ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΙΑ ΜΟΥΦΑ ΜΑ ΠΟΙΑ ΜΟΥΦΑ?ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΠΑΡΟΥΦΑ! - - Κινηματογράφος -

- ΠΟΙΑ ΜΟΥΦΑ ΜΑ ΠΟΙΑ ΜΟΥΦΑ?ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΠΑΡΟΥΦΑ! - - Κινηματογράφος -

clearthought30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
calessinΜέλος
04/04/2004, 17:03:14
Θα αναφέρω και εγώ μερικές ωραίες ταινίες αφού νομίζω στα σκουπίδια δεν αξίζει να δίνουμε περισσότερη σημασία (έχοντας ήδη ξοδέψει και αρκετά ευρώ για χάρη τους).
Θα συμφωνήσω για τον Ακήρυχτο Πόλεμο του Μαικλ Μουρ, ότι ήταν κάτι το διαφορετικό.

Από τις τελευταίες ταινίες μου άρεσαν
"Ματριξ 1"
"LOTR 1-2-3"
"Ο Ήρωας",
"Ο τελευταίος Σαμουράι",
"Πολίτικη Κουζίνα",
"Goodbye Lenin",
"Amelie",
" π "

ενώ από τις πιο παλιές:

"Νοσταλγία"
"Dune" (του de Laurentis),
"Excalibur",
"Brazil"

ενώ όποτε θέλω να γελάσω και να κλάψω μαζί βλέπω το "Η ζωή είναι ωραία" (του Μπενίνι)

DENVERTZΝέο Μέλος
10/11/2008, 13:15:45
quote:

Να και μια σωστή κουβέντα . Αυτό δηλαδή που είπε η scully.Έχεις σκεφτεί ποτέ φίλη clearthought να μην ξαναδείς αμερικάνικες ταινίες?(αφού πρώτα σκεφτείς ότι το 90%της παραγωγής ελέγχεται από Εβραικά λόμπυ).Τι πιο απλό από το να αγνοήσεις όλα αυτά τα σκουπίδια.
Θα επανέλθω με περισσότερα στοιχεία,γιατί το θέμα είναι ενδιαφέρον και διότι το θεωρώ φλέγον ζήτημα να ταίζουμε με τα λεφτά που δίνουμε για ένα κινηματογραφικό εισιτήριο όλους αυτούς που παίζουν με την αισθητική μας και με την αλλαγή των προτύπων μας.
Μόνο σκέψου ότι οι Έλληνες ηθοποιοί είναι μακράν οι πιο καλλιεργημένοι(δε μιλώ απαραίτητα για τη νέα γενιά,αλλά για ιδιοφιύες όπως ο Βέγγος που πέρασαν σαν κομήτες από τα πλατώ και το μόνο που κατάφεραν ήταν να αγνοούνται).Οι Έλληνες κωμικοί(και ίσως και οι Ιταλοί)είναι οι καλύτεροι(πόσους Αμερικάνους γνωρίζεις με την εκφραστικότητα του Ηλιόπουλου ή της Βασιλειάδου?).Ελπίζω να συνεχιστεί ο διάλογος.

