- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
I am back.
α, καλώς τα μάτια μας τα δυο! ματάρες μου!
quote:
Τέλος πάντων σταματάω εδώ γιατί θα με πάρετε στο ψιλό.
TOO LATE !!!
φάε τώρα ένα μασούρι σουτζουκ λουκουμ κι άλλη φορά πρόσεχε!!!
quote:
Άντε και πήξαμε στους άνδρες εδώ μέσα!
γκρααααααααααααα! ξεχειλίζει τεστοστερόνη το τόπικ!
kircher, για 'σένα δεν έχει σχόλιο, δε μου έδωσες αφορμή. καλά να περάσεις στο γουισκόνσιν! έχει εκεί τ΄'ιποτα ιαματικά λουτρά για τα αρθριτικά! είναι ό,τι πρέπει για σας τους γέρους! ![]()
λοιπόν, πέρα απ' το ότι είμαι ένα τσογλάνι [σας πρόλαβα πριν το πείτε!] τελικά μάλλον δε θα μπορέσω να παρουσιάσω τίποτα προς το παρόν, οπότε δίνω τη σκυτάλη σε όποιον τη θέλει. στην καλύτερη, το σ/κ θα τελειώσω εκείνο το αναθεματισμένο το τερβασκάντο των κορπικλάανι...
πάω τώρα γιατί έχω να... συνθέσω! το καμάρι μας ο νταβέλης μου δίνει μια ακουστική εισαγωγή και μ' αφήνει να παλέψω μόνος μου με το τέρας!
Κι εσύ ΒΡΟΥΤΕ!!!???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Παίδες ο γέρος δεν έφυγε ακόμα λόγος του ότι υπάρχει έξοδος για μια γιορτή εδώ και οι λεωφόροι θα πήξουν το σαββατοκύριακο και έτσι το αφήσαμε για την άλλη Τετάρτη....οπότε θα τα λέμε.
quote:
πάω τώρα γιατί έχω να... συνθέσω! το καμάρι μας ο νταβέλης μου δίνει μια ακουστική εισαγωγή και μ' αφήνει να παλέψω μόνος μου με το τέρας!
Άιντε παληκάρι μου. Εκείνα τα λογοτεχνικά αριστουργήματα που λέγαμε τα έχω στο άλλο χωριό οπότε αν ενδιαφέρεστε ακόμα τα στέλνω την άλλη εβδομάς.
quote:
Το περίεργο με τους Autumn Tears είναι ότι αφενός δε μπορείς να τους εντάξεις σε ένα συγκεκριμένο μουσικό είδος αλλά από την άλλη έχουν fans που ακούνε gothic, metal κτλ.
Πάντως Dying Incubus πήγαινε να ακούσεις το καινούργιο συγκρότημα τηε Έρικας να δεις τι χαρίσματα έκρυβε αυτή η κοπέλα. Πραγματική μεταλλού!

Πες μου όνομα να ψάξω!
Από Τετάρτη σε χάνουμε εσένα δηλαδή, ε?
quote:
crucifire (1):
λοιπόν, από που ν'αρχίσω το δούλεμα;
quote:
crucifire (2):
γκρααααααααααααα! ξεχειλίζει τεστοστερόνη το τόπικ!
Συγγνώμη αλλά τώρα νομίζεις ότι μου την είπες? ![]()
![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
Ρε παίδες κόφτε το δούλεμα ντρέπομαι.![]()
Γκρετελ καλως ήρθες πάλι.![]()
Για χάρντκορ δεν επιμένω Α. Κ. για κανένα θρασάκι να κάνω παρουσίαση;
Σκέφτομαι να αρχίσω από την δεκαετία του 80.
Συμφωνείτε;
Καλά χθες στα μαθηματικά σφαγή έγινε. Οι συναρτήσεις με κάνανε ασυνάρητο.ΡΡΡΡΡ. Οι μιγαδικοί με γεμίσαν μύγες.!!!
Γκρέτελ το σουτζούκ λουκουμ είναι η αδυναμία μου. Θέλω κιάλλο κουίζζζ!!!!
quote:
Για χάρντκορ δεν επιμένω Α. Κ. για κανένα θρασάκι να κάνω παρουσίαση;Σκέφτομαι να αρχίσω από την δεκαετία του 80.
Ω ΝΑΙ !!!!!!!!!
Είμαι πολύ περίεργος να δω πως το "extreme metal" της εποχής μας σκούγεται στα μαθημένα πλέον αυτιά των μεταλλάδων σήμερα. Ξέρεις, γινόντουσαν ομηρικές μάχες το '80 μεταξύ θρασάδων και λοιπων μεταλλάδων. Το Thrash θεωρούτανε βαβούρα για τους λάτρεις του epic και του NWOBHM, οπότε με λίγα λόγια μας θεωρούσανε παρακατιανούς.
Τώρα που ακούω ξανά τα thrash metal ακούσματά μου, δυσκολεύομαι να βρω αυτή την διαχωριστική γραμμή που μας βάζανε τότε.
Άμα αρχίσεις την παρουσίασή σου με τους θεϊκούς FLOTSAM and JETSAM, θα σε έχω στα υπόψιν μού όταν αποχωρήσω από τους SLAYER και φτιάξω το δικό μου project ![]()
quote:
Κι εσύ ΒΡΟΥΤΕ!!!???
εγώ απλά παίρνω τον σπάρτακο στο... "ψιλό"!
quote:
Εκείνα τα λογοτεχνικά αριστουργήματα που λέγαμε τα έχω στο άλλο χωριό οπότε αν ενδιαφέρεστε ακόμα τα στέλνω την άλλη εβδομάς.
εννοείται! εγώ ακόμα προσπαθώ να κάνω ένα ριπάρισμα της προκοπής στα βιντεάκια απ'τις πρόβες...
quote:
Συγγνώμη αλλά τώρα νομίζεις ότι μου την είπες?
όχι, το τελευταίο ήταν άσχετο! εσένα δεν βρήκα τίποτα για να σε δουλέψω!
quote:
Ρε παίδες κόφτε το δούλεμα ντρέπομαι.
α, δεν ξέρεις σε τι λέρα έπεσες!
quote:
Γκρετελ καλως ήρθες πάλι.
μετά φταίω εγώ!
quote:
Γκρέτελ το σουτζούκ λουκουμ είναι η αδυναμία μου.
σου αρέσει γενικά, ή μόνο αν είναι απ'τη γκρέτελ;!
quote:
Είμαι πολύ περίεργος να δω πως το "extreme metal" της εποχής μας σκούγεται στα μαθημένα πλέον αυτιά των μεταλλάδων σήμερα.
ανέμπνευστο! χεχε! καλά, πέρα απ'το καλαμπούρι, είχε κι αυτό την πλάκα του...

Κατά την προσωπική μου άποψη, μία από τις κορυφαίες κυκλοφορίες στην δεκαετία τους 80 (κυκλοφόρησε το 1988). Το άκουγα και σκεφτόμουνα πως πρέπει να τον παρουσιάσω τον δίσκο για να τον ανακαλύψουνε αυτοί που δεν είχανε την τύχη.
Είχα να τον ακούσω πάνω από 5 χρόνια και η αλήθεια είναι πως μου δημιουργεί ακόμα τα συναισθήματα που μου δημιουργούσε τότε που τον άκουγα με τσίτα το volume στα walkman πίσω στα 18 μου...
Μιλάμε για 10 διαμάντια, όσοι το έχετε ακούσει ελπίζω να συμφωνήτε μαζί μου. Άκουσα το "Escape from Within" και δάκρυσα, μου θύμισε τόσα πολλά....
