- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
)+(
)+(
Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε
epishs h logikh tou oti afou to eipe sthn thleorash tote isxyei mou akougete paaaaaara polu asteia kai ilithia :)Epishs egrapses 2 posts pou ousiastika den mas eipes tpt apolutws pou na mhn exei graftei (kai pio emperistatomena malista) sauto to thread...auta
kai gw exw katw apo to spiti mia purhnikh vomva alla metaxy mas giati mporei na to mathei kanas kakos sionistis kai na mou tin klepsei ok?? :p
ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΤΟ Independence Day ,ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ:
1.TO "ΕΧΘΡΙΚΟ" ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΕΙΔΗΣ
2.Η ΠΡΩΤΗ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΣΚΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ
3.Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ
4.ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ
ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ?
)+(
Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε
ΑΠ' ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ, ΕΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ.

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ Η Ε ..
http://www.heretical.com/British/mindbend/holly.html
Βασικα θα ηθελα να μου πειτε τι ακριβως εγινε με αυτα τα 2 παιδια και το περιοδικο να παρω και εγω μια ιδεα.
Κατι το οποιο με εντυπωσιασε παντως στην μεχρι τωρα θητεια μου ειναι το ποσοι γνωριζουν για την Ομαδα Ε εστω και λιγο και γενικοτερα με το ολο θεμα των Ολυμπιων.
Στο θαλαμο μου που εχει 20 ατομα, οι 7 ασχολουντε λιγο εως πολυ και μπορω να πω οτι ειναι και καθημερινο θεμα συζητησης πλεον. Δεν εχω ακουσει βεβαια τιποτα το διαφορετικο απο οσα λεμε και εμεις εδω.
Παντως πιστευω οτι το κεντρικο θεμα και ζουμι ακομα και στην ιστορια των Ε ειναι οι Ολυμπιοι και ο εκ νεου ερχομος τους. Μαλλον εκει θα πρεπει να στραφει η προσοχη κυριως.
...open minds are better minds!
Θαρσείν χρή ταχ΄ αύριον έσετ΄ άμεινον
Εχω την εντυπωση παντως οτι αν υπαρχει τελικα δοση αληθειας στο ολο θεμα, σιγα σιγα θα αρχισει να φενεται.
Προσωπικα πιστευω οτι κατι θα γινει, αλλα δεν το θετω μεσα σε στενα χρονικα ορια βεβαια.
Κατι πραγματα για το HAARP, κατι η Μυθωδια του Παπαθανασιου που ειναι σαν επισημο προσκλητηριο στον ΔΙΑ και την παρεα του να ξαναρθουν και δεν ξερω και τι αλλο ακομα, οδηγουν σε καποια συμπερασματα.
Ιδωμεν...
Κατα 2ον δεν συμφωνω με το οτι οι Ε ,αν υπαρχουν, θα καταστρεψουν οτιδηποτε ανθελληνικο και εδω ειναι μια παγιδα πιστευω.
Εμφανιζεται η ομαδα με τη μορφη δημιου απο καποιους σε οτιδηποτε, θα ελεγα, μη ελληνικο γενικοτερα. Δεν συμφωνω εδω.
Αν υπαρχουν, αποστολη τους και μονο μου φενεται οτι ειναι η διασφαλιση της επανεισοδου των Ολυμπιων και καταστροφη ΜΟΝΟ των σχεδιων αποτροπης αυτης. Τιποτα αλλο.
Εδω θα ηθελα την αποψη των μελων για το βιβλιο του Καλογερακη που παρουσιαζει τον ευατο του να εχει επαφη με τους Ολυμπιους. Ποια η γνωμη κιολας για τον ιδιο τον Καλογερακη?
επειδή δεν κατάλαβα μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ :
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Ε ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΟΡΑΤΟ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 21,ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΣΥΝΑΝΤΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ.
ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Ε ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ..