- ΙΗΣΟΥΣ: ένα πρότυπο για κάθε άνθρωπο? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
revilΝέο Μέλος
ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ BACK TO THE FUTURE.
ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΑ.
1)ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ
2)ΤΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ
3)ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ
4)ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ
ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο DOC BROWN ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΑΛΥΣΙΔΟΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ SORRY
ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΑ.
1)ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ
2)ΤΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ
3)ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ
4)ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ
ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο DOC BROWN ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΑΛΥΣΙΔΟΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ SORRY
Μην πέρνεις τη ζωή και πολύ στα σοβαρά.Ετσι και αλλιώς δε πρόκειτε να βγείς απαυτή ζωντανός
OSIRIS_A_KΝέο Μέλος
ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ...??
Στο site www.timetravelfund.com μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα με 10$... ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ...
Σύμφωνα με το site μετά από 500 χρόνια η τεχνολογία θα επιτρέψει στον άνθρωπο να ταξιδεύει στο χρόνο αλλά με πολύ υψηλό αντίτιμο.
Αν εσείς δώσετε 10$ σήμερα στο Time Travel Fund μετά από 500 χρόνια με τον τόκο θα αυξηθούν σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια με τα οποία οι συνεχιστές του project θα μπορούν να πληρώσουν ανθρώπους του μέλλοντος για να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο φυσικά πριν το θάνατο σας και να σας πάρουν μαζί τους στο μέλλων.....!!!!
Κοίταχτε τη σκέφτηκαν.!!
Αν είναι δυνατόν.....
και ώμος ΕΙΝΑΙ..!!