- ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΝΩΣ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΠΩΣ ΕΞΕΛΗΧΘΗΚΕ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΝΩΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΙΤΙΩΝ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟ REDJUPITER ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΩΝ ΝΕΡΩΝΑΣ...ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΛΟΝΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ TOPIC.
ΘΕΛΟΝΤΑΣ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΞΕΚΙΝΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ SECONDBORN...
ΛΕΣ ΟΤΙ "Θα εκπέμπω αυτά που αρέσουν και που αγαπάει ο κόσμος. Αυτά που θα τον κάνουν να είναι συνέχεια μπροστά από την tv...
Ποιά είναι αυτά; Άνοίξτε την τηλεορασή σας και θα δείτε."
ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΕΥΠΕΠΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΟΥΣ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ,ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ,ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΞΙΑΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ Η΄ ΟΧΙ...
ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ,ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΕΤΙΚΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ "ΣΥΜΠΟΣΙΑ"¨:-), ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΙΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΟΠΕΟΙ(ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ "Ε")ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΥΣΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΣΙΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ "ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΞΙΖΕΤΑΙ..." ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ 'ΜΑΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ, ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΟΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΙ ΕΥΠΕΠΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΤΟΜΩΝ,ΟΠΩΣ ΕΓΩ Π.Χ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΠΑΡΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΚΡΥΦΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΤΑΙΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...
ΦΙΛΤΑΤΕ DEMOSTHENIS,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΑΡΑ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΜΕ,ΕΜΕΙΣ,ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.
ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΠΙΔΑ, ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ SECONDBORN. Η ΤΗΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η 4η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ...
ΤΕΛΟΣ,ΦΙΛΗ ENDORAMA ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΟΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΜΙΑ ΑΞΙΟΣΥΜΑΝΤΗ ΑΝ ΘΕΣ,ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΥΧΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TV.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ,ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ(ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ :-) ) ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ... ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.....
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ.....
Edited by - ΝΕΡΩΝΑΣ on 01/11/2003 16:02:30
quote:φιλε μου ειμαι "Ο" αν και δεν εχει σημασια το πνευμα ειναι ουδετερο
ΤΕΛΟΣ,ΦΙΛΗ ENDORAMA ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΟΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΜΙΑ ΑΞΙΟΣΥΜΑΝΤΗ ΑΝ ΘΕΣ,ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΥΧΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TV.
quote:το ειχα δει σε μια εκπομπη που μιλουσε για αυτη την μεθοδο ειχαν δειξει και την φωτογραφια που προβαλλαν οσο για να προλαβεις την δεις δεν γινεται μιλαμε για κατι λιγοτερο απο μια στιγμη ετσι λοιπον το ματι δεν το προλαβαινει το υποσυνειδητο ομως τα "πιανει" ολα.
ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ,ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ(ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ :-) ) ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ... ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.....
παν μετρον αριστον αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει και για την tv γιατι απο την μια μπορεις να επιλεξεις το προγραμμα που θα δεις μονο που αυτο διακοπτεται συχνα απο ατομα που χαμογελανε/ειναι ευτηχισμενοι χωρις λογο αν χρησιμοποιεις το αλλο "προιον" ολα ειναι ασπρομαυρα και εισαι μονος βρωμερος και αλουστος και μεσα στην στεναχωρια οταν ομως παρεις το "σωστο" προιον ολα εχουν χρωμα γελας εισαι επιτυχημενος και εχεις φιλους και,και,και, τωρα κατα ποσο μπορει να με κανει το rolie χαρουμενο και επιτυχημενο δεν ξερω ισως αν το εισπνευσω.
καποιοι θα πουν οτι τηλεοραση ειναι και ενημερωση ισως αν καταπιουμε ολο το show τον ειδησεων θα δουμε τον δολοφονο και ας μην εχει γινει η δικη ομως ο ανθρωπος αυτος εμεινε σαν δολοφονος προτιμω να μην ξερω τι γινεται στον κοσμο παρα να βλεπω ειδησεις που παρουσιαζονται οπως θελουν αυτοι γιατι μπορει να μην λενε ψεμματα αλλα τα παρουσιαζουν οπως θελουν αυτοι
και αυτο ειναι που μετραει.
quote:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ
ειναι μεγαλο το θεμα φιλε μου δεν ξεμπερδευεις με δυο τρεις λεξεις εκτος και αν πεις OFF
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Edited by - endorama on 02/11/2003 02:06:42
from us
Η Τηλεόραση είναι χαζοκούτι ενώ ο υπολογιστής δεν είναι.
Η Τηλεόραση αποτελεί παθητικό τρόπο διασκέδασης ενώ ο υπολογιστής, ενεργητικό τρόπο ψυχαγωγίας (αγωγή ψυχής).
Έχουν τεράστια διαφορά αυτές οι δυο λέξεις.
Προσωπικά δε βλέπω παρά ελάχιστα τηλεόραση και όταν βλέπω, παρακολουθώ μόνο τα κρατικά κανάλια.
Είμαι μανιώδης καταναλωτής ντοκυμαντέρ, έπειτα, με τις αμερικάνικες ταινίες δε τα πάω καλά, οπότε μόνο τα κρατικά κανάλια μπορούν να με καλύψουν σε αυτό τον τομέα.
Είναι τρομακτικό αυτό που συλλογίζομαι αυτή τη στιγμή...οτι το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων και όταν βρίσκονται στο σπίτι, παρακολουθούν τηλεόραση...το καλοκαίρι είχα ξανακάνει αυτή τη σκέψη. Βλέποντας μέσα απο τις μπαλκονόπορτες όλες αυτές τις τηλεοράσεις να φεγγοβολούν στο σκοτάδι, κάποια Δευτέρα είχα κάνει μια υπόθεση.
Όλες αυτές οι τηλεοράσεις αν δε λειτουργούσαν, οι άνθρωποι τι θα έκαναν?...
Και πόσο άδειοι θα αισθάνονταν όλοι αυτοί οι τηλεορασόπληκτοι?...
Είναι τραγικο να το αναλογίζεται κανείς...
Δε μπορεί να μη πάει και πάλι το μυαλό μου στο 1984 του Τζ. Όργουελ, γιατί όταν έχεις διαβάσει αυτό το βιβλίο, αισθάνεσαι οτι και εσύ, όπως και ο συγγραφέας, μπορείς να κάνεις υποθέσεις για το μέλλον.
Δείτε λοιπόν ένα βράδι Δευτέρας (που οι περισσότεροι βρίσκονται στα σπίτια τους) πόσο καταλυτικό και κυρίαρχο ρόλο παίζει η τηλεόραση στον άνθρωπο.
Κάθε σπίτι έχει τουλάχιστον και απο μια τηλεόραση...
Ξανασκεφθείτε αυτή την πρόταση...
Όλες αυτές οι πληροφορίες απο τα (ελεγχόμενα) κέντρα πληροφόρησης, καταφθάνουν σε κάθε σπίτι...
Είναι ίσως η μαζικότερη μορφή προπαγάνδας όλων των εποχών...
Αν δεν υπήρχε αυτό, αν δεν είμασταν τόσο αποβλακωμένοι απο την τηλεόραση θα είχαμε περισσότερο δημιουργικό χρόνο να σκεφθούμε και όχι να μασάμε παθητικά οτιδήποτε πλασάρει το κουτί...
Έτσι λοιπόν, έναν-έναν τους κατευθύνεις καλύτερα...
Είπαμε κάθε τηλεόραση σε κάθε σπίτι...
Έμμεση πλύση εγκεφάλου απο κατασκευασμένη κοινή γνώμη είναι η προπαγάνδα που χρησιμοποιεί το γάντι...
Αντί να βγούμε στο δρόμο, να διεκδικήσουμε παρέα με το γείτονα τα διακιώματα που μας στερούν, απολαμβάνουμε την επίπλαστη ευδαιμονία της virtual ευτυχίας...
'
Στο μέλλον όμως, η τηλεόραση θα ειναι αμφίδρομη...
Καλή σας μέρα...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
quote:οποιος εχει την προπαγανδα εχει και της μαζες.
Έμμεση πλύση εγκεφάλου απο κατασκευασμένη κοινή γνώμη είναι η προπαγάνδα που χρησιμοποιεί το γάντι...
quote:αυτο το συζηταμε γιατι πολλοι εχουν κανει το pc τους κατι χειροτερο απο tv επισκεψεις για να δουν τα reality(?) online και bookmarks γεματα με πορνοσελιδες αντε και κανενα προγραματακι irc μπας και βρουν κανενα ταιρι και στην καλυτερη καμια σελιδουλα με στατιστικα για το στοιχημα εχουν δηλαδη ενα εργαλειο που μπορει να τους προσφερει εναν ατελειωτο ογκο γνωσεων και πανε στο περιπτερο να αγορασουν το ciao
Κάποιο λάθος που κάνουν κάποιοι είναι να ταυτίζουν τη λέξη "χαζοκούτι" με οτιδήποτε είναι μόνιτορ.
Η Τηλεόραση είναι χαζοκούτι ενώ ο υπολογιστής δεν είναι.
ενα απο τα ασχημα στον ανθρωπο ειναι οτι θελει να αναλωνεται σε πραγματα που δεν προσφερουν τιποτα το ιδιαιτερο εχουμε μεταμορφωσει την λεξη "γνωση" σε "μπαμπουλα" ολοι φοβουνται να μαθουν (με εξαιρεση τι εφαγε ο ταδε και τι κανει ο διπλανος ναι αυτα ολοι θελουν να τα γνωριζουν) τοσο που σκεφτομαι να παω να κανω ληστεια σε τραπεζα και θα κρατω για οπλο μια εγκυκλοπαιδεια τι χειροβομβιδες μου λετε? θα σπειρω τον πανικο σε ολο το τετραγωνο με την δομη.
from us
ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΘΑ Γ....ΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ...
Faster than before
Till the end of time, till the end of life
The wheel is turning as we die
from us
Πλήτεται απο τα κύμματα της trash TV και αφήνει αυτά-ασυναίσθητα, να τον διαμορφώνουν...
Ο κόσμος έχει γεμίσει ναρκωτικά...
Όπου ναρκωτικά δε σημαίνει απαραίτητα χημικές ουσίες...
Ναρκωτικό αποτελεί οτιδήποτε έχουμε εθιστεί σε αυτό, είτε αυτό είναι μαριχουάνα, είτε είναι μουσική, είτε είναι αυτοπροβολή, είτε είναι τηλεορασόπληξη...
Κάποιες φορές επίτηδες παρακολουθούσα τηλεόραση για πολλές ώρες...
Το αποτέλεσμα έπειτα όταν βγήκα έξω για διασκεδαση, ήταν οτι ένοιωθα πολύ ζόμπι!...
Πλήρης ακινησία και αγυμνασία σκέψεως...απεγκλωβιστείτε το δυνατόν συντομότερα!...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
προσωπικα απο μικρος δεν μπορουσα να παρακολουθησω tv ενοιωθα μια απιστευτη ανια πολυ λιγες οι φορες που μου εχει τραβηξει την προσοχη κατι που θα προβαλε η tv αλλα ακομα και τοτε δεν εμπαινε στο προγραμμα μου
ειναι παραξενη η φαση "βλεπω τηλεοραση" ο τηλεθεατης πεφτει σε μια κατασταση οπου δεν σκεφτεται τιποτα απλα δεχεται ερεθισματα και μαλιστα χωρις να τα επεξεργαζεται δεν νομιζω οτι γινεται αυτο με κατι αλλο
με τα ναρκωτικα τουλαχιστον ο ναρκομανης γεμιζει τα κενα του με ψεμματα ενω ο τηλεορασοπληκτος απλα βαθαινει το κενο του
from us