ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

semina30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
seminaΜέλος
17/06/2005, 07:48:39
Εμένα ρωτάς αν είναι όλα θέμα ανόχής βρε pixeldream??
Ειλικρινά πιστεύω πως δεν θα αντέξω να ξαναφύγουν από κοντά μου άτομα που αγαπάω.. Αλλά, μάλλον χρησιμοποίησα λάθος ρήμα.. έπρεπε να βάλω το ρήμα δεν θέλω να φύγουν άτομα που αγαπώ από δίπλα μου..
Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί ο άλλος πρέπει να σε στενοχωρεί..με ποιο δικαίωμα?
Όταν είσαι φίλος/η με κάποιον..είστε στο "εμείς" και όχι στο "εγώ" οπότε γιατί να σε δοκιμάζει ή να σε πληγώνει κάποιος που στην κυριολεξία σε επέλεξε??Πολύ εγωιστές εμείς οι άνθρωποι..
Και μην με ρωτήσεις τώρα,αν είναι όλα θέμα εγωισμού..
Φιλικά και καλή σου μέρα,
Σεμίνα

Μια γενναιόδωρη αγάπη έχει πάντα φυλαγμένη τη διαθήκη της

17/06/2005, 12:38:14
Κάθε φορά που χάνω κάτι που αγαπάω, δεν το περιφρονώ. Ούτε το προσπερνώ. Οι άνθρωποι φεύγουν κουράζονται να μοιράζονται. Να δίνουν. Να συντροφεύουν. Να αγωνίζονται. Κάποια στιγμή μένουμε μόνοι.ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ. Η ΦΥΓΗ ΠΟΝΑΕΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΕΜΙΝΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΒΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΝΕΙΡΑ. ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ. ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ. ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ, ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΓΕΡΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΤΟ ΣΩΜΑ. ΓΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΨΥΧΩΝ.
ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΑΓΕΡΑΣΤΗ, ΚΙ ΟΧΙ ΑΓΕΛΑΣΤΗ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

seminaΜέλος
17/06/2005, 22:20:52
Αυτή τη στιγμή..περίοδο..κάποια πράγματα δεν τα χωράει ο νους μου..και όσα και να μου πει κάποιος..θα τα σκεφτώ,θα καταλάβω πόσο δίκιο ή άδικο έχει,αλλά θα μου πάρει κάποιο χρόνο να τα συνειδητοποιήσω..
Που είσαι βρε Αφροδίτη?Σε χάσαμε..καλό βραδάκι εύχομαι!
Φιλικά

seminaΜέλος
17/06/2005, 22:22:48
Όσο γι αυτό που λες..να γίνουμε φίλοι του εαυτού μας..δεν ξέρω γιατί αλλά δεν το έχω καταφέρει ακόμη αυτό

Deghar AdharkΜέλος
21/06/2005, 21:48:52
quote:
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ???

καλυτερα να ρωτησεις τους ιδιους

Ismail vilehand
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand
"the high council of zakarum"
seminaΜέλος
22/06/2005, 01:13:30
Περίμενε να βγάλω τον κατάλαγο να τους πάρω τηλέφωνο..
τι μου λες βρε ανθρωπέ μου??Όταν ο άλλος φεύγει και κόβει κάθε επικοινωνία..δεν αφήνει ίχνος από πίσω του..πόσο εύκολο νομίζεις είναι να τον βρεις???
Τελικά,ποιος ο λόγος να τον ψάξεις??Δεν αξίζει..ας αποφασίσουμε και κάποια στιγμή τι αξίζουμε ως άνθρωποι!!Και φυσικά δεν αξίζουμε ανθρώπους που φεύγουν χωρίς ούτε ένα ίχνος στοργής,εκτίμησης και αγάπης..

Μια καινουρια μερα αρχιζει καθε πρωι,μια καινουρια ελπιδα και παλι απο την αρχη

22/06/2005, 04:00:53
semina
quote:
Τελικά,ποιος ο λόγος να τον ψάξεις??Δεν αξίζει..ας αποφασίσουμε και κάποια στιγμή τι αξίζουμε ως άνθρωποι!!

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ;...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ;

..

snoopyΜέλος
22/06/2005, 10:29:55
quote:
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ;...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ;

ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.
ΑΛΛΑ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
... "Θέλω τους φίλους μου να δώ" λέει ένα γνωστό τραγούδι

seminaΜέλος
22/06/2005, 17:12:12
Έσπαγα το κεφάλι μου αγαπητέ μου..πλέον δεν με νοιάζει καθόλου..δεν θα ξαναχαλάσω την ζαχαρένια μου για κανέναν..νομίζω ότι ασχολήθηκα αρκετά με ορισμένους..

snoopy μου,
αν θέλει κάποιος να δει τους φίλους του μπορεί να το κάνει..όσον αφορά το τραγούδι..

Μια καινουρια μερα αρχιζει καθε πρωι,μια καινουρια ελπιδα και παλι απο την αρχη

Spanish eyesΜέλος
24/06/2005, 12:06:46
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ;ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΦΕΥΓΕΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΤΟΥ...ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ;;ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΤΩΣΕΙΣ:Η ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΧΑΖΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Η ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΒΛΑΚΑ(ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ)ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ....