ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

i dont know30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
old tigerΜέλος
15/09/2003, 15:16:25
quote:
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Ε ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ή φίλε Alastis για να κοιμηθούν περισσότερο
αφού την σωτηρία τους την έχουν αναλάβει άλλοι και αυτοί δεν θα χρειάζεται να κάνουν κάτι...

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

AlastisΜέλος
15/09/2003, 16:47:10
Ολοι κατι χρειαζεται να κανουμε σιγουρα, οπως και να εχουν τα πραγματα.

Το ολο θεμα ξαναλεω, εχει πιο πολυ να κανει με την επανεμφανιση των Ολυμπιων και καλα. Εμενα προσωπικα αυτο, δεν μου φενεται και τελειως απιστευτο, δηλαδη η επαφη με αλλον πολιτισμο.

Εγω πιστευω οτι παντως ΟΝΤΩΣ κατι γινεται (πες το ενστικτο ας πουμε), αλλα δεν μπορω αυτη τη στιγμη να επιχειρηματολογησω πανω σε αυτο. Με σωστη αντιστοιχεια και ερμηνευση διαφορων γεγονοτων ,βγαινουν καποια θεωριτικα και μονο συμπερασματα αλλα τιποτα αλλο προς το παρον.

Απαντηση για τον Καλογερακη κανεις????

...open minds are better minds!

nicoleΜέλος
15/09/2003, 17:52:57
Να ρωτήσω κάτι?
Νομίζετε ότι ο Έλληνας θα στηριχθεί σε "κάτι", για το οποίο δεν έχει απτές αποδείξεις?
Δεν μπορείς να περιμένεις σωτηρία και να επαναπαύεσαι (συμφωνώ με old tiger). Πρέπει και ο ίδιος να δράσεις.

beyondΜέλος
15/09/2003, 18:37:37
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΤΟΜΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ..ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ Ε..Η ΕΠΑΝΑΠΑΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΑΞΙΜΑΤΟΣ..ΑΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ..
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ..
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΕΣΠΡΩΞΑΝ" ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ..
ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΥΠΗΡΧΕ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ..
ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ε ,ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ ,ΠΕΤΑΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΣΙΜΠΑΕΙ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΤΟΥΑΖ(ΟΧΙ ΜΟΝΙΜΟ..) ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ..
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧ.ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΤΙΚΟ..

ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ?
ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΑΣΙΑΡΙΚΟ ΤΙΤΛΟ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΛΗ ΛΟΓΩ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ,ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ..ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΛΗ ΙΔΕΑ ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ,ΟΜΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ CATCH22,ΟΣΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΩΝΕΣΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ,ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 3ο ΟΡΟΦΟ..(1ος οροφος το σεξ,2ος στομαχι..)

Edited by - beyond on 15/09/2003 18:53:55

marilineΜέλος
16/09/2003, 16:11:34
Να ρωτησω κατι και εγω βρε παιδια? Ο Ciber Jim αναφερει¨"η θρυλική Ομάδα Κατράκη και τα μέλη της ( πολλά έχουν διαδοθεί για τις περιβόητες εργασίες τους και για το βιβλίο Κοσμοσκάφος στα γύρο Έψιλον του Γ. Λευκοφρύδη)"

Μηπως μπορει καποιος ή και ο ιδιος να μου το εξιγισει αυτο λογω του οτι αναφέρει το επίθετο μου?

16/09/2003, 16:32:14
καλησπερα:)))))))))

μια απλη απορια θα εκφρασω

μπορει καποιος να μας γραψει κατι στην ανδρομεδεια γλωσσα???

τουλαχιστο να εχουμε μια ελαχιστοτατη ιδεα για το πως περιπου ειναι????

ζηταω πολλα????

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

old tigerΜέλος
16/09/2003, 18:36:00
quote:
μπορει καποιος να μας γραψει κατι στην ανδρομεδεια γλωσσα???

Iά!Ιά!Ιθάκουα!Ιθ΄ΚΟΥ! κφ'αγιάκ βουλγκτμμ. Ιά!Ουγκ!Κθούλου φταγκν!Σουμπ-Νιγκουράθ!Ιθάκουα ναφλφταγκν!Φ'νγκλούι μγκλου'ναφ Ρ'λυέ βγκαχ'ναγκλ φταγκ!

Την μετάφραση δεν την δίνω, γιατί θα έρθει ο thoth και θα με κλαδέψει

Βέβαια φίλε manos πρέπει να παραδεχθώ ότι δεν είναι Ανδρομέδεια αυτά που έγραψα, αλλά Κθουλοειδή (μεταξύ μας δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία).

Οταν ήμουν μικρός η μάνα μου επέμενε να μάθω μία ξένη γλώσσα καθώς τόνιζε : "Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις, αν δεν ξέρεις ούτε μία ξένη γλώσσα; Κανένας δεν θα σε παίρνει στην δουλειά του."
Και επειδή έβλεπε πολύ μπροστά, μου είπε : "Θα μάθεις Κθουλοειδή. Δεν λέει ο Lovecraft ότι όταν τα αστέρια θα είναι στην κατάλληλη θέση, οι Μεγάλοι Παλαιοί θα ξαναέρθουν στην γη; Και πως θα βγαίνουν στα διάφορα παράθυρα του Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτου και ΣΙΑ, χωρίς ένα μεταφραστή;"

Σοφές κουβέντες...και τις ακολούθησα...βέβαια ακόμα περιμένω τα άστρα
έτσι όποτε βρίσκω την ευκαιρία τα εξασκώ, για να είμαι έτοιμος

WILLIAM BLAKE

AlastisΜέλος
16/09/2003, 18:46:34
Αγαπητη mariline ποιο ακριβως ειναι το επιθετο σου, εννοεις τα Κατρακης και Λευκοφρυδης ???
Εχεις καποια σχεση με καποιον απο αυτους?

...open minds are better minds!

16/09/2003, 21:06:01
old tiger:)))))))))))

κθουλου απο οσα λιγα γνωριζω,ειναι ενας κακος δαιμονας.

εσυ δεν εισαι κακος ,ουτε δαιμονας,οποτε ουτος η αλλως η "γλωσσα" κθουλου που καθησες και εμαθες σου ειναι αχρηστη

δεν ηθελα να φανει πως παρεμβηκα στην συζητηση,για να την μειωσω η οτιδηποτε αλλο.

αν και δεν χρειαζεται να πω περισσοτερα,γιατι λιγο-πολυ,οι περισσοτεροι γνωριζουν τις σκεψεις και τις ιδεολογιες μου.

καλη η προσπαθεια σου,μου θυμισες το κομματι που ειχαν πει στην eurovision,με την γλωσσα που δεν υπαρχει

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

old tigerΜέλος
16/09/2003, 23:57:28
quote:
δεν ηθελα να φανει πως παρεμβηκα στην συζητηση,για να την μειωσω η οτιδηποτε αλλο.

Nα την μειώσεις;
Mάλλον προσπάθησες να την βάλεις σε μία πιο σωστή βάση

Εγώ από την άλλη, μάλλον εξέφρασα την απογοήτευσή μου για τα τόσα χρόνια μελέτης μίας ξένης γλώσσας, που δεν μου έχει φανεί χρήσιμη εώς τώρα

Υ.Γ. Έχασε και η ομάδα...που είσαι Ράμογλου;

WILLIAM BLAKE