ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

morent1130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
wiccaΜέλος
04/07/2003, 14:35:51
ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΩΣΤΑ???
ΕΠΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ???

Πέθανε μια άλλη μέρα
actionmailΝέο Μέλος
04/07/2003, 15:08:11
quote:

ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΩΣΤΑ???
ΕΠΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ???

Πέθανε μια άλλη μέρα

Μα φυσικά και δεν το δοκίμασα
Εκανα τα πάντα να μην συμβεί και δεν συνέβη
Οταν νόμισα ότι δεν άντεχα άλλο είπα " Χριστέ μου σου παραδίδω το πνεύμα μου" και τότε σταμάτησε η προσπάθεια που έκανε κάποιος ή κάτι να συμβεί αυτή η εξωσωματική εμπειρία
Προσευχόμουν , προσπαθούσα να μην συμβεί
Και μάλιστα δεν είχα ιδέα ότι επρόκειτο για εξωσωματική εμπειρία
Δεν αφέθηκα να συμβεί για να σου πω αν έπαθα ή δεν έπαθα κάτι
Πάντως το συναίσθημα δεν ήταν ευχάριστο αλλά βίαιο
Αν ήταν ευχάριστο και γαλήνιο μπορεί να το επέτρεπα
Αλλά ένιωθα ότι με πλάκωνε με έπνιγε με βίαιη πίεση και αυτό δεν το άντεχα
oneiric1Μέλος
04/07/2003, 17:33:33
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Φίλε/η actionmail, μας γράφεις:

Απλά και εγώ είχα τέτοια εμπειρία , το λεγόμενο "ίσκιωμα"
Οντως ένα βουητό , και ένα σφύξιμο και μούδιασμα , και προσπαθούσα να κουνηθώ και δεν μπορούσα και με πόναγε το στόμα , προσπαθούσα να πω το "πάτερ ημών" και δεν μπορούσα να κουνήσω το στόμα μου και να βγει φωνή και τρόμαξα τόσο που είπα " Κύριε Ιησού Χριστέ σου παραδίδω το πνεύμα μου (ούτε κατάλαβα πως μου ήρθε να πω κάτι τέτοιο) ένιωσα ότι έφευγα από τη ζωή , και τότε ένα δυνατό φως είδα και έφυγε το βουητό και ησύχασα. Αυτά εν΄ολίγοις

Αυτό το κομμάτι που μας γράφεις, δεν έχει σχέση με την αστρική προβολή. Είναι η μώρα ή sleep paralysis ή ίσκιωμα (ο καθένας το ονομάζει όπως θέλει).

Επίσης αναφέρεις ότι έχεις διαβάσει ότι το σώμα μπορεί να καταλυφθεί από δαίμονες κατά την διάρκεια της Αστρικής Προβολής.
Η δική μου άποψη είναι να διαβάσεις και άλλα βιβλία, να μιλήσεις αν γίνεται και με ανθρώπους οι οποίοι έχουν καταφέρει να κάνουν αστρική προβολή κατά βούληση. Τότε μόνο (ίσως όχι τότε μόνο αν δεν το δοκιμάσεις μόνος σου) θα αποκτήσεις άποψη για το εάν κάτι τέτοιο είναι δυνατό ή όχι. Το αν πιστεύεις στην αστρική προβολη και το εάν την θεωρείς κάτι "κακό", είναι απόλυτα σεβαστό γιατί είναι η προσωπική σου άποψη. Όμως μην λες ότι έχεις διαβάσει κάτι και άρα είναι ο κανόνας.

Καλό απόγευμα

* Irene *
~ Love is the only truth ~

wiccaΜέλος
04/07/2003, 17:37:24
HI

OTΑΝ ΒΓΕΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ? "ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΣ"??????????

Πέθανε μια άλλη μέρα
T-SEEKERΜέλος
04/07/2003, 21:35:03
quote:
Ο Θεός είναι η απόλυτη ελευθερία
Μας θέλει ελεύθερους
Μας έκανε γνωστά όσα πρέπει για να φτάσουμε στον φωτισμό
Δεν μπορείς να βγεις σε έναν αγώνα ράλλυ όταν ακόμα δεν έχεις μάθει να περπατάς
Ο Θεός μας κράτησε για μετά όσα δεν μπορούμε τώρα να αντέξουμε

επέτρεψέ μου να διαφωνήσω . ουτε φτερά μας έδωσε ο θεός αλλα αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανεβαίνουμε σε αεροπλάνα . άκου , ακόμη και εαν μας έφτιαξε ο θεός ( αν υπάρχει ) μας έφτιαξε ( πιθανότατα) σε μια μορφή που λίγα είχε να κάνει με το homo sapiens που ανήκουμε και λόγω της εξελικτικής διαδικασίας φτάσαμε εδώ που φτάσαμε . και εξάλου αν "η μοιρα μας" δεν το έχει γραφτό να αναπτύξουμε αυτές τις δυνατότητες και δεν το θελει και" ο θεός " τότε γιατί να υπάρχει αυτή η δυνατότητα ? γιατί να έχουμε ακόμη ένα 90% περίπου ανεκμεταλευτο αν δεν ήταν γραφτό μας να μειώσουμε αυτό το ποσοστό "αδυναμίας "... αν ήταν θα ήμασταν στο 100% των δυνάμεων μας και αφού δεν είμαστε και μας δίνεται η δυνατότητα γιατί να μην προσπαθήσουμε να ξυπνήσουμε καποιες απο΄αυτε΄ς τις δυνατότες ?

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

wiccaΜέλος
04/07/2003, 22:20:13
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΘΑ ΜΗΛΙΣΩ ΠΕΡΙ ΘΡΙΣΚΕΙΑΣ.

ΜΑΣ ΕΥΤΙΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ?
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΙΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ?
ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ?

ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΓΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
T-SEEKERΜέλος
07/07/2003, 21:40:54
quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΘΑ ΜΗΛΙΣΩ ΠΕΡΙ ΘΡΙΣΚΕΙΑΣ.

ΜΑΣ ΕΥΤΙΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ?
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΙΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ?
ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ?

ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΓΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ...

ας μην ξεφεύγουμε , αυτό είναι αλλο θεμα .

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

wiccaΜέλος
07/07/2003, 23:34:16
ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
actionmailΝέο Μέλος
08/07/2003, 01:27:50
Εδώ έχει κάποιες καλές απαντήσεις

http://users.aias.gr/oode/meletes/a8eism2.htm
http://users.aias.gr/oode/theos1.htm#etia
http://users.aias.gr/oode/theos2.htm

Πάντως πήγα να μουδιάσω προχτές και ένιωσα αυτό που λένε προστάδιο αστρ.προβολής αλλά το σταμάτησα σχεδόν νευριασμένος γιατί δεν ήθελα , ένιωθα ότι εξεπίτηδες κάποιοι θέλαν να με "σκανδαλίσουν" και να με κάνουν να συγκαταθέσω για να γίνει