ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ποδοσφαιρική επικαιρότητα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ποδοσφαιρική επικαιρότητα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Girtos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
GirtosΜέλος
07/10/2004, 18:04:23
CYBERMASTER ΑΝΤΕ ΞΥΡΙΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΤΕ Η ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ,ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΗΣΗ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
ΕΠΙΣΗΣ CYBERMASTER ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΥΛΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΔΕ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.

gK

KaizerΜέλος
07/10/2004, 18:07:45
Δεν νομίζω πως η συζήτηση με τον Cybermaster θα οδηγήσει πουθενά.
Ήμουν για ένα διάστημα απρόθυμος να ασχοληθώ παιρετέρω με το θέμα αλλά είδα πράγματα τα οποία, μετα συγχωρήσεως, με έβγαλαν απο τα ρούχα μου.
quote:
ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΚΑΙ ΔΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ!!!!
ΤΟΝ ΙΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΗ....!!!!!
!!!
Τι ακούν τα αυτάκια μου... Τι βλέπουν τα ματάκια μου... Μα καλά, ΠΟΣΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ? Το όραμα του Ισοκράτους για μια ένωση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ( και ΜΟΝΟ του ελληνικού) συγκρίνεται με το τερατούργημα που έχουν κατα νου τους οι σημερινοί διεφθαρμένοι ηγετίσκοι αι το αποκαλούν με περίσσο θράσος...Ευρωπαική Ένωση?
Ο Ισοκράτης έζησε σε μια εποχή που οι ελληνικές πόλεις πολεμούσαν μεταξύ τους ακόμα και για ένα χωράφι, ξεχνώντας πως είναι όλοι Έλληνες και πως είχαν ιερό καθήκον να ενωθούν για να πολεμήσουν εναντίον των Βαρβάρων! Ξέρεις cybermaster σε ποιούς απευθήνθηκε ο Ισοκράτης για νε ενώσουν τους Έλληνες? Στον Φίλλιπο, τον ΒΑΣΙΛΙΑ των Μακεδόνων! Ξέρεις τι τον προέτρεψε? Να ενώσει τους Έλληνες σε ένα ΒΑΣΙΛΕΙΟ και μετά να τους οδηγήσει εναντίον των Περσών! Εσύ φυσικά δεν θα πιστέψεις τίποτα απο αυτά. Πιθανότατα νομίζεις πως ο Ισοκράτης ήθελε να ενωθεί η Ελλάδα με ειρηνικά μέσα και να οργανωθεί με ένα δημοκρατικό σύστημα πιθανότατα ανάλογο με το σημερινό, και εν συνεχεία να ακολουθήσει πολιτική ''εξομάληνσης'' των σχέσεων με τους Πέρσες. Όμως όχι! Η Ελλάδα ενώθηκε μετά απο αιματηρούς αγώνες και εν συνεχεία επιτέθηκε και συνέτριψε τους βάρβαρους Πέρσες! Δεν σου αρέσουν όλα αυτά έτσι? Πάρε χαμπάρι ένα πράγμα ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΛΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ!(Ότο φον Μπίσμαρκ). Και η Ιστορία χαράσεται με ΑΙΜΑ και μόνο με αίμα!
Τι θέλεις δηλαδή? Να καταργηθεί η Ελλάδα σαν πολιτική ύπαρξη? Να γίνει μια ασήμαντη επαρχιούλα μέσα στις υπόλοιπες επαρχίες της Ευρωπαικής Ένωσης? Για αυτό πολέμησαν το 21 οι παπούδες μας? Για αυτό το χάλι αγωνίστηκαν οι ήρωες του 40? Μα καλά, τα σκέφτεσαι αυτά που λες?

quote:
ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΙ.......

Υποτίθεται? ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ? Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Αλέξανδρο τον βασιλιά των Ελλήνων ανιστόρητο αγοράκι.

quote:
ΤΡΙΤΟΝ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!

Ποιός είσαι ρε μεγάλε...
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

07/10/2004, 22:23:59
quote:
Vril
Οι καλοί αρβανίτες οπλαρχηγοί μας, είχαν πάντα την φαεινή ιδέα να δίνουν κι από΄να κομμάτι μάρμαρο για σουβενίρ στον κάθε "φιλέλληνα".

Ε όχι και έτσι.
Ξέρεις ότι δίναμε σφαίρες – βόλια στους Τούρκους που είχαν οχυρωθεί στην ακρόπολη για να μην παίρνουν τον μόλυβδο από τους κίονες του Παρθενώνα;
Και το πληρώσαν με αίμα αυτό οι πρόγονοί μας όπως αντιλαμβάνεσαι.

Περί Χίτλερ και φιλελληνισμού :
Ό Χίτλερ όντως λάτρευε τον Ελληνικό πολιτισμό.
Δεν σημαίνει όμως ότι αγαπούσε και την Ελλάδα ή πολύ περισσότερο τους Έλληνες.
Ένα παράδειγμα: Αν μας αρέσει ένα καλογυαλισμένο αυτοκίνητο στον δρόμο δεν σημαίνει ότι τρέφουμε και φιλικά αισθήματα προς τον δημιουργό ή τον ιδιοκτήτη.
Είναι γεγονός ότι ο Ελληνικός πολιτισμός σε όλους αρέσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα για μας τους νεοέλληνες.

quote:
CYBERMASTER
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΩΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ!!!!!
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΩΣΗ ΕΦΙΚΤΗ!!!!
ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!

Λες ότι το μέσο της διχόνοιας είναι οι εθνικιστές.
Πες σου μια ενεργεία των εθνικιστών η οποία έχει επιφέρει διχασμό.
Και μη μου πεις για σχέσεις Ελλάδας και Βαλκανίων ή Τουρκίας κλπ.
Αυτό είναι άλλη υπόθεση και εξάλλου τα Βαλκάνια ή η Τουρκία δεν ανήκουν (ακόμα) στην Ευρώπη.
Αντίθετα έχουμε χειροπιαστά σημεία του ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ Μπλερ τα οποία προκάλεσαν και προκαλούν διχόνοια στην ενωμένη Ευρώπη όπως η Ο.Ν.Ε. και ο τελευταίος πόλεμος στο ΙΡΑΚ.
Είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις ότι ο Σοσιαλισμός είναι το μέσο της ισοπέδωσης και της αποδυνάμωσης (της διχόνοιας όπως σου αρέσει να λες) της Ευρώπης, ενώ ο Εθνικισμός το εμπόδιο. Ο αγνός πατριωτικός Εθνικισμός και όχι ο Εβραιοκινούμενος δήθεν εθνικισμός που δρα σαν βαλβίδα ασφαλείας ή και εγκλωβισμού κάποιας μερίδας πολιτών.
Το μαύρο πρόβατο στην Ευρώπη είναι η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ , ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ Βρετανία και όχι η ¨σωβινιστική¨ Γαλλία ή η ¨εθνικιστική¨ Γερμανία ή η ¨πατριωτική¨ Ελλάδα.

quote:
Kaizer
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΛΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ!(Ότο φον Μπίσμαρκ). Και η Ιστορία χαράσεται με ΑΙΜΑ και μόνο με αίμα!

Συμφωνώ με αυτά αλλά εγώ θα πρόσθετα και τον ιδρώτα, δηλαδή την προσπάθεια με μόχθο και εργασία.
Αν θέλουμε εθνικές επιτυχίες θα τις πετύχουμε μέσα από την εργασία.
Με τον πόλεμο και μόνο δεν πετυχαίνεις τίποτα.
Η Ρώμη ήταν ένα από αυτά τα κράτη που συντηρούνταν από τον πόλεμο. Σε περίοδο όμως μακράς ειρήνης έτρωγε τις σάρκες της. Στο τέλος αφανίστηκε δια παντώς αφήνοντας την πιο άθλια υστεροφημία, σε αντίθεση με την Ελλάδα που ζει βασιλεύει εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια.
Και αυτό οφείλεται στην εργασία, στην επιστήμη, στην εθνική οικονομία.
Θέλω να πω ότι χωρίς βαριά βιομηχανία η Ελλάδα δεν πρόκειται να ορθοποδήσει.
Και αν ακόμη θέλουμε να κάνουμε πόλεμο όταν το απαιτήσουν οι συνθήκες, χωρίς ισχυρή οικονομία πως θα αποκτήσουμε το απαραίτητο πολεμικό υλικό (;)
Ξέρεις ότι η Γερμανία δεν έχασε τον πόλεμο ούτε από έλλειψη θάρρους, ούτε από έλλειψη πολεμικού υλικού, ούτε από έλλειψη στρατιωτών, ούτε και από στρατηγικά λάθη αλλά από έλλειψη σόγιας.

Γι’ αυτό λοιπόν η προτεραιότητα είναι:

Επιστήμη - Βιομηχανία – Στρατός

Φίλε Kaizer
Ένας 16χρονος λογικό είναι να μη ξέρει τι οραματίζονταν ο Ισοκράτης, όταν δεν έχει ιδέα ένας ολόκληρος πρόεδρος Δημοκρατίας.
Στο σχολείο μας αναφέρουν απλώς το όνομά του. Δεν κάνουν ούτε λόγο για την πανελλήνια εκδικητική εκστρατεία κατά των Περσών που οραματιζόταν ο τρανός αυτός Ελλην.

CYBERMASTERΜέλος
07/10/2004, 22:33:25
quote:
CYBERMASTER ΑΝΤΕ ΞΥΡΙΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΤΕ Η ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ,ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΗΣΗ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
ΕΠΙΣΗΣ CYBERMASTER ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΥΛΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΔΕ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.

ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ GIRTOS TI ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ!!!!
ΧΑ!!!!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ (ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΩΞΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!!
ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΕΝΙΛΗΚΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΣΩΗ ΣΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑ ΜΕΛΛΟΝ ΕΞΕΛΙΞΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΜΕΣΙΛΗΚΑ!!!!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΖΩΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ?????
(ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΟΝ ΤΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ)

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΗΛΠΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!

ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΣΤΡΑΒΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΘΗΞΕΙΣ!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΑΠΛΑ ΧΑΡΑΜΙΖΩ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΕΡΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!!!1(ΕΛΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΗΔΗ ΠΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ.... ΕΙΣΑΙ ΡΗΤΟΡΑΣ)

ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.....

quote:
Το όραμα του Ισοκράτους

ΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΛΗΣΗ.....(ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ)<----- ΕΛΑ ΒΡΙΣΕ ΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ....

quote:
Το όραμα του Ισοκράτους για μια ένωση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ( και ΜΟΝΟ του ελληνικού) συγκρίνεται με το τερατούργημα που έχουν κατα νου τους οι σημερινοί διεφθαρμένοι ηγετίσκοι αι το αποκαλούν με περίσσο θράσος...Ευρωπαική Ένωση?
Ο Ισοκράτης έζησε σε μια εποχή που οι ελληνικές πόλεις πολεμούσαν μεταξύ τους ακόμα και για ένα χωράφι, ξεχνώντας πως είναι όλοι Έλληνες και πως είχαν ιερό καθήκον να ενωθούν για να πολεμήσουν εναντίον των Βαρβάρων! Ξέρεις cybermaster σε ποιούς απευθήνθηκε ο Ισοκράτης για νε ενώσουν τους Έλληνες? Στον Φίλλιπο, τον ΒΑΣΙΛΙΑ των Μακεδόνων! Ξέρεις τι τον προέτρεψε? Να ενώσει τους Έλληνες σε ένα ΒΑΣΙΛΕΙΟ και μετά να τους οδηγήσει εναντίον των Περσών! Εσύ φυσικά δεν θα πιστέψεις τίποτα απο αυτά. Πιθανότατα νομίζεις πως ο Ισοκράτης ήθελε να ενωθεί η Ελλάδα με ειρηνικά μέσα και να οργανωθεί με ένα δημοκρατικό σύστημα πιθανότατα ανάλογο με το σημερινό, και εν συνεχεία να ακολουθήσει πολιτική ''εξομάληνσης'' των σχέσεων με τους Πέρσες.

ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΩΚΡΑΤΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΗΛΕΓΧΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ!!!!
ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....
Ο ΘΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΡΙΖΕΣ!!!
ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ!!!!
ΤΩΡΑ ΕΞΥΠΝΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΑΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΡΑΤΗ ΧΜ ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!
ΑΝ ΕΣΥ ΖΟΥΣΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΝ ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΖΗΣΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ????
Η ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ????
Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ????
ΑΙΣΧΟΣ...!!!
(Ε ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ)

ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΑ!!!!

quote:
Όμως όχι! Η Ελλάδα ενώθηκε μετά απο αιματηρούς αγώνες και εν συνεχεία επιτέθηκε και συνέτριψε τους βάρβαρους Πέρσες! Δεν σου αρέσουν όλα αυτά έτσι? Πάρε χαμπάρι ένα πράγμα ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΛΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ!(Ότο φον Μπίσμαρκ). Και η Ιστορία χαράσεται με ΑΙΜΑ και μόνο με αίμα!

ΣΕ ΡΩΤΑΩΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΑΤ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ???
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΥ......(ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ)

quote:
Υποτίθεται? ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ? Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Αλέξανδρο τον βασιλιά των Ελλήνων

ΧΜ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ????(ΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΒΡΙΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ)

quote:
ανιστόρητο αγοράκι.

ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΕΣΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ "ΜΕΓΑΛΕ"

quote:
Ποιός είσαι ρε μεγάλε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΙΠΗΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ!!!(Α ΩΡΑΙΑ ΒΡΙΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ)

ΕΛΑ ΑΡΟΧΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΠΡΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΑΞΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝ!!!(ΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ)

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

CYBERMASTERΜέλος
07/10/2004, 22:59:33
quote:
Πες σου μια ενεργεία των εθνικιστών η οποία έχει επιφέρει διχασμό.

ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ???
ΑΦΟΥ ΔΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΩΣ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!!!
ΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΞΕΠΑΙΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΠΡΙΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΒΑΣΗ!!!!

quote:
Αντίθετα έχουμε χειροπιαστά σημεία του ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ Μπλερ τα οποία προκάλεσαν και προκαλούν διχόνοια στην ενωμένη Ευρώπη όπως η Ο.Ν.Ε. και ο τελευταίος πόλεμος στο ΙΡΑΚ.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΜΠΛΕΡ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΠΙΣΤΕΥΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ???
ΕΛΕΙΟΣ ΣΚΛΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ???

quote:
Είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις ότι ο Σοσιαλισμός είναι το μέσο της ισοπέδωσης και της αποδυνάμωσης (της διχόνοιας όπως σου αρέσει να λες) της Ευρώπης, ενώ ο Εθνικισμός το εμπόδιο

Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΔΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΩΣΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!!!! Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕ!!!

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ (ΚΑΛΑ GIRTOS ESY DN XREIAZETAI) EIΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ???

------------------------

07/10/2004, 23:25:36

CYBERMASTER
Απ’ ότι κατάλαβα εσύ θέλεις να εφαρμοστεί στην Ευρώπη ένας βαρβάτος Σοσιαλισμός τύπου Σοβιετίας. Κοινοκτημοσύνη …..κλπ

Περαστικά σου φίλε.
Αδυνατώ να επικοινωνήσω άλλο μαζί σου.
Θα σου συμβούλευα όμως, μιας και είσαι μικρός, να μην κάνεις άλλο παρέα με Κνίτες.
Θα σε αποβλακώσουν.

08/10/2004, 01:44:25
Φίλοι και συναναζητητές μου,

Μετά από μελέτη των γραφόμενών σας στο θέμα αποφάσισα να εκφέρω κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη! Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Οι παίκτες μας μάλλον είχαν καβαλήσει το καλάμι και στους δύο αγώνες και έπαιξαν απαράδεκτα! Για να δούμε τι θα κάνουν στην Ουκρανία. Κανείς όμως δεν πρέπει να πει τπτ για τον Όττο.

Βιολογικώς κανένας άνθρωπος δεν είναι ανώτερος. Όλοι μας βαριόμαστε, πάμε στην τουαλέττα,ιδρώνουμε, κρυώμουμε, θυμώνουμε, αρρωσταίνουμε και φυσικά πεθαίνουμε. Οπότε δεν υπάρχει καμμία ανώτερη φιλή. Ακόμα και οι τεχνιτοί υπεράνθρωποι που θα δημιουργηθούν θα έχουν κι αυτοί τα τρωτά τους - μην τους φοβηθούμε!

Έλληνες και Αλβανοί έχουμε πολλά κοινά ελαττώματα. Ένα είναι πως μεταναστεύοντας σε άλλο κράτος δεν μπορούμε να παραδεκτούμε ότι το κάνουμε δική μας ευθύνη. Θεωρούμε πως όλοι οι εργοδότες πρέπει να μας δίνουν δουλειά, όλες οι γκόμενες/γκόμενοι να μας κάθονται, όλο το σύμπαν να στρέφεται γύρω από εμάς. Και επειδή αυτό δε συμβαίνει τους λέμε ρατσιστές, ηλίθιους κλπ. Όταν μια γυναίκα ή ένας εργοδότης δε γουστάρει εμάς σημαίνει πολύ απλά ότι προτιμά τους συμπατριώτεες της, τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο. Δεν είναι υποχρεωμένη να αποδεκτεί το μετανάστη. Δε βλέπω το λόγο γιατί θα πρέπει να λογοδοτεί κάποιος για τα γούστα του!
Δε μου φαίνεται επίσης λογικό το γεγονός ο ημεδαπός να μην έχει ένα λόγο παραπάνω στην ίδια του τη χώρα! Στην τελική σε μια πολιπολιτισμική κοινωνία οπώς η Ελληνική, πρέπει κάποιος να έχει το πάνω χέρι ώστε να υπάρχει κάποια ισορροπία. Και τι πιο νορμάλ από το να το έχει η ελληνική;

Ο κάθε λαός παθαίνει αυτό που ανέχεται! Δε θα έπρεπε να υπηρχε ένας διάλογος και ένας σχεδιασμός πρωτού ανοίξουμε τα σύνορα; Δε θα έπρεπε να είχαμε συζητήσει αν θα δικαιούται ένας αλλοδαπός να σηκώνει τη σημαία; Δεν το έκαναν οι πολιτικοί μας με αποτέλεσμα να μας κατηγορούν τώρα για ρατσισμό, προκειμένου να καλύψουν τη δική τους ανυπαρξία. Και εμείς βεβαίως παίζουμε το παιχνίδι τους!

Το καθαρά χουλιγκανικό συμβάν με τη δολοφονία του Αλβανού στη Ζάκυνθο, καποιοι Έλληνες και Αλβανοί, για τους δικούς τους λόγους ο καθένας το μετέτρεψαν σε ρατσιστικό.

Εάν:
1. Όλοι αυτοί που έτρεχαν με τις ντοντούκες και τις κόκκινες σημαίες και διαδήλωσαν κατά του..."ρατσισμού", είχαν διαδηλώσει κάποια χρόνια πριν κατά του χουλιγκανισμού (αφού είναι τόσο...ευαίσθητοι και δραστήριοι),
2. Οι πολιτικοί είχαν συζητήσει πρωτού ανοίξουν τα σύνορα
3. Το Ελληνικό κράτος φρόντιζε τους τραμπούκους δηλαδή αυτούς που έκαψαν τη σημαία, τους μαφιόζους, τους ληστές και τον προκλητικότατο Πρίφτι να τους ξεφορτωθεί,

Αυτό το συμβάν μήπως δεν είχε γίνει;

Ό,τι σπέρνουμε θερίζουμε λοιπόν. Ακόμη να υπενθυμίσω το ρόλο κάποιων δημοσιογραφίσκων οι οποίοι για δικούς τους λόγους παίρνουν συνεχώς το μέρος των τραμπούκων βάζοντάς τους όλους στο ίδιο τσουβάλι με τους καλούς συμπατριώτες τους. Άλλοι παίρνουν το μέρος των φονιάδων, λέγοντας "οι καημένοι που είναι φτωχοί και αδικημένοι" ή και άλλα όπως το ότι έκανε μια φορά κάποιος θέμα το ότι κάποια παιδιά δεν έπαιξαν έναν Αλβανό. Και εμένα μικρό στο χωριό μου δε με έπαιζαν γιατί ήμουν "κωλοαθηναίος". Κανένας όμως δεν έγραψε τπτ. Οι ημεδαποί δηλαδή δεν έχουν ψυχή, μόνον οι μετανάστες έχουν;

Οι μετανάστες, ωστόσο, είναι απαραίτητοι καθότι οι περισσότεροι έλληνες απεχθάνονται τα χειρονακτικά επαγγέλματα! Αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχουν δουλειές για όλους. Που να δουλέψουν, στη βαρειά βιομηχανία;

Πάντως στην πληρωμή δεν υφίστανται καμμία διάκριση. Όταν κάνουν την ίδια δουλειά με τον έλληνα θα πληρωθούν το ίδιο! Εγώ π.χ στην τελευταία δουλειά μου είχα πολλόυς Αλβανούς συναδέλφους και το αφεντικό μας εκμεταλλευόταν το ίδιο. Να σταματήσει λοιπόν το παραμύθι των διακρίσεων. Πολλές φορές επίσης προτιμάται ο μετανάστης από τον Έλληνα.Το έχω βιώσει ο ίδιος και ας είχα περισσότερα προσόντα.

