ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

LordThomas30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/01/2007, 18:18:51
quote:
Ostria δεν παίζεσαι με τίποτα.
Τι στο καλό θέλω και μιλάω στο φόρουμ όταν υπάρχουν άτομα σαν εσένα;
Μάλλον για UFO μοίαζω...

Φίλε ΟΑΝΝΗΣΕΑ με αυτή σου την απάντηση και μάλιστα προς την Ostria με απογοήτευσες,με απογοήτευσες πάρα πολύ....
Τι έγινε μας τελείωσαν τα επιχειρήματα;
Αυτό ήταν το σχόλιο σου;
Λυπάμαι... πραγματικά λυπάμαι...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Καλή χρονιά σε όλους

TrollΜέλος
12/01/2007, 18:48:17
Πολύ καλό παράδειγμα οι Dogon.
Βέβαια υπάρχουν και πάρα πολλές αναφορές απο φυλές που διαφέρουν χωροχρονικά μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την Εσωτερική Παράδοση, οι Μανασαπούτρα (αυτοί που έφεραν το ΜΑΝΑΣ - ΝΟΥ) ήρθαν στη Γη από την Αφροδίτη, πριν από εκατομμύρια χρόνια, για να βοηθήσουν την οικοδόμηση και εξέλιξη της Ανθρωπότητας. Από τον Σείριο ήρθε μια πολύ ανώτερη οντότητα, που εδρεύει στον Πλανήτη Αφροδίτη, για να βοηθήσει στην εξέλιξη του Ηλιακού Συστήματος. Γι' αυτό οι Μανασαπούτρα δίδαξαν στους Ανθρώπους όχι μόνο την ηλιακή και πλανητική λατρεία, αλλά και τη λατρεία του Σείριου, καθώς και άλλων μεγάλων άστρων, όπως του Ανταρές ή Καρδιά του Σκορπιού (Θεά Σελκίτ στην Αίγυπτο), του Αλντεμπαράν ή Ματιού του Ταύρου (του Θεού Μιν στην Αίγυπτο), του Μπεντελγκές ή Δεξιού Ώμου του Ωρίωνα (του Όσιρι) ή των Πλειάδων. Αυτά τα άστρα, όπως και ο Σείριος του Μεγάλου Κυνός (ο Θεός ΄Ανουβις), αποτελούσαν μέρος των αστερισμών του λεγόμενου Κάθετου Ζωδιακού, σε αντιπαράθεση με τον οριζόντιο Ζωδιακό της γνωστής Αστρολογίας. Οι πυραμίδες σε Δύση και Ανατολή εξυπηρετούσαν την τέλεση των ανώτερων Μυστηρίων, που δίδαξαν αυτές οι εξωγήινες οντότητες-Θεοί, αλλά χρησίμευαν και σαν αστεροσκοπεία μεγάλης ακρίβειας.

Ακόμα, τα Ανατολικά κείμενα μιλούν για τους Πίτρι Αγνισβάτα, που ήρθαν από τον πλανήτη Ερμή και έδωσαν στην Ανθρωπότητα τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει το ΒΟΥΔΙ ή Πνευματική Διαίσθηση. Από τον πλανήτη Άρη ήρθε ένα κύμα οντοτήτων, που βοήθησαν να μεταβάλλει ο άνθρωπος την κατώτερη επιθυμία σε Βουλητική ώθηση.

Στη Βόρεια Αμερική οι παραδόσεις των Ινδιάνων Χόπι αναφέρουν τους "Καχίνα", όντα εξωγήινα που προστάτευαν , συμβούλευαν και βοηθούσαν με υπεράνθρωπες δυνάμεις να υπερνικήσουν οι φυλές των Ινδιάνων δύσκολες καταστάσεις. Έτσι έγινε και με την Κόκκινη Πόλη στο Νότο, όταν ξαφνικά μερικές φυλές των Χόπι δέχτηκαν επίθεση.

Στη Βραζιλία η Φυλή των Καϊάτο, που ζει στην Πολιτεία Μάττο Γκρόσσο, στην Άνω Ξιγκού, θεωρεί ότι οι πρόγονοί τους ήρθαν από έναν άλλο κόσμο και εγκαταστάθηκαν στη Γη. Διατηρούσαν την επικοινωνία με τον άλλο κόσμο για αρκετά χρόνια, αλλά ένας κακός μάγος έκοψε αυτήν την επικοινωνία και από τότε περιμένουν να ξανανοίξει πάλι αυτός ο τρόπος επικοινωνίας.

