ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- deja-vou - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- deja-vou - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Eliathor_Elf33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Eliathor_ElfΜέλος
15/01/2005, 11:37:43
Υπάρχει μια επιστημονική θεωρία για το φαινόμενο του Deja-vou.

Οι επιστήμονες λένε ότι αυτό οφείλεται στην διαφορά συγχρονισμού μεταξύ του αριστερού και δεξιού ματιού, δηλαδή ότι το αριστερό μάτι μερικές φορές πάει πίσω κατα λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου και πως σε αυτό το χρονικό διάστημα το δεξί έχει ήδη στείλει τις εικόνες στον εγκέφαλο, όταν μετά απο τα κλάσματα δευτερολέπτου το αριστερό μάτι στέλνει τις δικές του εικόνες ο εγκέφαλος έχει ήδη ξαναδει τις εικόνες αυτές απο το δεξί.
Κάπως έτσι εξηγείται το deja-vou, εάν καταλάβατε!!!

Φιλικά Eliathor (Η δύναμη των ξωτικών είναι μεγάλη)

Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. Elorot

Edited by - Eliathor_Elf on 15/01/2005 11:38:46

who knowsΜέλος
16/01/2005, 01:05:54
ydroxoos den tha to pistepseis... sto tsak to glutwsa to tomari moy.. apofasisan na meinw ligo akoma exw me toys poly treloys..(toys eixa milisei kai gia sena..
Eliathor_Elf THN EXW AKOYSEI AYTH THN EXHGHSH ALLA DEN ME KALYPTEI OPWS KAI POLLES ALLES EPISTIMONIKES EXHGHSEIS..
SOY EXEI SYMBEI POTE ESENA?

never say never **

Ydroxoos25Μέλος
16/01/2005, 07:21:35
Γιατί τι έγινε;;; Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Ήρθες Αθήνα; Πήγες στον υπνωτιστή;

Eliathor_Elf αυτό που λες αποκλείεται να συμβαίνει πολύ απλά επειδή κάθε φορά που κοιτάμε με κλίση κάτι θα έπρεπε να το νιώθουμε... Δηλαδή αν το κεφάλι είναι γυρισμένο υπό γωνία προς το παρατηρούμενο αντικείμενο, τότε η εικόνα φτάνει με μικρή χρονική διαφορά στα 2 μάτια... Επίσης δεν είναι μόνο εικόνα, αλλά και ήχος και συναισθήματα και σκέψεις και γενικά όλο το σκηνικό! Τώρα αν συμβαίνει κάτι μέσα στον εγκέφαλο σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

<< Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της. >>

"Nicola Tesla"

Ydroxoos25Μέλος
16/01/2005, 07:27:01

Edited by - Ydroxoos25 on 16/01/2005 07:32:01

CYBERMASTERΜέλος
16/01/2005, 23:51:22
quote:
CYBERMASTER KALA EISAI KALO MOY?PWS TA PERASES?
EPSAXA STO INTERNET ALLA DEN EIXA K POLY XRONO..THA TO EREYNHSW KAI THA MATHW APO POY XEKINAEI...

ΩΧ Μ'ΑΥΤΑ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΕ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ ΒΡΕ WHO KJOWS MOY ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.....
ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ RESEARCH??

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

XRHSTOS-GrΝέο Μέλος
17/01/2005, 02:21:03
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΙΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΩ
katiΝέο Μέλος
17/01/2005, 16:36:05
[ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Σ'ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΦΙΚΤΟ?]