Εκτιμώ βαθύτατα όσους κάνουν την αυτοκριτική τους ανεξαρτήτως εθνικότητος. Και γνωρίζω πολλούς αλλοδαπούς και κυρίως Αλβανούς; Αυτούς δεν τους φοβάμαι!

Οι αριστεροί και οι σοσιαλιστές; Ανύπαρκτοι. Πως μας αρέσει εμάς τους έλληνες το επιφανειακό ρε παιδιά; Σήμερα αριστερός θεωρείται αυτός που βρίζει τους δεξιούς, τους αμερικάνους, παίρνει το μέρος των μεταναστών και εκδηλώνει θαυμασμό για τους τεμπέληδες Λατινοαμερικάνους. Ασχέτως αν φοιτεί στο αμερικανικό Κολλέγιο (βλ. κόρη Παπαρήγα), εκμεταλλεύεται στο έπακρο τους μετανάστες, ζει στη χλιδή, κοιτάει το χειρόνακτα με απέχθεια, δε λέει κουβέντα για τα δεινά των Κινεζικού και Κουβανικού λαού και είναι φανατικός Χριστιανός.

Μάλλον έχω γράψει ήδη πολλά. Στην πραγματικότητα βάβαια δεμν έχω γράψει όλες τις σκέψεις μου. Θα επανέλθω σύντομα!

Προς Kaizer: Κρίμα που δεν προχώρησε το θέμα "Βυζάντιο". Είχα διδακτεί πολλά !

08/10/2004, 10:31:08
Προς admin
Το θέμα έχει ξεφύγει απ τον αρχικό του τίτλο. Δεν είναι πιά η "επικαιρότητα" αλλά το πάγιο πρόβλημα της νεοελληνικής κοινωνίας που λέγεται "μπάλα και πολιτική" και που το ένα προσπαθεί με επιχειρήματα του άλλο να αναρριχηθεί.
Προτείνω την μετονομασία του θέματας, για να "βγάζει" και κάποιο νόημα ο αναγνώστης το 2005.

προς gyrtos και kaizer.
Σας παρακαλώ να αποφεύγετε προσβλητικές φράσεις. Δεν κερδίζετε τίποτε απ αυτό. Η ισοροπία της θεματολογίας και τεκμηρίωσης έχει κλίνει πρός μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και δεν υπάρχει λόγος να επιμένετε σε αυτό.

προς cyber.
Σε παρακαλώ να αποφεύγεις εκφράσεις και απλοποιήσεις τύπου "τα γουρούνια" κλπ. Με αυτό δεν κερδίζεις τίποτα.
Να έχεις υπόψη, οτι ειδικά τα σχολικά μαθήματα είναι υπεραπλουστευμένα και τους λείπει η "κόψη", διότι απλόυστατα απευθύνονται σε παιδιά του σχολείου.
Άν σε έβαζα εσένα μπροστά από ένα βιβλίο π.χ. ανάγνωσης ή αριθμητικής της Α' Δημοτικού, να διαβάζεις Α το αυγό (συγνώμη, ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ έτσι το έγραφα) ή 1+1=2, θα με ρώταγες αγαπητέ cyber, τι μαλακίες είν αυτές.
ΚΑι σκέψου, οτι η "απόσταση" που έχεις εσύ από ένα παιδί της 'Α Δημοτικούέίναι πάνω κα΄τω 10 χρόνια, φαντάσου πόση απόσταση έχω εγώ από την Γ' Λυκείου.
Επειδή εγώ προσωπικά δεν πιστεύω οτι "σαπίζω" σαν 37ηρης που είμαι, αλλά απεναντίας έχω δείξει "δείγματα γραφής" και επειδή στο παρελθόν σου είχα ξαναπεί, οτι υπάρχει περίπτωση να αναθεωρήσεις κατά πολύ τις απόψεις σε καμμιά 10ριά χρόνια όταν βγείς στη ζωή....
Τεσπά, θα ήθελα να κρατάς την ψυχραιμία σου και να μην μοιράζεις απλόχερα βρισιές και χαρακτηρισμούς.

Δεν θέλω να σε πώ ανιστόρητο, αλλά οι πληροφορίες σου και οι γνώσεις σου σχετικά με πρόσωπα, γεγονότα και ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ δέν είναι και ιδιείτερα ... συμπαγείς.

Άν λαμβάνεις μέρος σε μια συζήτηση με μεγαλύτερους, είναι διπλά δύσκολο να "επιζήσεις".

Δύο λόγοι.
Δύσκολα κρατάς την ψυχραιμία σου και καταφεύγεις σε υπεραπλουστεύσεις. Σοσιαλιστής/καπιτάλας, αυτά περί εθνικιστών αλλά Ισωκράτης απ την άλλη, κλπ κλπ.

Αυτά που μας λές, τα είχαμε ακούσει και εμείς στην αυλή του σχολείου μας πρίν ΧΨ χρόνια. Λόγια με ενθουσιασμό και πάθος. Μόνο που, εκεί που είσαι ήμασαν, και εκει που είμαστε.. κιαν έρθεις.

Οχι οτι συμπαθώ τον σοσιαλισμο/κουμουνισμό. Έχω προσωπικές εμπειρείες πάνω σε αυτά. Πείστηκα οτι τίποτε δεν είναι έτσι όπως τα λένε στη ΘΕΩΡΙΑ.
Ούτε πρόκειται ποτέ να εφαρμοστούν όλα αυτά που λένε, στη ΘΕΩΡΙΑ.
Ολα τα κομμουνιστικά κράτη γνώρισαν στυγνές δικτατορίες που αιματοκύλισαν τους δήθεν συντρόφους τους.
Άν ο Χίτλερ ή ο ... δικός μας ο Παπαδόπουλος έχουν την φήμη που έχουν, με 12 και 7 χρόνια διακυβέρνησης έκαστος, αναλογίσου τι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ έγιναν κάτω απ τα κόκκινα πέπλα 40, 50 και 75 χρόνια αντίστοιχα.

Το επιχείρημα, ο κομμουνισμός είναι καλό πράγμα, αλλά δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ σωστά, αλλά θα το κάνουμε από δώ και πέρα, απλά ....δεν στέκει.

Ο κόσμος έχει μπεί ανεπιστρεπτί στην τροχιά της ... μέτα-κομμουνιστικής εποχής. Υπάρχουν βέβαια πάντα οι ... χθεσινοί και παραξεχασμένοι. Ο υλικός "πολιτισμός" και η ατομική ευημερία είναι πιο σκληρά νομίσματα από ιδεολογικά ... ποιματάκια και παρελάσεις.

Όπως βλέπεις, διαφωνώ κάθετα μαζί σου, χωρίς να σε προσβάλλω, και με επιχειρήματα που θα βρείς, αν διαβάσεις ξανά τις τελευτείες χψ σελίδες.

Πρός Αίαντα
Την ιστορία με τον Μακρυγιάννη την γνωρίζω. Αναφέρομαι όμως πιό πολύ στον κανόνα, παρά στις εξεραισεις.
Τα αρχαία ήταν τότε "άχρηστα" και "ανευ αξιάς" για τους τότε οπλαρχηγούς και βοσκούς. Όποιος Φράγγος τους τα γύρευε, του τάδιναν απλόχερα. Άσε και που οι ίδιοι δεν τους φέρονταν με τον δέοντα σεβασμό.
Άς το αφήσουμε όμως εδώ.

Προς Κάλισσο
Σχετικά με την πρόσφατη επιτυχία της Εθνικής μας και την περεταίρω πορεία της, όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον υπερεκτιμήθηκαν μερικές ευνοϊκές συγκυρίες της στιγμής.
Όπως είχα επισημάνει τότε σε διάφορες αντιπαραθέσεις, ειδικά με τον athakandr και την ksenitia, η επιτυχία κατάκτησης του κυπέλλου δεν σημαίνει λόγο για ταυτόχρονη υπεροχή σε όλα τα πολιτισμικά και κοινωνικά θέματα, όπως κάπου το παρουσίαζαν.

Λίγο αργότερα έπεσαν αυτοί οι τόνοι και ελπίζω το ίδιο να γίνει και σε αυτό το τόπικ.

Σας ευχαριστώ

ο κακός Vril

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

KaizerΜέλος
08/10/2004, 12:47:29
Cybermaster, ουδέποτε μέχρι τώρα δεν έχω αρνηθεί να απαντήσω σε κάτι απο αυτά που λες. Να είσαι σίγουρος οτι για να φτάσεις στο σημείο να με φέρεις σε τόσο δύσκολη θέση ωστε να μην ξέρω τι να πω και να αποφεύγω να σου απαντήσω, πρέπει να πιείς πολύ γάλα και κυρίως να διαβάσεις πολά, πολλάαααααααααααααααα βιβλία( και αυτά δεν είναι σχόλια για την ηλικία σου).
Αντίθετα, είσαι ΕΣΥ που αποφεύγεις να απαντήσεις, και μάλιστα τόσο ξεκάρφωτα, ώστε γίνεσαι και ρεζίλι. Σου θέτουν, πχ., συγκεκριμένα ερωτήμα και εσύ απαντάς με...εξομολογήσεις της κοσμοθεωρίας σου! Και μάλιστα έχεις το θράσος να ζητάς κάτι αντοίστιχο και απο εμάς, λες και έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε εσένα για το τι πιστεύουμε.
Αρκετά όμως. Για να μην κλαίς, θα ρίξω ένα βλέφαρο στην τελευταία σου απάντηση
quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΑΠΛΑ ΧΑΡΑΜΙΖΩ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΕΡΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!!!1(ΕΛΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΗΔΗ ΠΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ.... ΕΙΣΑΙ ΡΗΤΟΡΑΣ)

Αφού σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η ηλικία μου, σου λέεω οτι διανύω τά μέσα της τρίτης δεκαετίας της ζωής μου... Όσο για τη ζωή σου, βλέπω απλά ένα ακόμη εκολαπτόμενο νεοελληνίσκο που θα περάσει μια ζωή γεμάτη μπουζούκια, clubs, δάνεια, μια δουλίτσα στο γραφείο μιας επιχείρησης( πιθανότατα αμερικανικής) ενώ κατα τα άλλα δηλώνει σοσιαλιστής, αντιαμερικάνος και έχει το θράσος να πιάνει στο στόμα του τον Μέγιστο των Ελλήνων.
quote:

ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΩΚΡΑΤΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΗΛΕΓΧΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ!!!!
ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....
Ο ΘΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΡΙΖΕΣ!!!

