- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Σε disco και ποδοσφαιράκια σύχναζα...

quote:
Δουλεύω στην γραμματεία μιας εκ των φυλακών της χώρας.
Το τι έχουν δει τα ματάκια μου στα εντάλματα προσωρινής κράτησης, βουλεύματα, αποφάσεις, κλπ, είναι απίστευτα για τους περισσοτέρους.
Το "σοφρωνιστικό" σύστημα Αίολε, είναι άστα να πάνε. Μην το πιάσουμε καθόλου. Ό,τι και να πεις, λίγο θα είναι.
quote:
Ήξερα ότι αξίζεις την εκτίμησή μου, αν και καρεκλάς ![]()

macedon
quote:
Δεν πήγαινα σε ταβέρνες τότε όπσιμε.
Μία από τα ίδια... +Roller Disco...από αυτές με τα "πατίνια"... ήταν πολύ της μόδας τότε!
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Στον στρατό αλαξοπίστησα. Γνώρισα κάτι τσοπεράδες και κάναμε παρέα για μερικά χρόνια μετά, οπότε ίζι ράϊder και Στέπεμγουλφ!
Και κάλους στα χέρια απ' το ποδοσφαιράκι σαλονικιέ!
Ωραία ήταν.![]()

quote:Της ίδιας κοπής κι εσύ ε;Μία από τα ίδια... +Roller Disco...από αυτές με τα "πατίνια"... ήταν πολύ της μόδας τότε!