Καλησπέρα. Αυτό που αναφέρεις το έχει κάνει ένας φίλος. Του πήρε πολύ καιρό, αλλά τα κατάφερε. Μπορούσε μέχρι και να συναντά στον ύπνο του την αδερφή του (που ζούσε σε άλλη πόλη) και να της λέει πράγματα, τα οποία, όταν αυτή ξυπνούσε τα θυμόταν σαν όνειρο και τον έπαιρνε τηλ!
Όμως, όταν το συζητήσαμε, μου είπε πως από κάποιο σημείο και μετά, κόντευε να τρελλαθεί, καθώς σε χώρους με πολύ κόσμο μπορούσε πλέον να ξεχωρίσει συνομιλίες ανθρώπων που κάθονταν μακριά του ή όταν γνώριζε κάποιον, είχε τη δυνατότητα να νιώσει την αύρα του, η οποία όταν ήταν αρνητική τον φόβιζε και του έριχνε την ψυχολογία.
Μετά από καιρό επίσης, άρχιζε να βλέπει και να νιώθει "άλλους" μέσα στο ίδιο του το σπίτι, σε βαθμό που οι δικοί του άρχιζαν να πιστεύουν πως κάτι είχε πάθει το παιδί τους!
Το μόνο καλό ήταν ότι μπορούσε να "επιλέξει" τα όνειρά του, δηλαδή να ονειρευτεί ό,τι επιθυμούσε.
Και το πιο σπουδαίο, ήταν ότιέίχε καταφέρει να βγει από το σώμα του και να βλέπει τον εαυτό του στο κρεβάτι να κοιμάται.
Όμως, το συμπέρασμα ήταν να αποξενωθεί από όλους,
και να του πάρει πάρα πολύ καιρό να συνέλθει και να ξαναζήσει σα "φυσιολογικός" άνθρωπος.
Υπάρχουν βιβλία σχετικά με τη μέθοδο που ακολουθείς για να το πετύχεις. Εγώ πάντως δε θα στο συνιστούσα μετά από όσα είδα με το φίλο μου!

who knowsΜέλος
21/01/2005, 03:49:31
hello!!!!
ydroxoos... H APANTHSH PHGAINE STO PROHGOYMENO MHNYMA SOY SXETIKA ME TO DAFNI..!ATHINA KATEBHKA ALLA DEN TON BRHKA..LOGW GIORTWN..
CYBERMASTER TI KANEIS BRE?TO RESEARCH MEXRI STIGMHS DEN EXEI APODWSEI KARPOYS..TIS RIZES TOY DEN TIS ANAKALYPSA AKOMA..ESY?
kati KAI EGW EXW AKOYSEI OTI EINAI EPIKYNDINH H ASTRIKH PROBOLH..KAI VASIKA AKOYSA OTI AN TO XEKINHSEIS META DEN MPOREIS NA STAMATHSEIS(ME THN ENNOIA OTI ETHIZESAI) KAI TELIKA EXEI SOBARES SYNEPEIES..

never say never **

katiΝέο Μέλος
21/01/2005, 16:23:21
{kati KAI EGW EXW AKOYSEI OTI EINAI EPIKYNDINH H ASTRIKH PROBOLH..KAI VASIKA AKOYSA OTI AN TO XEKINHSEIS META DEN MPOREIS NA STAMATHSEIS(ME THN ENNOIA OTI ETHIZESAI) KAI TELIKA EXEI SOBARES SYNEPEIES..}

εχεις δίκιο σε αυτό. το παιδί που του συνέβη, δε μπορούσε να το σταματήσει όντως! ένα χρόνο, όμως, μετά από όλα αυτά,έίχε ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του, που τον κράτησε πολύ καιρό σε νοσοκομείο, κλπ. μόνο τότε μειώθηκε η ευαισθησία που είχαν αποκτήσει οι αισθήσεις του γενικότερα, και από τότε δεν ξανασχολήθηκε. Πάντως, μου είχε πει πως ήταν τόσο επίπονη η όλη εμπειρία γι'αυτόν, που ίσως και να έπαθε το ατύχημα για καλό, γιατί ο οργανισμός του δεν άντεχε άλλο! Όταν μάλιστα του ζήτησα να μου πει τον τρόπο, αρνήθηκε, γιατί όπως είπε δεν ήθελε να μπω με τίποτα κι εγώ σε αυτή την ταλαιπωρία!