Βλέπεις που όταν σκέφτεσαι μιλάς σωστά? Όλα όσα έγραψες ισχύουν. Και, όπως μόνος σου είπες, ο Ισοκράτης οραματίστηκε την ένωση ενός ΕΘΝΟΥΣ,όχι μια αξιοθρήνιτα κακοραμένη πατσαβούρα όπως η Ευρωπαική ένωση. Μίλησε για την ένωσε ΕΝΟΣ Έθνους, όχι πολλών εθνών.
quote:
ΑΝ ΕΣΥ ΖΟΥΣΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!!

Ναι,ναι. Και αν η γιαγιά μου είχε α...α, θα ήταν παπούς. Συγνώμη, είναι επιχείρημα αυτό? Πολύ έξυπνο... Δηλαδή, για να αποδείξεις αυτό που λες, προσπαθείς να φανταστείς τι θα πίστευα εγώ αν ζούσα 2300 χρόνια πριν!!!! Πάντως, εντελώς πληροφοριακά, σου λέω πως στην Αθήνα υπήρχε ισχυρότατη φιλομακεδονική παράταξη( το όνομα του ρήτορα Αισχύνη σου λέει κάτι?) η οποία επηρέαζε τους Αθηναίους εξίσου με το Δημοσθένη και τα τσιράκια του, τους δήθεν <<πατριώτες>>. Δεν ξέρω λοιπόν τι θα ήμουν 2300 χρόνια πριν, αν ζούσα!!! Ξέρω τι είμαι ΤΩΡΑ, τι πιστεύω ΤΩΡΑ, και ποιό είναι το χρέος μου σαν σύγχρονος Έλληνας.
Τις θεωρίες περι μετενσάρκωσης και υποθέσεων του τι θα ήμουν, άστες... Υπάρχουν άλλα topics για αυτές( τα οποία, όπως είναι φανερό, σου ταιριάζουν πολλύ περισσότερο).
quote:
ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Μην τολμήσεις να ξαναυπενιχθείς οτι οι Μακεδόνες δεν ήταν Ελληνες, θλιβερέ πεμπτοφαλαγγίτη των γυφτοσκοπιανών.
quote:
ΣΕ ΡΩΤΑΩΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΑΤ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ???
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΥ......(ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ)

Φυσικά και το πιστεύω. Η Ιστορία γράφεται με αίμα και σίδερο, όχι με κάτουρο και πορδές όπως πιστεύεις εσύ και οι ομοιδεάτες σου.
quote:

ΧΜ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ????(ΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΒΡΙΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ)

Χασάπη? Πως τολμάς ρε καραγκιόζη( sory vrill αλλά όταν βλέπω τέτια πράγματα χάνω το control) να μιλάς έτσι για τον άνθρωπο που εκπολίτισε όλη την Ασία και διέδωσε τον ελληνικό πολιτισμό στα πέρατα του κόσμου? Πως έχεις την αναίδια να χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσης για τον μεγαλύτερο εθνικό ήρωα της πατρίδας σου που έκανε την Ελλάδα μας πανίσχυρη? Αξιοθρήνιτο τσουτσέκι των αμερικάνων, που επειδή δεν έχουν οι ίδιοι ιστορία προσπαθούν να σπιλώσουν με κάθε τρόπο την ιστορία λαών που έχουν 100 φορές μεγαλύτερη και πιο ένδοξη ιστορία!
Μην τολμήσεις να ξαναπιάσεις στο σκατόστόμα σου τον Μέγιστο των Ελλήνων πριν το πλύνεις 10 φορές με χλωρίνη και πριν διαβάσεις κανένα βιβλίο ιστορίας.

quote:
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ (ΚΑΛΑ GIRTOS ESY DN XREIAZETAI) EIΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ???

Κατά είμαι ρε! Ακούς? ΚΑΤΑ! Εκατό φορές κατά!!! Είμαι Έλληνας, πολίτης ενός κράτους του οποίου η ανεξαρτησία διασφαλίστηκε με ποταμούς αίματος και αμέτρητες θυσίες απο τους προγόνους μας! Ο προπάππος μου σκοτώθηκε πολεμώντας στο Μπιζάνι κατα τον πρώτο Βαλκανικό πλεμώντας για μια ελεύθερη Μακεδονία! Για μια μεγάλη Ελλάδα! Αλλά φαντάζομαι οτι για σένα όλες αυτές οι θυσίες δεν έγιναν παρα στο βωμό του διεθνούς καπιταλισμού. Καπιταλόσκυλα ήταν αυτοί που προέτρεπαν τους στρατιώτες μας να πολεμήσουν τους Τούρκους και τους Βούλγαρους έτσι? Πολεμοκάπηλοι ιμπεριαλιστές! Ε λοιπόν εγώ σου λέω πως όλοι αυτοί δεν ήταν παρα πιστοί Έλληνες που δεν πολέμησαν και δεν έχυσαν το αίμα τους για να γίνει η Ελλάδα μας
μια σκατοεπαρχιούλα ενός τερατουργήματος, όπως εσύ ονομάζεις την ''Ενωμένη Ευρώπη''.
Είμαστε Έλληνες! Ε-Λ-Λ-Η-Ν-Ε-Σ!!!!! Το κατάλαβαίνεις?
Αλλά τι να καταλάβεις... Ακόμα και οι κάφροι της Αφρικής περισσότερα απο εσένα ξέρουν για την ιστορία της Ελλάδας.
Φίλε vrill, και πάλι συγνώμη, αλλά όταν βλέπω τέτοια κοράκια που ακόμα και σήμερα τρέφονται απο το πτώμα του μαρξισμού και πετούν τα περιτώματα τους πάνω στην Ελλάδα, δεν μπορώ να συγκρατηθώ.
Θα ήθελα να αφιερώσω στον cybermaster την απάντηση που έδιναν με κίνδυνο της ζωής τους οι Έλληνες της ανατολικής Μακεδονίας στους βούλγαρους κομιτατζήδες του ΣΝΟΦ κατά το ΄Β παγκόσμιο, όταν αυτοί τους αποκαλούσαν ''γκραικομάνους'' και τους πίεζαν να δηλώσουν πίστη στο βουλγαρικό κομιτάτο
<Δεν είμαστε γκραικομάνοι, αλλά περήφανοι Έλληνες,ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!
Ποτέ λοιπόν δεν θα πεθάνει η Ελλάδα cybermaster, όσο και αν το θέλεις εσύ και οι ομοιδεάτες σου.
Συγνώμη απο τους υπόλοιπους φίλους του forum.

CYBERMASTERΜέλος
08/10/2004, 18:29:43
quote:
Αντίθετα, είσαι ΕΣΥ που αποφεύγεις να απαντήσεις, και μάλιστα τόσο ξεκάρφωτα, ώστε γίνεσαι και ρεζίλι.

ΠΕΣ MOY MIA ΦOΡΑ ΠOY TO EKANA ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΑΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΟΠΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΜΦΑΝΗ ΜΕΡΙΚΑ ΠΙΣΤΥΕΩ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ!!!!

quote:
Σου θέτουν, πχ., συγκεκριμένα ερωτήμα και εσύ απαντάς με...εξομολογήσεις της κοσμοθεωρίας σου! Και μάλιστα έχεις το θράσος να ζητάς κάτι αντοίστιχο και απο εμάς, λες και έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε εσένα για το τι πιστεύουμε.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΡΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!

quote:
Αφού σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η ηλικία μου, σου λέεω οτι διανύω τά μέσα της τρίτης δεκαετίας της ζωής μου... Όσο για τη ζωή σου, βλέπω απλά ένα ακόμη εκολαπτόμενο νεοελληνίσκο που θα περάσει μια ζωή γεμάτη μπουζούκια, clubs, δάνεια, μια δουλίτσα στο γραφείο μιας επιχείρησης( πιθανότατα αμερικανικής) ενώ κατα τα άλλα δηλώνει σοσιαλιστής, αντιαμερικάνος και έχει το θράσος να πιάνει στο στόμα του τον Μέγιστο των Ελλήνων.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΩΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΜΕΝΕΣ ΑΦΡΑΓΚΟΣ!!!

quote:
Ναι,ναι. Και αν η γιαγιά μου είχε α...α, θα ήταν παπούς. Συγνώμη, είναι επιχείρημα αυτό? Πολύ έξυπνο... Δηλαδή, για να αποδείξεις αυτό που λες, προσπαθείς να φανταστείς τι θα πίστευα εγώ αν ζούσα 2300 χρόνια πριν!!!! Πάντως, εντελώς πληροφοριακά, σου λέω πως στην Αθήνα υπήρχε ισχυρότατη φιλομακεδονική παράταξη( το όνομα του ρήτορα Αισχύνη σου λέει κάτι?) η οποία επηρέαζε τους Αθηναίους εξίσου με το Δημοσθένη και τα τσιράκια του, τους δήθεν <<πατριώτες>>. Δεν ξέρω λοιπόν τι θα ήμουν 2300 χρόνια πριν, αν ζούσα!!! Ξέρω τι είμαι ΤΩΡΑ, τι πιστεύω ΤΩΡΑ, και ποιό είναι το χρέος μου σαν σύγχρονος Έλληνας.
Τις θεωρίες περι μετενσάρκωσης και υποθέσεων του τι θα ήμουν, άστες... Υπάρχουν άλλα topics για αυτές( τα οποία, όπως είναι φανερό, σου ταιριάζουν πολλύ περισσότερο).

ΟΚ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΟΤΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

quote:
Μην τολμήσεις να ξαναυπενιχθείς οτι οι Μακεδόνες δεν ήταν Ελληνες, θλιβερέ πεμπτοφαλαγγίτη των γυφτοσκοπιανών.

ΔΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ!!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΟΤΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΝ ΘΕΩΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΜΟΥ!!!

quote:

Χασάπη? Πως τολμάς ρε καραγκιόζη( sory vrill αλλά όταν βλέπω τέτια πράγματα χάνω το control) να μιλάς έτσι για τον άνθρωπο που εκπολίτισε όλη την Ασία και διέδωσε τον ελληνικό πολιτισμό στα πέρατα του κόσμου? Πως έχεις την αναίδια να χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσης για τον μεγαλύτερο εθνικό ήρωα της πατρίδας σου που έκανε την Ελλάδα μας πανίσχυρη? Αξιοθρήνιτο τσουτσέκι των αμερικάνων, που επειδή δεν έχουν οι ίδιοι ιστορία προσπαθούν να σπιλώσουν με κάθε τρόπο την ιστορία λαών που έχουν 100 φορές μεγαλύτερη και πιο ένδοξη ιστορία!
Μην τολμήσεις να ξαναπιάσεις στο σκατόστόμα σου τον Μέγιστο των Ελλήνων πριν το πλύνεις 10 φορές με χλωρίνη και πριν διαβάσεις κανένα βιβλίο ιστορίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ (ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟ ΑΠΛΗΣΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΣΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΛΑΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!!
ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ!!!!

quote:
Ο προπάππος μου σκοτώθηκε πολεμώντας στο Μπιζάνι κατα τον πρώτο Βαλκανικό πλεμώντας για μια ελεύθερη Μακεδονία!

ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ(ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΑΩ ΣΤΗΧΟΙΜΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΕΧΘΑΝΕΣΑΙ)!!!!

quote:
Αλλά φαντάζομαι οτι για σένα όλες αυτές οι θυσίες δεν έγιναν παρα στο βωμό του διεθνούς καπιταλισμού. Καπιταλόσκυλα ήταν αυτοί που προέτρεπαν τους στρατιώτες μας να πολεμήσουν τους Τούρκους και τους Βούλγαρους έτσι? Πολεμοκάπηλοι ιμπεριαλιστές!

ΟΧΙ ΔΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΑΞΙΖΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ!!!!!
ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΜΑΙ ΘΗΓΜΕΝΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΠΥ ΠΟΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ!!!!

quote:
Ε λοιπόν εγώ σου λέω πως όλοι αυτοί δεν ήταν παρα πιστοί Έλληνες που δεν πολέμησαν και δεν έχυσαν το αίμα τους για να γίνει η Ελλάδα μας
μια σκατοεπαρχιούλα ενός τερατουργήματος, όπως εσύ ονομάζεις την ''Ενωμένη Ευρώπη''.
Είμαστε Έλληνες! Ε-Λ-Λ-Η-Ν-Ε-Σ!!!!! Το κατάλαβαίνεις?

Ε ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΔΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!
ΑΡΧΟΝΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!
ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΝ ΘΕΛΟΥΜΕ???????
ΕΓΩΤΟ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ!!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΔΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΜΕ!!!

------------------------

08/10/2004, 20:58:31
Παρέμβαση:

Ερώτηση 1
Μήπως γνωρίζετε τι είναι ο "Στρατιωτικός Σύνδεσμος" ?

Ερώτηση 2
Αν το γνωρίζετε, εξηγήστε σε μένα που κάνω τον αφελή, ποιός είναι ο ρόλος του Στρατού στην ανάληψη της εξουσίας με δημοκρατικές διαδικασίες.

Ερώτηση 3
Εξηγήστε μου παρακαλώ, την διαφορά που έχει η ανάληψη της εξουσίας με δημοκρατικές διαδικασιες, π.χ. του Ελ. Βενιζέλου, σε συσχετισμό με την ανάληψη της εξουσίας τον Απρίλιο του 1967.

Δεν παριστάνω και πολύ τον αφελή, έτσι ???

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

GirtosΜέλος
08/10/2004, 21:31:26
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ CYBER***MASTER.ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΛΩΘΩ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ,ΑΜΟΥΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΜΥΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ;ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.ΠΑΙΡΝΕΙ ΡΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ;ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ.ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΜΒΙΣΒΗΤΗΣΗ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ;
ΕΠΙΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΖΕΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΛΟ.ΦΙΛΕ ΚΑΙΖΕΡ Ο ΠΥΤΣΙΡΙΚΑΣ ΔΕ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙ.ΤΙ ΖΟΡΙΣΕΣΑΙ;ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΘΥΜΑΡΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!

gK

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ

KaizerΜέλος
09/10/2004, 00:47:25
Cybermster, με έχεις κουράσει.
Είσαι φοβερά ανώριμος και απίστευτα ανιστόρητος. Ειλικρινά, τέτοια ανωριμότητα σπάνια έχω συναντήσει. Κατα καιρούς, έχω έρθει σε αντιπαράθεση με πολλά άτομα στο forum, αλλά όλα είχαν επίγνωση του τι ήταν αυτά που έλεγαν και ανέπτυσαν μια επιχειρηματολογία για να τα στηρίξουν. Εσύ απλώς επαναλαμβάνεις την κασέτα που σου έχουν μάθει, χωρίς να το καταλαβαίνεις, οι αμερικανοί πράκτορες που κυβερνούν αυτοί τη στιγμή τη χώρα. Μόνο που η εγγραφή της κασέτας αυτής ήταν κάκιστη, σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και τα λίγα επιχειρήματα της κακιάς ώρας που περιλαμβάνει έχουν μείνει απ'εξω.
Η προσωπικότητα σου έχει διαβρωθεί σε απίστευτο βαθμό απο αυτά που σου έχουν πει. Και το χειρότερο είναι πως έχεις δεχτεί όλη αυτή την πλύση εγκεφάλου χωρίς να αντισταθείς έστω και στοιχειωδώς.
Αλλά με εξόργισες σε τέτοιο βαθμό με αυτά που είπες γα τους Μακεδόνες και το Μέγα Αλέξανδρο, που θα λάβεις την απάντηση που σου αξίζει, εδώ και τώρα.

quote:
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ (ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟ ΑΠΛΗΣΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΣΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΛΑΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!!
ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ!!!!

Ποιόν είπες άπληστο γουρουνάκι βρε χιμπαντζή? ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ? Δολοφόνησε τον πατέρα του? Ποιά αρχαία πηγή το λέει αυτό ρε? Ποιά? Και πιά ήταν η υπόλοιπη Ασία? Οι αξιωματικοί του παντρεύονταν ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ τις γυναίκες που τους έδινε ο Αλέξανδρος, οι οποίες επίσης τους παντρεύονταν με τη θέληση τους! Ήθελε να σκλαβώνει τον ένα λαό μετά τον άλο? Ποιούς να σκλαβώνει ρε? Τα πιθηκια της Ινδίας που ζόυσαν σε τσαντήρια και αυτός τους έφερε τον ελληνικό πολιτισμό?
Δε μου λες, ποιές αρχαίες πηγές επιβεβαιώνουν τις μ...ιες που λες? Ε? Έχεις διαβάσει ποτέ σου Αρριανό? Πλούταρχο? Πομπήιο Τρόγο ή Κούρτιο Ρούφο έστω? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!

quote:
ΟΧΙ ΔΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΑΞΙΖΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ!!!!!
ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΜΑΙ ΘΗΓΜΕΝΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΠΥ ΠΟΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ!!!!

Ρίξανε το Βενιζέλο? Καλο μου πιθηκάκι, ο Βενιζέλος έπεσε απο την εξουσία όταν έχασε τις εκλογές, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ δηλαδή! Έπεσε με τη θέληση του ελληνικού λαού? Το ήξερες αυτό?
quote:
ΔΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ!!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΟΤΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΝ ΘΕΩΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΜΟΥ!!!

Όχι οι Αθηναίοι. Ο Δημοσθένης, ο οποίος εκπροσωπούσε μια θλιβερή μειοψηφία στον αθηναικό λαό( του οποίου η μητέρα ήταν Σκύθισα). Και ο τελευταίος ποτέ δεν υπαινύχθηκε οτι οι Μακεδόνες δεν ήταν ελληνικής καταγωγής, απλά τους κατηγορούσε σαν απολίτιστους. Την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας επιβεβαιώνει και ο Ηρόδοτος, ο οποίος μας λέει πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε συμετάσχει ο βασιλιάς Αλέξανδρος ο Ά 300χρόνια πριν το Φίλλιπο! Καταλαβαίνεις έστω τώρα γιατι είσαι ΚΑΡΑΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ?
quote:

Ε ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΔΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!
ΑΡΧΟΝΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!
ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΝ ΘΕΛΟΥΜΕ???????
ΕΓΩΤΟ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ!!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΔΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΜΕ!!!

------------------------

Είσαι πραγματικά ανόητος. Πότε ρε μας βοήθησε η Ευρώπη? Πες μου μία περίπτωση! ΜΙΑ ΕΣΤΩ!Πάντα μόνοι μας είμασταν αγοράκι. Μόνοι μας το '22, μόνοι μας το '40, μόνοι μας ΠΑΝΤΑ. Καλώς ή καλώς ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Cybermaster, το κουτόχορτο που βοσκάνε κάτι πρόβατα σαν εσένα είναι φοβερά ανθυγειινό. Κόψ'το.
Με έχεις αηδιάσει. Λοιπόν κύριε ''αντιαμερικάνε''', άντε να πιείς καμιά κόκα κόλα και εμάς τους ξοφλημένους μεσήλικες άσε μας ήσηχους.
Capito?

KaizerΜέλος
09/10/2004, 02:06:41
ΣΑΣΕΥΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΚΟΠΗ.ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ , ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΦΥΛΗ.ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΥΤΕ Η ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΜΕΡΙΖΩ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ . ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΣ ΞΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΟ.
ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΠΑΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΑΣ.
ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΟΛΩΝ, ΩΣΤΕ Η ΔΙΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΙΣΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΑΨΟΥΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ.
ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΣΠΟΝΔΕΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΓΑΠΗΣ
Τάδε έφη ο Μέγας Αλέξανδρος στους Στρατιώτες του,στη πόλη 'Ωπιδα.
Ποιός άλλος μονάρχης ή δημοκρατικός ηγετης είχε μιλήσει ποτέ για αγάπη ή για ισότητα?
Είπατε τίποτα, κύριε <<αντιαμερικάνε>>?

GirtosΜέλος
09/10/2004, 09:56:32
ΦΙΛΕ ΚΑΙΖΕΡ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ CYBERMASTER.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ.

gK

CYBERMASTERΜέλος
09/10/2004, 12:05:25
quote:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ CYBERΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕMASTER.ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΛΩΘΩ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ,ΑΜΟΥΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΜΥΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ;ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.ΠΑΙΡΝΕΙ ΡΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ;ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ.ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΜΒΙΣΒΗΤΗΣΗ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ;
ΕΠΙΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΖΕΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΛΟ.ΦΙΛΕ ΚΑΙΖΕΡ Ο ΠΥΤΣΙΡΙΚΑΣ ΔΕ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙ.ΤΙ ΖΟΡΙΣΕΣΑΙ;ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΘΥΜΑΡΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΣΟΥ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΜΕ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΝΕΙΜΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!!!!!
ΑΧΡΗΣΤΕ!!!!
ΤΥΦΛΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝΟΗΤΕ ΜΕΣΗΛΙΚΑ!!!!!

quote:
Cybermster, με έχεις κουράσει.

ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ!!!

quote:
Είσαι φοβερά απίστευτα ανιστόρητος.

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΡΧΗΣΤΕ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΕΙΔΟΛΟ ΣΟΥ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ!!!
ΑΝΤΕ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΓΓΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!(ΚΑΛΑ ΤΩΡΑΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ)

quote:
Εσύ απλώς επαναλαμβάνεις την κασέτα που σου έχουν μάθει, χωρίς να το καταλαβαίνεις, οι αμερικανοί πράκτορες που κυβερνούν αυτοί τη στιγμή τη χώρα.

ΑΜΑ ΕΣΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΟΡΩΣΗΣ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΔΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!!!!
ΟΤΑΝ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΟΤΙ ΔΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑΞΙΚΟΙ ΤΟΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ!!!!

quote:
Η προσωπικότητα σου έχει διαβρωθεί σε απίστευτο βαθμό απο αυτά που σου έχουν πει. Και το χειρότερο είναι πως έχεις δεχτεί όλη αυτή την πλύση εγκεφάλου χωρίς να αντισταθείς έστω και στοιχειωδώς.

ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΚΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ (ΟΧΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ)!!!!

quote:
Αλλά με εξόργισες σε τέτοιο βαθμό με αυτά που είπες γα τους Μακεδόνες και το Μέγα Αλέξανδρο, που θα λάβεις την απάντηση που σου αξίζει, εδώ και τώρα

ΟΠΑ ΡΕ ΑΝΤΡΑ...... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΟΥ ΣΤΑΖΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ!!!

quote:
Δολοφόνησε τον πατέρα του? Ποιά αρχαία πηγή το λέει αυτό ρε? Ποιά?

ΑΡΧΟΝΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ.....
ΔΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ????
ΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

quote:
Και πιά ήταν η υπόλοιπη Ασία?

ΑΜΑ ΔΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΔΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ...!!!!

quote:
Οι αξιωματικοί του παντρεύονταν ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ τις γυναίκες που τους έδινε ο Αλέξανδρος, οι οποίες επίσης τους παντρεύονταν με τη θέληση τους!

ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΟΤΣΑΝΑ.....

quote:
Ήθελε να σκλαβώνει τον ένα λαό μετά τον άλο? Ποιούς να σκλαβώνει ρε? Τα πιθηκια της Ινδίας που ζόυσαν σε τσαντήρια και αυτός τους έφερε τον ελληνικό πολιτισμό?

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ???
ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 50 ΧΡΩΝΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΛΗΣΤΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΡΟΣ(ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΣ) ΑΝΑΓΚΖΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ!!!!

quote:
Δε μου λες, ποιές αρχαίες πηγές επιβεβαιώνουν τις μ...ιες που λες? Ε? Έχεις διαβάσει ποτέ σου Αρριανό? Πλούταρχο? Πομπήιο Τρόγο ή Κούρτιο Ρούφο έστω? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!

ΧΜ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΡΧΟΝΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ...!!!
ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΔΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΦΕ!!!!
ΣΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ!!!

quote:
Όχι οι Αθηναίοι. Ο Δημοσθένης, ο οποίος εκπροσωπούσε μια θλιβερή μειοψηφία στον αθηναικό λαό( του οποίου η μητέρα ήταν Σκύθισα). Και ο τελευταίος ποτέ δεν υπαινύχθηκε οτι οι Μακεδόνες δεν ήταν ελληνικής καταγωγής, απλά τους κατηγορούσε σαν απολίτιστους. Την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας επιβεβαιώνει και ο Ηρόδοτος, ο οποίος μας λέει πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε συμετάσχει ο βασιλιάς Αλέξανδρος ο Ά 300χρόνια πριν το Φίλλιπο! Καταλαβαίνεις έστω τώρα γιατι είσαι ΚΑΡΑΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ?

ΑΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Ε?
ΧΑ ΚΑΙ ΔΛΔ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Ε????
Α ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΙΩΔΗ ΚΟΤΣΑΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΗΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...!!!!

quote:
Είσαι πραγματικά ανόητος. Πότε ρε μας βοήθησε η Ευρώπη? Πες μου μία περίπτωση! ΜΙΑ ΕΣΤΩ!Πάντα μόνοι μας είμασταν αγοράκι. Μόνοι μας το '22, μόνοι μας το '40, μόνοι μας ΠΑΝΤΑ. Καλώς ή καλώς ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ε ΔΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΑΛΛΟ ΑΧΡΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
ΤΟ 22' ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΧΑΣΑΜΕ????
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ!!!!
ΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.....
Α ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΑΛΛΟ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ ΕΝΩΕΣΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΘΕ ΑΝ ΔΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ 40 ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ...!!!!!

quote:
Ρίξανε το Βενιζέλο? Καλο μου πιθηκάκι, ο Βενιζέλος έπεσε απο την εξουσία όταν έχασε τις εκλογές, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ δηλαδή! Έπεσε με τη θέληση του ελληνικού λαού? Το ήξερες αυτό?

ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ???

quote:
Cybermaster, το κουτόχορτο που βοσκάνε κάτι πρόβατα σαν εσένα είναι φοβερά ανθυγειινό. Κόψ'το.
Με έχεις αηδιάσει. Λοιπόν κύριε ''αντιαμερικάνε''', άντε να πιείς καμιά κόκα κόλα και εμάς τους ξοφλημένους μεσήλικες άσε μας ήσηχους.

ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ???
ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...!!!

------------------------

09/10/2004, 13:29:34
Ρε παιδιά τι καθόσαστε και αντιδικείτε με τον νέο.
Ένα καταπιεσμένο παιδί είναι που ξεσπάει στους μεγαλύτερους εδώ μέσα, γιατί δεν μπορεί να το κάνει πουθενά αλλού.
Φαντάζομαι θα του είναι και αρκετά διασκευαστικό.
Αυτός όμως είναι ο μόνος που δεν φταίει για όσα ανιστόρητα γράφει.
Ούτε και περί της ιδεολογίας του φταίει.
Φταίτε εσείς.
Ναι ρε εσείς.
Όλοι το παίζεται Ελληναράδες και πατριώτες. Όπου πάω τα ίδια ακούω. Λόγια λόγια λόγια. Πράξη μηδέν.
Ποιος ρε έβαλε το ΠΑΣΟΚ 20 χρόνια στην εξουσία;;;
Ποιος ρε κοπρίτες άφησε τον Σημίτη 8 χρόνια στις σάρκες της Ελλάδος;;;
Γυρίζουν πίσω ρε τομάρια αυτά τα χρόνια;;; Γυρίζουν;;;; Παν χαθήκαν δια παντώς….ηλίθιοι, βλάκες.
Τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε…

Ποιος ευθύνεται ρε για το χάλι της παιδείας μας;;;
Φταιν μήπως οι πολιτικάντηδες;;; Όχι.
Αυτοί παίρνουν άριστα. Την δουλίτσα τους την έκαναν….γεια χαρά σας κορόιδα.

Δεν φταίτε εσείς που τους ανεβάσατε;;; Ε….και μετά αυτοί έπραξαν ότι έπραξαν στην παιδεία, στην οικονομία, στα εθνικά θέματα κλπ κλπ
Γιατί κατηγορείτε ένα παιδί που δεν έμαθε ποτέ ιστορία με δική σας υπαιτιότητά;;;
Του έμαθαν ποτέ τι είναι ο Ισοκράτης και τι είναι ο Αλέξανδρος;;;
Όχι.
Καλά κάνει τότε και τους βρίζει. Αφού αυτό του έμαθαν. Ότι ο Αλέξανδρος ήταν ένας σφαγέας, ένας μέθυσος, ένας ιμπεριαλιστής…..
((((((Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟ ΑΠΛΗΣΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΣΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ)))))
**** ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΟΤΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΝ ΘΕΩΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΜΟΥ!!! ****

Ναι κύριοι αυτά τους μαθαίνουν στα σχολεία.

Μπράβο ρε CYBERMASTER δώστα τους να τα καταλάβουν.
Γιατί δεν είσαι μόνο εσύ που έχεις αυτές τις απόψεις, αλλά όλοι οι νέοι.
Πάρτε χαμπάρι ρε , καταστρέψατε την παιδεία και μαζί την Ελλάδα.

Ξέρετε τι μαθαίνουν σήμερα οι μαθητές στο σχολείο;;;
Μαθαίνουν για την Γαλλική επανάσταση, για την Γαλλική επανάσταση, για την Γαλλική επανάσταση, για την Γαλλική επανάσταση, για την Γαλλική επανάσταση, και δώστου Γαλλική επανάσταση και ξανά Γαλλική επανάσταση.
Μαθαίνουν και για Ευρωπαϊκό διαφωτισμό και για Ευρωπαϊκή ιστορία και Ευρωπαϊκή πολιτική και ένα σωρό βλακείες. ΒΛΑΚΕΙΕΣ . ΤΙΠΟΤΑ για Ελληνική ιστορία.
Και αντί να φτύσετε τον καθρέφτη καθόσαστε και ασχολείστε με τον CYBERMASTER.
Μπράβο CYBERMASTER, και αν σου την βγει κανένας γέρος όρθιος στο λεωφορείο και σου μιλήσει για σεβασμό και τρίχιες, να του ρίξεις ένα μπινελίκι να χει να το θυμάται. Γιατί αυτός ευθύνεται για το χάλι και για τα δεινά που θα αντιμετωπίσεις. Αυτός ευθύνεται που από τα δεκαέξι σου χρωστάς 7 000 000 δρχ χωρίς να έχεις κάνει τίποτα.