http://www.newscode.gr/ellada/story/75822/synelhfthh-h-korh-toy-nikoy-michaloliakoy#When:08:30:18Z
quote:
Στον στρατό αλαξοπίστησα. Γνώρισα κάτι τσοπεράδες και κάναμε παρέα για μερικά χρόνια μετά, οπότε ίζι ράϊder και Στέπεμγουλφ!
Είδες κι εσύ τέκνον το "φως το αληθινόν"... Ρόδα, τσάντα (ή και τσόντα) και κοπάνα!
![]()
![]()
![]()
quote:
Αίολος
quote:
Δουλεύω στην γραμματεία μιας εκ των φυλακών της χώρας.
Το τι έχουν δει τα ματάκια μου στα εντάλματα προσωρινής κράτησης, βουλεύματα, αποφάσεις, κλπ, είναι απίστευτα για τους περισσοτέρους.
Το "σοφρωνιστικό" σύστημα Αίολε, είναι άστα να πάνε. Μην το πιάσουμε καθόλου. Ό,τι και να πεις, λίγο θα είναι.
Αφού δουλεύεις εκεί που δουλεύεις Αίολε, να σ'εχουμε για "μέσον" αν κάτσει καμιά στραβή και μπούμε μέσα στη στενή (ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει με το αθάνατο ελληνικό κράτος...)
Με δικαστήρια μπλέχτηκα μόνο μια φορά, όχι σε ποινικό, αστικό,
και έχω να πω ότι παρά την μεγάάααλη καθυστέρηση (3+ χρόνια για μια υπόθεση...της πλάκας...) εν τέλει η Δικαιοσύνη κάνει καλά τη δουλειά της και αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...ακριβοδίκαια.
Παρ'όλα αυτά όταν ώρες ώρες ακούω/διαβάζω καποια πράγματα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
Να πάρω πρόσφατο παράδειγμα που είναι και στα χάι του:
Έχουμε την μαντάμ κοντεσσα Άκαινα (=Βίκη Σταμάτη), την επονομαζόμενη και Βλαχάρα (δεν εχω τιποτα με τους Βλαχους) που την είδε "τζάμπα" πριγκήπισσα (κατά το "τζάμπα" μάγκας) αφού άλλος πλήρωνε, και ούτε καν ο άντρας της αλλά το κορόιδο ο Ελληνικός λαός.
Εχει λοιπόν ένα παιδί γύρω στα 5 χρόνια με τον Ακη, και λέει να απαλλαγεί, λέει για απεργίες πείνας, δικαιωμα μητρότητας, γονεϊκός ρόλος και δεν ξέερω γω τι αλλο, και χτυπιέται σαν ένα πεισματαρικο κακομαθημένο παλιοκόριτσο.
Και λέω γω τώρα: όλα καλά και άγια περί γονεϊκού ρόλου κλπ, αλλά η μαδάμ τωρα τα σκέφτηκε? Αντί να ευχαριστάει το θεό και τους 12 Αποστόλους εκτός από τον (Αποστολ)άκη, που δεν είχανε και την τύχη του ζεύγους Τσαουσέσκου,πχ, έχει και παράπονο που απλώς είναι στον Κορυδαλλό ???
Και πάρ'αυτα μου ήρθε στο μυαλό συνειρμικά μια περίπτωση σχετικά πάλι πρόσφατη πριν κανα τριάρι-τεσσάρι μήνες αν θυμάμαι και θυμάστε καλά.
Ήτανε μια κοπέλα κάπου στην Πάτρα, ευρύτερη Αχαϊά δεν εχει σημασία,
και μάλλον γυφτοπούλα ή εν πάση περιπτώσει "παιδί ενός κατώτερου Θεού", φτωχοδιαόλισσα που λένε.....
Είχε και ένα παιδάκι, εντός εκτός γάμου, και επί τα αυτά , πάλι δεν έχει σημασία.
Έ λοιπόν μια μέρα αυτή η κοπελίτσα έκανε μια ψιλομ@λ@κία, πήγε ας πούμε στου ZARA και ΕΚΛΕΨΕ ΕΝΑ (1) ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ !!!
Και κατέληξε με συνοπτικές διαδικασίες στη φυλακή, γιατί ενσάρκωνε πλήρως το θηλυκό ρόλο του Γιάννη Αγιάννη και των Αθλίων....
Οπως καταλαβαίνετε εκεί όχι γονεϊκές ευαισθησίες δεν μετρήθηκαν αλλά ούτε και το "μέτρο" τηρήθηκε!
Και για να μην τα πολυλογώ, η κοπέλα λίαν συντόμως ....ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!
Μετά από αυτό όχι μόνο δεν μπορώ να ακούω την κάθε "Βλαχάρα" να διαμαρτύρεται, αλλά αν ήμουνα και συνάδελφος του Αίολου εκεί κοντά, θα πέρναγα 5 φορές την ημέρα από το κελί της για να τη ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΩ μέχρι να πει ευχαριστώ για την τύχη της....
Βέβαια με κάτι τετοια περιστατικά, αμφιβάλλω και για τη Δικαιοσύνη, που όπως έγραψε κι ο Μακεδών και το πιστεύω κι εγώ (θέλω να το πιστεύω δηλαδή....) είναι το τελευταίο ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ της όποιας Δημοκρατίας και Ευταξίας υπάρχει...
ΑΛΛΙΩΣ, ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!!!
Και πόσες και πόσες άλλες περιπτώσεις διάσημες και άσημες , με προφυλακίσες προσχηματικές ή άνευ αιτίας, και αντιθετα με άλλους στυλ Μάκαρου Ψωμιάδη να κυκλοφοράνε ελευθεροι μέχρι νεοτέρας και να συλλαμβάνονται στα ...Σκόπια!
Πάντως ώρες ώρες

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
http://www.skai.gr/news/greece/article/186080/autoktonise-giatria-blouzakia/
sorry για τα μικρολαθάκια (που όμως δεν αλλάζουν την ουσία...)
Τα μπλουζάκια ήταν....3
και το συμβάν έλαβε χώρα το Νοέμβρη του 2011...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Το θεμα εχει ξεφυγει καπως.Το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν αξιζει ο Ελληνικος λαος να δινει λογο σε οσους εχουν μαθει να μιλανε με τη βια.Γιατι τωρα ασκειται βια στους λαθρομεταναστες.Αυριο θα ασκειται βια σε καθε ανθρωπο που διαφωνει.
corgito ergo sum