Μια άλλη φυλή των Ινδιάνων, οι Καϋάπο, αναφέρουν τον Μπεπ - Κορόρκι, ο οποίος ήρθε στο χωριό της φυλής από το Σύμπαν με τα μαγικά του όπλα, για να τους διδάξει πράγματα άγνωστα σε αυτούς. Έτσι έγινε ο Δάσκαλος και Καθοδηγητής τους.

ΜΑΣΑΪ: Ζευγάρια Θεών γέννησαν τον ανοιχτόχρωμο Ουράνιο λαό με αιώνια ζωή. Ο Θεός έστειλε μερικά παιδιά στη Γη.

ΓΙΑ-ΛΟΥΟ: Ο προπάτορας Αποντό κατέβηκε από τον Ουρανό με τη γυναίκα του και όλα τα αγαθά του πολιτισμού.

ΜΑΝΤΙ-ΜΟΡΟΥ: Οι πρώτοι άνθρωποι κατοικούσαν στον Ουρανό. Μέχρι που το γαλάζιο πουλί κατάφαγε τη σκάλα του Ουρανού, υπήρχε ζωηρή επικοινωνία με τη Γη.

ΓΚΑΝΤΑ: Οι δυο πρώτες γυναίκες έπεσαν από τον Ουρανό.

ΝΥΟΡΟ: Ο Θεός έστειλε το πρώτο ζευγάρι ανθρώπων από τον Ουρανό, όταν έπλασε τον κόσμο. Είχαν ουρά και γέννησαν δυο κορίτσια και ένα αγόρι και αυτά πάλι γέννησαν το χαμαιλέοντα, τον πατέρα της Ανθρωπότητας και το φεγγάρι.

ΠΥΓΜΑΙΟΙ ΚΙΒΟΥ: Ο γενάρχης της φυλής έπεσε από τον Ουρανό.
ΚΟΥΛΟΥΒΕ: Το πρώτο ζευγάρι ανθρώπων ήρθε με σπόρους, τσάπα, τσεκούρι, φυσερό κλπ. από τον Ουρανό.

ΑΣΑΝΤΙ: Επτά άνθρωποι, πλασμένοι από τον Θεό κατέβηκαν από μια αλυσίδα στη Γη. Αφού γέννησαν εκεί ανθρώπους, επέστρεψαν στην Ουράνια πατρίδα τους.

Αζτέκα, Μάγια, ΄Ινκα και οι άλλοι πολιτισμοί της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, αναφέρουν σαν προγόνους τους Θεότητες, οι οποίες ήταν υπεύθυνες για την εξέλιξη της κάθε φυλής. Γι' αυτό το σκοπό ενσαρκώθηκαν σαν άνθρωποι-Βασιλιάδες, για να τους οδηγήσουν. Ο Βιρακότσα, ο Μάνκο Κάπακ, ο Κετζαλκοάτλ κλπ. ήταν κάποιοι από αυτούς. Γι' αυτό και οι θρησκευτικές τους λατρείες και τα ημερολόγιά τους ήταν συντονισμένα με τις κινήσεις πλανητών, όπως η Αφροδίτη, άστρων, όπως ο Ήλιος κι η Σελήνη και αστερισμών, όπως ο Σείριος και ο Ωρίων.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

12/01/2007, 19:27:38
Μετά το πρώτο σοκ, από την απάντηση του φίλου ΟΑΝΝΗΣΕΑ διάβασα και το κείμενο του LordThomas και στη συνέχεια και του φίλου Troll που μόλις ήρθε. Λοιπόν εμένα με ενδιαφέρουν πολύ και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το θέμα.
Για να μην νομίζετε ότι ξεφεύγω από το θέμα όπως παλιά, εννοώ την εμφάνιση ΑΤΙΑ στην αρχαιότητα. Νομίζω ότι είμαστε εντός των ορίων.
Πάντως με έχει πολύ προβληματίσει, πάρα πολύ... ο φίλος LordThomas...
Γιατί;
Λες φίλε μου...

quote:
γιατι αυτους που δεχομαι δεν προσπαθησαν να με πεισουν για κατι ουτε με πλησιασαν αυτοι αλλα εγω τους εθεσα καποια ερωτηματα και μην νομιζεις οτι κατσαμε μια μερα για καφε και μου τα ειπαν ολα, περασε καιρος.Τωρα αν τους πιστεψαν λιγο τους νοιαζει.
Οι δε ομως ειναι ατομα που προσπαθουν να σε πεισουν για αυτα που λενε.

Ειλικρινά δεν μπορώ να σε καταλάβω φίλε μου...
Τι πιστεύεις...
Τι εννοείς;
Τι θέλεις να πιστέψουμε;
Από τη μια παραθέτεις ένα σοβαρό κείμενο, και από την άλλη φτάνεις σε ακρότητες...
Το κείμενο σου φίλε μου το ασπάζομαι, αλλά την η πάνω απάντηση δεν με καλύπτει...

Καλή χρονιά σε όλους

12/01/2007, 23:33:36
Νομίζω ότι παρεξηγήσατε το μήνυμα του Oannhsea... τέλος πάντων όταν μπει ο ίδιος ας το διευκρινήσει.

Στο θέμα μας.
Νομίζω ότι θα ξεφύγουμε πολύ από την μέχρι τώρα συζήτηση αν αρχίσουμε να συζητάμε εδώ για τους εξωγήινους θεούς και τα πιθανά οχήματά τους. Αν θέλετε ανοίξτε άλλο σχετικό θέμα για "τα ufo και τους εξωγήινους θεούς στην αρχαιότητα" να το συζητήσουμε.
Ηδη έχουμε συζητήσει πολλούς τέτοιους μύθους ή ξεχωριστές περιπτώσεις στο παρελθόν (όπως τους dogon, τα περίεργα ιερογλυφικά στην Αίγυπτο, τον Οάννες κλπ)

Οσο για τα Unknown Underwater Objects που αναφέρει ο φίλος LordThomas είναι γνωστές και αυτές οι αναφορές, αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να τα διαχωρίσουμε από τα ufo του αέρα. Δηλ. έχουμε αρκετές αναφορές που αυτά τα αντικείμενα είτε βγήκαν από την θάλασσα ή την λίμνη, είτε βούτηξαν μέσα μετά από εναέρια πτήση.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

12/01/2007, 23:38:07
Α! Θα σας έλεγα, όσοι δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, να μπείτε στο θέμα του Kircher στο "Μύθος και Θρησκεία", εκεί προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε διάφορους μύθους (και βλέπουμε και τις ομοιότητές τους).

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

13/01/2007, 08:24:26
Δεν χρειάζεται να εξηγήσω κάτι από την προηγούμενη απάντηση μου Ostria.
Τα ΠΑΝΤΑ έχουν μία επιστημονική εξήγηση και εσύ έδωσες μία πολύ καλή για την φωτογραφία που παρατέθηκε...

Όσο για τα άλλα...
ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ονομάζεται ο άνθρωπος, ο οποίος ακούει φωνές ή μιλάει με ανθρώπους ή πλάσματα που δεν υπάρχουν. Κλασική περίπτωση για το ψυχιατρείο - φυσικά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν τους σχιζοφρενείς και τους ακολουθούν, συνήθως ως εκπροσώπους του θεού...
Προσωπικά μου αρέσουν περίσσότερο περιπτώσεις τύπου ντεκλεραμό και δυαδικής παράνοιας - αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.
Όσο για το θέμα της ψυχοπάθειας ΟΛΩΝ ΜΑΣ που ανέφερα είναι κάτι το οποίο είναι πραγματικότητα - ΔΥΣΤΗΧΩΣ για εμάς. Απλά δεν είμαστε επικύνδινοι για τους γύρω μας και έτσι μια και είμαστε μέσα στον μέσο όρο θεωρούμαστε αποδεκτοί από το κοινωνικό σύνολο. Τώρα το πόσο αποδεκτός είναι κάποιος που συνομιλεί με αόρατους (ή που μοιάζουν σε εμάς) εξωγήινους αυτό είναι άλλο θέμα.

Krios, γιατί λυπάσαι για μία απάντηση;
Η απάντηση της Ostria είναι που πρέπει να λυπήσει ΠΟΛΥ κοσμάκη που βλέπει εξωγήινους εκεί που δεν υπάρχουν ή καλύτερα που τον δημιουργούν ατομάκια με έντονη την ψυχωπάθεια είτε προσωπική είτε αυτή του κέρδους.
Βλέπεις υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ απατεώνες που κάθε μέρα δεν κάνουν κάτι άλλο αλλά ψάχνουν να βρουν δήθεν αποδείξεις περί εξωγήινων για να τις πουλήσουν στο τελευταίο βιβλίο τους. Δεν χρειάζεται να μπουν πιο βαθιά να ψάξουν γιατί ΔΕΝ θα το κάνουν τα ΘΥΜΑΤΑ που διαβάζουν τα βιβλία τους - όπως εσύ με την φωτογραφία του δήθεν εξωγήινου. Απλώς τα πιστεύετε...

LordTomas,
Σε έχει πειράξει που προσφώνησα τους ανθρώπους στους οποίους πιστεύεις ως ψυχοπαθείς. Γιατί; Ποτέ δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι αυτοί οι άνθρωποι ψεύδονται εν γνώση τους ή όχι; Ποτέ δεν σου πέρασε από το μυαλό οτί μπορεί και εσύ να χρειάζεσαι να τους πιστέψεις και για αυτό δεν τους φέρνεις καμία αντίρρηση σε αυτά που λένε; Ίσως για αυτό στο τέλος γράφεις ότι εσύ τους πιστεύεις ανεξάρτητα το τι πιστεύουμε εμείς. Το τελευταίο χαρακτηρίζεται ως σύνδρομο έλειψης πατέρα (για να πιάσουμε και λίγο την ψυχολογία την οποία απορρίπτεις)...
Όμως αν πιάσουμε ένα προς ένα τα σημεία που έθεσες μπορούμε να δούμε ότι απλά διαβάζεις βιβλία τα οποία αναπαράγουν για το ευρή κοινό πληροφορίες χιλιοειπωμένες.
Φώτα στην θάλασσα - ακόμα και ο Lovecraft τις είχε χαρακτηρίσει ως εκφράσεις του Γιόγκ Σοθώθ. Φυσικά φαινόμενα ή παρενέργεις των ανθρώπινων χαρακτηριστικών κατασκευών
Όσο για τα υπόλοιπα ή θα είναι εκφράσεις της τεχνολογίας των ανθρώπων (υποβρήχια με ταχύτητα 40 κόμβων σχεδιάζονταν από το 1920!!!) ή θα είναι αυτό που εγώ γράφω ως πραγματική εξωγήινη τεχνολογία. Ποιά όμως είναι αυτή και πως μπορεί να την ξεχωρίσεις από του ανθρώπου;

Το παράδειγμα όμως του Ιεζεκιηλ είναι από τα πιο αμφιλεγόμενα.
Προσωπικά έχω διαβάσει δύο μελέτες: μία που το είχε σαν ανάλυση οράματος από μία ψυχολόγο και άλλη μία η οποία προερχόταν από έναν αεροναυπηγό με ειδίκευση στην αστροναυτική. Το δεύτερο το έχω ακόμα το βιβλίο ως παράδειγμα του πως σκέφτονται οι άνθρωποι. Μία πλήρης ανάλυση και ανακατασκευσή (εν έτη 1965) του σκάφους των εξωγήινων που "είδε" ο Ιεζεκιήλ. Για τότε ήταν ΤΟ προτοποριακό έργο, σήμερα τα ερωτήματα είναι τουλάχιστον περισσότερα από αυτά που έλυσε τότε.
Ξέρεις ποιό είναι το κακό; Ότι όλοι σπεύδουν να αναλύσουν και να πιστέψουν στην συνέχεια λύσεις και απαντήσεις που δίνονται από άτομα τα οποία δεν έχουν ούτε καν τις βασικές γνώσεις για να το κάνουν αυτό ή δεν είναι καλά στα μυαλά τους.
Όπως για παράδειγμα ο Ντάινεκεν και οι φαντασιώσεις του.
Θες ένα μικρό παράδειγμα; Που στο καλό εξορίσανε τον Ιεζεκιήλ;

Τroll,
Κετζαλκοάτλ, τι σημαίνει στα νέα ελληνικά;
Δεύτερον, το γράφεις ως απλή αναφορά ή πιστεύειες ότι αυτά που λένε οι ιθαγενείς είναι αλήθεια; Αν ναι, πως μπορείς να εξηγήσεις την χρωμοσωμιακή ομοιότητα αυτών των ανθρώπων με εμάς και κυρίως με πλάσματα όπως οι Νεάτερνταλ και τα άλλα προτεύοντα;

13/01/2007, 11:14:31
quote:
Η απάντηση της Ostria είναι που πρέπει να λυπήσει ΠΟΛΥ κοσμάκη που βλέπει εξωγήινους εκεί που δεν υπάρχουν ή καλύτερα που τον δημιουργούν ατομάκια με έντονη την ψυχωπάθεια είτε προσωπική είτε αυτή του κέρδους.