ainigmatikiΝέο Μέλος
24/04/2005, 10:52:34
agapiti....who knows meta apo sxetiki anazitisi poy ekana gia to thema vrika ta parakato stoixeia,,,poy eksigoyn kata ena meros ...to fainomeno deja vu:Τι είναι το Deja vu
Η έκφραση είναι γαλλική και σημαίνει «το έχω ξαναδεί». Όπως λοιπόν το ορίζει και η έκφραση, σημαίνει εκείνη την κατάσταση κατά την οποία για μερικά δευτερόλεπτα ή και κλάσματα δευτερολέπτων, έχουμε την εντύπωση πως κάποια κατάσταση που ζούμε αυτή τη στιγμή, την έχουμε ξαναζήσει στο παρελθόν.
Άλλοι το ζουν καθημερινά, άλλοι όχι τόσο συχνά και για άλλους συμβαίνει πολύ σπάνια, αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν αισθανθεί το Deja vu τουλάχιστον μια φορά στην ζωή τους, είναι κάτι το ιδιαίτερα συνηθισμένο.

Τι προκαλεί το Deja vu
To Deja vu είναι ένα θέμα πολυσυζητημένο, που έχει απασχολήσει επιστήμονες, ψυχολόγους και φυσικά αποκρυφιστές και μυστικιστές. Όπως είναι επόμενο, οι γνώμες διίστανται και οι επεξηγήσεις βρίθουν.

Οι επιστήμονες, όντας πιο ορθολογιστές, επεξηγούν το Deja vu ως μια προσωρινή «βλάβη» του εγκεφάλου κατά την οποία μπερδεύεται το παρελθόν με το παρόν. Για να το πούμε πιο απλά, φανταστείτε τον εγκέφαλο σαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή, ο υπολογιστής αυτός «αποθηκεύει» στην μνήμη του τα όλα όσα συμβαίνουν, σαν «αρχεία» με ημερομηνίες. Μέσα στην μνήμη του βρίσκονται δισεκατομμύρια αρχεία, τα οποία όλα τα λαμβάνει ως παλιά. Κάθε αρχείο «παλιώνει» μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου μιας και συνέχεια λαμβάνονται καινούργια. Το Deja vu είναι μια μικρή και προσωρινή βλάβη, κατά την οποία ο υπολογιστής αντί να αποθηκεύσει το καινούργιο αρχείο ως καινούργιο, «μπλοκάρει» και το αναγνωρίζει σαν παλιό που ξανανοίχτηκε μόλις, σαν ανάμνηση δηλαδή. Κι έτσι, ενώ εμείς θα έπρεπε να αισθανόμαστε πως κάτι συμβαίνει αυτή τη στιγμή για πρώτη φορά, μας δίνεται η εντύπωση πως έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και το ξαναζούμε ίδιο και απαράλλαχτο πάλι.

Οι ψυχολόγοι πάλι διαχωρίζονται σε 2 απόψεις.
Οι πιο ορθολογιστές, επεξηγούν το Deja vu ως μια αστραπιαία ανακάλεση κάποιας ξεχασμένης μνήμης, που όμως δεν είναι ίδια και απαράλλαχτη με αυτήν που ζούμε την στιγμή εκείνη, αλλά έχει κάποια κοινά γνωρίσματα εκ των οποίων κάποιο «ξύπνησε» την ξεχασμένη μνήμη. Δίνω ένα παράδειγμα για να εξηγήσω: ας υποθέσουμε ότι κάποτε πριν πολλά χρόνια, είχατε πάει μια βόλτα στην εξοχή και είδατε ένα δέντρο το οποίο δεν είχατε ξαναδεί και το οποίο σας εντυπωσίασε ιδιαίτερα λόγω των μεγάλων μωβ λουλουδιών του. Σύντομα όμως η μνήμη αυτή ξεχάστηκε και μετά από πολλά χρόνια, δεν είστε πλέον σε θέση να θυμηθείτε αυτό το συμβάν καθόλου. Και τυχαίνει να ξαναπάτε μια βόλτα στην εξοχή και να δείτε και πάλι ένα ίδιο δέντρο ή παρόμοιο… αστραπιαία ο νούς ανακαλεί την ξεχασμένη μνήμη, τόσο όμως βίαια που αντί να θυμηθείτε το παλαιότερο συμβάν, να το μπερδέψετε με το παρόν. Το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβεί κιαν το δέντρο αυτό μοιάζει καταπληκτικά με κάποιο δέντρο που είδατε σε όνειρο το οποίο όμως έχετε ξεχάσει.
Η δεύτερη άποψη των ψυχολόγων είναι λίγο λιγότερο ορθολογιστή, και αφήνει κάποια «παραθυράκια» ανεξήγητου. Μερικοί ψυχολόγοι δεν απορρίπτουν το ενδεχόμενο του να δρα προφητικά το ένστικτο κατά την διάρκεια του ύπνου και να εκφράζεται με όνειρα. Έτσι, επεξηγούν το φαινόμενο του Deja vu ως μια στιγμιαία ανάκληση προφητικού ονείρου που είχε ξεχαστεί. Αυτή η άποψη συμφωνεί με μια από τις απόψεις των αποκρυφιστών.

