- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
.....Είναι αυτά τα ζητήματα που ανέφερε ο φίλος Thoth...
* Irene *
~ Love is the only truth ~
quote:
Ασχολείται ακόμα και με εξαφανίσεις προσώπων (χωρίς αμοιβή φυσικά),
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ![]()
Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
THE POWER OF THREE WILL SET YOU FREE
ΓΗ ΑΕΡΑΣ ΦΩΤΙΑ ΝΕΡΟ
Θέλω να προσθέσω κάτι σε αυτό το θέμα της Αστρικής προβολής.
Ασχολούμαι αρκετά με τις εξωσωματικές εμπειρίες και χτες σε μία συζήτηση που είχα με ένα αξιόπιστο άτομο με ιδιαίτερες ικανότητες και εμπειρία πάνω στο θέμα (ασχολείται 38 χρόνια), μου είπε το εξής.
Μού είπε, ότι είναι πολύ επικίνδυνο να προσπαθείς να έχεις ή να έχεις εξωσωματικές εμπειρίες, γιατί τη στιγμή που νομίζεις ότι βγαίνεις από το σώμα σου στην ουσία αφήνεις κάτι "άλλο" να μπει μέσα, (το οποίο βέβαια δεν το αντιλαμβάνεσαι και σε βοηθάει να "βγεις"), καισε "καταλαμβάνει"(μη φανταστείται τίποτα διαμονισμένους κτλ...), με αποτέλεσμα πλέον να μην έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου(επαναλαμβάνω χωρίς να αντιλαμβάνεσαι κάτι).
Μου συνέστησε να σταματήσω κάθε είδους προσπάθεια για Αστρική προβολή.
Επειδή είναι η πρώτη φορά που ακούω αυτή τη θεωρία, ξέρει κάποιος να μου πει κάτι για αυτό;
Φιλικά..
ΞΕΡΩ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ.
ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΝΕΚΡΟ, Η ΟΧΙ?
ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΑΓΩΝΕΙ. (ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ)
ΓΗ ΑΕΡΑΣ ΦΩΤΙΑ ΝΕΡΟ
Φίλε iraira, δεν το έχω ξανα-ακούσει αυτό που αναφέρεις. Το μόνο που έχω ακούσει είναι το κατα πόσο μπορεί "κάτι" να καταλλάβει το σώμα σου κατά την διάρκεια της Αστρικής Προβολής.
Πάντως, ένα συμπέρασμα το οποίο έχουμε όλοι αναφέρει: Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.
* Irene *
quote:
Φίλε wicca, εννοώ ότι βοηθάει να βρεθούν άτομα τα οποία έχουν εξαφανιστεί.
ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ Η ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΗ ΑΕΡΑΣ ΦΩΤΙΑ ΝΕΡΟ
ένα αρκετά ενδιαφερον θεμα για κάθε ερευνητη: αστρικη προβολη.Τι σημαινει αυτό όμως? Προβαλουμε την συνειδηση μας στον αστρικο κοσμο.Μαλιστα…
Ποιος όμως είναι ο αστρικος κοσμος? Είναι ενας κοσμος που μέσα του κλείνει τι?
Είναι ενας κοσμος αμορφος ή μορφων?
Αν είναι αμορφος τοτε ως προς τι το ταξιδι?Τι μπορεί να αντιληφθει η τοποχρονικη μου συνειδητοτητα χωρις τις εννοιες του τοπου και του χρόνου(που δινουν και τις μορφες)?
Αν είναι ενας κοσμος μορφων, η δικια μου μορφη υπαρχει εκει? Κι αν ναι, γιατί δεν εχω συνειδητοτητα της μορφης αυτής? Η μορφη αυτή φυτρωσε? την εφτιαξε καποιος? Εξελισεται? Κι αν ναι πως? Αν υπαρχω ηδη εκει, τοτε ποιος θα ταξιδεψει?
quote:
Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.
μόνο ξεπερνώντας τους φόβους σου μπορεί κάποιος να τα καταφέρει .
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Η αστρική προβολή δεν είναι ένα "ταξιδάκι" στον κόσμο του πραγματικού όπως τον βλέπουμε με τις φυσικές αισθήσεις. Σε ένα πιο ανώτερο πεδίο είναι ένας άλλος κόσμος. Θυμηθείτε την ταινία "Θα σε βρω στον παράδεισο" και θα καταλάβετε.
Ο κόσμος στον οποίον "μπαίνεις" είναι ένα μίγμα στην συνείδησή, μισός φυσικός και μισός ονειρικός. Και από κάποια στιγμή και μετά, πλάθεις την δική σου ιστορία με αναμνήσεις πραγματικών τόπων και ονειρικές προσθήκες. Εάν δεν ελέγχεις την φαντασία σου αυστηρά και την ικανότητα οραματισμού, από κάποια στιγμή και μετά δεν ορίζεις το περιβάλλον σου. Είναι σαν να πλάθεις ένα όνειρο
Αυτό που βλέπεις αρχίζει να ξεφεύγει από τον έλεγχό σου. Οι οντότητες γύρω σου από κάποια στιγμή και μετά αποκτούν την δική τους "θέληση" και το "υποσυνείδητο" γίνεται ένας τύραννος. Από εκεί κι έπειτα αναζητάς, με αγωνία, τρόπο για να ξυπνήσεις. Όπως γίνεται και στο Matrix: αν ο νους πιστεύει ως αληθινά αυτά που βλέπει, τότε το σώμα τον ακολουθεί στις αντιδράσεις.
Αυτό τουλάχιστον βίωσα εγώ και δεν μου έκανε καλό.

quote:
Επίσης, κάτι που κάνω ή τουλάχιστον προσπαθώ και πραγματικά «λειτουργεί» (κάτι φυσικά που είναι πασίγνωστο) είναι το να «βάζω» τον εαυτό μου στη θέση του άλλου. Όταν έχω εκνευριστεί με τον συνάνθρωπό μου, όταν θέλω να του απαντήσω με σκληρότητα & απαξίωση, όταν θέλω να τον αγριοκοιτάξω, σκέφτομαι για λίγα δευτερόλεπτα... Τι θα έκανα / σκεφτόμουν εγώ στη θέση του.... Πραγματικά μπορεί να μας βοηθήσει φίλοι μου.
μερικές φορες προσπαθώ και εγω να εφαρμόζω το ίδιο . Ειδικά για μια περίοδος στο παρελθόν το εφαρμοζα διαρκώς...
όμως ξέρεις κατι? Είναι αρκετά φθειρογόνο...
ίσως μερικές φορές για να μην υπερφορτώνουμε τον εαυτό μας καλύτερο θα ήταν να χαλαρώνουμε λιγάκι στις σχεσεις-χωρίς αυτο να σημαίνει πως δεν πρέπει να νοιαζόμαστε για το αν θα πληγώσουμε τον αλλο-
[center]"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Γιατί χρειάζεται να ρωτήσεις για να γράψεις αυτά που πιστεύεις και αισθάνεσαι? Δεν είναι αυτά που πιστεύεις? Δεν είναι δικά σου βιώματα? Άρα είναι πάντα καλοδεχούμενα!
Φιλικά,

* Ειρήνη *
Υπέροχη η «ποιητική σου τρομοκρατία»! Λες να έχει αποτέλεσμα? Γιατί όχι? Σε ‘μένα τουλάχιστον πράγματι είχε το κομμάτι που παρέθεσες! Περιμένω κι’ άλλους τρόπους αναχαίτισης εάν έχεις βρει.
Πολύ παλιά, είχα διαβάσει ένα βιβλίο του Λ. Μπουσκάλια που έγραφε:
Μπαίνουμε όλοι στο ασανσέρ και κοιτάμε όλοι προς την πόρτα, έντρομοι, μήπως ακουμπήσουμε τον διπλανό μας. Κάποια στιγμή γύρισα και τους είπα «Δεν θα ήταν πολύ όμορφα, αν κλεινόμασταν για μερικές ώρες μέσα εδώ, ώστε να καταφέρουμε να γνωριστούμε??!!!»
Στο επόμενο πάτωμα κατέβηκαν όλοι λέγοντας:
«Βοήθεια, είναι κάποιος μέσα στο ασανσέρ που θέλει να μας.... γνωρίσει»!!!!!!
Απίστευτο?

* Ειρήνη *
Δεν είναι τυχαίο το οτι ο άνθρωπος δεν θέλει ιδιαίτερες επαφές.
Πιθανόν να είναι καμμένος απο αυτές.
Κάποτε κάποιου... του άρεσε να είναι κοινωνικός-φιλικός, έλεγε καλημέρα παντού, ακόμα και σε άγνωστους , οχι για να δημιουργήσει φιλικό , πρόσχαρο περιβάλλον επαγγελματικού τύπου πχ ασφαλιστές![]()
αλλά γιατί έτσι το ενοιωθε...
Ο καιρός πέρασε... ``μια καλημέρα είναι αυτή πέστην και ας πέσει χάμω`` ... αλλά δυστυχώς ο κόσμος δεν είναι έτσι οπως τον νόμιζε...
έχει αλλάξει πλέον ... ναι μέν το χαμόγελο και η καλημέρα προέχουν ... αλλα το παρεξηγούν, το γελοιοποιούν , και το κυριώτερο... ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ....
Οπότε λοιπόν καλά θα είναι οποιος δείχνει τέτοιου είδους αυθορμητισμό... να είναι εγκρατής... είναι μεγάλη αρετή να είναι κάποιος εγκρατής...