Εγώ δεν θα το έβαζα τόσο "σκληρά" φίλε μου. Σχεδόν όσοι ασχολούνται με αυτά τα θέματα, θέλουν να πιστέψουν (το είπες και συ παραπάνω). Ετσι το κάθε τι "περίεργο" που παρουσιάζεται, το δέχονται αβασάνιστα ως απόδειξη αυτού που πιστεύουν. Αυτό έκανε και ο Νταίνικεν, που είναι ο αγαπημένος των νεανικών μου χρόνων, και παρέσυρε αρκετό κόσμο στο να πιστεύει εύκολα, χωρίς να ψάχνει για πιό "συμβατικές" (λογικές)απαντήσεις.
Δεν θα το θεωρούσα ψυχοπαθολογία, ούτε κυνήγι του κέρδους. Νομίζω ότι ο ενθουσιασμός των περισσοτέρων είναι ειλικρινής, απλώς δεν έχουν μάθει να ερευνούν και δεν είναι έτοιμοι να παραδεχτούν τις λάθος εκτιμήσεις τους. Βέβαια έχουμε και κάποιες ακραίες περιπτώσεις όπου τέτοια πιστεύω γίνονται εμμονές και τότε φτάνουν να γίνουν επικίνδυνα για τους ίδιους και τους γύρω τους.

Πάνω στο θέμα που θίγει ο Troll, επαναλαμβάνω μια παλιότερη μου άποψη, ότι παρόλο που όλοι αυτοί οι μύθοι φαίνεται να περιέχουν ενδείξεις για την επίσκεψη εξωγήινων όντων στο παρελθόν, όπου και έγιναν δεκτοί ως θεοί από τους ιθαγενείς ή πρωτοιστορικούς ανθρώπους, πιθανόν δεν μας λένε τίποτα παραπάνω, από την ανάγκη των ανθρώπων να έχουν θεούς ανώτερους από τους ίδιους, που προέρχονται από έναν άλλο κόσμο (τι πιό φυσικό από τον ουρανό) να έχουν ιδιαίτερες δυνάμεις και ιδιαίτερες γνώσεις.
Γιατί είναι διαφορετικό να δεχτείς ως θεό τον ΤΑΔΕ που ήρθε από τον ουρανό και σου μεταφέρει γνώση, παρά τον κώστα ή τον τάκη που προέρχεται από την δική σου ή την γειτονική φυλή με κάποιες άγνωστες για σένα γνώσεις.

Και να σημειώσω ότι αυτές οι σκέψεις μου δεν είναι οι αρχικές που είχα παλιότερα. Απλώς κάποια στιγμή κάθισα και σκέφτηκα ότι δεχόμενοι όλα αυτά (περί θεικών όντων που μας δίδαξαν τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα ή τα σημερινά περί εξωγήινης τεχνολογίας που εμείς απλώς εκμεταλλευόμαστε) υποτιμάμε έτσι τον ανθρώπινο παράγοντα, την ανθρώπινη σοφία και την ανθρώπινη εφευρετικότητα. Και αυτά, είναι τα μόνα αποδεδειγμένα στοιχεία που έχουμε από την απαρχή της ιστορίας του ανθρώπινου γένους.

-Arthur C. Clarke-

Edited by - Ostria on 13/01/2007 11:21:13

13/01/2007, 11:43:10
quote:
Krios, γιατί λυπάσαι για μία απάντηση;

Παρεξήγησης! sory...

quote:
"Μύθος και Θρησκεία",

Η περίπτωση Dogon δεν είναι Μύθος!
Παρόλο που διαφωνώ κάθετα με την κατάληξη που υποψιάζομαι ότι θέλει ο φίλος LordThomas.

πάντως ΔΕΝ είναι ΜΥΘΟΣ !!!

Καλή χρονιά σε όλους

13/01/2007, 13:08:25
ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΧ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
ΤΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΞΕΡΟΥΝ.
quote:
Απλώς κάποια στιγμή κάθισα και σκέφτηκα ότι δεχόμενοι όλα αυτά (περί θεικών όντων που μας δίδαξαν τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα ή τα σημερινά περί εξωγήινης τεχνολογίας που εμείς απλώς εκμεταλλευόμαστε) υποτιμάμε έτσι τον ανθρώπινο παράγοντα, την ανθρώπινη σοφία και την ανθρώπινη εφευρετικότητα. Και αυτά, είναι τα μόνα αποδεδειγμένα στοιχεία που έχουμε από την απαρχή της ιστορίας του ανθρώπινου γένους.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΑΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
OANNHSEA ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ
ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΑ ΑΠΑΝΤΗΜΕΝΑ .
LordTomas, ΓΙΑ ΤΑ UUO ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Η OSTRIA .
13/01/2007, 13:21:53
quote:
ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΧ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

Οπτική γωνία... είναι η ποιο σωστή κουβέντα που άκουσα μέχρι τώρα...
Έχεις απόλυτα δίκιο φίλε Open Mind!
Για αυτό δεν πρόκειται ποτέ φίλε μου να συμφωνήσουμε απόλυτα.

Καλή χρονιά σε όλους