- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Ειλικρινά πιστεύω πως δεν θα αντέξω να ξαναφύγουν από κοντά μου άτομα που αγαπάω.. Αλλά, μάλλον χρησιμοποίησα λάθος ρήμα.. έπρεπε να βάλω το ρήμα δεν θέλω να φύγουν άτομα που αγαπώ από δίπλα μου..
Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί ο άλλος πρέπει να σε στενοχωρεί..με ποιο δικαίωμα?
Όταν είσαι φίλος/η με κάποιον..είστε στο "εμείς" και όχι στο "εγώ" οπότε γιατί να σε δοκιμάζει ή να σε πληγώνει κάποιος που στην κυριολεξία σε επέλεξε??Πολύ εγωιστές εμείς οι άνθρωποι..
Και μην με ρωτήσεις τώρα,αν είναι όλα θέμα εγωισμού..
Φιλικά και καλή σου μέρα,
Σεμίνα
Μια γενναιόδωρη αγάπη έχει πάντα φυλαγμένη τη διαθήκη της
ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΑΓΕΡΑΣΤΗ, ΚΙ ΟΧΙ ΑΓΕΛΑΣΤΗ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
Που είσαι βρε Αφροδίτη?Σε χάσαμε..καλό βραδάκι εύχομαι!
Φιλικά
quote:
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ???
καλυτερα να ρωτησεις τους ιδιους
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand
"the high council of zakarum"
τι μου λες βρε ανθρωπέ μου??Όταν ο άλλος φεύγει και κόβει κάθε επικοινωνία..δεν αφήνει ίχνος από πίσω του..πόσο εύκολο νομίζεις είναι να τον βρεις???
Τελικά,ποιος ο λόγος να τον ψάξεις??Δεν αξίζει..ας αποφασίσουμε και κάποια στιγμή τι αξίζουμε ως άνθρωποι!!Και φυσικά δεν αξίζουμε ανθρώπους που φεύγουν χωρίς ούτε ένα ίχνος στοργής,εκτίμησης και αγάπης..
Μια καινουρια μερα αρχιζει καθε πρωι,μια καινουρια ελπιδα και παλι απο την αρχη
quote:
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ;...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ;
ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.
ΑΛΛΑ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
... "Θέλω τους φίλους μου να δώ" λέει ένα γνωστό τραγούδι![]()
snoopy μου,
αν θέλει κάποιος να δει τους φίλους του μπορεί να το κάνει..όσον αφορά το τραγούδι..![]()
Μια καινουρια μερα αρχιζει καθε πρωι,μια καινουρια ελπιδα και παλι απο την αρχη