ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συντονιστες.......Τολμη και γοητεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Συντονιστες.......Τολμη και γοητεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

drumx1331 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
drumx13Μέλος
13/11/2003, 18:31:28
πως γινεται καποιος συντονιστης...????
μπορουμε καλε μου αδμινακο να μαθουμε την συνταγη

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

Edited by - drumx13 on 23/11/2003 08:56:22

thothΙδρυτικό Μέλος
13/11/2003, 19:05:36
topic.asp?TOPIC_ID=1227

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

drumx13Μέλος
13/11/2003, 21:22:19
Αποφασιζομεν και διατασομεν δηλαδη ...και αν δεν μας αρεσει το κουβαδακι μας και σε αλλη παραλια....
λεω

drumx13Μέλος
13/11/2003, 21:27:22
Τιποτα τυπικα προσοντα.... καμια συνταγη.... καποια κληρωση...

τιποτα αριθμοι μυνηματων.....
θα με ικανοποιουσε ως απαντηση...

Αλλα το "δογμα και η αυθεντια" μου την δινουν...

Αλωστε η επιλογες του "πατρος" κριθηκαν απο την Ιστορια και τα μελη

απο συντονιστες.... παπαλα και οι περισοτεροι απο μας ειμαστε ποιο τακτικοι απο αυτους

freedom

TUBALKAINΝέο Μέλος
13/11/2003, 21:54:43

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙ ΦΙΛΤΑΤΕ drumx13, ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ??

TUBALKAIN

TUBALKAIN

13/11/2003, 22:09:04
Αγαπητέ drumx13 μάλλον εχω μία καλή απάντηση στο ερώτημά σου και γιαυτό παρεμβαίνω.

Πρόσφατα εγινε κάποιος morent11 συντονιστής μόνον με 64 μηνύματα.

Όταν λοιπόν ήμουν ``μικρός`` είχα κάποιον εργοδότη που μου έλεγε...
Θέλεις να μοιάξεις σε κάποιον... δεν εχεις παρά να ακολουθήσεις βήμα προς βήμα τις κινήσεις του...

quote:
Αποφασιζομεν και διατασομεν δηλαδη ...και αν δεν μας αρεσει το κουβαδακι μας και σε αλλη παραλια....
λεω

Ό ιδιος εργοδότης μου έλεγε ``οποιος εχει το πεπόνι εχει και το μαχαίρι``...

Κάποιοι λοιπόν δημιούργησαν αυτό το site.Οπότε μπορούν να κάνουν οποιον θέλουν συντονιστή..

quote:
απο συντονιστες.... παπαλα και οι περισοτεροι απο μας ειμαστε ποιο τακτικοι απο αυτους

Μήν ανησυχείς, παντού υπάρχει μία θέση για ολους....

drumx13Μέλος
13/11/2003, 23:09:03
TUBALKAIN να υποθεσω οτι οι νεοι δεν ξερετε να διαβαζεται ή να το αφησω να περασει ασχολιαστο ...
Μαλλον θα το αφησω ασχολιαστο ...
Που αγαπητο νεο μελος -εκτος αν ξερεις κατι που δεν ξερω- εκφραζω τετοια επιθυμια ...????
θα μπορουσες να μου δειξεις...σε παρακαλω..????

Δεν διαφωνω για την βαση της απαντησης σου αγαπητε allzzaro διαφωνω στην ουσια και ζητω να μαθω τα κρητιρια (πολυ μου αρεσει αυτη η λεξη την υιοθετω ...ασχετο) τα κριτηρια λοιπον της κρισης του πατρος ....

Mε ποιο δικαιωμα και με ποια εξουσια οριζονται καποιοι συντoνιστες
Μηπως εκαναν αλλο... login απο εμας?

Ποια εξουσια αντιπροσωπευει ο συντονιστης και με ποιο δικαιωμα δυναται να παρεμβαινει σε μια συζητηση μου με.... οποιονδοιποτε για να με νουθετησει...και να με φερει στον ισιο δρομο. Τι ειμαστε σχολιαρουδια...

Διοτι αυτη ειναι η αποστολη του κατα τα λεγομενα καποιου... τεως συντονιστη στο λινκ που μας εδωσε ο συμπαθεστατος ΤΗΟΤΗ.

Μηπως εχει καποια πτυχια παραπανω...??? μηπως εχει καποια μυνηματα παραπανω..???? μηπως εχει ωραια ματια ???

Καλο θα ηταν να ξερουμε για να το αποφυγουμε διοτι αν ο πατηρ μας στειλει το αγιο πνευμα ξαφνικα στο κεφαλι και γινουμε συντονιστες...το φανταζεσαι???
....δεν ξερω δεν θα αντεξω το βαρος

drumx13Μέλος
13/11/2003, 23:12:51
Απο της 18:36 εως τωρα η απολυτη σιωπη απο συντονιστες ...
να χαρω εγω συμετοχη να χαρω εγω συντονιστες...που ειστε πουλακια μου.....
καποιος να με νουθετησει και να με φερει στο ισιο δρομο..ενας συντονιστης ρε παιδια

συντονιστειτε αδερφια

13/11/2003, 23:21:52
quote:
Δεν διαφωνω για την βαση της απαντησης σου αγαπητε allzzaro διαφωνω στην ουσια και ζητω να μαθω τα κρητιρια (πολυ μου αρεσει αυτη η λεξη την υιοθετω ...ασχετο) τα κριτηρια λοιπον της κρισης του πατρος ....

Λοιπόν ... με 64 μυνήματα τι κριτήρια???

Απλά νομίζω οτι για να γίνεις διαχειριστής τα μηνύματα δεν παίζουν κανένα ρόλο... Εξάλλου εχω παρατηρήσει οτι οταν κάποιος χρίζεται διαχειριστής πλέκεται και το εγκώμιο ως την αξιόλογη και πολύτιμη συνεισφορά του στο topic...
Αρα λοιπόν θα πρέπει να να λύθεί η απορία σου καλέ μου φίλε να στείλεις ενα email στο προσωπικό email του admin.
Δεν νομίζω να σου δωθεί απάντηση μέσω των forum...

13/11/2003, 23:37:50
Με προβλημάτισες πολύ αγαπητέ drumx13, με την ερώτηση σου. Ας είναι λοιπόν να το πάρει το ποτάμι.
Για να γίνεις συντονιστής έπρεπε να στείλεις προσωπικό ηλ. μύνημα στον Αδμινάκο με τον κωδικό θέλω να γίνω " + " , " ' (τόνος) " , "στής".
Εγώ αν και μόνο με 7κόσια κάτι μυνήματα στα 2 χρόνια και κάτι χρόνια που είμαι εδώ τα κατέφερα....Μπορώ και νουθετώ και οδηγώ στον ίσιο δρόμο..

"Το να εφαρμόζεις τις αρχές είναι πιο σημαντικό από να τις αποδεικνύεις"

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

13/11/2003, 23:48:21
Ώχ.. ώχ... τώρα θα γίνει χαμός...
Θα πάρει φωτιά το email του admin...

Καλά τόσο απλό ήταν και δεν το λέγατε τόσο καιρό...

Αλήθεια Πλωτίνε .. για να γίνω admin τι χρειάζεται να κάνω...

Edited by - allzzaro on 13/11/2003 23:49:19

drumx13Μέλος
14/11/2003, 00:37:09
Αγαπητε κυριε συντονιστα.... επιτελους που εισαστε απο της 18:31:28 σας ψαχνουμε χρειαστηκε να παει η ωρα 23:37:50 για να βρουμε ενα συντονιστη να μας συντονισει....

quote:
Εγώ αν και μόνο με 7κόσια κάτι μυνήματα στα 2 χρόνια και κάτι χρόνια που είμαι εδώ τα κατέφερα....Μπορώ και νουθετώ και οδηγώ στον ίσιο δρόμο..

α)Το ειχα ψιλιαστει οτι τα "κολητιλικια" με τον αδμιν παιζουν ρολο...
στην Ελλαδα ζουμε αλωστε ...

β)αν σου πηρε 2 χρονια να γραψεις 7κοσια κατι μυνηματα μαλλον.... γραφεις αργα φιλε ή δεν συμετεχεις πολυ -πολυ στην παρεα μας
Τι να υποθεσω αραγε...

γ)δεν εχεις επανω μου κανενα δικαιωμα για να με νουθετεις και να με φερνεις στον ισιο δρομο.

Οταν μπηκα στο Φορουμ δεν με ενημερωσε κανεις για την οποια εξουσια σου και ουτε φυσικα εγραφε το ονομα σου πουθενα ως συντονιστης...
ουτε σε εξελεξα ουτε σε επελεξα και ουτε γραφει το τοπικ που ανοιξα οτι εισαι συντονιστης.

βεβαια θα μπορουσες να πεις οτι αν δεν σου αρεσει φυγε αλλα μια τετοια τοποθετηση θα ηταν φασιστικη.

και τελος αν μετρανε τα μυνηματα γιατι οι καλοι μας φιλοι

quote:
ΑΤΜΑ ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA" 3120 13/11/2003 16/11/2002 Saint Croix

Kelsos ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA" 1954 04/11/2003 02/01/2002 Greece
thoth Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr 1816 13/11/2003 28/12/2001 Greece
wicca Πλήρες Μέλος 1300 02/11/2003 07/05/2003 Greece
ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ Πλήρες Μέλος 1277 27/09/2003 23/11/2002 Greece
Avallon Πλήρες Μέλος 1144 13/11/2003 23/01/2003 Greece
kapodistria Πλήρες Μέλος 1110 13/11/2003 03/07/2003 Greece
ΠΛΑΤΩΝΑΣ Πλήρες Μέλος 997 12/11/2003 19/06/2002 Italy
reptilesalonica Πλήρες Μέλος 988 13/11/2003 10/05/2003 Greece
Loucas Πλήρες Μέλος 811 13/11/2003 15/02/2003 Cyprus
λίλιθ Μέλος 3ης Βαθμίδας 793 13/11/2003 01/02/2003 Greece
Ramoglou Μέλος 3ης Βαθμίδας 788 12/11/2003 03/01/2003 Greece
manos Μέλος 3ης Βαθμίδας 768 13/11/2003 04/07/2003 Greece

ananasss Μέλος 3ης Βαθμίδας 729 07/11/2003 23/11/2002

Γιατι δεν ειναι συντονιστες ...???

μηπως τους ρωτησε κανεις και δεν ηθελαν ή μηπως εχασαν σε καποιες εκλογες???

η μηπως δεν εστειλαν το γνωστο γραμμα ....(εξυπναδες) στον αδμιν?

και αν εισαι απο τους παλιους εδω μεσα παλι δεν εχεις καμια εξουσια ... διοτι δεν μου ζητηθηκε ποτε η γνωμη

Edited by - drumx13 on 14/11/2003 00:37:53

drumx13Μέλος
14/11/2003, 00:38:53
Με ποια κριτηρια ????

πολυ μου αρεσει αυτη η λεξη τελικα

freedom

14/11/2003, 00:38:56
quote:
Αλήθεια Πλωτίνε .. για να γίνω admin τι χρειάζεται να κάνω

Α αυτό είναι εύκολο ΔΙΚΟ ΣΟΥ SITE..!!!!!!!!!

14/11/2003, 00:52:52
Aγαπητέ drumx13, μου ζητάς να σου απολογηθώ γιατί ανήκω στην κατηγορία βραδύπους-βραδύπους και αναρωτιέμαι γιατί θα έπρεπε να το πράξω. Για το εάν έχω συνεισφέρει σε αυτό το χώρο ίσως το γνωρίζουν κάποιοι, κυρίως οι παλαιότεροι. Σε κάθε περίπτωση έγω ακολουθώ την παρακάτω προτροπή του Ισοκράτη

"Πάρε τον λόγο μόνο σε δύο περιπτώσεις:
Όταν πρόκειται για πράγματα που ξέρεις πολύ καλά , ή όταν το απαιτεί η ανάγκη. Μόνο σε αυτές τις δύο περιπτώσεις ο λόγος είναι προτιμότερος από την σιωπή. Σε όλες τις άλλες αξίζει περισσότερο να σιωπάς, παρά να μιλάς."

Απο την στιγμή που το ερώτημα σου απευθύνεται στον αδμίν γιατί δεν του στέλνεις προσωπικό μύνημα?
Θα έπρεπε πάντως ως ενήλικας να γνώριζες ότι όλοι ωφείλουμε να υπακούουμε σε κανόνες, και κώδικες συμπεριφοράς.

SilverwolfΜέλος
14/11/2003, 00:57:54
quote:

Καλο θα ηταν να ξερουμε για να το αποφυγουμε διοτι αν ο πατηρ μας στειλει το αγιο πνευμα ξαφνικα στο κεφαλι και γινουμε συντονιστες...το φανταζεσαι???
....δεν ξερω δεν θα αντεξω το βαρος

Αγαπητέ μου drumx13 (Gatekeeper) για να γινεις συντονιστής πρέπει να σου έρθει το άγιο πνεύμα του πατρός στο κεφάλι...
Οπότε άν δεν θές η λύση είναι μια ---->
"Τρεχάτε ποδαράκια μου μην με πετύχει στο σημάδι του ο Admin!!!!"

quote:
Απο της 18:36 εως τωρα η απολυτη σιωπη απο συντονιστες ...
να χαρω εγω συμετοχη να χαρω εγω συντονιστες...που ειστε πουλακια μου.....

Την ώρα που γράφω εγώ έχει απαντήσει ο φίλος/συντονιστής Πλωτίνος.
Γενικά όμως νομίζω ότι οφείλουμε να κάνουμε λίγο υπομονή* μέχρι να τελειώσει η "ανακαίνηση" του esoterica και μετα βλέπουμε...
(= παραπονιόμαστε τότε πλέον ελεύθερα ...)

*Ειδικά εμείς τα παλιά μέλη που είμασταν "κακομαθημένοι" (με καλή έννοια) να έχουμε την άμεση απόκριση των συντονιστών και του διαχειρηστή Θωθ...

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

Edited by - Silverwolf on 14/11/2003 01:10:09

thothΙδρυτικό Μέλος
14/11/2003, 01:03:29
Drumx13 αφού έβγαλες τα συμπεράσματά σου, τι θέλεις τους υπόλοιπους; Για διακοσμητικά στοιχεία;

Ό,τι και να πούνε έχεις βγάλει την γνώμη σου, έτσι κι αλλιώς. Άρα προς τι η συζήτηση;

Νομίζεις ότι "καίει" τα χιλιάδες μέλη το ερώτημα για το ποιος είναι συντονιστής και το πως γίνεται;

Ή νομίζεις ότι σε φοβήθηκαν οι συντονιστές και... κρύφτηκαν.

Τι να πω; Δουλειά δεν είχε ο διάολος και... τα παιδιά του.

Ο καθένας έχει τον ρόλο του και την δουλειά του και από αυτά κρίνεται. Εσύ τι είσαι; Αυτόκλητος κριτής και δικαστής των επιλογών του ADMIN; Σε διόρισε το "μυητήριο"; Αν είναι έτσι να σου στείλουμε το βιογραφικό μας, να το... εξετάσεις.

Αν όχι, ακολούθησε την συμβουλή του ΠΛΩΤΙΝΟΥ. Ποιος ξέρει; Μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο από το Esoterica !

Κρίμα γιατί θυμάμαι να κάνουμε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις, παλιότερα, από αυτές που κάνουμε εδώ τώρα, αλλά ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του. Το ίδιο και εσύ. Καλή κατηφόρα....

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

AIONΜέλος
14/11/2003, 08:49:36
η "παρεούλα" είναι για λύπηση τελικά...
Απονενοημένοι τυρογαλοβλαχομπουρτζοεσωτερικισμοί!!!!
Μαμααααααα με είπαν κεφάααααλλλλααααα....

