ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- AMAN - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- AMAN - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΤΜΑ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/11/2003, 00:08:45
...συμπλήρωση στο προηγούμενο...λόγω χρονικής σύμπτωσης του post μου με της ΑΤΜΑ...

Αγαπητή, μη λες "Ναυαρίνου" διότι τον νιώθω τον παχυλό κύριο στον οποίο αναφέρθηκα να ξυπνά!!!

Θα με διακρίνεις σίγουρα...Θα τσακίζω τίποτε κρέπες ξημερώματα...Σήμερα Παρασκευή ειδικά...με πιάνουν κάτι απίστευτες ορέξεις πριν την ανατολή του ηλίου...

29/11/2003, 00:16:00
ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ;;;;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΑΝ;;;;(ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΣΟΤΕΛΙΩΜΕΝΟ ..ΤΟ ΕΙΠΕ + Ο KOYNΕΛΟΣ..:)
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΟΥΤΡΟ...

-ΦΑΚΕΛΩΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ...
-

ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ;

ΟΗΜΑΜΥΟΗΜΑΜΥΜΑΜΥBLUEOHMAMYBLUEEEEEEEE.......

29/11/2003, 00:18:01
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΛΙΛΙΘΑΚΙ...;

ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΑΘΗΝΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.. /ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΟΔΗΓΑΓΕ...

ΧΑΛΑΡΑ (ΤΟ ΕΙΠΕ +O ΔΑΛΑΙ ΛΑΜ-ΙΔΗΣ)
AN KAΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ...

ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ;

ΟΗΜΑΜΥΟΗΜΑΜΥΜΑΜΥBLUEOHMAMYBLUEEEEEEEE.......

29/11/2003, 00:39:30

"ΕΝΤΟΜΑΡΑ" ...ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ (!)ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΝΥΜΦΗΣ ...ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΣΗ ΠΙΚΡΑ ;;;ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

..."ΤΕΡΚΕΝΛΗ" ΤΣΟΥΡΕΚΙ, ΜΕ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΕΧΕΙ "ΓΕΥΤΕΙ "....;
ΕΧΜ...ΚΑΝΤΟ..
ΜΑΛΛΟΝ ΛΩΤΟΦΑΓΟΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ "ΚΟΥΝΕΛΟΣ"; ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΜΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ....;
ΧΜ..ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΑΧΑ ( ΜΑΛΛΟΝΕΚΕΙΘΑΚΑΤΕΒΕΙΣΜΕΤΑΝΑΤΣΑΚΙΣΕΙΣΚΡΕΠΕΣ:)

"ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΛΜΥΡΗ ΚΟΛΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ....ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ..."

ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ;

..."HOLE.S"
-ME VAPOR ACTION-
....ΜΑΛΑΚΩΝΕΙ
+ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ...
ΤΟ ΛΑΙΜΟ...

(ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΦΗΣΑ "ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟΥΣ"...ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ....ΟΜΩΣ)

Edited by - ΑΤΜΑ on 29/11/2003 00:42:48

endoramaΜέλος
29/11/2003, 01:14:51
quote:
"ΕΝΤΟΜΑΡΑ" ...ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ (!)ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΝΥΜΦΗΣ ...ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΣΗ ΠΙΚΡΑ ;;;ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ
πιο πολλες φορες εχω ανεβει στην νυμφη του βορα παρα στο κεντρο της αθηνας και με εχουν πικρανει οι κατοικοι της απειρες φορες

ομως θα μιλησω με γεγονοτα

πριν μερικα χρονια επινα καφεδακι με το ταιρι μου και μεσα στην κουβεντα μου ειπε οτι δεν εχει ανεβει ποτε και επειδη ηταν και κοντα τα χριστουγεννα/πρωτοχρονια την πηρα απο το χερακι ανεβηκαμε στο τραινο και επομενη σταση θεσσαλονικη

εκεινη την χρονια ειχε ανακυρηχτει και πολιτιστικη πρωτευουσα και ετσι την πρωτοχρονια ειχε μερικες εξτρα εκδηλωσεις στο λιμανι και φυσικα το βραδυ της πρωτοχρονιας πηγαμε εκει και αρχισε η αντιστροφη μετρηση για την αλλαγη του χρονου με το που εγινε η αλλαγη αρχισανε τα οργανα ενας κυριος που στεκοτανε διπλα μου γυρω στα 45 καλοντυμενος με το παιδακι του στους ωμους του ευχηθηκε στην γυναικα του καλη χρονια και φωναξε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΜΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΣΤΡΔΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ.......... την αλλη μερα εκανα με την φιλη μου βολτιτσα στο λιμανι και ειδα την πολιτιστικη πρωτευουσα της αλλης μερας πεταμενες καρεκλες,τελαρα,μπουκαλια και οτι μπορει να φανταστει κανενας πεταμενα στην θαλασσα.

μετα απο μερικες μερες πηγαμε σε μια καφετερια καθησαμε και ηρθε η σερβιτορα και εκει εκανα ενα μοιραιο λαθος ρωτησα την φιλη μου "δεν ΜΟΥ λες καφε θα πιουμε?" αυτο ηταν οι καφεδες δεν ηρθανε ποτε απιστευτο και ομως αληθινο

αλλο απιστευτο το οποιο δεν συνεβει σε εμενα για να μην νομιζεται οτι εχω κολημα και τα βλεπω ολα μαυρα

καποιος ανεβηκε για να επισκεφτει εναν φιλο του
βγηκανε για καφε και εκει που τα λεγανε ηρθε μια φιλη του ντοπιου συστηθηκαν με τον αθηναιο και μιλουσαν στην κουβεντα πανω ομως ο αμοιρος δηλωσε αθηναιος και η απαντηση της σκλας "καλα ρε γιατι δεν μου το ειπες οτι ειναι αθηναιος και με εχεις εδω και μιλαω με τον μλκ?" και σηκωθηκε και εφυγε

τι αλλο να πω?