DENVERTZΝέο Μέλος
10/11/2008, 13:29:50
Ας μην συγκρινουμε τωρα την Γεωργια Βασιλειαδου και τον Ντινο Ηλιοπουλο,με τους Αμερικανους ηθοποιους.Ειναι τεραστια η διαφορα.Πολλα πραγματα παιζουν σημαντικο ρολο.Το ηθος,η αξιοπρεπεια,η σοβαροτητα,το ποιοτικο επειπεδο της υποκριτικης ερμηνειας.Μα πανω απο ολα,το κυριοτερο ειναι η πνευματικη καλλιεργεια.Και αυτο ακριβως ειναι που τα καθοριζει ολα,σε οτι αφορα την ποιοτητα ενος ηθοποιου.Ας τα εχουμε υποψη μας,ολα αυτα τα πραγματα.Οταν πηγαινουμε στον κινηματογραφο,να δουμε μια ταινια,πρεπει να προσεχουμε το τι θα δουμε.Ετσι δεν ειναι;Αποφευγουμε ταινιες που υποτιμουν βαναυσα την νοημοσυνη μας.Ελληνικες η ξενες,δεν εχει σημασια.
MasvidalΜέλος
08/02/2009, 03:22:41
Απογοητευτηκα παρα πολυ με την ταινια Λεοντες Αντι Αμνων,παρα το τρομερο cast.Ενας Τομ Κρουζ να μιλαει ακατασχετως,μια Μεριλ Στριπ απλως να ...ακουει και που και που να αρθρωνει λιγες λεξεις και ενας υποτονικος αλλα συμπαθητικος -απλα- Ρεντφορντ.Γιατι να υποστουμε τις αναλυσεις των πολιτικων επιλογων των ΗΠΑ ; Ταινια για τα Αμερικανακια μονο .....Την ειδα ολη, (ναι,αντεξα) μονο και μονο για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη την οποια και καταθετω.
MasvidalΜέλος
08/02/2009, 03:26:17
Αληθεια,υπαρχουν συνΕλληνες που εδωσαν λεφτα για να πανε να δουν τον τελευταιο ΡΟΚΥ ;
09/02/2009, 09:15:24
Ειλικρινά δεν ξέρω αν πήγαν πολλοί να δουν το Ρόκυ.
Εγώ το είχα δει πάντως σε dvd μαζί με έναν φίλο κι έπεσε πολύ γέλιο!

In anticipation of my resurrection...

MasvidalΜέλος
11/02/2009, 01:26:35
Καλα,οτι θα ειχε γελιο ειναι σιγουρο.Φανταζομαι ποσα μποτοξ και δεν ξερω κι εγω τι αλλο θα εκαναν στον Συλβεστρο....Κριμα ομως.
Η πιο ξεκαρδιστικη ομως..."ταινια" ειναι το "Αρνολντ Σβαρτσενεγκερ,Κυβερνητης Πολιτειας" ....Αντε,σειρα του Βαν Νταμ για υπουργος αθλητισμου του Βελγιου !!!
11/02/2009, 08:59:37
Άσε, τον έκαναν εντελώς Mr Plastic τον Σταλόνε.
Ήταν που ήταν αλλά το παράκανε κι αυτός.
Εν τω μεταξύ όταν έβλεπα την ταινία κι έπεφταν οι γρήγορες, ανησυχούσα μήπως φάει κανένα αληθινό χτύπημα και του κρεμάσει εντελώς κανένα ζυγωματικό...

quote:
Η πιο ξεκαρδιστικη ομως..."ταινια" ειναι το "Αρνολντ Σβαρτσενεγκερ,Κυβερνητης Πολιτειας" ....Αντε,σειρα του Βαν Νταμ για υπουργος αθλητισμου του Βελγιου !!!

Αυτό με τον Σβαρτσενέγκερ ήταν εντελώς άκυρο...

In anticipation of my resurrection...

11/02/2009, 12:44:29
quote:

Αληθεια,υπαρχουν συνΕλληνες που εδωσαν λεφτα για να πανε να δουν τον τελευταιο ΡΟΚΥ ;

δεν πηγαν πολυ Ελληνες για να δουνε τον Ροκυ... απλα "επεσε" πολυ ιντερνετικο κατεβασμα, πριν την "εισοδο" στην Ελλαδα, και μετα επινοικιασμα σε DVD!

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
11/02/2009, 12:46:03
quote:

Απογοητευτηκα παρα πολυ με την ταινια Λεοντες Αντι Αμνων,παρα το τρομερο cast.Ενας Τομ Κρουζ να μιλαει ακατασχετως,μια Μεριλ Στριπ απλως να ...ακουει και που και που να αρθρωνει λιγες λεξεις και ενας υποτονικος αλλα συμπαθητικος -απλα- Ρεντφορντ.Γιατι να υποστουμε τις αναλυσεις των πολιτικων επιλογων των ΗΠΑ ; Ταινια για τα Αμερικανακια μονο .....Την ειδα ολη, (ναι,αντεξα) μονο και μονο για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη την οποια και καταθετω.

Αυτη η ταινια, δεν εχει σχεση με την αποπειρα δολοφονιας του Χιτλερ απο τον Σταφενμπεργκ?? δεν νομιζω να ειναι η "αμερικανικη" αντιληψη ως προς το θεμα, γιατι ο ιδιος ο Σταφενμπεργκ το ειχε διηγηθει (και στη γυναικα του)

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν