- Τι σας ενοχλεί περισσότερο σε έναν άνθρωπο; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Μεταφορά >> ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
Επίσης, με ενοχλεί να βλέπω κάποιον να διακατέχεται από παντελή έλλειψη αυτοελέγχου και να λειτουργεί αλλοπρόσαλλα.
Πολλές φορές οδηγεί (ή έχει ήδη οδηγήσει) στην παράνοια... ![]()

In anticipation of my resurrection...
αυτο συμβαινει γιατι αντι να προσπαθησουμε να κατανοησουμε και να λυσουμε μονοι μας τα προβληματα, εστιαζομενοι στον εαυτο μας, κατα συνεπεια αντιλαμβανοντας τα και διορθωνοντας τα, προσπαθουμε να τα εναποθεσουμε στους αλλους.
Αυτο δηλωνει αδυναμια ψυχης, τολμης, κριτικης και αντιληψης.
Ή στην κοινη ελληνιστι, αποποιηση ευθυνων.
Edited by - angi on 16/04/2006 18:59:57
quote:
Τελευταία με ενοχλεί να βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν να υποβάλλουν στους άλλους κάποια δικά τους θέλω με έναν ανορθόδοξο τρόπο.
Ανορθόδοξο.. χμ.. άραγε υπάρχει και αλλος τρόπος να σου επιβάλλει κάποιος τα πιστεύω του..![]()
τι θελω να πω....πολλοι μιλανε μιλανε μιλανε και εκτος απο το οτι βαριεσαι αφορητα δεν μπορεις να τους παρακολουθησεις γιατι λενε πραγματα ασυνδετα...βαλε ρε ανθρωπε υποκειμενο ρημα και αντικειμενο...
ΝΑΙ!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΜΕ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ.....
.
Αυτός που αποκαλούν λυτρωτή τους έδεσε στη σκλαβιά.Σε μια σκλαβιά από ψεύτικες αξίες και πλαστές γραφές.Αχ, αν κάποιος μπορούσε να τους λυτρώσει από τον λυτρωτή τους....
quote:
Ανορθόδοξο.. χμ.. άραγε υπάρχει και αλλος τρόπος να σου επιβάλλει κάποιος τα πιστεύω του..
Κι όμως, φίλε μου!
Υπάρχουν πολλοί τρόποι...
Ειδικά όταν το εξασκείς αυτό συνεχώς τόσο καλύτερος/η γίνεσαι... ![]()

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η (ΔΗΘΕΝ) ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΙΑ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Μακρια απο εμας ανθρωποι που περνουν και περνουν και μετα μας περιφρονουν για το ευχαριστω!
Να 'στε καλα ολοι .
"I PREFER NOTHING THAN A BAD SOMETHING"
"Life is a bad place, life is a sad place always"
"Truth is never clear"
"H Καλύτερη περίοδος ειρήνης είναι η προετοιμασία για πόλεμο"
quote:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η (ΔΗΘΕΝ) ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΙΑ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ.....
Όπως και η επιβολή των απόψεων μας στους άλλους, έχοντας την ψευδαίσθηση οτι η δική μας είναι η μόνη σωστή.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
pattap
then you better turn away...

ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...
ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΛΟΓΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Ωραίο τοπικ φίλη (και κούκλα) Αφροδίτη.....Μου ταιριάζει γάντι γιά να τα σούρω τι μου τη δίνει σε ανθρώπους,γύρω μου.....Αν και τα περισσότερα τα έχω πει στη φιλοσοφία....ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΩΝΤΑΣ ΘΑ ΠΩ,....Μου τη δίνουν όσοι δεν έχουν ΓΝΩΘΙ Σ` ΕΑΥΤΟΝ & δεν τηρούν το ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ....Που η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους δεν περιορίζεται έκει που άρχίζουν τα όρια της ελευθερίας του άλλου συνανθρώπου του,οι ΓΟΝΕΙΣ γύρω μου, που με άλλοθι την αγάπη τους και το καλό των παιδιών τους ,ΠΙΕΖΟΥΝ με παρεμβάσεις στις επιλογές των παιδιών τους (ακόμη και ενήλικα) και ΚΑΤΣΤΡΕΦΟΥΝ ,ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ,ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΥΝ τις ζωές αυτών,χωρίς ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...Ολα΄γιά το ΚΑΛΟ.....να το ρίξουν τσο ΓΥΑΛΟ..
ΑΛλα ή στραβός ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΑΛΟΣ ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ......?????
Γιατί αντί να θέλουν να είναι ελεύθεροι,μην ελπίζοντας και μη φοβούμενοι τίποτε και κανένα (ούτε το θάνατο) ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ μεσα από τις αδυναμίες τους και τους ΓΥΡΩ τους.....
Επίσης τα ΚΑΤΙΝΑΡΙΑ της γειτονιάς ,του χωριού, της διπλανής πόρτας που βγαίνουν και απλώνουν τα ρούχα στη ταράτσα,παρακαλάνε να ψωφίσει ο γάιδαρος του διπλανού,παρακολουθούν τα τηλεοπτικά & ΕΝΤΥΠΑ κατιναριά,έχουν γνώμη και άποψη ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ,βάζουν μηχανάκια της AGB,μετέχουν στη καταμέτρηση της κοινής γνώμης και διαμορφώνουν και ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ για όλους εμάς που παραμένουμε ΦΙΜΩΜΕΝΟΙ-ΟΜΗΡΟΙ στη χλαπάτσα της ΖΩΗΣ, φυλακισμένοι στο ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ,που φτιάχνουν αυτοί γιά μας,χωρίς΅ΕΜΑΣ...Και καμμιά ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ αρχή ,ούτε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ δε παρεμβαίνει στο μικρόκοσμο αυτονών των ελεηνών που ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ......
Γιατί βέβαια και τα παιδιά ,μπορούν να αντέξουν ένα κακό ή άχρηστο γονειό, άλλα όχι την ΑΠΟΥΣΙΑ του....
Οποιος δεν κατανοεί τα παραπάνω ,ας κοιτάξει γύρω του και θα καταλάβει....γιατι ακόμη δεν υπάρχει ΤΕΙ ή ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ που μοιράζει πτυχία και πιστοποιεί τι είναι ``ΓΟΝΙΟΣ``.......και μη ξεχνάμε η οικογένεια είναι ο ΠΥΡΗΝΑΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας....
Τι είπατε έγινα ΚΑΚΟΣ ,ΑΚΡΑΙΟΣ & ΦΑΣΙΤΙΚΟΣ....Καλά όταν ξυπνήσω θα γυρίσω και πλευρό ,μεχρι να πεθάνω ,και να αναλάβουν οι επομενες,αφαλωκομένες εκ ΚΟΥΝΙΑΣ ΓΕΝΕΕΣ...ο νοών νοήτω
Φίλε judas μου θυμήζεις κάτι.. ακόμα και το nick soy (δεν μιλάω για το συγκρότημα) και θα συμφωνήσω μαζί σου.. όχι δεν γίνεσαι φασιστικός, ούτε ακραίος... αυτά που λες είναι ακριβώς αυτά που πρέπει, χωρίς περιττά λόγια και με σεβασμό..
να σαι καλά που βλέπεις..
να συμπληρώσω πως με ενοχλεί η αχαριστεία των ανθρώπων
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
S I M O R I L
Φίλε judas μου θυμήζεις κάτι.. ακόμα και το nick soy (δεν μιλάω για το συγκρότημα) και θα συμφωνήσω μαζί σου.. όχι δεν γίνεσαι φασιστικός, ούτε ακραίος... αυτά που λες είναι ακριβώς αυτά που πρέπει, χωρίς περιττά λόγια και με σεβασμό..
να σαι καλά που βλέπεις..
να συμπληρώσω πως με ενοχλεί η αχαριστεία των ανθρώπων
[center]
.......
Εγώ τα έγραφα όλα αυτά ο φούστης,,,..χα...χα.Τι μου θυμήζεις τώρα...Ωραία χρόνια δοξασμένα τότε το `21....Τεσπαν αν με βοηθήσεις περισσότερο ,θα σου πω αν γνωριζόμαστε ή όχι...
Να βλέπεις ακόμα και διαδικτυακές "αλλαγές φύλου" με σκοπό τη λασπολογία κάποιων ατόμων επειδή κάποιος/α νομίζει ό,τι εξυπηρετεί την ανάγκη του για μπούρου μπούρου.
Τι γίνεται σ' αυτόν τον κόσμο...