ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
08/12/2010, 00:54:31
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΜΑ ΤΟΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ?ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ?ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΩΙΚΑ ΜΕ ΣΤΥΛ ΓΚΑΝΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟ ΛΑΟ ΕΧΟΥΜΕ?60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ.80% ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΜΕΝΕΙ 20%.ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ 8%ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΜΕΝΕΙ 12%.ΑΠΟ ΑΥΤΟ 4% ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ,ΜΕΝΕΙ 8%.ΑΠΟ ΑΥΤΟ 3%ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.ΜΕΝΕΙ 5% ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΓΝΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ.ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ.ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ 98%ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΗΛΙΘΙΟΙ,ΗΛΙΘΙΟΙ.ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 2% ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ,ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ,ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ,ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ,ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΝΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ 98%.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ.

2233

08/12/2010, 15:01:35
http://www.youtube.com/watch?v=6TXxbyG0sQ4

Αυτές τις μ**@*!##$!ς λέει πάντα, γι' αυτό μας έχουν #@!***@!

Ένα παιδάκι του δημοτικού έχει μεγαλύτερη πολιτική ικανότητα και οξυδέρκεια από τον Γιωργάκη.

Αφού δεν το έχεις, άνθρωπέ μου.. Γιατί??? Γιατί μας κουράζεις??

Όχι ότι φταίει μόνο αυτός, βέβαια... Υπάρχουν εκατοντάδες λαμπρά παραδείγματα.
http://www.youtube.com/watch?v=LxELEi648MU

Γιατί δεν του κόβει κάποιος τη γυμναστική???

08/12/2010, 15:08:22
Νικόμαχε,καλησπέρα και Καλώς όρισες !
Αυτή η αγωνία που βγαίνει μέσα από
τον λόγο σου,την κατανοώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και
την συμμερίζομαι!!!
Δεν το κρύβω ότι μια παρόμοια αγωνία νοιώθω
τα τελευταία 15 χρόνια!
Μια αγωνία που κυρίως έχει να κάνει με το :

quote:
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΥΤΟΥΣΙΑ...

Ναι,αναρωτιέμαι πάρα πολύ συχνά γι' αυτό...

Τώρα πιθανώς να με ρωτήσεις εσύ ή κανείς άλλος:
"Και τι έκανες όλα αυτά τα χρόνια";

Κι'όμως έχω κάνει αρκετά πρός την κατεύθυνση εκείνη
που μέσα από πολιτισμένες,αντιδράσεις-αντιστάσεις,
μπορούσαν να ελπίζουν σε κάτι ...καλύτερο!
Όμως ...
Όμως,ξέρεις αυτό το βόλεμα του έλληνα στην βλακεία
της σύγχρονης βίωσης,δυστυχώς δεν επιτρέπει
ελπίδες !!!

Θαρρώ πως σε απογοητεύω έ ;
Πιθανώς, αλλά ένα είναι σίγουρο που μέσα από
την εμπειρία έρχεται ως συμπέρασμα,τραγικό ίσως,
ότι ο Έλληνας μάλλον πρέπει να πιάσει ΠΑΤΟ για
να αντιδράσει!!!
Και σ'αυτό στηρίζονται και όλες αυτές οι
τακτικές και μέθοδοι του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...

Μήπως όμως δεν είμαστε ήδη στον ...ΠΑΤΟ ;;;

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 08/12/2010 15:09:52

08/12/2010, 15:25:01
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ.ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΩ.ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