Έχει χαθεί η γειτονιά, ο τόπος δηλαδή που, παιδιά και μεγάλοι, ασκούσαν την κοινωνικότητά τους!
Από την άλλη η υπερσυγκέντρωση πληθυσμού στα στενά όρια αυτής της πόλης, δημιουργεί, πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνουμε, αισθήματα άγχους, οργής, εχθρικότητας προς το διπλανό μας και ότι άλλο αρνητικό μπορείς να φανταστείς!
Κι όμως, στο στενό μας κύκλο, όλοι είμαστε ευγενικοί, κοινωνικοί και φιλικοί! Φοβερές αντιφάσεις, αλλά απόλυτα λογικές στην παράλογη εποχή που ζούμε!
Νομίζω πάντως πως αποξενώνεται αυτός που θέλει να αποξενωθεί! Με λίγη καλή προσπάθεια πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για ανθρώπινη επαφή!
η δική μου γενιά ήταν η τελευταία που έπαιξε κρυφτό στη γειτονιά που μένω, κάνοντας μάλιστα τόσο θόρυβο που η καλή μου προαναφερθείσα θεία μας καταέβρεχε με το λάστιχο για να μαζευτούμε σπίτια μας!
22 άτομα καταμετρηθήκαμε την τελευταία φορά που παίξαμε τσιγκουίνα και αυτό ήταν πριν 10+ χρόνια. Η γειτονιά έμεινε ουσιαστικά η ίδια. Χωροταξικά δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Γιατί λοιπόν τα παιδιά δεν παίζουν πλέον έξω; Η τηλεόραση, το ιντερνέτι, ή μήπως ο φόβος των γονιών;
Νομίζω οτι ωθούμαστε σε μια κατάσταση χωρίς να ξέρουμε ποιος την επιβάλλει. Δεν φταίει η κοινωνία που είμαστε αποξενωμένοι. Εμείς φταίμε γιατί απλά εμείς είμαστε η κοινωνία. Το να είσαι καλός άνθρωπος δεν σημαίνει πως θα πιάνεις τον καθένα και θα τον ρωτάς αν θέλει βοήθεια. Σημαίνει πως όταν στη ζητήσει ή όταν είναι ολοφάνερο πως την θέλει θα την δώσεις. Το να είσαι ευγενικός δεν σημαίνει πως απαιτείς από τον άλλο να κάνει το ίδιο. Από τις απαντήσεις εδώ μέσα πάντως φαίνεται πως πολλοί θα ήθελαν να είναι ευγενικοί αλλά φοβούνται μήπως παρεξηγηθούν! Έχουμε τρελαθεί τελείως δηλαδή!
Ας κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε γιατί δεν μας βλέπω καλά. Ούτε εμάς ούτε τα παιδιά μας...
-------------------------
...The Unerring Nereis...
Έχεις δίκιο... ποιος μπορεί ν’ αρνηθεί ότι εμείς οι άνθρωποι φταίμε για όλα? Μόνοι μας, πάντα, δημιουργούμε την άσχημη πλευρά του θέματος, και μετά προσπαθούμε να την "διορθώσουμε", όπως μπορούμε.
Φυσικά και γνωρίζουμε καλά, ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα γελάσουν, ίσως θα μας κοροϊδέψουν ονομάζοντάς μας γρήγορα-γρήγορα αφελείς..
Δεν πειράζει, εμείς θα προσπαθήσουμε, όπως πολύ σωστά γράφεις «αν χάσουμε την ελπίδα μας τότε θα πάμε ....» οπότε ας σκεφτούμε όλοι όσο πιο θετικά γίνεται και ας προσπαθήσουμε να πούμε και ένα καλημέρα στον διπλανό μας.
================
Σήμερα το πρωί έκανα ένα εταιρικό τηλεφώνημα το οποίο τελικά βγήκε λάθος νούμερο. Ζήτησα συγνώμη και ευχαρίστησα. Ο κύριος που είχε απαντήσει, μου είπε:
«Δεν πειράζει δεσποινίς μου. Έχετε μια τόσο γλυκιά & ευγενική φωνή που δεν μ’ ενοχλήσατε καθόλου. Αντίο σας»!!!!
Ε, φυσικό δεν είναι να μου φτιάξει την ημέρα, έτσι χωρίς ... «λόγο»??!!

* Ειρήνη *
Πράγματι το έχουμε σκεφτεί αυτό? Έχουμε κλειστεί στον δικό μας μικρό κόσμο και «βυθιζόμαστε» όπως πολύ σωστά γράφεις.