Και βγαίνει και ο Στεφανόπουλος και μας μιλάει για Ισοκράτη και για σημαίες κλπ.
Υπερασπίζεται του δικαιώματος ενός Αλβανού να σηκώσει την Ελληνική Σημαία και σεις βλακόμουτρα ξεβρακωνόσαστε μπροστά του.
ΈΝΤΙΜΟΣ ο Στεφανόπουλος, ΗΘΙΚΟΣ ο Στεφανόπουλος ….. το κέρατό σας το τράγιο λέω ’γω , γυναικούλες.
Και μη μου πείτε ότι αυτά τα λένε τα κανάλια.
Τα λέτε και τα αποδεικνύεται εσείς μέσα από τις δημοσκοπήσεις. Τον Θεό σας ρε δεν έχετε .….80% δημοτικότητα(;) Επειδή κάποιοι σας το απαίτησαν μέσα από το χαζοκούτι;;; Και σεις υποκύψατε;;;
Σας έπεισαν με το έτσι θέλω και μη τολμήσετε να φέρεται οποιαδήποτε αντίδραση (σας υπονοούν) γιατί θυμάστε τι έπαθε ο Αλέφαντος. Και σεις τους ακούτε, και μόλις σας ρωτήσουν για τον Στεφανόπουλο λέτε ΝΑΙ ΝΑΙ. Το έχετε κάνει μόδα. Μήπως και σας πουν αντιδημοκρατικούς φασίστες κλπ.
Σας έχουν κάνει δούλους του Στεφανόπουλου σε τέτοιο βαθμό που τον ανακηρύξατε υπεράνω θεού. Είναι καταγεγραμμένο.
Ο Ελληνικός λαός εξύβρισε με τον χειρότερο τρόπο τον Ιησού Χριστό και την ίδια ακριβώς στιγμή υπερασπίστηκε σαν άλλο θεο τον Πρόεδρο Δημοκρατίας.
Είναι καταγεγραμμένο και δεν αλλάζει με τίποτα.
Είναι η ίδια ακριβώς συμπεριφορά που επέδειξαν και οι Εβραίοι μπροστά στον Πόντιο Πιλάτο.
Αποκηρύξαν τον έναν και μοναδικό θεό τους και εφώναξαν: Θεός μας είναι μόνον ο Καίσαρ.
Δυστυχώς 2000 χρόνια μετά το ίδιο έκανε και ο Ελληνικός λαός. Και δεν το πείρε χαμπάρι.

Δίνουμε 80% δημοτικότητα στον διεθνιστή, παλαιοκομματικό, φαύλο, Εβραιόδουλο Στεφανόπουλο και από την άλλη το παίζουμε εθνικιστές και πατριώτες.
Γι’ αυτό μίλησα στην αρχή για λόγια λόγια λόγια και από πράξη μηδέν.
Πρέπει ρε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
Ακούω για τους Εβραίους απλούς πολίτες ότι δεν φταίνε σε τίποτα όταν πέφτουν θύματα ενός καμικάζι.
Δεν ψηφίζουν οι Εβραίοι;;; Αφού ψηφίζουν είναι το ίδιο υπεύθυνοι με τον Σαρόν.
Τελείωσε.
Φαντάζομε θα καταλάβατε ότι δεν αναφέρομαι σε σας τους 3-4 φίλους που μετέχετε στο παρόν τόπικ.

quote:
Vril
Τα αρχαία ήταν τότε "άχρηστα" και "ανευ αξιάς" για τους τότε οπλαρχηγούς και βοσκούς. Όποιος Φράγγος τους τα γύρευε, του τάδιναν απλόχερα.

Καλά έκαναν.

Αρχαίες πέτρες = Χρήμα = Όπλα = Ελευθερία

quote:

Vril
Άσε και που οι ίδιοι δεν τους φέρονταν με τον δέοντα σεβασμό.

Δηλαδή;;;
Μήπως αναφέρεσαι στους Χριστιανούς και τις εκκλησίες;;;
Και εδώ θα σου πω ¨καλά έκαναν¨.
Δεν χρησιμοποιούσαν υλικό αρχαίων ναών μόνο στις εκκλησιές. Αλλά σε όλες τις κατασκευές. Αν μπεις στο κλίμα τις εποχής θα πεις και εσύ ότι καλά έκαναν.
Κάθε ναός γινόταν νταμάρι. Που να τρέχουν στην Πεντέλη ή στον Υμηττό για οικοδομικά υλικά. Αφού τα είχαν δίπλα τους.
Άνοιγε εκεί το αφεντικό μια μάντρα και πουλούσε έτοιμο υλικό για χτίσιμο. Υπήρχε μεγάλη φτώχια τότε και ανύπαρκτα τα μέσα μεταφοράς.
O πολύς ο κόσμος δεν ξέρει και παρασύρεται εύκολα από αρχαιολάτρες που βγαίνουν στα κανάλια και προπαγανδίζουν, και μάλιστα σε αυτό το θέμα συμφωνούν και οι εκκλησιαστικοί….κάτι Μεταλλινοί κλπ.
Αν τους πεις όλους αυτούς να κουβαλήσουν δυο τσιμεντόλιθα θα τα παρατήσουν στη μέση.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Ένας ναός 1500 ετών για παράδειγμα ήταν καταδικασμένος να καταστραφεί από την φθορά του χρόνου.
Οι άνθρωποι τότε ούτε ιδέα είχαν περί επερχόμενης βιομηχανικής επανάστασης ούτε περί τουριστικής αξιοποίησης.
Άρα λοιπόν για να συνεχίσουν να υπάρχουν οι ιερές αυτές πέτρες έπρεπε να εντοιχιστούν σε νέα κτίσματα.
Η παρουσία τους σε εκκλησίες υποδηλώνει την πρωτοφανή αποδοχή του Αρχαίου πολιτισμού και της αρχαίας θρησκείας από τους Έλληνες Χριστιανούς της εποχής εκείνης.

KaizerΜέλος
09/10/2004, 13:33:33
Άστο ρε cybermaster... Άστο ρε παλικάρι μου1 Μην το ψάχνεις!

quote:
ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΡΧΗΣΤΕ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΕΙΔΟΛΟ ΣΟΥ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ!!!
ΑΝΤΕ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΓΓΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!(ΚΑΛΑ ΤΩΡΑΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ)

Όπως αναφέρει ξεκάθαρα ο David Irving, κατα τη νεκροψία στο πτώμα του Μεταξά τα πόδια του βρέθηκαν μαυρισμένα, πράγμα που συμβαίνει ότι το θύμα έπεσε θύμα δηλητηρίασης απο ένα μεσογειακό δηλητήριο , του οποίου το αντίδοτο ήταν πανεύκολο να βρεθεί ακόμα και απο τους πιο αδαείς γιατρούς! Είπες κάτι? Άκου εκεί γρίπη...
quote:
ΑΡΧΟΝΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ.....
ΔΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ????
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Για το Μεταξά τα παμε, μην τα ξαναλέμε... Όσο για τους Μακεδόνες, διάβασε λίγο Ηρόδοτο (νομίζω πως ήδη σου παρέθεσα ένα χωρίο του που μιλάει για τους Μακεδόνες και την Ελληνικότητα τους..), διάβασε λίγο Θουκιδίδη, ίσως και λίγο απο τον αγαπημένο σου Ισοκράτη... Δεν κάνει κακό!
quote:
ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΟΤΣΑΝΑ.....

Απο Αρριανό δεν τα πάμε και πολύ καλά ε? Ο τελευταίος αναφέρει πως οι γυναίκες και οι αξιωματικοί όχι μόνο παντρεύτηκαν με τη θέληση τους, αλλά και πως ο Αλέξανδρος έδωσε πλούσια δώρα στους άνδρες και προικοδότησε τις γυναίκες απο την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!Σε ξαναρωτάω, είπες κάτι?
quote:
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ???
ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 50 ΧΡΩΝΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!!!

Όχι πενήντα χρόνων. τριακοσίων πενήντα και βάλε.Μόνο μετά τη ρωμαική κατάκτηση μπορεί να ειπωθεί πως οι ανατολικές επαρχίες περνάν στη σφαίρα επιροής των Ρωμαίων. Τώρα για την υποτιθέμενη άρνηση των λαών της περιοχής να δεχτούν τον Αλέξανδρο, θυμάμαι σαν έφηβος πως είχα επισκεφτεί το Ιράν( τότε δεν ήταν έτσι τα πράγματα...) και δεν θα ξεχάσω ποτέ πως μας έλεγαν συνέχεια για τον Αλέξανδρο, τι γεναίος που ήταν, τι καλόψυχος που ήταν, τι έργα έκανε για αυτούς... Τέτοια λατρεία δεν έχω δεί ούτε στον πιο φανατικό έλληνα. ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, καταλαβαίνεις? Θα μπορούσα να κάιθομαι και να γράφω για ώρες για την επίδραση του ελληνικού πολιτισμού στους πλυθυσμούς της Ασίας. Δεν θα το κάνω όμως, διότι όσα και να γράψω, έχεις φάει τέτοια πλύση εγκεφάλου,που δεν θα με πιστέψεις. Πάντως, άμα θελήσεις κάποτε να μάθεις, σου συστήνω να διαβάσεις Πλούταρχο, τα λέει πολύ καλά για την επίδραση του ελληνισμού σε αυτές τις περιοχές( όπως βλέπεις, σε παραπέμπω και πάλι σε πηγή, ελέγχεις ποτέ τις πηγές που σου δίνω ή τσάμπα γράφω?)
quote:

ΧΜ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΡΧΟΝΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ...!!!

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Θα σε ενοχλούσε η Ελάδα να ήταν κυρίαρχος σε ολόκληρη την οικουμένη? Και μην τολμήσεις να πεις πως ήταν πέρα απο τις δυνάμεις του να το κάνει, γιατί εδώ είχε νικήσει τους Πέρσες, την πιο ισχυρή δύναμη του τότε γνωστού κόσμου, στους υπόλοιπους κάφρους θα μάσαγε?

quote:
ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΔΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΦΕ!!!!
ΣΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ!!!

Συγκεκριμένα σταμάτησε στον Ύφασι... Εκεί ήταν η ΠΡΩΤΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά που οι Στρατιώτες του αρνήθηκαν να συνεχίσουν και διαμαρτυρήθηκαν, και αυτό μόνο μετά απο 12 σκληρά χρόνια αδιάκοπης εκστρατείας!!!( Αρριανός, Κούρτιος Ρούφος)

quote:
ΑΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Ε?
ΧΑ ΚΑΙ ΔΛΔ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Ε????
Α ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΙΩΔΗ ΚΟΤΣΑΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΗΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...!!!!

