ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Επιγραφή στο σκάφος του roswell - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Επιγραφή στο σκάφος του roswell - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Michael Balaroutsos31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
LoucasΜέλος
04/06/2003, 20:48:33
ΦΙΛΕ ΝΙΤΡΟ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ Η ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ??

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ:

<<Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ>>ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.

ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΝΙΤΡΟ,ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ Μ...... ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΗΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

nitro912grΜέλος
04/06/2003, 22:23:59
signomi an akougome ironikos den to i8ela pantos ontos opos les ka8e enas exei tin apopsi tou opote to mellon isos di3ei poios exei dikio kai poios adikos, na 3eka8ariso oti den apoklio tin uparx3ei e3ogiinon aplos to sigekrimeno simban den me epise re paidi mou isos na ta leei kai kala o carl sagan sto biblio tou kai na me epise kaneis den 3erei

ta leme

I Stand Alone

beyondΜέλος
05/06/2003, 08:46:17
ΧΡΟΝΙΑ ΨΑΧΝΩ.. ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ..ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ π.χ ΣΚΑΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ..ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ..

LoucasΜέλος
05/06/2003, 16:39:54
ΦΙΛΕ ΝΙΤΡΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

ΦΙΛΕ beyond.ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑΤΑ Η ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ.

ΤΑ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΗΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

sailorΝέο Μέλος
07/06/2003, 13:56:50
Αγαπητοί φίλοι, να με συγχωρείτε για την κάπως αγανακτισμένη παρέμβαση, αλλά είδα γραμμένες ένα σωρό "τερατολογίες".
Κάποιος φίλος έγραψε για ραδιενέργεια που εκλύθηκε εκτός Γης λόγω των βομβών της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι και της διαταραχής που ρποκλήθηκε στο ηλιακό σύστημα. Είναι τουλάχιστο αστείος ως ισχυρισμός, καθώς το διάστημα είναι έτσι κι αλλιώς γεμάτων από ραδιενεργά σωματίδια, τα οποία προέρχονται από εκρήξεις του ήλιου. Ακόμα πιο συγκεκριμένα, γύρω από τη Γη υπάρχουν οι ζώνες Van-Allen που είναι ομάδες ηλεκτρονίων (ηλεκτρικού φορτίου έως 10 MeV) και πρωτονίων, (10-100 MeV) τα οποία έχουν παγιδευτεί από το μαγνητικό πεδίο της γης. Γενικώς το διάστημα βρίθει κοσμικής ακτινοβολίας η οποία είναι ουσιαστικά ραδιενέργεια.
Επίσης κάπιος άλος συνομιλητής γράφει για την αποφυγή των ραντάρ με ζιγκ-ζάγκ. Τα ραντάρ δε στέλνουν δέσμες ακτίνων τις οποίες να αποφεύγεις μία κάθε φορά. Τα ραντάρ δημιουργούν κώνους ή ημισφαίρια ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

terpandrosΜέλος
09/06/2003, 11:10:53
prepei na uparxei kai allo topic me to idio thema :p epanalamvanw to eleutheria einai grammeno me f kai oxi me ypsilon :p xexexe amerikanikh patenta mou vrwmaei

beyondΜέλος
09/06/2003, 12:56:53
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ :)
ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΑ..
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ :Η ΙΕΡΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(Η ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ..)ΑΥΤΟ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ,ΣΤΟ 1ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ..

LoucasΜέλος
09/06/2003, 13:20:48
ΦΙΛΕ beyond ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΘΕΛΩ ΑΚΡΙΒΗ ΤΙΤΛΟ ΣΥΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ.