2233

TantalinkaΝέο Μέλος
08/12/2010, 19:44:58
Αυτός ο πλανήτης πρέπει να καταστραφεί και να δημιουργηθεί από την αρχή, με μισοδουλειές δε πρόκειται να αλλάξει τίποτα, αυτοί οι δέκα θα κυβερνάνε μέχρι και τα δισέγγονα μας. Εκτός και αν γίνει κάτι...κάτι...κάτι πολύ πιο δυνάτο από αυτούς, κάτι πιο ισχυρό από αυτούς που θα μας δείξει το δρόμο , σε εμάς τους απλούς πολίτες που βασανιζόμαστε μέρα με τη μέρα για ένα απλό πιάτο φαί στο τραπέζι ενλω αυτοί κάθε μέρα στρώνουν τις ροτόντες τη μία δίπλα στην άλλη και τρώνε ..τρώνε ...τρώνε. Είναι λες και δε θα σταματήσουν αν δεν βρεθούμε και εμείς πάνω στα τραπέζια τους να μας καταβροχθίσουν και κυριολεκτικά...

08/12/2010, 20:07:07
TANTALINKA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΦΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΖΩΑ?ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.

2233

08/12/2010, 20:13:20
Narkissa555 ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΣΕΝΑ>ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ.ΛΙΓΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ,ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.

2233

08/12/2010, 21:17:41
quote:

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:

ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Υπάρχει μια θεωρία περί του τι είναι οι
εν λόγω εξουσιαστές,αγαπητέ Νικόμαχε!
Λίγο τραβηγμένη βέβαια αλλά ποιός ξέρει...

Ντέιβιντ Άϊκ "Το Μεγαλύτερο Μυστικό Όλων Των Εποχών" !

Συνέντευξη Άϊκ,μέρος 1ο
Συνέντευξη Άϊκ,μέρος 2ο
Συνέντευξη Άϊκ,μέρος 3ο
Συνέντευξη Άϊκ,μέρος 4ο
Συνέντευξη Άϊκ,μέρος 5ο

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

09/12/2010, 02:00:05
ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΔΕΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΩΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΝΩΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΖΙΤΣΙΝ ΜΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΗΣΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΦΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ,ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 60 ΧΙΛ/ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΜΑ ΧΑΛΚΟ ΑΧΝΗ ΕΠΑΝΩ.

2233

11/12/2010, 00:06:28
quote:

Narkissa555 ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΣΕΝΑ>ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ.ΛΙΓΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ,ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.

2233

Με συγχωρείς, αλλά κάτι δεν κατάλαβα..Ποιο είναι το ρατσιστικό?

12/12/2010, 01:57:10
quote:
Με συγχωρείς, αλλά κάτι δεν κατάλαβα..Ποιο είναι το ρατσιστικό?
Το να θες οι συνομιλητές σου να είναι ενήμεροι και μέσα σε όλα. Εξαρτάται βέβαια και πώς το εννοεί κανείς αυτό γιατί μπορεί να είναι και ελλιπές. Ένα άτομο που έχει διαβάσει με προσοχή όλα τα βιβλία του κόσμου -κυριολεκτικά- θα μπορούσε να είναι λιγότερο μορφωμένο απο κάποιον που δεν έχει διαβάσει κανένα. Αυτή είναι η γνώμη μου.

quote:
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ

Ενδιαφέρεστε να δημιουργήσουμε ένός κίνηματος που εξεργείται στη πράξη;

Όμως, πρέπει να αναρωτηθούμε, μετά την εξέργεση τι;

12/12/2010, 13:09:13
Οι λαϊκές εξεργέσεις είναι πάντα πράγμα επίφοβο.

Όσες φορές έχουν επιχειρηθεί στο παρελθόν τα έχουν κάνει κουλουβάχατα.

Λαϊκές εξεργέσεις που δεν είναι συντονισμένες και περιορισμένες γίνονται αιτία για βία κατά του ίδιου του λαού και καταλήγουν να ασκούν βία οι ίδιες στον εαυτό τους.

Λαϊκές εξεργέσεις χωρίς σχέδιο και χωρίς σκοπό είναι επικίνδυνα χαοτικές.

Ώριμες λαϊκές εξεργέσεις συντονισμένες, με σκοπό και οργάνωση, είναι θανάσιμες.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 12/12/2010 13:10:40

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 12/12/2010 13:11:23

12/12/2010, 14:10:56
Φυσικά και η βία δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα.(μια τέτοιου είδους εξέγερση περιλαμβάνει ΠΑΝΤΑ βία)

Εσύ,δηλαδή, ποια λύση θα πρότεινες για την άμβλυνση του όλου προβλήματος στη χώρα μας?

'Η μήπως το πρόβλημα είναι πλέον μη αναστρέψιμο.... από μας τουλάχιστον.

12/12/2010, 17:25:24
Χρειάζεται να αποκτήσουμε έλεγχο επι της πληροφορίας. Σιγά σιγά πρέπει να μαθαίνει όλος ο δυτικός κόσμος για τα κατορθώματα των πολιτικών του και την corporatocracy. Αυτό είναι μια αρχή. Έπειτα, μετά απο διάδοση της πληροφορίας, πρέπει με μεγάλες διαδηλώσεις ...και πρωτότυπες με κάποιο τρόπο... να τραβήξουμε τα παγκόσμια βλέμματα χρησιμοποιώντας πανό και συνθήματα αφυπνιστικού τύπου.
Πρέπει παράλληλα όσα άτομα ασκούν άσκοποι βία, δηλαδή καταστρέφουν μαγαζιά, περίπτερα κοκ, αν τυχόν υπάρξουν τέτοια, οι ίδιοι να τα καταπολεμούμε. Με βία ή χωρίς.
Αν είμαστε λόγου χάρη 20 άτομα και δούμε τρεις ταραξίες να σπάνε βιτρίνες και να καίνε αμάξια, θα πρέπει να τους πιάσουμε, με βία ή χωρίς, να τους πάρουμε τα στοιχεία και να τους παραπέμψουμε στη δικαιοσύνη. Προσωπικά θα τους αφαιρούσα απο πάνω τους ταυτότητες ή οτιδήποτε αποδείκνυε το ποιοι είναι και δεν θα τους τις έδινα μέχρι αυτά να καταγραφούν απο εμάς και από τη δικαιοσύνη.
12/12/2010, 20:21:58
Ναι, ρε παιδί μου, αυτό θέλω να σου πω.

Ότι όσο απαξιωτικό και ταπεινωτικό και αν είναι για τον άνθρωπο, ό,τι κατάφερε, το κατάφερε με "αιματοχυσία".

Οι διαδηλώσεις που αναφέρεις εσύ, δεν αποτελούν λαική εξέγερση?

Και ακόμη κι αν τραβήξουμε τα βλέμματα του παγκοσμίου...θεωρείς ότι θα λάβουν την αδυναμία και το πρόβλημά μας ως μια κατάσταση στην οποία πρέπει να βοηθήσουν και να συμβάλλουν πράττοντας ό,τι μπορούν για το καλό μας?

Οι διεθνικές συνεργασίες για μια ώριμη, ομαλά λειτουργική και υποδειγματικά δομημένη (παγκόσμια) κοινωνία αποτελεί πλέον επιχείρημα μόνο στις εκθέσεις που γράφω...

Τον αδύναμο τον εκμεταλλεύονται.

Αυτός είναι ο κόσμος μας.

Θέλω πολύ να τον αλλάξω.

Οι περισσότεροι θέλουμε.

Αλλά φοβάμαι ότι έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα... ίσως είναι πλέον αργά.

"Πρέπει να συμβεί κάτι πολύ τραγικό για να αλλάξει ο κόσμος",όπως μου είπε μια μεγαλύτερη φίλη μου για να με επαναφέρει στην πραγματικότητα του τώρα και να με διακόψει τα ιδεαλιστικά όνειρά μου.

Ακόμα, μιλάς για τη δικαιοσύνη.

Σύνελθε, Δρ μου.

Η δικαιοσύνη δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα και εξυπηρετεί προσωπικούς, μεμονωμένους σκοπούς... Έχω να σου αναφέρω και περιστατικό.

Edited by - Narkissa555 on 12/12/2010 20:24:51

12/12/2010, 22:38:16
quote:
Και ακόμη κι αν τραβήξουμε τα βλέμματα του παγκοσμίου...θεωρείς ότι θα λάβουν την αδυναμία και το πρόβλημά μας ως μια κατάσταση στην οποία πρέπει να βοηθήσουν και να συμβάλλουν πράττοντας ό,τι μπορούν για το καλό μας?
Όχι. Για εμάς δεν έχουν να κάνουν τίποτα. Για τους εαυτούς τους έχουν να κάνουν πολλά.

quote:
Η δικαιοσύνη δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα και εξυπηρετεί προσωπικούς, μεμονωμένους σκοπούς... Έχω να σου αναφέρω και περιστατικό.
Πες μας το περιστατικό. Η δικαιοσύνη μπορεί να κάνει ότι θέλει, όταν υπάρχουν όμως απτές αποδείξεις δε θα μπορεί πια να κάνει πολλά. Γιατί μπλέκονται και οι δημοσιογράφοι μετά. Και αν αυτός ο δρόμος δεν δουλεύει τότε αν αυτό που σπάει τζάμια τον στείλεις στο νοσοκομείο με κουκούλα και φόρμα, είτε είναι μπάτσος είτε παρανοϊκός ψευτοαναρχικός, δεν θα υπάρχουν πολλές δικαιολογίες και ούτε θα ξαναπάει να κάνει σκανδαλιές.
Το σημαντικό είναι να κρατάς μια ψηφιακή κάμερα πάνω σου...
13/12/2010, 14:07:17
Φέτος, στις 7 Δεκεμβρίου, μικρά παιδιά δημοτικού(κατά πάσα πιθανότητα) βγήκαν και διαδήλωσαν με πανό και συνθήματα εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το θάνατο του Αλέξη(είμαι σίγουρη πως γνωρίζεις για το περιστατικό).

Δίπλα, έτυχε να βρίσκονται τρία παιδιά, στην ηλικία σου πάνω κάτω, τα οποία απλώς πήγαιναν για καφέ.

Είδαν τα μικρά με τα πανό και πλησίασαν για να δουν τι συμβαίνει,όταν ξαφνικά τους προσέγγισε ένας αστυνομικός και άρχισε να τους κάνει χαζές ερωτήσεις του στυλ "σας αρέσει αυτό που βλέπετε?"

Τους ζήτησε ταυτότητες και έτυχε ο ένας να μην έχει πάνω του.

μεσολάβησε ένας διάλογος (ΜΟΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟΣ) στον οποίο ο αστυνομικός κατηγορούσε το παιδί και το αντίστροφο.(μιλάμε για απλό διάλογο, ούτε καν τσακωμό!)

Αποτέλεσμα? Τα τρία παιδιά να τρέχουν όλη μέρα στο στο τμήμα με χειροπέδες, χωρίς να έχουν διαπράξει κανένα έγκλημα(ούτε ο Πάσσαρης να ήταν!!) και ο ένας άγρια ξυλοκοπημένος, μες στα αίματα και με σπσμένο δόντι από τους "πληγωμένους" αστυνομικούς. Μάλιστα, πρέπει να έγινε και ολόκληρο δικαστήριο για τον συγκεκριμένο...

Βλέπεις, αγαπητέ μου Δρ, ότι η δικαιοσύνη περνά μέσα από τις αστυνομικές αρχές και οι αστυνομικές αρχές, αντί να μαζέψουν εγκληματίες, συλλαμβάνουν και κακοποιούν παιδιά που απλώς διαδηλώνουν. Και για ποιο λόγο? Επειδή προσβλήθηκαν!

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι στη χώρα μας, τουλάχιστον, ακόμα και η δικαιοσύνη είναι ταγμένη ενάντια στον πολίτη, ενάντια σε μας.

14/12/2010, 15:53:42
Φιλοι συνομιλητες narkissa και dr με το ...ρατσιστικο...εννοω οτι προτιμω οι συνομιλητες μου να εχουν στοιχειωδη γνωση για το θεμα που συζηταμε οπως εσεις οι δυο και αλλοι βεβαια χρηστες.Οι γνωσεις σας σχεδον ολων εδω στο forum υπερβαινουν κατα πολυ τα στοιχειωδη,αλλωστε ηταν και το πρωτο κριτηριο που επελεξα να γινω μελος,σε αυτο.Π.χ. ειναι πιο ευκολο να εξηγησεις σε καποιον εξισωση Α βαθμου αν γνωριζει τις 4 πραξεις της αριθμητικης παρα σ αυτον που δεν ξερει τι ειναι διαιρεση,προσθεση κ.λ.π.

Και σταματηστε τις χαζομαρες για εξεγερσεις γιατι οπως σωστα λεει και ο γιατρος ειναι ολοκληρωτικη αποτυχια.Η δυναμις των εξυπνων ειναι καθε 4 χρονια στην καλπη.

Αν καταφερουν και αλλοι οπως εμεις να καταλαβουν τον εμπαιγμο των κυβερνωντων,εχουμε ελπιδα.

2233

14/12/2010, 17:21:59
ΝΙΚΟΜΑΧΕ αυτό που πρέπει να συμβεί, είναι να βγει ένας από τους εκλεγμένους προθυπουργούς και να μας πει τι πραγματικά συμβαίνει. Αν συμβεί αυτό, ο κύβος ερρίφθη. Ο λαός θα ξέρει πέραν κάθε αμφιβολίας ότι οι κυβερνήσεις του είναι ελεγχόμενες.

Δεύτερον, η κυβέρνηση που θα ψηφίσουμε θα πρέπει να είναι μια κυβέρνηση που "δεν έχει τίποτα να χάσει". Αν θυμάσαι, οι βασιλείς της Πλατωνικής πολιτείας, ήταν απαράιτητο προσόν να μην έχουν οικογένεια ώστε να είναι αδέκαστοι. Αυτό μας αποδεικνύει το ότι αυτοί που έχουν κάτι να χάσουν (και άρα πράγματα να κερδίσουν...) δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι. Με άλλα λόγια, πρέπει να ψηφίσουμε μια κυβέρνηση-καμικάζι, να μη φοβάται τίποτα, τουλάχιστον όχι η ηγεσία της...

ZephyrΜέλος
14/12/2010, 21:15:26
Αλλαγή θα έρθει σε αυτόν τον τόπο όταν καταφέρει ο Έλληνας να αποκόψει τον εαυτό του από τα κόμματα.
Από την εποχή της πρώτης πτώχευσης του Τρικούπη μέχρι της σημερινής πτώχευσης (τρίτης κατά σειρά αν συμπεριλάβουμε και αυτή του Βενιζέλου)το μόνιμο κοινωνικοπολιτικό καρκίνωμα-πρόβλημα ήταν και είναι οι πελατειακές σχέσεις, η αισχρή πώληση της ψήφου στον κάθε πολιτικάντη.
Ουσιαστικά δεν ψηφίζουμε τον (θεωρητικά)καλύτερο αλλά αυτόν που θα μας τάξει πιο πολλά, άρα γιατί κλαιγόμαστε? Μήπως φταίμε και εμείς? Και ας αναρωτηθεί ο καθένας μας αν θα μπορούσε να αρνηθεί ένα διορισμό στο δημόσιο με το να μην ψηφίσει τον πολιτικάντη που του τον έταξε...

Φίλοι μου ο τόπος θα αλλάξει όταν αλλάξουμε μυαλά. Αλλά φαίνεται πως πρέπει να τραβήξει το τομάρι μας πολλά ακόμα μέχρι να συμβεί αυτό.