- Ο Σωκράτης και η λεπτή τέχνη του τρολαρίσματος... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Δεν θυμάμαι από ποιόν.
Είναι καλό να θυμόμαστε ότι παλαιότερα επικρατούσε ο χαμός από έριδες και τρολάρισμα. Και από τη μία με στενοχωρεί η έλλειψη ενδιαφέροντος και θεματολογίας, από την άλλη όμως προτιμώ την τωρινή ηρεμία. Η δική μου 'παραξενιά' έγκειται στο ότι προτιμώ να μιλάω με πέντε-έξι ανθρώπους με αλληλοσεβασμό -και ας διαφωνώ στα πάντα- παρά να λούζομαι τον διαρκή χαμό από φασαρίες, μεγάλα λόγια, χυδαιότητες, παραφουσκωμένους εγωισμούς, ντίβες, κλίκες, διενέξεις αλλά και τις πραμάτειες που έρχεται να πλασάρει ο καθένας. Διότι την δεκαετία 2000-2010 (πάνω κάτω) ο 'εσωτερισμός' είχε ψωμί και πούλαγε, στα φόρουμ γινόταν ο χαμός, βιβλία μετριοτάτου περιεχομένου ξεπουλιόντουσαν κατά χιλιάδες, και γενικώς το θέμα είχε εμπορική αξία και δυναμική. Πλέον, και παρ'ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο (για ευνόητους λόγους) το ενδιαφέρον έχει μειωθεί έντονα λόγω της αγωνίας και του ενδιαφέροντος για πιο καθημερινά και χειροπιαστά ζητήματα. Άρα καταλήγουμε ότι η εσωτερική αναζήτηση αποτελεί προφανώς προέκταση της γενικότερης πνευματικής αναζήτησης των ανθρώπων. Η οποία εκ των πραγμάτων θεωρείται μάλλον πολυτέλεια που προϋποθέτει την επίλυση βιοποριστικών ζητημάτων.
Σωστή η ατάκα με τα περί 'πίστας που δεν περάστηκε'. Είναι και κάτι άλλο που λέγαμε παλιά. Το esoterica φαίνεται να έχει βαριά 'φανέλα' σαν φόρουμ (για να το πω λαϊκά), παρά τον μικρό αριθμό ενεργών μελών φαίνεται να έχει ένα 'κάρμα' κάπως βαρύ και αξιοπρόσεκτο. Υπάρχουν δηλαδή φόρουμ με εικοσαπλάσιο αριθμό μελών και μηνυμάτων τα οποία όμως δεν σού γεμίζουν το μάτι. Εδώ όμως εάν κάτσει και σκεφτεί κανείς την όλη ιστορία, τις διαμάχες και κλίκες εσωτεριστών, τις διαμάχες εθνικών-χριστιανών, τις κουβέντες, κατηγορίες και βρισιές που έχουν ανταλλαχθεί, και μία σειρά από δεκάδες κωμικοτραγικά περιστατικά τότε λες κάτι τρέχει εδώ, ας ρίξουμε μία ματιά![]()
![]()
Abyssus Abyssum Invocat
Αυτός αιρετικέ δεν ήταν τρολ, ήταν του γιατρού...
Abyssus Abyssum Invocat
Τα περισσότερα άλλα τρολ είναι σχετικά ακίνδυνα και χρίζουν ενδιαφέροντος. Καταρχάς το τρολ συνήθως είναι άντρας, 9/10 περιπτώσεις. Ο λόγος δεν είναι αρκετά ευκρινής αλλά νομίζω ότι οφείλεται στο ότι γενικώς οι άντρες έχουν πολύ μεγαλύτερη τάση προς παραβατικές/ριψοκίνδυνες/συγκρουσιακές συμπεριφορές. Επίσης συνήθως πρόκειται για ανθρώπους με αρκετό ελεύθερο χρόνο και κοινωνικά δυσλειτουργικούς.
