- Προσφώνηση προέδρου της Βουλής - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Η κυρία Πρόεδρος ανέγνωσε την προσφώνηση .
Φημίζεται για την ακριβολογία της ως έμπειρη νομικός και πολιτικός.
Τα ερωτήματα είναι πολλά.
-Είναι προειδοποίηση στον μέλλοντα πρόεδρο για τα μελλούμενα;
-Είναι προσωπική της εκτίμηση και πρόβλεψη;
-Είναι πάγια Ελληνική πολιτική πρακτική;
-Είναι μια απλή έκφραση ανησυχίας;
-Διάβασε λάθος κείμενο;(δεν το πιστεύω)
-Τι έχει στο μυαλό της η Κυρία Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων που δεν το γνωρίζουν οι Έλληνες;
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Το τόπικ θα παραμείνει όπως το έθεσα.
Ας είναι και δεύτερο.

.
.

.
.

Δεν ζήτησα την αυτοπροσωπογραφία σου Zadok
Κάποιες παρατηρήσεις όμως νομίζω πως είναι απαραίτητες:
- Zadok, πολύ σωστά παραθέτεις το Link για το(ελαφρώς) παλαιότερο Θέμα Συζήτησης! Όμως σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο, και κυρίως θεμιτό και ευγενές, αυτή τη στιγμή - δεδομένου ότι η μηχανή Αναζήτησης των Forums παρουσιάζει προβλήματα "απόδοσης"(που ελπίζουμε ότι θα ελαττωθούν ή μάλλον θα εξαφανιστούν με την αλλαγή της Δομής/Εφαρμογής των Forums) - να "απαιτεί" κάποιος πλήρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα των Συζητήσεων απ'όλους τους Συνομιλητές. Οπωσδήποτε η πληροφορία για την παραπομπή θα μπορούσε να παρατεθεί με έναν ηπιότερο τρόπο. Επίσης η παράθεση εικόνων του Βοναπάρτη ή "στύλ Βοναπάρτης" δεν βοηθούν μάλλον στην ομαλή διευθέτηση του ζητήματος.
- think4allu, ο τρόπος που απαιτείς(με σαφώς επιτακτικό τρόπο) την παραμονή αυτού του Διπλού Θέματος που ξεκίνησες δεν ταιριάζει νομίζω καθόλου στην νοοτροπία των Συζητήσεων του ESOTERICA. Από εμένα προσωπικά είναι αποριπτέος. Θεωρώ ότι πιθανότατα θα ισχύει το ίδιο και για πολλά άλλα Μέλη.
Πρωτού επίσης απαιτήσεις - με παρόμοιο, ως εμφανιζόμενο τουλάχιστον από τα μηνύματά σου, "προκλητικό" και, θα μου επιτρέψεις, υποτιμητικό τρόπο - την εμφάνιση της Εικόνας που, υποτίθεται, επισυνάπτεις στο μήνυμά σου, μάλλον θα ήταν προτιμότερο, πρώτα απ'όλα, να ελέγξεις εάν ο ίδιος έκανες... κάποιο λάθος κατά την συμπερίληψή της σ'αυτό!
Σου παραθέτω που οδηγεί το Link της εικόνας: C:1.jpg Προφανώς σε κάποιο αρχείο στον σκληρό σου δίσκο, που κανείς εκτός από εσένα δεν έχει τη δυνατότητα να δει! ... εκτός φυσικά εάν έχει στον δικό του σκληρό δίσκο κάποια εικόνα με το ίδιο όνομα αρχείου. ![]()
Φυσικά ο καθένας, και ακόμη εσύ ο ίδιος, μπορεί να ελέγξει τον κώδικα του μηνύματός σου, απλά επιλέγοντας να απαντήσει σε αυτό με "παραπομπή"...
Συνιστώ λοιπόν, ως εκ τούτων, μεγάλη προσοχή και προπαντώς ηρεμία! Ακόμη και ένα θέμα που "φέρεται" να έχει μεγάλη σπουδαιότητα, είναι αναγκαίο να προσεγγίζεται με Μεθοδευμένη, Φιλοσοφική και Ερευνητική Νηφαλιότητα!
Για το αν το ζήτημα απαιτεί ευρύτερης και "πολυπρισματικής" προσέγγισης(για παράδειγμα την φιλοξενία του σε περισσότερους, του ενός, χώρους Συζήτησης) θα πρέπει να το κρίνουμε στη συνέχεια και ειδικότερα αφότου παρατεθούν ακριβέστερα και ελέγξιμα στοιχεία. Στη συνέχεια επίσης, και με τα ίδια κριτήρια, θα διερευνηθεί εάν το Θέμα Συζήτησης του Forum .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. χρειάζεται να μεταφερθεί σε άλλον χώρο(όπως ήδη έχει ζητηθεί από συμμετέχοντες εκεί). Σε περίπτωση μεταφοράς του, πιστεύω κι εγώ πως μάλλον ο καταλληλότερος χώρος είναι ο παρών.
Εννοείται βέβαια, πως στην καινούργια Δομή των Forums θα είναι πιο εύκολο να βρεθούν καταλληλότεροι ακόμοι χώροι(για πληθώρα θεμάτων όπου υπάρχει μικρότερη ή μεγαλύτερη δυσκολία κατάταξης)! ![]()
![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------