- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
(ΑΛΑΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ)
ΟΝΙΡΙΚ 1 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ: ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΣ?
ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣΩΜΑ?
Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
Όσο για το πως κατάφερα να μετακινηθώ, όλα είναι στο πόσο εξασκείς το μυαλό σου. Δηλαδή πρέπει να δίνεις ξεκάθαρες εντολές του τι θέλεις να κάνεις και αυτό γίνεται αυτόματα. Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει άμεσα, μπορεί να χρειαστούν 2-3, ακόμα και περισσότερες προσπάθειες.
* Irene *
~ Love is the only truth ~
Το κινητό σου τηλέφωνο συνδέεται με την κεραία με κάποιο καλώδιο ή με κάποια χορδή; Όχι.
Η αργυρή χορδή είναι ένα είδος διαύλου συχνοτήτων και όχι κανένα ... έντερο. Είναι η ανάγκη του ανθρώπου να αισθάνεται ότι κάτι τον συνδέει με το σώμα του που τον κάνει να "υλοποιεί" αυτήν την διόδο συχνοτήτων.
Βέβαια όπως σε κάθε σταθμό του ραδιοφώνου μπορουν να υπάρξουν παρεμβολές έτσι και στο αστρικό ταξίδι μπορεί να υπάρξουν "παρεμβολές". Εγώ είχα πολλές τέτοιες κι επικίνδυνες στο παρελθόν για αυτό συστήνω να προσέχετε και να μην επιδιώκετε να κάνετε συνειδητή αστρική προβολή.
Μην με ρωτάτε περισσότερα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.

Συμφωνώ με την περιγραφή/εξήγηση που δίνεις! Δεν θα μπορούσα να το "δώσω" καλύτερα.
quote:
Το κινητό σου τηλέφωνο συνδέεται με την κεραία με κάποιο καλώδιο ή με κάποια χορδή; Όχι.Η αργυρή χορδή είναι ένα είδος διαύλου συχνοτήτων και όχι κανένα ... έντερο. Είναι η ανάγκη του ανθρώπου να αισθάνεται ότι κάτι τον συνδέει με το σώμα του που τον κάνει να "υλοποιεί" αυτήν την διόδο συχνοτήτων
* Irene *
ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ?
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ.
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ (ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ) ΠΩΣ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ:
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ESOTERICA?
ΠΟΥ ΓΥΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ?
...ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΝ PLANE!!
ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ: ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΩΜΑ?

THE POWER OF THREE WILL SET YOU FREE
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι προσπαθείς να απελευθερώσεις δυνάμεις τις οποίες δεν είσαι έτοιμος να χειριστείς.
Υπάρχει το ηθικό ζήτημα: Τις δυνατότητες που σου ανοίγει η αστρική προβολή πως θα τις χρησιμοποιήσεις; Εκεί δεν υπάρχει εξωτερικός ηθικός φραγμός. Κανένας δεν σε εμποδίζει να κάνεις οτιδήποτε. Οι τοίχοι, οι αποστάσεις, η ιδιωτικότητα παραβιάζονται. Κι εσύ με αυτήν την νέα δύναμη τι σκοπεύεις να κάνεις και τι τελικα θα σου έρθει η όρεξη να κάνεις;
Υπάρχει και ένα άλλο ζήτημα πιο φυσικό: Οι προσπάθειες, ο χρόνος, οι θυσίες που επιβάλλονται για να μπορέσει να κάνει κάποιος αστρική προβολή μπορούν να αποβούν εικίνδυνες για την ομαλή ψυχοσωματική ωρίμανση του ατόμου που τις επιχειρεί. Τα νεύρα λεπταίνουν, οι αισθήσεις οξύνονται, οι κοινωνικές συναναστροφές γίνονται προβηματικές, οι προσωπικές σχέσεις επισκιάζονται από όλη αυτήν την τεράστια επίμονη προσπάθεια για να πειθαρχήσεις το σώμα, το συναίσθημα και το νου έτσι ώστε να σε υπακούσουν και να σου προσφέρουν το "δώρο" της αστρικής προβολής.
Εγώ πήρα το "δώρο" αλλά το πλήρωσα με νευρική και σωματική κατάπτωση και πολλές ψυχολογικές παρενέργειες. Ευτυχώς πέρασαν πολλά χρόνια από τότε και η μνήμη μου τείνει να αποβάλλει τις αρνητικές επιπτώσεις.
Παίζουμε με δυνάμεις που δεν γνωρίζουμε και κινδυνεύουμε να "κάψουμε" τα εσωτερικά μας "κυκλώματα". Όταν κάποιος φτάνει στα όρια της ψυχικής ασθένειας είναι λογικό να είναι αρνητικός σε αυτήν την προσπάθεια.
Δεν θα πω πιο συγκεκριμένα τις εμπειρίες μου γιατί δυστυχώς πολλές φορές αντί να αποτρέπουν, διαφημίζουν...

