- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:στο ονομα του κυριου την πηραν η στο ονομα του πατριαρχικου θρονου???
Έχεις ιδέα φίλε Κostakourta από παπαδαριό ; Οι επίσκοποι της Κρήτης προκειμένου να έχουν δυνατότητα εκλογής στον πατριαρχικό θρόνο , πήραν την τούρκικη υπηκοότητα . Στο χάραγμα θα κολλήσουν προκειμένου να τα 'χουν καλά με τον ισχυρό και να τα κονομάνε ; Αφήνουν οι ρασοφόροι τέτοιες ευκαιρίες να παν χαμένες ;;;
Ποιός ήρθε?
quote:στελεχος ενωχ κ στελεχος ηλιας???...αν απο προφητες προκυψουν στελεχη...φοβαμαι δεν την γλιτωνουμε την "φορεσια".
Και ξέρουμε ότι σίγουρα θα κάνουν δουλειά , να είμαστε ήσυχοι ;
Μήπως και αυτοί είναι στο κόλπο για να μας αποκοιμίσουν και μετά σε αγαστή συνεργασία με τον 666 να μας τη "φορέσουν" ;
Πολλές μετακινήσεις στελεχών έχουμε δει τον τελευταίο καιρό .
quote:κ δευτερη "φορεσια"...πισωπλατη στον αντιχριστο.
Αν πάλι οι εν λόγω κύριοι (εδώ πρέπει να ληφθούν σοβαρά οι σχετικές απορίες του Sesostris για το πως θα είναι) , θα ελέγχουν τον αντίχριστο , τότε και πάλι το παιχνίδι είναι στημένο εις βάρος του τελευταίου .
quote:d.j.p.10 μοργκαν ετσι πως τα λες αν συμβουν ουρανιες μετακινησεις στελεχων δες τι γινεται...ο αντιχριστος με τα στελεχη ενωχ κ ηλια θα την "φορεσουν" σε μας...αν τον ελεγχουν κ ειναι στελεχη του θεου ο ενωχ κ ηλιας θα την "φορεσουν" στον αντιχριστο...οποτε ο θεος με ενωχ κ ηλια θα την "φορεσει" στον αντιχριστο κ ο αντιχριστος θα την "φορεσει" σε μας???
Τελικά ούτε στις θρησκείες δεν βρίσκεις γνήσιο πράγμα....
π.σ.θεε μου σχωρα με ψαχνουμε να βρουμε λογικη ακρη μεση τελος
Ποιός ήρθε?
κάθομαι τόση ώρα και διαβάζω τα όσα λέτε σχετικά με το θέμα και μου δημιουργήθηκε μια απορία (εκτός ότι έχω φρίξει)! Το μέλος, "Χριστιανός Ορθόδοξος" λέει :
quote:
Το μόνο που θα συμβεί είναι (επιτέλους) η πρώτη επίσημη εμφάνιση του πολυθρυλούμενου και πολυαναμενόμενου ''βδελύγματος της ερημώσεως'' ή αλλιώς Αντιχρίστου!
Και θέλω να τον ρωτήσω 1) εσένα ποιος σου έδωσε την συγκεκριμένη "φώτιση" τι θα συμβεί την συγκεκριμένη ημερομηνία? Ας πούμε όμως, ότι γνωρίζεις για το θέμα αυτό,πως περιμένεις να εμφανιστεί ο αντίχριστος?θα βγει την παρασκευή και θα πει "γεια σας,είμαι ο αντίχριστος?" Αν μου πεις ότι θα έρθει δια της πλαγίας οδού, υπάρχει περίπτωση μέχρι την παρασκευή, να μπει κάποιος άνθρωπος από το πουθενά στην ζωή όλων μας? Επίσης, είναι γραμμένο, ότι τα πρώτα χρόνια του αντίχριστου, ο κόσμος θα τον αγαπήσει΄ και θα τον έχει ηγέτη γιατί θα κάνει μόνο καλό. Δηλαδή, σωθήκαμε. Από την άλλη εβδομάδα, η κρίση χρέους θα πάρει τον δρόμο της λύσης,η Παλαιστίνη σιγά σιγά θα γίνει ανεξάρτητο κράτος και το Ισραήλ θα χειροκροτεί και.και.και.