Εδώ να κάνω μια παρένθεση, για να θυμηθούν οι παλιοί και να μαθαίνουνε οι νεότεροι. Την εποχή του βυνιλίου, τα metal albums τις μπαλάντες τους τις βάζανε συνήθως στο 4 κομμάτι της κάθε πλευράς. Δείτε τα CD σας έτσι για πλάκα (για κυκλοφορίες του 80 μιλάω) και θα δείτε που το #4 και το #8 είναι πάντα πιο slow....
Κορυφαίο κομμάτι κατά την γνώμη μου είναι το I Live you Die και ακολουθούν το ομόνυμο No Place For Disgrace και φυσικά το Escape from Within
Βασικό χαρακτηριστιμό του album είναι οι συνεχείς αλλαγές μέσα στα κομμάτια, οπότε μην πεσετε στην παγίδα να το ακούσετε στα γρήγορα (πχ τα πρώτα 2 λεπτα) για να πάρετε κάποια ιδέα....
quote:
Άμα αρχίσεις την παρουσίασή σου με τους θεϊκούς FLOTSAM and JETSAM, θα σε έχω στα υπόψιν μού όταν αποχωρήσω από τους SLAYER και φτιάξω το δικό μου project
Γιατί να φύγεις Κέρρυ? Μέχρι δική σου σειρά ρούχων έχεις κάνει!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Για χάρντκορ δεν επιμένω Α. Κ. για κανένα θρασάκι να κάνω παρουσίαση;
Και το ρωτάς;
Παιδιά νομίζω πως το thrash έχει ανέβει και πάλι τώρα τελευταία. Άκουσα κάτι καινούργια CD τα οποία επιστρέφουν στις παλιές καλές εποχές. Ενδεικτικά αναφέρω Machine Head-The Blackening, Susperia-Cut from Stone, Karras - The Bright Side Of Death κ.α.
quote:
Κατά την προσωπική μου άποψη, μία από τις κορυφαίες κυκλοφορίες στην δεκαετία τους 80 (κυκλοφόρησε το 1988). Το άκουγα και σκεφτόμουνα πως πρέπει να τον παρουσιάσω τον δίσκο για να τον ανακαλύψουνε αυτοί που δεν είχανε την τύχη.
Α ρε Kerry, μεγαλείο! Καθώς επίσης και το Doomsday for the Deceiver. Οι περισσότεροι ξέρουν τους Flotsam and Jetsam σαν το πρώην συγκρότημα του Jason Newsted από τους Ατσάλικα και είναι κρίμα γιατί πραγματικά πρόκειται για κορυφαίο γκρούπ.
quote:
Ποιό καινούριο συγκρότημα της Erika, φίλε?
Εκεί που παρουσίασα το CD των Autumn Tears έχει λινκ που σε πάει στο web site των Ignitor. Δεν σε παρεξηγώ όμως γιατί είδα πως ποστάρισες στις 7:20 το πρωί
Την άλλη βδομάδα πριν φύγω θα σου στείλω και το υλικό που λέγαμε.
quote:
Τώρα που ακούω ξανά τα thrash metal ακούσματά μου, δυσκολεύομαι να βρω αυτή την διαχωριστική γραμμή που μας βάζανε τότε.
Έλα ντε, τι μου θύμισες! Αν και εγώ είχα πέσει σε κάτι old school ροκάδες που μου λέγανε μην πάρεις τον δίσκο των Maiden (Number of the Beast) είναι πολύ βαβούρα. Ευτυχώς που ως νέος δεν άκουγα ποτέ τους παλιούς χε χε! Κάτι σαν τον crucifire ένα πράμα. Γι αυτό τον αγαπάω τον μικρό ![]()
quote:
Την εποχή του βυνιλίου, τα metal albums τις μπαλάντες τους τις βάζανε συνήθως στο 4 κομμάτι της κάθε πλευράς.
Από το τρίτο κομμάτι της κάθε πλευράς τα βινυλια μου χάνανε σε ποιότητα για κάποιο λόγο. Μάλλον έφταιγε το πικάπ πάντως το θυμάμαι και εγώ για τις μπαλάντες που ήταν στο #4.