Οι μυστικιστές απορρίπτουν κάθετα την επιστημονική άποψη, δέχονται μέρος της ψυχολογικής αλλά το συμπέρασμα είναι άλλο. Ίσως όλοι έχουμε συχνά ακούσει ότι το Deja vu είναι ξεχασμένη μνήμη παλαιότερης ενσαρκώσεως η οποία ανακλήθηκε χάρη σε κάποιο ερέθισμα. Αυτό όμως φυσικά προϋποθέτει ότι όντως ζούμε παραπάνω από μια ζωές.

Σίγουρα βρίσκονται «κενά» και στις 3 θεωρίες. Προσωπικά τουλάχιστον δεν μπορεί καμία να με ικανοποιήσει απόλυτα. Από προσωπική εμπειρία αλλά και από όσα έχω ακούσει και διαβάσει για ανθρώπους που είχαν κάποιο εντυπωσιακό Deja vu, παρατηρώ ότι οι θεωρίες, άλλοτε αποδεικνύονται σωστές και άλλοτε παντελώς λανθασμένες. Θα δώσω μερικά παραδείγματα:
1- Μια κυρία κάποτε επισκέφτηκε ένα σπίτι σε μια πόλη την οποία δεν είχε ξαναβρεθεί. Την στιγμή ακριβώς που πάτησε το πόδι της μέσα στο σπίτι, αισθάνθηκε να γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια την διαρρύθμισή του σε όλα τα δωμάτια. Το εντυπωσιακό είναι πως η κυρία είχε δίκιο. Ήξερε ακριβώς που βρίσκονταν το κάθε τι, την διακόσμηση των δωματίων που δεν είχε ακόμα επισκεφτεί κλπ. Αυτόματα η επιστημονική θεωρία απορρίπτεται… η ψυχολογική δεν μπορεί να αποκλειστεί απόλυτα παρόλο που η κυρία ορκίζεται πως δεν έχει ξαναβρεθεί σε αυτό το σπίτι σε όλη της την ζωή. Η μυστικιστική θεωρία απορρίπτεται επίσης αμέσως για τον μοναδικό λόγο του ότι το κτίσμα δεν ήταν πάνω από 30 ετών και η κυρία τουλάχιστον 50 ετών (το σπίτι δηλαδή χτίστηκε τουλάχιστον 20 χρόνια μετά την γέννηση της κυρίας).
2- Ένα αγοράκι μόλις 7 ετών, όπως και η κυρία στο προηγούμενο παράδειγμα, επισκέφτηκε με τους γονείς του ένα μεσαιωνικό κάστρο σε μια χώρα την οποία δεν είχε ξαναπάει. Και πάλι όπως η κυρία, την στιγμή που βρέθηκε στην κεντρική πόρτα του κάστρου, έδειξε να γνωρίζει με εντυπωσιακές λεπτομέρειες ολόκληρο το κάστρο, παρόλο που τα δωμάτιά του αριθμούνταν σε αρκετές δεκάδες. Το αγοράκι, εάν εξαιρέσουμε κάποια λάθη ως προς την διακόσμηση των δωματίων, γνώριζε το που βρισκόταν ποιο δωμάτιο άριστα. Και πάλι η επιστημονική θεωρία απορρίπτεται, η ψυχολογική απορρίπτεται επίσης μιας και οι γονείς του παιδιού αποκλείουν την περίπτωση του να έχει ξαναέρθει το αγόρι σε αυτό το κάστρο, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο κάστρο… μας απομένει λοιπόν η μυστικιστική. Εάν όμως απορρίψουμε την πίστη στις μετενσαρκώσεις, τότε το συμβάν δεν μπορεί να εξηγηθεί.
3- Μια νεαρή κοπέλα κάθεται παρέα με τους φίλους και τις φίλες της σε ένα πάρκο. Ενώ συζητούν ανέμελα γελώντας, η κοπέλα ξαφνικά δηλώνει σοβαρά ότι «το έχω ξαναδεί αυτό, το θυμάμαι πολύ καλά… σε λίγο θα έρθει ο ΄τάδε΄ και έχει κουρευτεί πολύ αστεία…». Πραγματικά, μετά από λίγα λεπτά, εμφανίζεται ο ΄τάδε΄ με ένα όντως πολύ αστείο κούρεμα. Η κοπέλα δεν μπορεί να το εξηγήσει καθόλου. Κανείς δεν γνώριζε ότι θα έρθει ο ΄τάδε΄ να τους βρει ούτε ότι έχει κουρευτεί, μιας και το αποφάσισε μόλις λίγες ώρες νωρίτερα. Η επιστημονική θεωρία και πάλι απορρίπτεται, η ψυχολογική επίσης, η μυστικιστική επίσης… η μόνη που μπορεί ίσως να το εξηγήσει, είναι η ψυχολογική που συμφωνεί με τους αποκρυφιστές.