quote:
Εγώ πήρα το "δώρο" αλλά το πλήρωσα με νευρική και σωματική κατάπτωση και πολλές ψυχολογικές παρενέργειες. Ευτυχώς πέρασαν πολλά χρόνια από τότε και η μνήμη μου τείνει να αποβάλλει τις αρνητικές επιπτώσεις.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ?
ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ?
quote:
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ?
ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ?
Wicca με ξάφνιασες. Καλά δεν τον βλέπεις γύρω σου;
Να φανταστείς με αυτά που γράφεις, τόσο καιρό, νόμιζα ότι εκεί ζούσες.![]()
Καλά αφού δεν "πατάς"... σε αυτήν την γη και δεν είσαι στον αστρικό κόσμο, που είσαι; ![]()
Μήπως στον κόσμο σου;![]()

ΚΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΟΡΟ ΜΟΥ...
ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ...
ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...
ΤΕΛΙΚΑ ΖΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΥΝΟΚΙΕ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΗ ΑΕΡΑΣ ΦΩΤΙΑ ΝΕΡΟ
Βρήκα την λύση στην αναζήτησή σου. Αν τραγουδάς το ίδιο καλά όπως γράφεις στίχους, να πας στο επόμενο pop stars. Αν βγεις νικητής θα σε στείλουν ταξίδι να τραγουδήσεις μαζί με τους διεθνείς αστέρες.
Έτσι θα κάνεις επιτέλους το αστρικό ταξίδι σου.

Ουφφφ...!
Μα δεν μπορούσα να μη γελάσω!!!

ΓΗ ΑΕΡΑΣ ΦΩΤΙΑ ΝΕΡΟ
quote:
Πω, πω έμπνευση
ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΥΝΟΚΙΕ.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ: ΞΕΡΩ ΤΙ ΖΗΤΑΩ?
ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ Ε?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΖΗΤΑΩ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΗ ΑΕΡΑΣ ΦΩΤΙΑ ΝΕΡΟ
Σε όσα γράφεις έχεις ΜΕΓΑΛΟ δίκιο. Τα ίδια ακριβώς έχω συζητήσει με μία γνωστή, η οποία (θα μπορούσα να πω) είναι "πολλά χρόνια μπροστά" στην αστρική προβολή.
Σε μία συζήτησή μας μου είπε ακριβώς αυτό που αναφέρεις ότι απελευθερώνεις δυνάμεις τις οποίες δεν είσαι έτοιμος να χειριστείς. Και εκείνη, αν και δεν πιστεύω ότι πλέον θα μπορούσε να "υπάρξει" χωρίς τα "αστρικά της ταξίδια" αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα που δημιουργεί (αποξένωση, μηδέν προσωπικές / ερωτικές σχέσεις κλπ.)
Όσο για το "ηθικό" θέμα που αναφέρεις.... αυτό και αν είναι ΜΕΓΑΛΟ κεφάλαιο.
* Irene *
quote:
Σε όσα γράφεις έχεις ΜΕΓΑΛΟ δίκιο.
...ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ POP STARS ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ: Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΞΑΣΚΙΣΗ Η ΕΙΝΑΙ ΑΣΙΝΗΔΙΤΗ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ?
ΓΗ ΑΕΡΑΣ ΦΩΤΙΑ ΝΕΡΟ
quote:
Εγώ πήρα το "δώρο" αλλά το πλήρωσα με νευρική και σωματική κατάπτωση και πολλές ψυχολογικές παρενέργειες. Ευτυχώς πέρασαν πολλά χρόνια από τότε και η μνήμη μου τείνει να αποβάλλει τις αρνητικές επιπτώσεις.Παίζουμε με δυνάμεις που δεν γνωρίζουμε και κινδυνεύουμε να "κάψουμε" τα εσωτερικά μας "κυκλώματα". Όταν κάποιος φτάνει στα όρια της ψυχικής ασθένειας είναι λογικό να είναι αρνητικός σε αυτήν την προσπάθεια.
πραγματικα τα όρια μεταξύ της πνευματικης διάυγειας και τρομερών ικανοτήτων και μεταξύ της τρέλας είναι λεπτά και όποιοος έχει διαλέξει αν αφοσιωθεί πραγματικα θα πρέπει να ξερει ότι υπάρχιε αυτό το ρισκο .
quote:δυστυχώς είναι γεγονός πως όποιος θέλει να φτάσει σε μεγάλα επίπεδα σε αυτές τις "ικανότητητες" θα πρέπει να είνια έτοιμος να παραμελήσει την προσωπική του ζωή . εγώ πάντως επειδή δεν θα ήθελα να παραμερήσω αυτήν την πλευρα της ζωής θα προτιμούσα να υπάρχει ένα μέτρο ... δηλαδή να φτάσεις σε ένα σημείο πνευαμτικής ανάπτυξης αλλά να ζεις παράλληλα και την "μη υπερβατική" πλευρά της , την αγάπη , την φιλία κλπ
Υπάρχει και ένα άλλο ζήτημα πιο φυσικό: Οι προσπάθειες, ο χρόνος, οι θυσίες που επιβάλλονται για να μπορέσει να κάνει κάποιος αστρική προβολή μπορούν να αποβούν εικίνδυνες για την ομαλή ψυχοσωματική ωρίμανση του ατόμου που τις επιχειρεί. Τα νεύρα λεπταίνουν, οι αισθήσεις οξύνονται, οι κοινωνικές συναναστροφές γίνονται προβηματικές, οι προσωπικές σχέσεις επισκιάζονται από όλη αυτήν την τεράστια επίμονη προσπάθεια για να πειθαρχήσεις το σώμα, το συναίσθημα και το νου έτσι ώστε να σε υπακούσουν και να σου προσφέρουν το "δώρο" της αστρικής προβολής.
τέλος θα ήθελα να ρωτήσω κατι αν ξέρετε : ας υποθεσουμε ότι έχεις φτάσει σε ένα σημείο πνευματικής ανάπτυξης... αλλα ας το κανω πιο συγκεκριμένο... ας υποθεσουμε ότι αρχίζεις και φτάνεις σε ένα επίπεδο αναφορικα με την αστρικη προβολή και καταφέρνεις και κανεις τέτοια ταξίδια κατα βούληση ... όμως στην πορεία συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι έτοιμος να χειριστείς τέτοια δύ΄ναμη . έχεις τη δυνατότητα να "ξεμάθεις" και με κάποιον τρόπο να απαρνηθείς αυτη σου την ικανότητα ? ας δώσω όμως ένα πιο απτό παράδειγμα ... πες ότι εξασκείς την ESP σου και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο επίπεδο ώστε να βρίσκεσαι στη θεση του παιδιού στην εκτη αίσθηση ( ακραίο παράδειγμα αλλα καταλαβαίνετε τι θελω να πω). τρομαζεις και δεν είσαι έτοιμος να δεχτείς αυτή τη νέα πραγματικότητα που παρουσιάζεται μπροστά σου . μπορείς αν το μετανιωσεις "να πας πίσω τις ικανότητες σου " .Γιατί αν όχι θα πρέπει πολυ σοβαρα ο καθενας που θα προσπαθεί κατι σε αυτό τον τομέα να αναλογίζεται τις συνέπειες αν καταφέρει τελικα αυτό για το οποίο εξασκείται και να ειναι σίγουροος ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την νέα πραγματικότητα .
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
ΓΗ ΑΕΡΑΣ ΦΩΤΙΑ ΝΕΡΟ