ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

rizitis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
angiΜέλος
14/10/2005, 04:00:01
Σε μενα ομιλεις;

14/10/2005, 08:29:25
Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το site από το οποίο είχες δανειστεί την Ψηφιακή σου Υπογραφή, Deghar?
Ίσως πάλι το "πρόβλημα" σου είναι προσωπινό.
Μερικές φορές μου έχει τύχει κι εμένα αυτό με τις δικές μου Υπογραφές και μετά από ώρες είναι πάλι όλα κανονικά.

Υ.Γ. Καλώς ήλθες και πάλι κοντά μας!

In anticipation of my resurrection...

Deghar AdharkΜέλος
14/10/2005, 08:51:06
ευχαριστω ρε παιδες για την βοηθεια.
το περιεργο ειναι οτι δεν μπορω να μπω ουτε στο site.ισως να ειναι αυτο που λες Dying Incubus.
θα περιμενω λιγο καιρο μηπως και καταφερω να ξαναμπω στο site της φωτογραφιας.
ευχαριστω παντως

santaclaws is coming tonight
14/10/2005, 10:24:09
Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς κανένα, φίλτατε!
Πάντως, αν δε μπορείς να μπείς στο site ίσως έχει πρόβλημα αυτό.
Οπότε 2 λύσεις μπορώ να σου προτείνω:

1) Βρίσκεις άλλη φωτογραφία.

2) Αν είχες αποθηκεύσει την φωτογραφία στον υπολογιστή σου, την αποστέλλεις στο forums@esoterica.gr ώστε να σου στείλει κάποιος αρμόδιος τη νέα διεύθυνση που θα χρησιμοποιείς για τη Ψηφιακή Υπογραφή σου με την ίδια φωτογραφία.

In anticipation of my resurrection...

14/10/2005, 11:24:17
Φίλε Deghar Adhark,
επισυνάπτω το κείμενο από ένα θέμα το οποίο είχα ανοίξει πριν από καιρό...
quote:

Στο παρόν topic θα αναφερθώ σε ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει ορισμένους χρήστες το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορά στο direct linking φωτογραφιών στο forum του Esoterica.

Όπως έχει γίνει αντιληπτό ορισμένες φορές δημιουργούνται κάποια προβλήματα στα θέματα τα οποία περιέχουν direct links σε φωτογραφίες από άλλα sites στο Internet.

Με τον όρο direct link εννοούμε την απευθείας υπερ-σύνδεση αρχείων (κυρίως φωτογραφιών και flash αρχείων) σε ένα website από ένα άλλο. Δηλαδή όταν στο μήνυμά μας γράφουμε «[‘img]http://www.domain_name.gr/test.jpg[‘/img]» συνδεόμαστε με τον server του domain_name και χρησιμοποιούμε τους πόρους του για να εμφανίσουμε στο website μας τη φωτογραφία test.jpg.

Τις περισσότερες φορές (κυρίως σε websites με archives φωτογραφιών) το direct linking απαγορεύεται κυρίως γιατί μειώνει το διατιθέμενο bandwidth και έτσι επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών (quality of service) από το website από το οποίο γίνεται το direct linking. Γι’ αυτό το λόγο και τις περισσότερες φορές τίθενται κάποια όρια είτε χρονικά (time limit) ή είτε ποσοτικά (αριθμός hits per site) όπου εάν ξεπεραστούν δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο direct linked αρχείο.

Στα περισσότερα sites, στις σελίδες faq’s ή disclaimer, γίνεται αναφορά στην πολιτική τους σε σχέση με το direct linking.

Πάντως στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ μπορώ να δω τη φωτογραφία της ψηφιακής σου υπογραφής, οπότε μάλλον υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο site. Αν παρ' όλα αυτά εσύ ακόμα δεν μπορείς να τη δεις στείλε μία απάντηση για να βρούμε σε τι οφείλεται.

Σημείωση: Οι servers της imageshack είναι αρκετά αξιόπιστοι οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το URL που προτείνει ο thirdly nostril
http://img101.imageshack.us/img101/3533/santa20claws20final6cl.jpg

Σε χαιρετώ
--Je^3--

14/10/2005, 14:16:37
Deghar Adhark την κατέβασα στο δικό μου υπολογιστή τη φωτογραφία.
Θα προσπαθήσω να φροντίσω να μικρύνει και να σου δώσουμε νέο url από το ESOTERICA.

thirdly nostril:

quote:
amalia ελα να παιξουμε

Εντάξει.
Κλείσε τα μάτια, μέτρα μέχρι το 100 και πάω να κρυφτώ σε κάνα θέμα!

Αν με βρεις, σε κλειδώνω.
Αν δε με βρεις, απενεργοποιείσαι!!!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

thirdly nostrilΜέλος
14/10/2005, 15:56:53
quote:
Εντάξει.
Κλείσε τα μάτια, μέτρα μέχρι το 100 και πάω να κρυφτώ σε κάνα θέμα!

Αν με βρεις, σε κλειδώνω.
Αν δε με βρεις, απενεργοποιείσαι!!!

πω πω βιτσια ! ! !
Αν εχει και μαστιγιο ΜΕΣΑ ! ! !

thirdly nostrilΜέλος
14/10/2005, 18:46:23
quote:
Σε μενα ομιλεις;

angi sorry που αργησα να σου απαντησω αλλα πειρασμος το ατιμο…

ασε που σε θελω μαχιμη δηλ όχι εχω δυο παιδια κτλ
αλλα περισσοτερο ροκ =

angiΜέλος
14/10/2005, 19:43:26

Κατι τετοιο δηλαδη;;;;

thirdly nostrilΜέλος
14/10/2005, 20:47:56
Παρε τους τζεθρο ταλ …
–τοσο γερος για ροκ –εντ –ρολ –
τοσο νεος για να πεθανεις ! ! !

-εχω μηχανη
και να σου πω –μου αρεσεις ετσι που σε