Με τους Μακεδόνες, όχι τον Μέγα Αλέξανδρο. Πιο συγκεκριμένα, μακεδόνες και αθηναίοι ήρθαν αντιμέτωποι δύο φορές. Η πρώτη έλειξε με πανωλεθρία των τελευταίων στη Χαιρώνια ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΦΙΛΛΙΠΟΥ και οι δεύτερη ήταν στο Λαμιακό πόλεμο, μετά το θάνατο του Αλέξανδρου.
Σε ρωτάω για τρίτη φορά, είπες κάτι? Ο Δημοσθένης ήταν εξαίρετος ρήτορας και κατόρθωνε συχνά να παρασύρει τον όχλο. Το ίδιο όμως έκανε συχνά και ο μεγάλος του αντίπαλος, ο ρήτορας Αισχύνης. Συνεπώς, μπορεί να ειπωθεί πως τα συναισθήματα του Αθηναικού λαού ήταν κατα διαστήματα είτε άκρως φιλομακεδονικά, είτε άκρως αντιμακεδονικά. Οι μόνιμοι όμως φανατικοί αντιμακεδόνες ήταν μια μικροσκοπική μειοψηφία.
ΚΑαι μια ερώτηση αγοράκι. Ξέρεις απο πιά πόλη ήταν τα πλοία που επάνδρωναν το στόλο του Αλέξανδρου?
quote:

Ε ΔΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΑΛΛΟ ΑΧΡΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
ΤΟ 22' ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΧΑΣΑΜΕ????

Διότι τα γαλλάκια, τα ιταλάκια και τα ρωσσάκια, οι αγαπημένοι σου ευρωπαίοι, προμήθευαν όπλα στον φιλαράκο σου τον Κεμάλ. Διότι οι Άγγλοι, οι άλλοι ''φίλοι'' μας, αρνόύνταν να μας χωρηγήσουν επιπλέον πιστώσεις. Γιατί ο λαός είχε κουραστεί μετά απο 11 χρόνια πολέμου. Γιατί μας είχε καταστρέψει ο Εθνικός Διχασμός. Γιατί κάτι σοσιαλιστάκια σαν εσένα κατείγγειλαν τον πόλεμο σαν ''ιμπεριαλιστικό'', λιποτακτούσαν, πετούσαν όπλα και τρόφιμα στις λίμνες και τα ποτάμια της Μικράς Ασίας και προέτρεπαν τους στρατιώτες μας να πετάξουν τα όπλα τους. Αλλά κυρίως, για έναν απλούστατο λόγο. Γιατί η Στρατιωτική μας διοίκηση υπέπεσε σε χοντρά και ασυγχώρητα λάθη στο πεδίο της μάχης, τα οπο΄θια μας κόστισαν τη νίκη. Σε παρακαλώ, μην με αμφισβητήσεις, τα σπούδαζα επι 4 χρόνια αυτά και μπορώ να κρίνω πολύ καλύτερα απο εσένα.

quote:
Α ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΑΛΛΟ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ ΕΝΩΕΣΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΘΕ ΑΝ ΔΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ 40 ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ...!!!!!

Ναι, ναι... Σίγουρα! Μας έστειλαν καμιά τριανταριά πεπαλαιωμένα αεροπλανάκια για να αντιμετωπίσουμε τα εκατοντάδες αεροσκάφη των Ιταλών και των Γερμανών, έστειλαν και δύο τάγματα πεζικού για να αντιμετωπίσουν τις 50 και βάλε μεραρχίες που συντάσονταν εναντίον μας, και στο τέλος μας παράτησαν στο έλεος των Γερμανών και την κοπάνησαν για να σώσουν το τομάρι τους ( βλ. ''Η Ιστορία του Ελληνικού Έθνούς'', τόμος ΙΕ). Μόνο στην Κρήτη πολέμησαν ,και αυτό όχι βέβαια γιατί τους ένιαζε για την Ελλάδα, αλλά γιατί ήθελαν την Κρήτη σαν ναυτική βάση για τη Μεσόγειο.
quote:
ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ???

Βεβαίως.... Εσύ είσαι ζωντανό παράδειγμα θύματος αυτής!
Φίλε Girto, και εγώ νομίζω πως μυαλό δεν πρόκειται να βάλει αλλά τι να κάνουμε... Όσο ζώ ελπίζω!

09/10/2004, 17:01:09
quote:
CYBERMASTER

Δεν μου λες ρε μεγάλε.
Ποια πηγή λέει ότι είσαι άνθρωπος;;;

Αλλά δεν φταις εσύ.
Εκτός από την τηλεόραση και το σχολείο, φταίνε και οι γονείς.
Σίγουρα δηλαδή.
Αυτές οι αρρωστημένες απόψεις σίγουρα προέρχονται από τους αρρωστημένους γονείς σου, θύματα και αυτά της προπαγάνδας λόγω χαμηλής μορφώσεως κλπ κλπ.
Και εμείς πήγαμε στο ίδιο σχολείο και εμείς βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από την τηλεόραση αλλά δεν κάναμε έτσι.
Ας ελπίσουμε όταν μεγαλώσεις να ξεφύγεις από αυτόν τον δρόμο.
Γιατί αλλιώς μια ζωή από κάτω θα είσαι.
Μια ζωή θα τρως ξύλο από τους μπάσους, μια ζωή θα διαμαρτύρεσαι στους δρόμους για ένα κομμάτι ψωμί και μια ζωή θα πεινάς και θα είσαι στην ανεργία.
Θα είσαι άπλυτος, βρωμιάρης, λεχρίτης.
Όπως προφανώς ήταν και οι γονείς σου πριν μερικά χρόνια, όταν ήταν φοιτητές ή δε ξέρω γώ τι άλλο.

Με τα μυαλά που κουβαλάς θα γίνεις στα 40 σου τελικά ένας καταπιεσμένος υπάλληλος που θα νοιώθει την μπότα του αφεντικού του στον λαιμό του.
Γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα στην ζωή σου.
Τίποτα δεν θα έχεις δικό σου.
Ούτε δουλειά, ούτε σπίτι, ούτε οικογένεια.
Θα είσαι σαν το αδέσποτο σκυλί που γαβγίζει και ορμάει σε όλον τον κόσμο.
Όλοι θα σε κάνουν πέρα και όλοι θα σε βρίζουν.
Και εσύ θα γαυγίζεις ακόμα περισσότερο.
Και θα είσαι για λύπηση.

Φίλε Kaizer απ ότι κατάλαβα είσαι ιστορικός και μας βοηθάς πάρα πολύ με τις γνώσεις σου.
Κατά πόσο είναι αληθινός ο όρκος του Αλεξάνδρου που παρέθεσες;;;
Ο Αλέξανδρος φυσικά και ήταν φιλικός προς τους λαούς που εκπολίτισε.
Αλλά είναι τελείως διαφορετικό πράγμα να θεωρεί ως Έλληνα έναν ¨καλό¨ ξένο.
Ο όρκος αυτός σε μια ελληνική εκπομπή αποδείχτηκε ότι είναι πέρα για πέρα ψεύτικος από έναν ελληνοκεντρικό δημοσιογράφο και νομίζω ότι έπεισε όλους τους παρευρισκομένους.
Εσύ τι λες.

KaizerΜέλος
09/10/2004, 19:29:42
Φίλε Αίαντα, με έχει στεναχωρήσει αφάνταστα η περίπτωση του cybermaster. Εκεί έχει καταντήσει η νεολαία μας? Να μισεί, χωρίς να το καταλαβαίνει, την ίδια της τη χώρα και τον πολιτισμό και τους ήρωες που γέννησε?
Απο τα γραφόμενα του cybermaster, καταλαβαίνει κανείς το οτι όσα λέει δεν τα έχει συμπεράνει μετά απο δική του έρευνα, αλλά απλώς επαναλαμβάνει αυτά που του έμαθαν. Τον έχουν πείσει χωρίς να κοπιάσουν ιδιαίτερα. Του έχουν μάθει να δέχεται ότι του λένε χωρίς να ψάχνει να δει αν αυτά είναι σωστά.
Το θέμα είναι, έχουν πράγματι φτάσει εκεί τα πράγματα? Τους μαθαίνουν στο σχολείο οτι ο Αλέξανδρος ήταν ένα ''άπληστο γουρουνάκι''( Θεέ μου συγχώρα με) κτλ.?
Τι διάολο φταίει για όλα αυτά και πως μπορεί πια να διορθωθεί(αν μπορεί). Συμφωνώ πως το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης το έχουμε εμείς, που τους ανεβάσαμε στην εξουσία, αλλά τώρα πια μπορεί να γίνει κάτι?
Φαίνεται πως η πλύση εγκεφάλου που υφίσταται η νεολαία μας είναι πραγματικά απίστευτη, αν κρίνουμε απο το γεγονός οτι ο cybermaster δεν λέει να πειστεί για πράγματι αυτονόητα, ακόμα και όταν του παρατίθονται πηγές που τα επιβεβαιώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο!
Στο θέμα του λόγου του Αλέξανδρου, να σου πω πρώτα απο όλα πως δεν είμαι ιστορικός, αλλά λόγω επαγγέλματος κατέχω πολύ καλά την στρατιωτική τουλάχιστον ιστορία. Απο μικρός ωστόσο με γοήτευε ιδιαίτερα η ιστορία γενικά, και σήμερα ασχολούμαι με αυτή ερασιτεχνικά . Βρίσκω πολύ πιο επικοδομοιτικό και ψυχαγωγικό να μελετάω πχ.αρχαίους έλληνες ιστορικούς στον ελεύθερο μου χρόνο παρά να ρίχνω τσιφτετελιές στα μπουζούκια με άλλους καλοζωισμένους νεοελληνίσκους ή να χτυπιέμαι στα clubs όπως κάνει ο cybermaster.
Ο λόγος είναι αλήθεια πως δεν συναντάται στους ''επίσημους'' βιογράφους του Αλέξανδρου, αλλά στα πλαίσια μιας παραφιλολογίας που αναπτύχθηκε γύρω απο το όνομα του Αλέξανδρου αρκετά χρόνια μετά το θάνατο του. Αν θυμάμαι καλά, απαντάται στον Ψευδοκαλλισθένη, και λέγεται πως εκφωνήθηκε το 324 π.Χ. στην πόλη Ώπιδα. Δεν είμαι σίγουρος ως προς το κατα πόσο είναι αυθεντικός ή όχι, αλλά νομίζω πως εκφράζει τέλεια την γενικότερη πολιτική ισότητας μεταξύ ελλήνων και βαρβάρων που ακολούθησε ο Αλέξανδρος.
Το μέγεθος της λατρείας που είχαν για αυτόν οι βάρβαροι αίνεται απο ένα χωρίο του Κούρτιου Ρούφου, που μας λέει πως όταν αναγγέλθηκε ο θάνατος του, ολόκληρη η Βαβυλώνα έτρεμα απο τους θρήνους των βαρβάρων, ενώ η μητέρα του Δαρείου, που είχε αντέξει να δεί την ήταν και το θάνατο του γιού της, αυτοκτόνησε όταν έμαθε για το θάνατο του Αλέξανδρου. Τόσο πολύ αγάπησε τον άνθρωπο που είχε καταστρέψει την ίδια της την πατρίδα.
Τι άλλο να πει κανείς?