οριστουν περισσοτεροι διαχειριστες (προσωρινα)
>------------------------------------------------<

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Θέματα από τον πρώτο βαθμό και πάνω.
Edited by - Αίολος on 30/12/2010 18:45:32
quote:...ή υπάρχουν άλλα μέλη που για 5 λέκσεις (τηλεγραφήματα), καταλαμβάνουν χώρο για 1000.
Γιατί υπάρχουν πολλά μέλη -δε λέμε ονόματα- που γράφουν απαντήσεις τηλεγραφήματα και θεωρούν ότι έγραψαν πραγματική απάντηση.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα το γιατί...
Ο Biddle πιστεύει πως το θεωρούμενο ως σημείο της ταφής του Χριστού μέρος, είναι σήμερα ένα άθροισμα διαδοχικών κατασκευών, μικρών ή μεγαλύτερων ναών που χτίστηκαν με τον καιρό ο ένας πάνω στον άλλον και ο ένας περιβάλλοντας τον άλλον. Για να είναι σίγουρος για την απάντηση που θα δώσει, ο καθηγητής χρησιμοποίησε προηγμένα συστήματα θερμικής επεξεργασίας εικόνων που έλαβε με τη βοήθεια μικροσκοπικών βιντεοκαμερών.
Ένα άλλο σημείο στο οποίο ο Biddle προθυμοποιείται να σταθεί είναι στο κατά πόσο είναι δυνατό, ένα σημείο που έχει "οριστεί" από τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο τον Μέγα ως τόπος ταφής του Ιησού με τον - ανιδιοτελή ασφαλώς - σκοπό να χτιστεί στο μέρος εκείνο μια εκκλησία, παραμένει απόδειξη του ότι ταυτίζεται με τον πραγματικό τάφο του Ιησού, γνωρίζοντας ότι οι εκάστοτε αυτοκρατορικοί συμβουλάτορες συχνά όριζαν αυθαίρετα ως ιερές κάποιες τοποθεσίες χωρίς εμπεριστατωμένη έρευνα και απόδειξη, με την πρόθεση να ικανοποιήσουν στον ανώτατο βαθμό το αφεντικό τους, και όχι μόνο...
Δυο ακόμα υποθέσεις θα ερευνηθούν στο ντοκιμαντέρ. Η πρώτη είναι κατά κάποιον τρόπο μια έμμεση απάντηση στο κομμάτι εκείνο της Βίβλου που τοποθετεί τον Ιερό Τάφο έξω από τα τείχη της Ιερουσαλήμ. Ο Biddle λοιπόν επιβεβαιώνει το ιερό βιβλίο μιας και, όπως λέει, το κομμάτι εκείνο της Ιερουσαλήμ βρισκόταν έξω από την πόλη μέχρι τη στιγμή που έγινε η επέκτασή της γύρω στα 41 μ.Χ.
Η δεύτερη, ερευνά την όχι και τόσο καινούργια εκδοχή, ο τάφος του Χριστού να βρίσκεται σ' έναν κήπο έξω από την αποκαλούμενη "Πύλη της Δαμασκού", πάντα βέβαια στην Ιερουσαλήμ.
Φίλε bodark, σε νέα σου προσπάθεια να ανοίξεις κάποιο τόπικ, θα σε παρακαλούσαμε να μην μεταφέρεις απλά μέσω copy-paste κάποιο κείμενο από ιστοσελίδα, χωρίς να γράφεις την δική σου άποψη! Επίσης, καλό θα ήταν να αναφέρεις τις πηγές σου, καθώς και να τσεκάρεις εάν το θέμα που πρόκειται να ανοίξεις, υπάρχει ήδη ενεργό στα forum. ![]()
![]()
Για περισσότερα σχετικά με το κλείδωμα των θεμάτων που άνοιξες, σε παραπέμπω στα ενεργά:
Η "νέα" καταγωγή του ανθρώπου
Λιώσιμο των πάγων: Άνοδος της θαλασσας
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!