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ Η ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

prometheasΜέλος
24/06/2003, 10:42:13
quote:

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ:

ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΝΙΤΡΟ,ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ Μ...... ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΗΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Παιδιά,
Επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα θα σας πώ οτι η πλέον εμπεριστατωμένη εργασια σε σχέση με το Roswell έχει γίνει στο βιβλίο

The Crash at Corona (Stanton Freidman)

διαθέσιμο στο amazon.co.uk

O Κος Freidman ειναι πυρηνικός φυσικός με διδακτορικό, πολύ γνωστός στις ΗΠΑ ο οποίος έχει ασχοληθεί αναλυτικότατα με το θέμα χωρίς υποθέσεις δικές του ή αυθαίρετα συμπεράσματα, αλλά με πολύ μελέτη και έρευνα και με παρα πολλες μαρτυρίες από διαφορες πηγές...

Δυστυχώς τα ελάχιστα Ελληνικά βιβλία που υπάρχουν για το αντικέιμενο αυτό είναι πολύ μέτρια.

Οσο για το βιντεάκι,,, ξεχαστε το. Οπως αποδεικνύεται και στο βιβλιο που σας ανάφερα, οι τύποι που γυρίσαν το βίντεο ουσιαστικά ήθελαν να γελοιοποιήσουν το ολο θεμα και τα καταφέρανε. Το βίντεο ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ. Οπως θα ξέρετε (κυρίως οι παλαιότεροι) μετά το φιλμάκι και 1-2 ταινίες που παραπέμπανε στο συγκεκριμένο περιστατικό (Independence Day) , η υπόθεση ξεχάστηκε εντελώς... Βοηθάει και το γεγονός οτι πλέον ελάχιστοι αυτόπτες μάρτυρες ειναι ακόμα ζωντανοί. Μην ξεχνάμε οτι έχουν περάσει 56 χρόνια από τοτε. Εξάλλου και αυτοί που ακόμα ζούν (π.χ ο γιος του αγρότη που βρήκε τα συντρίμμια στη φάρμα του) είναι ήδη 63 ετών και εύκολα μπορούν τα λεγόμενα του να αμφισβητηθούν (ποιος θυμάται λεπτομέρειες μετά από τοσα χρόνια)??

prometheasΜέλος
24/06/2003, 10:42:52
quote:

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ:

Παιδιά,
Επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα θα σας πώ οτι η πλέον εμπεριστατωμένη εργασια σε σχέση με το Roswell έχει γίνει στο βιβλίο

O Κος Freidman ειναι πυρηνικός φυσικός με διδακτορικό, πολύ γνωστός στις ΗΠΑ ο οποίος έχει ασχοληθεί αναλυτικότατα με το θέμα χωρίς υποθέσεις δικές του ή αυθαίρετα συμπεράσματα, αλλά με πολύ μελέτη και έρευνα και με παρα πολλες μαρτυρίες από διαφορες πηγές...

Δυστυχώς τα ελάχιστα Ελληνικά βιβλία που υπάρχουν για το αντικέιμενο αυτό είναι πολύ μέτρια.

Οσο για το βιντεάκι,,, ξεχαστε το. Οπως αποδεικνύεται και στο βιβλιο που σας ανάφερα, οι τύποι που γυρίσαν το βίντεο ουσιαστικά ήθελαν να γελοιοποιήσουν το ολο θεμα και τα καταφέρανε. Το βίντεο ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ. Οπως θα ξέρετε (κυρίως οι παλαιότεροι) μετά το φιλμάκι και 1-2 ταινίες που παραπέμπανε στο συγκεκριμένο περιστατικό (Independence Day) , η υπόθεση ξεχάστηκε εντελώς... Βοηθάει και το γεγονός οτι πλέον ελάχιστοι αυτόπτες μάρτυρες ειναι ακόμα ζωντανοί. Μην ξεχνάμε οτι έχουν περάσει 56 χρόνια από τοτε. Εξάλλου και αυτοί που ακόμα ζούν (π.χ ο γιος του αγρότη που βρήκε τα συντρίμμια στη φάρμα του) είναι ήδη 63 ετών και εύκολα μπορούν τα λεγόμενα του να αμφισβητηθούν (ποιος θυμάται λεπτομέρειες μετά από τοσα χρόνια)??

prometheasΜέλος
24/06/2003, 12:24:44
Παιδιά,