Παρατηρώντας τα Deja vu μικρών παιδιών θα δούμε ότι πολλά είναι εκείνα που μπορούν να επιβεβαιώσουν την μυστικιστική θεωρία, ενώ αντίθετα οι ενήλικες στο σύνολό τους, παρουσιάζουν κυρίως Deja vu τα οποία μπορούν να εξηγηθούν είτε με την ψυχολογική είτε με την επιστημονική θεωρία. Μια «μερίδα» έφηβων και ανθρώπων τρίτης ηλικίας παρουσιάζουν συχνά Deja vu που μπορούν να υποστηρίξουν την «προφητική» θεωρία. Η ηλικία του ανθρώπου σίγουρα επηρεάζει την λειτουργία του εγκεφάλου όπως και των συναισθημάτων. Μήπως επηρεάζει και το φαινόμενο Deja vu;

Τα παραδείγματα θα μπορούσαν να συνεχίζουν για πολλές σελίδες. Ο σκοπός που ανέφερα αυτά τα τρία είναι για να δείξω ότι η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Φυσικά και υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα τα οποία μπορούν εύκολα να επιβεβαιώσουν την επιστημονική θεωρία. Υπάρχουν όμως και άλλα τόσα που θα επιβεβαιώσουν την ψυχολογική και την μυστικιστική. Το συμπέρασμα λοιπόν για μένα είναι ότι όλες οι θεωρίες είναι εξίσου έγκυρες μα και εξίσου απορριπτέες. Το κάθε γεγονός θα πρέπει να εξεταστεί μεμονωμένα και όχι να εξετάζονται όλα μαζί σαν σύνολο.

keep walking.....

who knowsΜέλος
25/04/2005, 01:30:59
Helloooo ainigmatiki!!!
ενδιαφερον όλα αυτά.. ευχαριστούμε..
πες μας και τη δική σου άποψη επί του θέματος..σου έχει συμβεί εσένα κάτι σχετικό??
Το ενδεχόμενο των προφητικών ονείρων ίσως να ισχύει σε μερικές περιπτώσεις..ακούγεται λογικό ..αλλά σίγουρα οχι σε όλες..!

