ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Αντέχετε.... να αγαπήσετε πραγματικά"??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- "Αντέχετε.... να αγαπήσετε πραγματικά"??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

virgo45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
23/07/2004, 11:32:26
Καλημέρα στους συνομιλητές.

Το μέλος AFMA μας ενημερώνει ότι από την στιγμή που γράφεις σ’ ένα Topic και υποστηρίζεις κάποια ομάδα αυτόματα είναι σα να δηλώνεις ότι ανήκεις και σ’ αυτή.

Άρα όσοι έχουν γράψει στα θέματα που αφορούν τον Τεκτονισμό είναι Τέκτονες, όσοι έχουν γράψει στα θέματα που αφορούν τους Ροδόσταυρους είναι Ροδόσταυροι, στους Ναΐτες – Ναΐτες κλπ.
Ενδιαφέρουσα άποψη ομολογουμένως την οποία δεν είχα σκεφτεί.
Σ’ ένα άλλο Topic ένα μέλος λέει «Δεν είμαι Τέκτων δυστυχώς αν και θα ήθελα να γίνω» σ’ αυτή την περίπτωση το μέλος που γράφει επειδή είναι στο Topic με τους Ναΐτες είναι κρυφομασόνος και απλά αρνείται να το παραδεχθεί.

Στερούμαστε λοιπόν το δικαίωμα της όποιας φιλικά προσκείμενης επιλογής και πρέπει να φορέσουμε την ταμπελίτσα που θα εξυπηρετήσει το όποιο μέλος θέλει να κάνει κριτική και να θέσει τα όποια λεγόμενα μας σε αμφισβήτηση.

Έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη πως επιτρέπω στο οποιοδήποτε μέλος να μου κρεμάσει την όποια ταμπέλα του κάνει κέφι ( εκτός από το να με πει Βάζελο ), δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα, αν αυτό εξυπηρετεί την σκέψη του και δίνει διέξοδο στα όποια προβλήματα διαλόγου αντιμετωπίζει μαζί μου.

Εδώ βέβαια από την μία κατηγορούμε ως Τέκτων και από την άλλη αμφισβητούμε ως Τέκτων.
Τελικά θα πρέπει να κατασταλάξει η AFMA αν είμαι ή αν δεν είμαι Τέκτων, ή τέλος πάντων αν αξίζω να είμαι Τέκτων, κατά πως φαίνετε εκείνη ξέρει πολύ καλά τι πρεσβεύει ένας Τέκτονας και ποιος είναι ο βίος που πρέπει να διάγει, οπότε και δύναται να μας ενημερώσει αρμοδίως.

Όσο για τα υπόλοιπα και για να μην προσπαθούμε να κρύψουμε τον ελέφαντα πίσω από την παπαρούνα.

Όταν σε άλλο Topic είπα για «εγκεφαλικό και επικίνδυνη ηλικία» δεν εννοούσα απαραίτητα ηλικία γέρου, από εγκεφαλικό και ειδικά λόγο άγχους και πίεσης ψυχολογικής κινδυνεύουν άτομα τα οποία είναι από 30 – 40.
Το γεγονός ότι αυτό μεταφράσθηκε αλλιώς δεικνύει ότι από άλλα γεγονότα κάποιος είχε την μύγα και μυγιάστηκε.
Όπως και ένα χιουμοριστικό post μου με την υπογραφή της ανύπαρκτης Άννας Καψάλω έγινε αντικείμενο σφοδρής επίθεσης, ίσως σημαντικό ρόλο να έπαιξε το όνομα ή το επίθετο, δεν γνωρίζω.

Από εκεί και πέρα και επειδή δεν αρέσκομαι στις αιώνιες διαμάχες και στις διαμάχες με αρρωστημένες φαντασίες, παραδίδω στην κρίση των μελών τα γραφόμενα και αντιπαρέρχομαι της όποιας ανηθικότητας.

Όσοι δύνανται να κατανοήσουν το ποιος παίζει παιχνιδάκια ας το πράξουν, όσοι δεν δύνανται ας πορευτούν στην ατραπό που διάλεξαν.
Για να μάθεις πρέπει να παιδευτείς και πολλάκις να πονέσεις.

Τα δικά μου συγκριτικά στοιχεία είναι κατατεθειμένα και δυστυχώς επειδή είναι σε μορφή quote μέσα σε δικά μου post δε γίνεται ούτε να αλλοιωθούν ούτε και να σβηστούν όπως έγινε σε άλλα Topics-Posts.

Συγχαρητήρια ξεγυμνωθήκατε και το θέαμα ήταν οικτρό !!!!!!!!!

Ο κακός λύκος

AFMAΜέλος
23/07/2004, 11:33:46

quote:

AFMA

Θα πρέπει να περνάς για ηλιθίους πολλούς εδώ μέσα, θα πρέπει να έχεις κατά νου πως επειδή σε ακολούθησε κάποια στον κατήφορο και στα παραμύθια της άγνοιας θα μπορούσαν να σε ακολουθήσουν και άλλοι.
Δυστυχώς για σένα ουδέποτε δήλωσα «εσωτεριστής» με την έννοια που εσύ αναφέρεις, δήλωνα πάντα αναζητητής και στην αρχική μου παρουσία στο διαδυκτιακό αυτό τόπο είχα ως ψηφιακή υπογραφή το « Ο Αναζητών Απόστολος ».

γεια σου ραμογλου
οχι φησικα και δεν σας περνω ηλιθιους , ηλιθιοτης ειναι κατασταση παθολογικη και δεν μπορεις να θεσεις τον αλλον μπροστα στις ευθυνες του ενω αντιθετα εγω συνεχως σου λεω και στους αλλους να καταλαβουν οτι εχετε παρασιρθει αρκετα μετα απο οσα με κανατε οπως ειρωνιες κ.τ.λ.

quote:

Εσύ λοιπόν η οποία δηλώνεις ότι είσαι νέο μέλος και δεν ξέρεις κλπ κλπ μπορείς να απαντήσεις

παριστανετε εδω μεσα λεγοντας τοσα για το συστημα που δηθεν αγαπατε και αντιπροσοπευτε. ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ
quote:

σε ποιο σύστημα έχω δηλώσει ότι ανήκω εγώ ;

εαν κανεις θελησει να σε πει γιατι ανοικεις σαν μελος στο εσωτερικα και γιατι γραφεις τοσα στο θεμα τεκτονες μεχρι δακτιλιδια κατεβασατε τι αληθεια θα του πεις;
ποιος λοιπον περνα τον αλλο για ηλιθιο χαρα μου;

quote:

1. Ποιος σε είπε γριά-γέρο και πού ;
2. Ποιος από τους παραπάνω το έπαιξε αγαπησιάρης ή διδάσκαλος ;
3. Από πού κι ως πού εγώ με τη Zadok, τον kelso, την elpida, και την ATMA αποτελούμε ομάδα ; Έχεις κάποια στοιχεία πως μεταξύ μας γνωριζόμαστε και αν ναι ποια και από πού ;

δες ραμογλου τοσα θεματα εδω μεσα που ο ενας συμπλιρωνει τον αλλο (ολο γλυκες εισαστε βρε ΑΝΑΜΕΤΑΞΙ ΣΑΣ} ποτε χαρα μου δεν εγραψα οτι γνωριζοσαστε (και δεν το παιζω μελοντολογος)ΤΑ ΒΡΩΜΟΨΕΜΑΤΑ αφησετα

μα για εγκεφαλικα με γραψατε, για παραξενες ηλικιες και για γιαλια, τι ηθελες να υποθεσω χαρα μου περα απο το γηρας;

αρκετα θεματα ειδα κατι για το ενα κατι για το αλλο νουθετιτε να λοιπον το αγαπησιαρης και το διδασκαλος.

quote:

Δυστυχώς εκθέτεις ανεπανόρθωτα τον εαυτό σου και δυστυχέστερα παρασύρεις στο βούρκο και κάποιους άλλους που κατά την ταπεινή μου γνώμη τους άξιζε κάτι καλύτερο, βέβαια ο καθείς εφ’ ο ετάχθη.

ελα χαρα μου τι ανεκδηιγητα ειναι ΟΣΑ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙΣ
ποιον εκθετω για διξεμου ποιον παρασερνω;
γιατι γραφετε παντα σαν να ειμαι καποια που δηθεν γνωριζετε;
οποιος εχει αποροιες στελνει τηλεφωνο και ερχετε σπιτι μου

quote:

Περιμένω λοιπόν τις απαντήσεις ή απλά ένα ΟΚ τέλος τα παιχνίδια.

