- ΠΟΙΑ ΜΟΥΦΑ ΜΑ ΠΟΙΑ ΜΟΥΦΑ?ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΠΑΡΟΥΦΑ! - - Κινηματογράφος -
Θα συμφωνήσω για τον Ακήρυχτο Πόλεμο του Μαικλ Μουρ, ότι ήταν κάτι το διαφορετικό.
Από τις τελευταίες ταινίες μου άρεσαν
"Ματριξ 1"
"LOTR 1-2-3"
"Ο Ήρωας",
"Ο τελευταίος Σαμουράι",
"Πολίτικη Κουζίνα",
"Goodbye Lenin",
"Amelie",
" π "
ενώ από τις πιο παλιές:
"Νοσταλγία"
"Dune" (του de Laurentis),
"Excalibur",
"Brazil"
ενώ όποτε θέλω να γελάσω και να κλάψω μαζί βλέπω το "Η ζωή είναι ωραία" (του Μπενίνι)
quote:
Να και μια σωστή κουβέντα . Αυτό δηλαδή που είπε η scully.Έχεις σκεφτεί ποτέ φίλη clearthought να μην ξαναδείς αμερικάνικες ταινίες?(αφού πρώτα σκεφτείς ότι το 90%της παραγωγής ελέγχεται από Εβραικά λόμπυ).Τι πιο απλό από το να αγνοήσεις όλα αυτά τα σκουπίδια.
Θα επανέλθω με περισσότερα στοιχεία,γιατί το θέμα είναι ενδιαφέρον και διότι το θεωρώ φλέγον ζήτημα να ταίζουμε με τα λεφτά που δίνουμε για ένα κινηματογραφικό εισιτήριο όλους αυτούς που παίζουν με την αισθητική μας και με την αλλαγή των προτύπων μας.
Μόνο σκέψου ότι οι Έλληνες ηθοποιοί είναι μακράν οι πιο καλλιεργημένοι(δε μιλώ απαραίτητα για τη νέα γενιά,αλλά για ιδιοφιύες όπως ο Βέγγος που πέρασαν σαν κομήτες από τα πλατώ και το μόνο που κατάφεραν ήταν να αγνοούνται).Οι Έλληνες κωμικοί(και ίσως και οι Ιταλοί)είναι οι καλύτεροι(πόσους Αμερικάνους γνωρίζεις με την εκφραστικότητα του Ηλιόπουλου ή της Βασιλειάδου?).Ελπίζω να συνεχιστεί ο διάλογος.
Εγώ το είχα δει πάντως σε dvd μαζί με έναν φίλο κι έπεσε πολύ γέλιο!

In anticipation of my resurrection...
Η πιο ξεκαρδιστικη ομως..."ταινια" ειναι το "Αρνολντ Σβαρτσενεγκερ,Κυβερνητης Πολιτειας" ....Αντε,σειρα του Βαν Νταμ για υπουργος αθλητισμου του Βελγιου !!!
Ήταν που ήταν αλλά το παράκανε κι αυτός.
Εν τω μεταξύ όταν έβλεπα την ταινία κι έπεφταν οι γρήγορες, ανησυχούσα μήπως φάει κανένα αληθινό χτύπημα και του κρεμάσει εντελώς κανένα ζυγωματικό...
quote:
Η πιο ξεκαρδιστικη ομως..."ταινια" ειναι το "Αρνολντ Σβαρτσενεγκερ,Κυβερνητης Πολιτειας" ....Αντε,σειρα του Βαν Νταμ για υπουργος αθλητισμου του Βελγιου !!!
Αυτό με τον Σβαρτσενέγκερ ήταν εντελώς άκυρο... ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Αληθεια,υπαρχουν συνΕλληνες που εδωσαν λεφτα για να πανε να δουν τον τελευταιο ΡΟΚΥ ;
δεν πηγαν πολυ Ελληνες για να δουνε τον Ροκυ... απλα "επεσε" πολυ ιντερνετικο κατεβασμα, πριν την "εισοδο" στην Ελλαδα, και μετα επινοικιασμα σε DVD!

quote:
Απογοητευτηκα παρα πολυ με την ταινια Λεοντες Αντι Αμνων,παρα το τρομερο cast.Ενας Τομ Κρουζ να μιλαει ακατασχετως,μια Μεριλ Στριπ απλως να ...ακουει και που και που να αρθρωνει λιγες λεξεις και ενας υποτονικος αλλα συμπαθητικος -απλα- Ρεντφορντ.Γιατι να υποστουμε τις αναλυσεις των πολιτικων επιλογων των ΗΠΑ ; Ταινια για τα Αμερικανακια μονο .....Την ειδα ολη, (ναι,αντεξα) μονο και μονο για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη την οποια και καταθετω.
Αυτη η ταινια, δεν εχει σχεση με την αποπειρα δολοφονιας του Χιτλερ απο τον Σταφενμπεργκ?? δεν νομιζω να ειναι η "αμερικανικη" αντιληψη ως προς το θεμα, γιατι ο ιδιος ο Σταφενμπεργκ το ειχε διηγηθει (και στη γυναικα του)