never say never **

ainigmatikiΝέο Μέλος
25/04/2005, 11:12:54
agapiti who knows :asfalos kai moy exei symbei poles fores na viono katastaseis poy eimoyn sigoyri oti tis exo ksana zhsei!!!! aloste einai poloi liga ta atoma poy den toys exei symvei kati tetio, esto kai mia fora .....xarakthristiko gia mena einai oti apo mikri eixa mia megalh agaph gia thn thesalonikh....evlepa poles fores sta oneira moy perioxes tis polis xvris pote na thn exo episkeytei....vlepontas arketes fores sthn thleorash plana apo thn thesalonikh anakalipta oti ta meroi poy eblepa ston ypno moy pragmatika ypirxan fenotan toso oikia les kai zoysa ekei. panta pisteya kai pisteyo oti ayth i poli exei kati gia mena kai me perimenei mexri na to anakalipso.....ayto kai alles mikrokatastaseis ths kathimerinhs moy zohs me exoyn kanei na pisteyo sto fainomeno deja vu .......

keep walking.....

who knowsΜέλος
26/04/2005, 01:21:27
ainigmatiki
κι εμένα αυτή που μου είπε ότι έχω ζήσει σε προηγούμενη ζωή μου στην Αμερική ,είπε επίσης ότι όταν θα πάω και θα βλέπω μέρη απο κοντά θα δω ότι τα γνώριζα ήδη...
Μήπως πρέπει τελικά να κάνουμε αναδρομή να καταλάβουμε τι συμβαίνει?Εγώ ακόμα στο ''θα πάω'' είμαι..δεν μου έκατσε το κατηφόρισμα για Αθήνα..

never say never **

3ADAΜέλος
26/04/2005, 09:16:16
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ..

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ Η ainigmatiki ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ.

quote:
«το έχω ξαναδεί αυτό, το θυμάμαι πολύ καλά… σε λίγο θα έρθει ο ΄τάδε΄ και έχει κουρευτεί πολύ αστεία…». Πραγματικά, μετά από λίγα λεπτά, εμφανίζεται ο ΄τάδε΄ με ένα όντως πολύ αστείο κούρεμα. Η κοπέλα δεν μπορεί να το εξηγήσει καθόλου.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ. ΔΗΛ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ "ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ" Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΚΑΙ ΑΥΤΟ" ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ "ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!"
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ STORY ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.

Edited by - 3ADA on 26/04/2005 09:17:28

who knowsΜέλος
27/04/2005, 03:42:45
3ADA
και εγώ το ίδιο παθαίνω..και είναι φορές που ξέρω τι θα γίνει δευτερόλεπτα μετά..μου έρχονται σαν να βλέπω όραμα..!!

never say never **

3ADAΜέλος
27/04/2005, 08:23:59
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ???!!

ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΝΟΥΣΙΟ ΑΦΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ "ΕΕΕΛΑ ΡΕ?? ΑΛΗΘΕΙΑ?!".

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ, ΑΠΛΑ ΑΠΟΡΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!

who knowsΜέλος
28/04/2005, 00:33:16
είναι τρομερό και φοβερό..
Μία φορά θυμάμαι ήθελα να ρωτήσω κάτι έναν τύπο..είχα δει σαν όραμα ..ότι θα ρωτούσα και θα γινόταν χαμός.. !τελικά δεν το ρώτησα....!

never say never **

3ADAΜέλος
11/05/2005, 10:26:58
ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ... ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ...!!!!
who knowsΜέλος
12/05/2005, 00:36:20
χα... ναι αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι τώρα είμαι αρτιμελής και μια χαρά..

never say never **

Ydroxoos25Μέλος
12/05/2005, 01:18:36
quote:
χα... ναι αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι τώρα είμαι αρτιμελής και μια χαρά..

Αγαπητή who knows... έχεις έναν ενδόμυχο φόβο ότι θα πάψεις να είσαι αρτιμελής;;;

Τι λες να σημαίνει αυτό;

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"