Επίσης ένας άλλος σημαντικός διαχωρισμός είναι μεταξύ ‘σοβαρών’ και χιουμοριστικών τρολ. Η γραμμή βέβαια δεν είναι και τόσο ευδιάκριτη διότι η εμπειρία μας έχει δείξει ότι ακόμα και τα ‘χιουμοριστικά’ τρολ που μπαίνουν να σπάσουν πλάκα συνήθως εφορμώνται από κάποια συναίσθημα πληγωμένο εγωϊσμού και απόρριψης από το φόρουμ.
Από κει και πέρα, έχουν περάσει όλων των ειδών τα τρολ από το συγκεκριμένο φόρουμ. Έχεις ανθρώπους διαταραγμένους οι οποίοι χρειάζονται βοήθεια (όπως ο χρίστος ελ). Έπειτα έχεις τρολ όπως η Μύθηρα, περιπτώσεις που κατατάσσονται στα ‘σοβαρά’ (ή ‘ιδεολογικά’) τρολ, υπό την έννοια του ότι δεν μπαίνουν να σπάσουν πλάκα αλλά μπαίνουν για να εκφράσουν κάποια ιδεολογία, συνήθως αβάσιμη, αφηρημένη ή και ασυνάρτητη. Δεν έχουν την παραμικρή επίγνωση ότι είναι τρολ, και ίσα-ίσα θεωρούν τον εαυτό τους ξεχωριστό και κυνηγημένο από το ‘καθεστώς’. Τα τρολ αυτά, όπως ο ελ και η μύθηρα, είναι άλλωστε πεπεισμένα ότι το κατεστημένο τους κυνηγά, και γι’αυτό επιτίθενται σε διαχειριστές, συντονιστές κτλ.
Έπειτα είχαμε στο παρελθόν τρολ τύπου Κηφέα, Lord Thomas, οι οποίοι αντέγραφαν εξολοκλήρου κείμενα άλλων με σκοπό να φτιάξουν μία αξιοθαύμαστη περσόνα. Και εκείνοι στα σοβαρά τρολ κατατάσσονται με την έννοια ότι δεν μπήκαν για να σπάσουν πλάκα σε βάρος των άλλων αντιθέτως είχαν σοβαρές προθέσεις. Και μετά έχεις χιουμοριστικά τρολ όπως ο ζιπ με τους εκατό λογαριασμούς, είδε φως, μπήκε, σού λέει εδώ έχει τζέρτζελο, έχει γκόμενες, έχει και γνώση, ποίηση και νόημα βαθύ, οπότε ας μπούμε να παίξουμε ψαρωτική μπαλίτσα!
. Η πλάκα είναι ότι τα εν λόγω τρολ είναι και τα πιο σοβαροφανή και πειστικά!
Και κακά τα ψέματα, είναι και ο χώρος τέτοιος που σηκώνει τρολάρισμα...εδώ και είκοσι σχεδόν χρόνια έχουν παρελάσει στρατιές από πεφωτισμένους μύστες και πρωθιέρειες, αλαφροίσκιωτους και ονειροπαρμένους, ψεκασμένους και συνωμοσιολόγους κάθε λογής...είπαμε, ο καθένας δηλώνει ό,τι θέλει και λογαριασμό δεν δίνει
Εάν αντί να τρολάρεις διάβαζες τί γράφει ο άλλος θα είχες διαβάσει ότι όταν εκδοθεί το βιβλίο θα έχει αντίτιμο. Επειδή δέν σε ενδιέφερε το τί έγραφα μιάς και το μόνο ενδιαφέρον σου είταν να τρολάρεις μαζί με τον κλίκα κάθε νεοεισερχόμενο μέλος.
Έπειτα παραπονιέστε ότι έχετε μείνει μόνοι..
quote:
Heretic δέν ζήτησα ποτέ και από κανέναν την οποιανδήποτε συνδρομή.
Εάν αντί να τρολάρεις διάβαζες τί γράφει ο άλλος θα είχες διαβάσει ότι όταν εκδοθεί το βιβλίο θα έχει αντίτιμο. Επειδή δέν σε ενδιέφερε το τί έγραφα μιάς και το μόνο ενδιαφέρον σου είταν να τρολάρεις μαζί με την κλίκα κάθε νεοεισερχόμενο μέλος.
Έπειτα παραπονιέστε ότι έχετε μείνει μόνοι..

quote:
Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣΑΛΗΘΕΙΕΣ και ΨΕΥΔΗ
Αγαπητοί αναγνώστες , ερευνητές των απόκρυφων
μυστηρίων του πνευματισμού. Έγραψα αυτό το κείμενο για εσάς που δοκιμάσατε να εφαρμόσετε τις πρακτικές ασκήσεις του πνευματισμού χωρίς καμία επιτυχία, παρότι κάνατε εντατικές προσπάθειες όπως σας καθοδήγησαν κάποιοι πνευματιστές, παρότι ακολουθείσατε πιστά τις οδηγήες τους δέν είχαται την παραμικρή επιτυχία.
Έτσι απογοητευθείκατε και βγάλατε το συμπέρασμα ότι είναι όλοι ψεύτες και παραμυθάδες.
Το όλο θέμα είναι αρκετά πολύπλοκο.
Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω τι συμβαίνει με όλους αυτούς τους συγγραφής, της κρυμμένης γνώσης του πνευματισμού.Πρήν συνεχίσω οφείλω να συστηθώ :
Ονομάζομαι Δεληγιάννης Θεόδωρος είναι το πραγματικό μου όνομα. Δέν χρειάζομαι κανένα εντυπωσιακό ψεβδόνιμο ή τίτλους.
Πρωτίστως τί δέν Είμαι: Δέν Είμαι γκουρού,Βουδιστής, Λαμαϊστής, και ότι άλλο διατείνεται ο κάθε συγγραφέας που συγγράφει τα
όποια βιβλία περί πνευματισμού.
Δέν χρειάζομαι τον όποιο εντυπωσιακό τρόπο για να πείσω ότι αυτά που γράφω είναι αλήθεια αυτό το αφήνω στην κρίση του κάθε ερευνητή αναγνώστη.
Ο κάθε ερευνητής πρέπει να έχει υπόψη του ότι οι περισσότεροι συγγραφείς γράφουν ένα ποσοστό πραγματικής δηδαχής άλλοτε όπως την έχουνε διδαχτεί και άλλοτε όπως την έχουνε καταλάβει.
Όταν έχει εξαντληθεί η γνώση, Τότε αρχίζει η ψευδή διδαχή άλλοτε για λόγους βιοπορισμού και άλλοτε για κερδοφορία. Μιάς και ότι είχαν να διδάξουν το εξάντλησαν.
Όπως και να έχει το πράγμα, γεγονός είναι πως αρχίζουν να γράφουν παραμύθια, ψεύδη και φαντασιώσεις.Σε αντίθεση με αυτούς δέν είμαι μυημένος στα απόκρυφα μυστικά του πνευματισμού, αλλά είμαι ένας ερευνητής όπως πιθανώς και εσύ.
Το απολύτως βέβαιο είναι ότι θα αναρωτηθείς για
Το δικό μου κίνητρο.
Ο κάθε συγγραφέας έχει το δικό του κίνητρο.παράδειγμα: Ο Λόμπσανκ Ράμπα είχε αρχικά ώς κίνητρο την διάδοση της μύησης που είχε λάβει.
Το ποιός είταν ομέντοράς του είναι άγνωστο.
Έχοντας διαβάσει όλα του τα βιβλία μεταφυσική
πολλές φορές το κάθε ένα και έχοντας εντρυφήσει
μέσω της έρευνάς μου στα απόκρυφα μυστικά του πνευματισμού έχω φιλτράρει τα γραφώμενά του.