Δε θέλω να πιστέψω πως έχεις κάποια σχέση με τις κότες από τα Μέγαρα, ξέρεις εσύ.

Ο κακός λύκος

καμια σχεση με ψηλα σπιτια (μεγαρα) οσο για το εαν ομοιαζω με κοτα; ναι χαρα μου προσπαθω -οταν πινει νερο- να την μιμιθω και να ευλογω τον αρχιτεκτονα του συμπαντος

γιατι παντα τα βαζετε με τα πλασματα της φυσης;
εκεινη την συγνωμη δεν θα με την ζητησεις;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ;

πορω γιατι συνεχιζετε με τοσα ψεματα;
τι παριστανετε τελικα; τι ζητατε απο τα νεα μελη;
μηπως θα επρεπε να ζητησω απο καπου ΑΛΛΟΥ τον λογο;
ποιοι σας εχουν εδω μεσα και να πετατε τοσο ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ;

καλα βρε ραμογλου παλι αλλους εβαλες να ξεκαθαρισουν;
γεια σου ελπιδα, χαρα μου ψαξε για καμια συγνωμη και εσυ μια που ο ραμογλου δεν το κανει
τι φιλαρακια ειπαμε μονο;
μποξαδες βρε τις φαρμας (ο παπους κανει τον καπνο μποξα)
ασε τις αποροιες για αλλους
παλιο βρε το στιλακι σου σε τριπακι δεν θα μπουμε ,μαθαμε!
ουπσ τι θα δουμε ακομα;
Περιθοριο
και συγνωμη πουθενα
βρε δεν καταλαβατε ποσο εχετε ΕΚΤΕΘΕΙ;
μιλατε κιολας;

ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ

23/07/2004, 11:37:33
Πιθανότατα άσχετο...αλλά εγώ θα ρωτήσω μπας κ γνωρίζει κανένας να μου πει.. Στην Πεντέλη υπάρχει η Ιερά Μονή Παντοκράτορος ΤΑΩ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι ένα γυναικείο μοναστήρι. Παντοκράτορος ΤΑΩ;

Ίσως κολλάω με κάτι που είναι πασίγνωστο/αλλά η σχέσημου με την εκκλησία δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα καλή... Ποιός είναι ο Παντοκράτορας ΤΑΩ στην ορθοδοξία;;

Αυτά... εεε.. σε περίπτωση που η ερώτηση είναι γελοία/
παρακαλώ αντιμετωπίστε τη με καλή διάθεση,τρυφερότητα + στοργή

23/07/2004, 11:42:49
quote:
..κι αννα?_?ρωτιομουν...πως εγινε ξαφνικα ανναγνωριστη η ανναβαλλον...ελαβε την βιβλιογραφια του νεου..μελους....:(

Kάποιοι απ'ότι φαίνεται ξημέρωσαν να σκάβουν τάφους...

Τι δουλειά έχει η Αννα εδώ?

Ποια βιβλιογραφία ρε παιδιά δε μου λέτε και μένα να μάθω?

Ακόμη διαβάζω τα βιβλία που μου δώρισε ο Κέλσος...

Νομίζετε ότι όταν έχετε να κουμαντάρετε άντρα,σπίτι και παιδί και μπαίνεται 2 ώρες την ημέρα στο esoterica έχετε χρόνο για διάβασμα?
ΞΑΝΑΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ...
Η μάλλον το ξέρετε και γι' αυτό δε το επιχειρείτε..

elpida κορίτσι μου ήσουνα που ήσουνα βλήτο η συμβίωση με το Ράμογλου σε αποτελείωσε... Οσο για την προσφορά σου εδώ... αν κρίνω ότι όταν γράφετε από τον ίδιο υπολογιστή έχεις πολλά να πεις ενώ όταν σε βλέπουμε από κοντά καταπίνεις τη γλώσσα μου λέει πολλά για το ποιός κρύβεται πίσω από τα μηνύματά σου...
Ράμογλου βοήθειά σου αγόρι μου...