Μην ξεχνάς επίσης, ότι ο αντίχριστος θα έρθει μαζί με την Δευτέρα Παρουσία για να πάρει ο Κύριος τα παιδιά του. Δεν τα λέω εγώ, έτσι είναι γραμμένα.
Αλλο ένα χριστιανόπουλο μας λέει:
quote:
Μην ξεχνάς επίσης, ότι ο αντίχριστος θα έρθει μαζί με την Δευτέρα Παρουσία για να πάρει ο Κύριος τα παιδιά του. Δεν τα λέω εγώ, έτσι είναι γραμμένα.
Τελικά για σας έχει σημασία πότε θα έρθει αυτός ο τύπος.
Δεν φαίνεται να λαμβάνετε υπ'όψιν,το άν υπάρχει ή όχι.
Μα τον Μεγάλο Μανιτού...έχετε πολύ πλάκα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 18/12/2012 01:20:30
quote:
Mα είναι γραμμένο στην Αποκάλυψη οτι θα γίνει,και έτσι θα γίνει.Αλλα πάντα θα υπάρχει και το γαμώτο στην μέση,πως δηλαδή θα οδηγηθούμε σε αυτό το σημείο,να σταυρώσουμε τους 2 προφήτες μας....Θα δούμε.....
Αγαπητέ Χριστιανέ Ορθόδοξε, αναφέρει πουθενά η Αποκάλυψη ότι αυτό θα συμβεί στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 κι εάν ναι, θα μπορούσες να μου υποδείξεις μήπως το ακριβές σημείο;

In anticipation of my resurrection...
quote:
Καλησπερίζω,κάθομαι τόση ώρα και διαβάζω τα όσα λέτε σχετικά με το θέμα και μου δημιουργήθηκε μια απορία (εκτός ότι έχω φρίξει)! Το μέλος, "Χριστιανός Ορθόδοξος" λέει :
quote:
Το μόνο που θα συμβεί είναι (επιτέλους) η πρώτη επίσημη εμφάνιση του πολυθρυλούμενου και πολυαναμενόμενου ''βδελύγματος της ερημώσεως'' ή αλλιώς Αντιχρίστου!Και θέλω να τον ρωτήσω 1) εσένα ποιος σου έδωσε την συγκεκριμένη "φώτιση" τι θα συμβεί την συγκεκριμένη ημερομηνία? Ας πούμε όμως, ότι γνωρίζεις για το θέμα αυτό,πως περιμένεις να εμφανιστεί ο αντίχριστος?θα βγει την παρασκευή και θα πει "γεια σας,είμαι ο αντίχριστος?" Αν μου πεις ότι θα έρθει δια της πλαγίας οδού, υπάρχει περίπτωση μέχρι την παρασκευή, να μπει κάποιος άνθρωπος από το πουθενά στην ζωή όλων μας? Επίσης, είναι γραμμένο, ότι τα πρώτα χρόνια του αντίχριστου, ο κόσμος θα τον αγαπήσει΄ και θα τον έχει ηγέτη γιατί θα κάνει μόνο καλό. Δηλαδή, σωθήκαμε. Από την άλλη εβδομάδα, η κρίση χρέους θα πάρει τον δρόμο της λύσης,η Παλαιστίνη σιγά σιγά θα γίνει ανεξάρτητο κράτος και το Ισραήλ θα χειροκροτεί και.και.και.
Καταρχάς καλωσόρισες στο φόρουμ!
