- deja-vou - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
αρχικα απο μονοσ μου,μετα εψαξα κατι στο internet αλλα κ παλι τπτ..
ξερει κανεις τον τροπο που μπορει να επιτευχθει αστ. προβ.;εκανα αυτα που ελεγε αυτο το site: http://www.spellsandmagic.com/astral.html
μπορει κανεισ να διαφωτισει;
Υ.Γ.:αυτο το site εχει και αλλα ¨ωραια¨ θεματα..
διάβασε και λίγο πιο πάνω βρε να καταλάβεις που κολλάει αυτό που λέω..τι μανία είναι αυτή?
sanomik δεν έχω ιδέα πως γίνεται..!γιατί θες να κάνεις όμως?έχω ακούσει ότι είναι επικύνδινο..
never say never **
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ...ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ!ΙΣΧΥΕΙ?
--------------------------------------------------------------------------------
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Στην πραγματικότητα ο βασικότερος κίνδυνος κατά τη διάρκεια της αστρικής προβολής είναι οντότητες που θα επιχειρήσουν να "επιτεθούν" στο αστρικό μας σώμα. Ο "οδηγός" μπορεί να μας επαναφέρει σε περίπτωση τέτοιου κινδύνου όπως και στην περίπτωση που αδυνατούμε να επανέλθουμε από μόνοι μας.
![]()
![]()
![]()
never say never **
ειναι κανεις που το εχει κανει;
κανεις που εχει ακουσει,απο σοβαρη πηγη,οτι εχει συμβει;
Διάβασα όλα τα μυνήματα σας και το βρήκα πλύ ενδιαφέρον το θέμα.
Έχω και εγώ παραδείγματα ντεζα-βου από την προσωπική μου εμπειρία
αλλά και όνειρα που είδα και επαληθεύτικαν.
Πχ. στα μαθητικά μου χρόνια έτυχε να ονειρευτώ μια συγκεκριμμένη σκηνή, όπου ο μαθηματικός μας μπένει στην τάξη και μας λέει:"Πετάξτε κάτω τα βιβλία και βγάλτε μια κόλλα χαρτί"
Ξύπνησα αμέσως από το όνειρο. Ήταν 5 το πρωί. Δεν είχα μελετήσει τόσο καλά για την άλλη μέρα κι έτσι έκατσα και διάβασα το πρωί.
Την 1η ώρα είχαμε μαθηματικά. Με το που μπήκε ο καθηγητής επεναλήφθηκαν όσα είχα δει στο όνειρο ακριβώς-ακόμη και τα ρούχα του καθηγητή ήταν αυτά που είχα δει.
Φυσικά είμουν προετοιμασμένη...
Με ενδιαφέρει και εμένα η αστρική προβολη.
Δεν έχω δικιμάσει συνειδητα να το κάνω, μάλλον προσπάθισα μια δυό φορές αλλά δεν τα κατάφερα.
Διαβάζοντας τη σελίδα http://www.spellsandmagic.com/astral2.html έχω την εντύπωση πως οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ζήσει αστρικές προβολές μας, δίχως να το γνωρίζουμε, αν ισχύει φυσικά αυτό που γράφεται εκεί, πως όταν νοιώθουμε πως πέφτουμε και ξυπνάμε απότομα από αυτή την αίσθηση πρόκειτε για ΑσΠ.
Επίσης γράφει εκεί πως όνειρα στα οποία βλέπουμε πως πετάμε είναι ΑσΠ.
Θυμάμαι πολύ ζωντανά όνειρα που έβλεπα πως μπορούσα να πετάω
ήταν πολύ συχνά μέχρι την ηλικία περίπου των 15 χρόνων.
Θυμάμαι πως εκείνα τα όνειρα με ευχαριστούσαν ιδιαίτερα.
Θυμάμαι πως έβλεπα την Θεσσαλονίκη από ψηλά και έβλεπα όλη τη διαδρομή από το δωμάτιο μου και πάλι πίσω.
Βέβαια διάβασα κάποτε κάπου πως στην ψυχολογία συνδέονται αυτά τα όνειρα με την ηλικια της ανάπτυξης και έχουν να κάνουν με άτομο που δεν πατάει γερά στη γη. Έτσι είχαν απομυθοποιειθει κι αυτά για μένα.
Θα μου άρεσε όμως πολύ να το ξαναζήσω και να είναι ΑσΠ.
Βέβαια φοβάμαι κι εγώ λίγο μην συναντίσω "περίεγες" οντότητες ή "σχιστούν" οι αιθέρες μου-όπως διάβασα σε άλλο τοπικ - και την "ψωνίσω.
Αν και έχω μια ανεξήγητη πεποίθηση πως δεν μπορεί να είναι τόσο επικύνδινο.
Ακόμη θυμάμαι πολύ συχνά μέχρι και σήμερα, πως πολλές φορές ελέγχω την "ροή"-πλοκή των ονείρων μου κατά κάποιο τρόπο συνειδητά.
Βέβαια το κακό είναι πως πλέον δεν θυμάμαι πολύ συχνά τα όνειρα μου το πρωί. Μόνο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχα αυτή τη χαρά.