καθε φορα που παω συμβαινουν τουλαχιστον 3-4 ασχημα περιστατικα ετσι λοιπον και εγω σταματησα τα περα δωθε και αδιαφορω τελειος για την πολη αυτη δεν υπαρχει στον χαρτη του μυαλου πια και αμφιβαλω αν οι κατοικοι της ειναι ελληνες ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ γιατι εγκεφαλικα ανηκουν στην τελευταια φυλη που κατοικει στο τελευταιο ακρωτηρι της αφρικης και ειναι τοσο κολημενοι που ειναι οτι πρεπει για ταπετσαρια

και εδω κλεινω και την παρενθεση γιατι χαλαω και το θεμα και ειναι και θεμα που θα προκαλεσει διαμαχες και θα γινουν ολα σκτ αφου δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει λυση και καλο θα ηταν να μην την συνεχισει καποιος γιατι θα μπλεξουμε.

και για να μπω και λιγο στο θεμα δεν μπορω να πω οτι ημουνα και τρελος με τους ΑΜΑΝ οποτε τυχαινε να τους πετυχω τους εβλεπα (σπανια δηλαδη) ομως ειναι μερικα πραγματα τα οποια τα θυμαμαι και γελαω ακομα οπως τα καλαντα απο τους μεταλλαδες,ρεμπετες ηταν κορυφη και πολυ γελιο με της περουκες ηταν ολες πετυχημενες ποτε δεν φανταζομουνα οτι μια περουκα θα με εκανε να γελασω τοσο πολυ

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

GuessWhoΜέλος
29/11/2003, 01:36:50
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

quote:

(ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ "ΑΘΗΝΑΙΟΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΟΙ "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ"...*)

ΗΡΕΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ?ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ:ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.
(ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΜΙΣΩ)

ΑΤΜΑ:3125 ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!!!
GET OUT MORE...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ.
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ:ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ!ΕΙΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ,ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ...ΓΑ#$%@#ΣΤΕ!

ΑΑΑ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ:Η ΠΙΤΑ ΓΥΡΟΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΟΥΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!

ΑΝΤΙΟ

Master Of Puppets

29/11/2003, 01:38:15
....σκεφτηκες να κανεις "γεωγραφικη επανατοποθετηση στον αστρολογικο σου χαρτη;;;;(λοιπες πληροφοριες στο τοπικ "ασχετοι απο αστρολογια" οχι τιποτα αλλο...αφου δε σε παει... τι προσπαθεις..."ωπα σιναναι" + λοιπα λαδαδικα δεν τα χορευεις(ουτε εμεις βεβαια!)...αστο!..οσο για καφεδες....που δεν ηρθαν...συνεβει σε ολους και οχι μονο εδω...επισης προτεινω να σας(ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΕΝΝΟΩ) διαβασει +κανενας παπας...ισως το προβλημα ειναι στην αυρα σας...(αθηναιος η οτι αλλο θες).....

...Καραμελιτσα;

OHMAMYOHMAMYMAMYBLUEOHMAMYBLUEEEEEEEE.....

endoramaΜέλος
29/11/2003, 02:38:17
μου προτεινεις καποιες θεραπειες ομως εγω ξερω οτι θεραπεια χρειζονται τα ατομα με καποιο προβλημα οποτε happy treatment θεσσαλονικη

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

lencolasΜέλος
29/11/2003, 06:40:40
ΠΩΠΩ ΧΑΜΟΣ ΜΙΛΑΜΕ!ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΥΡΝΟΣ!Η ΑΤΜΟΥΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΤΥΡΑΧΛΑΔΟ!!!!

ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΕΜΟ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?
ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΞΑΝΘΗ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΖΑΝ-ΝΤΙΜΠΙ!!

ΥΣ:ΑΤΜΟΥΛΑ ΕΣΥ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙ ΜΕ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ,ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ...

Alma Libre....

lencolasΜέλος
29/11/2003, 06:49:21
quote:
ΑΑΑ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ:Η ΠΙΤΑ ΓΥΡΟΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΟΥΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!

ΧΑΧΑ!ΝΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ!!!ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

29/11/2003, 10:00:46
Λοιπόν, ως "τρίτος" και φιλικά προσκείμενος και προς τις δύο "παρατάξεις", ένα έχω να πω : Κολλημένοι υπάρχουν παντού...Και πάνω και κάτω...Και, μπορεί οι Θεσσαλονικείς, ίσως και δικαιολογημένα κάποιες φορές, να έχουν το "κόμπλεξ" του δεύτερου, όμως ουκ ολίγοι είναι οι κάφροι και στην Αθήνα...Το θέμα είναι πότε θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους κάφρους...Και οι δύο πόλεις έχουν η κάθε μια την ομορφιά της...Όλα τα υπόλοιπα τα "γηπεδικά" ας τα αφήσουμε για τα "τρελά Παόκια" και τους αντίστοιχους "τρελούς Γαύρους" ή όποιους άλλους τρελαμένους...

ΥΓ1 : Στα "τυριά" το δίκιο είναι με τους Αθηναίους, όμως μπουγάτσα με ΤΥΡΙ και υπάρχει και είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! (Στη διάθεση όποιου έχει αμφιβολίες γι' αυτό...)

ΥΓ2 : ΑΤΜΑ, πολύ ME άρεσε αυτό το "Κούνελος" ...Μήπως να το υιοθετήσω ως ψηφιακή υπογραφή; Hey, what's up doc? Καροτάκι κανείς;

Edited by - durden_alie on 29/11/2003 10:18:15