Εντοπίζοντας τα ψεύδη και τις αλήθειες.Όταν τελείωσε την αφήγηση των όσον είχε διδαχτεί
Έχοντας έρθει στην ανάγκη βιοπορισμού όπως και ο ίδιος έγραφε στα βιβλία του λόγο της σοβαρής ασθένειας που είχε ο μόνος τρόπος για την εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων επιβίωσης
είταν αναγκασμένος κατά πρώτο να ψεύδεται ότι τον παρότρυνε ο μέντοράς του ,Λάμα Μιγκιαρ Ντονταπ να γράψει επιπλέον βιβλία.
Το επόμενο μεγάλο ψέμα είναι για το τρίτο μάτι.
Οι εγκέφαλο χειρούργοι είναι απολύτως βέβαιοι ότι δια μέσω της όποιας κρανιοτομής δέν ανοίγει κανένα τρίτο μάτι.
Το επόμενο μεγάλο ψέμα είναι οι προφητείες του που έχουν διαψευστεί όλες από τα γεγονότα των χρονικών Ωρίων που παρήλθαν και δέν επαληθεύτηκε καμία.Όσω γα τον καστανέντα, Το κίνητρο του είταν το κέρδος, η φήμη και η αναγνώριση από τον κόσμο.
Αυτό φάνηκε από την ίδρυση της γνωστής Σχολής
Ναγκουάλ.Υπάρχουν πολλοί μέντορες και συγγραφής του πνευματισμού, αποκρυφισμού,μυστικισμού, εσωτερισμού, παραψυχολογίας, Μεταφυσικής και κάθε είδους ονομασία που παραπέμπει στο ίδιο θέμα.
Σάν Πολύχρονος ερευνητής και "Συγγραφέας " μιάς και έχω συγγράψει 4 βιβλία ,Το ένα είναι μυθιστόρημα με τίτλο "Το Σύμβολο της Παπαρούνας"
Τα άλλα 3 είναι βιβλία Θεολογικού αποκρυφισμού
με τον τίτλο "Οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ"Αυτά τα 4 βιβλία βρίσκονται σε μορφή χειρογράφου ακόμη.
Αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσω να τα γράψω σε κειμενογράφο και μορφή pdf για να τα αναρτήσω στο διαδίκτυο ως e-books.Το πρώτο που θα αναρτήσω είναι το μυθιστόρημα, "ΤΟ ΣΎΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ"
Το οποίο αποτελείται από 470 σελίδες στο χειρόγραφο. Πόσες θα βγούν στο e-book μου είναι άγνωστο.Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να το εκδώσω δωρεάν, διότι αφενός είμαι χρόνια άνεργος χωρίς τον παραμικρό πόρρω για επιβίωση και καμία βοήθεια από το κράτος.
Εξ αυτών των συνθηκών Είμαι εξαναγασμένος να το
προσφέρω με αντίτιμο, με σκοπό να αναρτήσω την
Απόκρυφη τριλογία "Οι Ε Κ Λ Ε Κ Τ Ο Ι"
Εντελώς δωρεάν η οποία στο χειρόγραφο υπερβένει τις χίλιες σελίδες.Όποιος από τους αναγνώστες ερευνητές θέλει περισσότερη γνώση μπορώ να του προτήνω υπευθύνος τα βιβλία του γνωστού Αυστριακού ψυχιάτρου wilhelm reich τα οποία δέν Υπάρχουν στην Ελλάδα παρά μόνο ένα με τίτλο " άκου ανθρωπάκο" και δέν έχει σχέση με την μεταφυσική
Τα βιβλία του πνευματισμού που έχει γράψει κυκλοφορούν στην Αμερική.
Όποιος ενδιαφέρεται για πραγματική γνώση στον πνευματισμό, Θα διδαχθεί από αυτά τα βιβλία τόσα όσα δέν θα διδασκόταν εάν είχε διαβάσει ολόκληρες βιβλιοθήκες.Προς το παρόν αυτά από εμένα και ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο.
Όποιος θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλέφωνο: 6940962483 ή στο email:
relativer777@gmail.com
Abyssus Abyssum Invocat