Επίσης θα μου άρεσε πολύ να μάθω για προηγούμενες ζωές που έχω ζήσει, αλλά δεν ξέρω πως θα χηριστώ αυτά που θα μάθω. Φοβάμαι κάπου μήπως επιρρεάσουν την ψυχολογία μου σε αυτή τη ζωή. Αυτός είναι και ο φόβος που με κρατάει και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη-μαζί βέβαια με το γεγονός πως δεν ξέρω ποιόν πραγματικά να εμπιστευθώ.
Φιλικά
Τοξότης
toxotis κι εγώ θέλω πάραααα πολύ να κάνω αναδρομή (όπως γρλαφω και σε προηγούμενο post σε αυτό το θέμα) και το μόνο που με προβληματίζει είναι αν θα μπορώ να εμπιστευτώ αυτόν που θα μου την κάνει..
έχω ακούσει για κάποιον στην Αθήνα που είναι στην κυψέλη το γραφείο του... ακόμα παλεύω να μου κα΄τσει το διήμερο να κατέβω Αθήνα..
never say never **
Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κανείς?
Αλλά και να υπάρχει πάλι δεν ξέρω πως θα δεχτώ αυτά που θα μάθω.
Ίσως να με βοηθίσουν να γνωρίσω πχ που οφείλονται διάφορες πτυχές του χαρακτήρα ή της ψυχής μου ή να βρώ το κάρμα-σκοπό αυτής της τωρινής ζωής. Αλλά αυτή είναι η αντικειμενικότερη περίπτωση, εγω φοβάμαι περισσότερο τον "υποκειμενικό"-υποσεινήδιτο αντίκτυπο αυτής της γνωριμίας με τις προηγούμενες ζωές.
Μήπως πχ κάτι με τρομάξει ή μου "χαλάσει" την όποια ισσορροπία έχω στη ζωή μου.
Για παράδειγμα: η σιγουριά του να γνωρίζεις πως υπήρξες ληστής, δολοφόνος ή κακός άνθρωπος είναι διαφορετικό πράγμα από το να υποθέτεις πως σε κάποια από τις προηγούμενες ζωές σου ίσως και να υπήρξες και όχι και τόσο καλός άνθρωπος...
Δεν νομίζεις?
Φιλικά Τοξότης
Δεν νομίζω να βοηθάει και ιδιαίτερα στην τωρινή ζωη...
Το μόνο που θέλω να μάθω είναι γιατί υπάρχει τόσο ιδαίτερη σχέση με κάποια άτομα σε αυτή τη ζωή και γιατί μερικά μέρη νιώθεις να τα νοσταλγείς..λες και είναι η πατρίδα σου..
Όντως στην προηγούμενη ζωη μπορεί να ήμασταν κάτι ''άσχημο''..
Και να ήσουν ληστής καλά θα ναι.. αν ήσουν κανας άστεγος και πέθανε απο την πείνα???ή κανένας σημαντικός άνθρωπος σε περίοδο πολέμου και πέθανες με τα χειρότερα βασανηστήρια?????
Αλλα πάλι δεν νομίζω.. κάτι θα είχε μείνει σε αυτή τη ζωη αν είχαμε τέτοιες εμπειρίες...
never say never **
Είδα μόνο την αρχή αλλά κράτησα μερικά που είπαν να σας τα γράψω..
Αν κάποιος την είδε ας μας πει και άλλα...
Λοιπόν :
Κατ'αρχην είπαν ότι το να ξυπνήσεις είναι εύκολο,το δύσκολο είναι να παραμείνεις στο αστρικό σου..
Πως γίνεται:
Συγκεντρώνεσαι σε ένα πράγμα,παρατηρείς το σώμα σου πως χαλαρώνεις κ συγκεντρώνεσαι.. βλέπεις τι συμβαίνει όταν κοιμάσαι,μετά ζωντανεύουν οι σκέψεις,μετά γίνονται εικόνες και όταν φτάνεις στο στάδιο του ύπνου οι εικόνες γίνονται παραστάσεις και τις ζεις!
Είπαν ότι μπορείς έτσι να ταξιδέψεις στο ηλιακό σύστημα,να γνωρίσεις άλλους πλανήτες,να δεις αν υπάρχει ζωή σε άλλον πλανήτη,να γνωρίσεις καλά τον εαυτό σου και να συναντηθείς με άλλους οι οποίοι κοιμούνται και αυτοι..
Αυτά πρόλαβα..
never say never **
και εκει που νομιζετε οτι κατι υπαρχει σταυροστε το μερος και πεστε Ιησους Χριστος Νικαει και ολλα τα κακα σκορπαει!και το τριτο μιν πανικοβαλεστε και φοβιθειτε δεν μπορει κανενας να σας κανει κακο!
Που και που, ΟΛΟΙ έξω από την Φινλανδική Πρεσβεία για να φωνάξουμε
JESUS RISE ON !!!
και μετά καπάκι στην πρεσβεία του Βατικανού (αλήθεια, υπάρχει ?) για να φωνάξουμε
Paupe is the Antichrist !!!!!
και μετά όλοι στην ΒΟΥΛΗ να φωνάξουμε για το 666 στις ταυτότητες...