ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεκτονισμός - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Τεκτονισμός - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Zadok6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
23/02/2004, 22:28:38
ΑΑΑ!!! Μα τί πράγματα είναι αυτά;;;

Επειδή κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο αυτή η φωτογραφία:

H ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ

αμέσως σπεύδουμε να βγάλουμε συμπεράσματα;;;

Πάντως (μεταξύ μας, Drumx13ουλίνι), η καλή παντόφλα (που λέγεται ότι χρησιμοποιείται στις μυήσεις του 45ου βαθμού - το 45 ξέρεις, ε; το μισό του 90 ) είναι αυτή:

...με το τακουνάκι

Μη με ρωτήσετε πού το ξέρω! Δεν μπορώ ν' αποκαλύψω τις πηγές μου!!!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

lencolasΜέλος
24/02/2004, 09:18:52
quote:

Πάντως (μεταξύ μας, Drumx13ουλίνι), η καλή παντόφλα (που λέγεται ότι χρησιμοποιείται στις μυήσεις του 45ου βαθμού - το 45 ξέρεις, ε; το μισό του 90 ) είναι αυτή:

...με το τακουνάκι

Μη με ρωτήσετε πού το ξέρω! Δεν μπορώ ν' αποκαλύψω τις πηγές μου!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙΑ?ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑΚΙ ΙΣΩΣ?

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

lencolasΜέλος
24/02/2004, 09:22:11
quote:

Γιατί, καλή μου; Άνθρωποι δεν ήταν και τότε;

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ?
ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙΣ ZODAK ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΕΙΔΑΛΛΩΣ....ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ!

ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 24/02/2004 09:27:51

savelΜέλος
24/02/2004, 12:49:57
xa xa xa kala eee ,eliwsa sta gelia

24/02/2004, 14:06:26
Αγαπητή lencolas,

το πασουμάκι κυκλοφορεί και σε παραλλαγές με διάφορα χρώματα, αλλά αν θέλεις το original, θα πρέπει να προσαρμόσεις και την γκαρντα...ρόμπα σου. Λυπάμαι!!

Τώρα σχετικά με τις πληροφορίες, τις οποίες προσπάθησα να σου αποσπάσω:

ε, άμα είναι να 'ρθει ο ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ να σε πάρει, όχι μην πεις λέξη.

Πάντως, μεταξύ μας, πώς καταφέρνουν οι άτιμοι και κρύβουν την ουρά;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

C.Μέλος
24/02/2004, 21:55:40

Έχασα τον χρόνο μου.. ουπς! εννοώ γέμισα τον χρόνο μου, διαβάζοντας όλες αυτές τις σελίδες. Πραγματικά μου έφτιαξε η διάθεση. Νά'στε καλά
Εμάς τις γυναίκες μας αφήνουν απέξω στον αμιγή λεγόμενο τεκτονισμό. Αναφέρει ο κ.Λιακόπουλος : "Ο θεσμός αυτός, επαναδημιουργήθηκε κατά τον Ευρωπαϊκό Μεσαίωνα και στηρίχτηκε στις συντεχνίες των επαγγελματιών οικοδόμων – αυτών των σοφών εργατών που ανήγειραν τους καταπληκτικούς Γοτθικούς κυρίως Ναούς. Κατά την περίοδο όμως αυτή, ήταν εντελώς έξω από τις συνθήκες, οι γυναίκες να ανήκουν σε αυτές τις συντεχνίες. Έτσι, λόγοι καθαρά ιστορικοί προσδιόρισαν αυτή την εξαίρεση των γυναικών από τον αμιγή λεγόμενο Τεκτονισμό".
Κάπου αλλού διάβασα πως ο λόγος είναι πως οι γυναίκες δεν μπορούν να φιλοσοφούν!
Υπάρχουν όμως και μικτά τεκτονικά συστήματα κα8ώς και αμιγή γυναικεία

"γευόμαστε τα αρώματα του ουρανού ανακατεμένα με το πνεύμα της γης"