Καλά ρε σείς...αφού μόνο με θέματα τύπου "βιτσιόζα και λάγνα εσωτερίστρια στο θιβέτ" ασχολείστε εδω μέσα,(αντε και με τον τεκτονισμό...) γιατι παραπονιέστε ?
"Τι ζώδιο είσαι συ μωρουλίνι? καρκινάκι ή ψαράκι ?έχω ακούσει οτι τα καρκινάκια φτιάχνουν καλή φασολάδα..."
Είχε άδικο ο Κέλσος που είπε οτι το κάνατε χρυσό κουφέτο ?
Αντε τώρα μην αρχίσω...

Εσύ thoth ξεκόλα απο δώ κάτω και αντε γράψε τίποτα για τους γνωστικούς μπας και ξεστραβωθούμε λιγάκι...μην ασχολείσαι με τα πολλά λιπαρά...

drumx13Μέλος
14/11/2003, 09:28:56
"Αφου δεν ειχε νεα ευχαριστα να πει ...καλυτερα να μην μας πει κανενα..."
Δ.Σαβοπουλος.

Κατι μου λεει οτι απο επιχειρηματα yok οποτε ματαια περιμενω τα οποια... κρητηρια.

drumx13Μέλος
14/11/2003, 10:06:21
quote:
Αγαπητέ μου drumx13 (Gatekeeper) για να γινεις συντονιστής πρέπει να σου έρθει το άγιο πνεύμα του πατρός στο κεφάλι...
Οπότε άν δεν θές η λύση είναι μια ---->
"Τρεχάτε ποδαράκια μου μην με πετύχει στο σημάδι του ο Admin!!!!"

Αγαπημενη μου σκυλα ...κατα κοσμοn silverwolf...

Δεν νομιζω οτι ο Αδμιν θα στειλει το οποιο αγιο πνευμα να με χρισει συντονιστη (ευτυχως)....
... διοτι μακρια απο εμας καποιου ειδους αναγνωρισης αυθεντιας... ξερολισμου... και τιμων - τιτλων .
Ολα αυτα ειναι καλα για καποιους καλαμοκαβαλαρηδες που τα επιδιωκουν...
Οποτε τα ποδαρακια μου δεν νιωθουν την αναγκη να τρεξουν ...

quote:
να κάνουμε λίγο υπομονή* μέχρι να τελειώσει η "ανακαίνηση" του esoterica και μετα βλέπουμε...

Δεν νομιζω οτι αξιζει ...οταν παλι θα βασιστουμε στην οποια "αυθεντια" ενος και μοναδικου ατομου.

quote:
"Πάρε τον λόγο μόνο σε δύο περιπτώσεις:
Όταν πρόκειται για πράγματα που ξέρεις πολύ καλά , ή όταν το απαιτεί η ανάγκη. Μόνο σε αυτές τις δύο περιπτώσεις ο λόγος είναι προτιμότερος από την σιωπή. Σε όλες τις άλλες αξίζει περισσότερο να σιωπάς, παρά να μιλάς."

φιλε πλωτινε...
οχι φιλε μου δεν θελω καμια απολογια απλα κουβεντιαζουμε ...(και καμια φορα αναρωτιεμε)
αλλα θα πρεπει να κουβεντιαζουμε στο ιδιο επιπεδο πιστευω και απο την Ιδια βαση θα περιμενα να μου πεις τα οποια μυστικα παιχτηκαν κατα την "συντονιστικοποιηση" σου ..

Οσο για την

ρηση του Ισοκρατη φιλε μου την δεν διαφωνω απλα την συμπληρωνω ....
"....και οταν νομιζεις οτι κατι παιζεται στην ζουλα.."

Η μηπως να υιοθετησω το...." stand up for your rights ...."
και στο κατω κατω αν επιλεγαμε την σιωπη για τα θεματα που δεν γνωριζουμε καλα θα ηταν ταφος εδω μεσα.