Η γνώση της ελεύσεως του Αντιχρίστου και ο ακριβής χρόνος αυτής,μας δόθηκε μετά απο επισταμένη έρευνα των Γραφών και των λόγων των Αγίων Πατέρων της Ορθοδοξίας μας.Η χρυσή αυτή παρακαταθήκη μας φανέρωσε ακριβώς το πότε και το γιατί των εσχατολογικών γεγονότων,με επαρκή σαφήνεια και στοιχειοθέτηση.Το μεγαλύτερο σημείο των καιρών προ των ακροτελευτιων ημερών,ήταν και είναι η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ,το 1948.Αυτό το μέγα σημείο μας ''εισάγει'' στην τελευταία γενιά της ανθρωπότητας,σύμφωνα πάντα και με τα λεγόμενα του ίδιου του Ιησού Χριστού.Αρα,απο το 1948 και έπειτα μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των γεγονότων του τέλους και της Δευτέρας Του Παρουσίας.Τα προηγούμενα χρόνια απλά λέγαμε οτι είναι κοντά,οτι πλησιάζουν,οτι είναι ένα βήμα...Τώρα είμαστε σε θέση να γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι,και να μιλάμε και με αρκετή σιγουριά ακόμα και για χρονολογίες...Προς Θεού,δεν το παίζουμε προφήτες,ούτε αναζητάμε την δόξα των ανθρώπων...Ότι κάνουμε το κάνουμε μόνο για ενημέρωση και προετοιμασία στους δύσκολους καιρούς που έρχονται....Καθώς είναι ασφαλέστερο να ξέρεις μερικά πράγματα απο πριν,έτσι ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεων οταν αυτά συμβούν.Αν,για παράδειγμα,είχαμε στοιχεία οτι το τέλος έρχεται σε 100 χρόνια απο σήμερα,δεν θα ασχολούμαστε ούτε εμείς τόσο...Επειδή όμως όλα δειχνουν οτι τα πράγματα ξεκινούν τώρα,είμαστε σε επιφυλακή...Δεν τρομοκρατούμε,δεν εκφοβίζουμε.Απλά πληροφορούμε.Αυτά.
quote:quote:
Mα είναι γραμμένο στην Αποκάλυψη οτι θα γίνει,και έτσι θα γίνει.Αλλα πάντα θα υπάρχει και το γαμώτο στην μέση,πως δηλαδή θα οδηγηθούμε σε αυτό το σημείο,να σταυρώσουμε τους 2 προφήτες μας....Θα δούμε.....Αγαπητέ Χριστιανέ Ορθόδοξε, αναφέρει πουθενά η Αποκάλυψη ότι αυτό θα συμβεί στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 κι εάν ναι, θα μπορούσες να μου υποδείξεις μήπως το ακριβές σημείο;
Όχι,δεν το γράφει η Αποκάλυψη.Μακάρι να το έγραφε,να το πιστεύατε όλοι.Τώρα εμένα ποιος με πιστεύει;
Είπα εγώ σε τι πιστεύω? Πως μου βάζεις ταμπέλα? Διαφωνείς ότι είναι γραμμένα?
en. wikipedia. org/wiki/Wakan_Tanka
quote:
Η γνώση της ελεύσεως του Αντιχρίστου και ο ακριβής χρόνος αυτής,μας δόθηκε μετά απο επισταμένη έρευνα των Γραφών και των λόγων των Αγίων Πατέρων της Ορθοδοξίας μας
Και όλως τυχαίως συνέπεσε με το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας.
Λες ότι δεν το παίζετε προφήτες, έλα μου όμως που εγώ έτσι το καταλαβαίνω, γι'αυτό και το post μου.Μα τόση σιγουριά ότι κάτι θα συμβεί στις 21/12? Τίποτα δεν θα συμβεί.
Τέλος πάντων, με κάλυψες με την απάντησή σου.Ευχαριστώ
Edited by - Wakan_Tanka on 18/12/2012 17:38:06
Σε καμμία πείπτωση δεν ήθελα να σε θίξω.
Απλά μου αρέσει να αστειεύομαι και ειδικά σε τέτοια θέματα.
Καλώς μας ήρθες,επι τη ευκαιρία!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Όχι,δεν το γράφει η Αποκάλυψη.Μακάρι να το έγραφε,να το πιστεύατε όλοι.Τώρα εμένα ποιος με πιστεύει;
Επομένως, που αναφέρεται και πώς στοιχειοθετείται αυτό που ανέφερες ότι θα συμβεί στις 21 Δεκεμβρίου;