"Τάδε έφη Avallon"
elpidaΜέλος
23/07/2004, 12:34:23
quote:
γεια σου ελπιδα, χαρα μου ψαξε για καμια συγνωμη και εσυ μια που ο ραμογλου δεν το κανει

Καλέ πάρε άλλη καραμέλα αυτή έλιωσε...

quote:
elpida κορίτσι μου ήσουνα που ήσουνα βλήτο η συμβίωση με το Ράμογλου σε αποτελείωσε... Οσο για την προσφορά σου εδώ... αν κρίνω ότι όταν γράφετε από τον ίδιο υπολογιστή έχεις πολλά να πεις ενώ όταν σε βλέπουμε από κοντά καταπίνεις τη γλώσσα μου λέει πολλά για το ποιός κρύβεται πίσω από τα μηνύματά σου...

Καλό μου αρχικά δεν σου ζήτησα τη γνώμη σου για το τι είμαι. Μπορείς να έχεις την όποια άποψη θέλεις για μένα, μου είναι παντελώς αδιάφορο, άλλωστε είσαι πολύ λίγη για να κρίνεις εσύ εμένα.

Όσο το ότι κατηγορείς τη συμβίωση μου με το Ramoglou με κάνει να πιστεύω πως έμμεσα κατηγορείς και τον ίδιο. Τότε καλό μου γιατί τον έπαιρνες τηλέφωνο προσπαθώντας να βρεις ένα στήριγμα όταν έβρισκες τα σκούρα (βλέπε κόντες με ΑΤΜΑ) και έκανες απεγνωσμένες προσπάθειες να δικαιολογηθείς?

Όσο για την προσφορά μου εδώ … ΤΙ? Δεν ολοκληρώνεις μάλλον μπερδεύεσαι συντακτικά.

Όσο για τον αν γράφουμε από τον ίδιο υπολογιστή εάν κάνεις τον κόπο και έχεις λίγη εξυπνάδα (ποια?) θα έβλεπες πως πρακτικά είναι αδύνατο μιας και πολλές φορές γράφουμε παρόμοιες ώρες καθώς επίσης και οι ip μας είναι διαφορετικές. Αν εσύ έχεις μόνο ένα υπολογιστή λυπάμαι αν θες να σου δανείσω έναν για τις διακοπές σου.

Όσο για τις συναντήσεις από κοντά (άραγε πόσες πολλές να είναι στη φαντασία σου) – όπως θα μπορούσες εάν είχες την ικανότητα να παρατηρήσεις – μιλάω μόνο με αυτούς που έχω κάτι να πω και να μου πουν. Καλύτερα να μην μιλάω παρά από κόντα και από το τηλέφωνο να κάνω την κότα όπως εσύ.

Άλλωστε στην τελευταία συνάντηση που σε είδα και βρεθήκαμε στον ίδιο κύκλο για ελάχιστα λεπτά το μόνο που πήρα από σένα είναι το κόμπλεξ σου με γνωστό μέλος, οπότε δεν είχα καμία όρεξη να ασχοληθώ περαιτέρω μαζί σου ή με τα λεγόμενά σου.
Εσύ μονίμως λες ότι θες και το οτιδήποτε να το φτιάχνεις όπως εσύ νομίζεις δηλαδή είσαι στην κοσμάρα σου και νομίζεις πως κάτι κάνεις κιόλας. Η λέξη επιχείρημα και παραδοχή σου είναι προφανώς άγνωστες.

Επίσης για το ποιος κρύβεται πίσω από τα δικά μου μηνύματα το λες κρίνοντας εξ ιδίων, και για άλλη μια φορά είσαι μακριά νυχτωμένη (θα ξημερώσει που θα πάει) αλλά δεν πειράζει είσαι ελεύθερη να λες ότι θέλεις, μου είναι και αυτό αδιάφορο.

Τα μέλη με τα οποία συνδιαλέγομαι και έχω να πάρω και ίσως να δώσω κάτι, δεν ανήκουν στην κατηγορία σου και στο επίπεδο/δάπεδο σου, οπότε δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τις κατινιές σου όσο και αν τις συνεχίσεις.

Αν πότε καταφέρεις να παραδεχτείς τουλάχιστον στον εαυτό σου τα λάθη σου τότε ίσως προκόψεις στη ζωή σου αλλιώς σε βλέπω κηπουρό στην σπηλιά του Νταβέλη.

Edited by - elpida on 23/07/2004 12:42:05