Ακούω πολλούς να λένε «δεν χρειάζομαι κανέναν άλλο στη ζωή μου»....! Μα είναι δυνατόν? Και που το ξέρεις αυτό? Ο κάθε άνθρωπος, σαν μοναδική & ανεπανάληπτη προσωπικότητα, έχει να σου «δώσει» κάτι ξεχωριστό! Πως δηλαδή αποκλείεις τους γύρω σου? Εντάξει, όλοι έχουμε έναν δικό μας κοινωνικό-φιλικό κύκλο όπου κινούμαστε, αλλά είναι τόσο δύσκολο να δεχτούμε ότι πάντα ένας νέος άνθρωπος θα μας δείξει κάτι καινούργιο, που φυσικά είναι στο χέρι μας αν θα το «δεχτούμε» ή όχι.
Γράφεις επίσης φίλε μου
«Σερφάρει στο παν, συναλλάσσεται με ανθρώπους άγνωστους οπουδήποτε στη γη. Kαι το βρίσκει αυτό πολύ πιο άνετο και βολικό. Tον απαλλάσσει από τα δεσμά του χρόνου, να δώσει ραντεβού την ορισμένη ώρα, τον απαλλάσσει από την κοινωνική του δειλία, διότι εύκολα στέλνει και δέχεται απρόσωπα μηνύματα επιτυγχάνοντας τη συναισθηματική απομόνωσή του, από τους κοντινούς του ανθρώπους.»
Εδώ θα ήθελα να προσθέσω ότι εκεί, στο ιντερνετ, με τους άγνωστους, πολλές φορές βρίσκουμε και «βολικό», το ότι δεν μας γνωρίζουν και έτσι εμείς «πλάθουμε» κάποιες φορές, έναν εαυτό που είναι ίσως και εντελώς, ψεύτικος!

* Ειρήνη *
Πείτε μου σε ποια άλλη χώρα στον κόσμο υπάρχει Καθολική συγκέντρωση του 80% του Πληθυσμού σε μία μόνο πόλη, την ας πούμε Πρωτεύουσα ;; Ειδικά οι χώρες της Ευρώπης βρίσκονται πολύ μακρυά από την λογική αυτή!! Εκτός αυτού η σημερινή Αθήνα & το κατεστημένο της θέλουν να εντάξουν την Ελληνική Περιφέρεια σε Ανθρώπους Β’,Γ’ & Δ’ Κατηγορίας!!! Θέλει να μονοπωλήσει τα πάντα ακόμα & όλα τα Αθλήματα μικρά & μεγάλα άσχετα με το εάν λόγω καταγωγής των περισσότερων Αθλητών τον πρώτο λόγο θα έπρεπε να τον έχει η Θεσσαλονίκη!!! Σ’αυτό φταίνε κατ’αρχήν οι Εβραιοκρατούμενες Ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων 30 χρόνων που υποβαθμίζουν ηθελημένα & ασταμάτητα την Ελληνική Επαρχία κατεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο ζωής της!! Και φυσικά ο ίδιος ο Σύγχρονος Έλληνας ο οποίος έρχεται τρέχοντας στην Αθήνα έχοντας την ψευδαίσθηση με το φτωχό του μυαλό ότι η ζωή θα’ναι πιο εύκολη & πιο άνετη!! Αποτέλεσμα;;; Όχι μόνο οι Έλληνες δουλεύουν περισσότερο & αμοίβονται τα λιγότερα από παντού λόγω κατάρρευσης της Οικονομίας από την κακοδιαχείρηση των Κυβερνήσεων αλλα οι 10 ώρες δουλειάς στην Αθήνα γίνονται 15 από τα μποτιλιαρίσματα & την ασφυξία των δρόμων!! Εξ άλλου η μετακίνηση με τις Αστικές συγκοινωνίες είναι αληθινό Νταχάου!! Ελεύθερος χρόνος ΜΗΔΕΝ & τα χρήματα δεν επαρκούν ούτε για την διαβίωση 3μελούς οικογένειας!! Τα βλέπετε, & τα ζείτε Όλοι!!! Ετσι λοιπόν ο φόβος για την διαβίωση οδηγεί σε Άγχος, ανασφάλεια & αυτά με την σειρά τους σε πλεονεξία, υπερβολικό Εγωισμό, & μίσος απύθμενο στον Συνάνθρωπο, τον οποίο πολλές φορές θεωρεί υπεύθυνο για την κακή του ζωή!!
Έχεις μεγάλο δίκιο. Πράγματι το να «βάζεις» τον εαυτό σου στη θέση του άλλου, είναι δύσκολο & πολλές φορές μπορεί να γίνει και ψυχοφθόρο.
Και φυσικά συμφωνώ στο να «χαλαρώσουμε» λιγάκι στις διαπροσωπικές μας σχέσεις όπως πολύ σωστά γράφεις. Να αποβάλλουμε επιτέλους αυτή τη μιζέρια, την εχθρότητα & την κακία που δείχνουμε καμιά φορά. Όλα θα μας φαίνονται, αλλά και θα μας πάνε, καλύτερα!

* Ειρήνη *