- Διαγραφή θέματος - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
Αμαλία περνάς κρίση ταυτότητας? Ακούς εκεί μπαμπάς μου...!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Προτιμάς Πλάτωνα;
Eγώ πάντως αν δεν είχα τον Thoth την Aμαλία θα διάλεγα για πατέρα!
Kατά τα άλλα...
K ρολογάκι κ τσαντικό κ σανδαλάκι ο μεσιέ Anunnaki...
K κάπα-φτερό-περικεφαλαία (έριξα πάνω μου κάτι πρόχειρο κ ήρθα!)
σετάκι... (πως λέμε κατωσέντονο, πανωσέντονο,παπλωματοθήκη, κουρτίνα, αμπαζούρ
νυχτικό + παντόφλα όλα A-ΣO-PTI!)
Πολύ της μοδός δεν λέω -χμ.. κ γω ξέρω από αυτά...
Στο άλλο χέρι TI κρατάει, θα μου πείτε;
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
Αν ήταν έτσι τότε στο ίδιο χέρι αυτό που το περιβάλλει χαμηλά προς τον καρπό θα μπορούσε κάλιστα να είναι... ρολόι!
τιιιιι;
δεν είναι ρολεξάκι; ![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
quote:
Νομίζω πως με μία μικρή(ή μεγαλύτερη) έρευνα, θα μπορέσει όποιος το επιθυμεί να μας βρει στοιχεία για το τι ήταν οι Anunnakis, με ποιον τρόπο απεικονίζονται και το τι μπορεί να συμβολίζουν τα διάφορα στοιχεία της αναπαράστασής τους
Λοιπόν φως στο μυστήριο.
Οι anunnaki είναι οι γιοί του Anu, του Θεού του Ουρανού των Σουμερίων.
Στις παραστάσεις είναι αετόμορφοι και όχι... γατόμορφοι
Το... τσαντάκι που είναι μάλλον κουβαδάκι περιέχει το Νερό της Αιώνιας Ζωής και στο άλλο χέρι κρατάει μάλλον το ψωμί των Θεών
που δίνει και αυτό την αιώνια ζωή. Κατά άλλες εκδοχές κρατάει άνθος κομμένο από το δένδρο της Αιώνιας Ζωής.
Το μεγάλο μυστήριο του... Rolexακιού όμως παραμένει άλυτο. ![]()

quote:
γιατί να μου το πει αυτό...
Βρε Anounakis, "μα βρε Anounakis" !!
Μην παραπονιέσαι και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε Ανού-σιες διερωτήσεις! (βρε πώς τα χειρίζομαι τα Σουμεριακά τελευταία! σκέψου και να τα "σφήνωνα" καλύτερα - τι να πω, αφού σφηνοειδής είναι η γραφή;)
Αφού, στην ουσία σε είπα "Αητό" ! (ο thoth έλυσε το μυστήριο τελικά και νομίζω ότι σε "ανέβασε" στον Ουρανό του Anu τουλάχιστον)
Δεν το προτιμάς από το "Γάτο" αλήθεια; (βέβαια εάν κρίνω από την εικόνα της ψηφιακής σου υπογραφής το "ήταν ένας γάτος, γάτος πονηρός, κάθε που εβράδιαζε ντύνονταν γαμπρός..." κ.λπ. πιθανώς και να σε εκφράζει)
Ο thoth λοιπόν, κερδίζει... ένα σταυρόλεξο !!
Να το φτιάξει δηλαδή ! ![]()
![]()
![]()
Κατά προτίμηση με θεότητες διαφόρων Πολιτισμών και Συμβολισμούς!
Ε, thoth, ωραίο δεν είναι το δώρο;
Εάν δεν το παραλάβεις μέχρι την προκαθορισμένη ημερομηνία ../../200. , μπορείς να πάρεις το Rolex του Anunnaki! ![]()
Πέρα από την πλάκα τώρα:
- Δικαίως ο thoth επιμένει στο "οι Anunnaki" και όχι "οι Anunnakis" (ας μην "αγγλοποιούμε" και όλους τους όρους ανεξέλεγκτα)
- Το "Rolex" στο χέρι των Anunnaki παραμένει ακόμη ένα Μέγα Μυστήριο. "Ο Τολμών Νικά", δηλαδή! Εμπρός ξεχυθείτε στα μονοπάτια της Έρευνας γιατί πολλά τα δώρα κες & κοι! Έρχονται και Γιορτές! Είδατε τι κέρδισε μόλις πρίν λίγο ο thoth !![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
Αν και υποψιάζομαι ότι δεν μπορεί να οριστεί πραγματικότητα γιατί είμαστε μέρη του χρόνου,είμαστε μέσα στο χρόνο...
Έτσι δεν είναι ή πάλι χαζομάρα έγραψα?
Όντως και έτσι μπορούμε να σκεφτούμε το Θέμα. Και θα είναι μία σωστή οπτική οπωσδήποτε!
Γενικά θα μπορούσαμε να καταλήξουμε στο "δεν μπορεί να οριστεί μία πραγματικότητα"!
Δεν μπορούμε και να καταλήξουμε πάντως στο "Υπάρχει MIA πραγματικότητα". Αυτό μπορούμε όμως να το Διαισθανθούμε!
Τι λέτε; Αρκεί αυτό;
Είναι μέσα στις δυνατότητές μας να "διαγράψουμε"(η πρώτη "στροφή" γύρω από το "θέμα" νομίζω πως ολοκληρώθηκε) την πραγματικότητά μας για να φτάσουμε στην Πραγματικότητα;
Ή(...άντε βρε thoth κι εσύ με τα "μπερδέματά" σου): μπορούμε να ανασυνθέσουμε την Αιωνιότητα από τα θραύσματά της στον χρόνο - "ο σπασμένος καθρέπτης μπορεί να γίνει σωστός;"
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
Ο thoth λοιπόν, κερδίζει... ένα σταυρόλεξο !!
Να το φτιάξει δηλαδή !
Κατά προτίμηση με θεότητες διαφόρων Πολιτισμών και Συμβολισμούς!Ε, thoth, ωραίο δεν είναι το δώρο;
(...)
"Ο Τολμών Νικά", δηλαδή! Εμπρός ξεχυθείτε στα μονοπάτια της Έρευνας γιατί πολλά τα δώρα κες & κοι! Έρχονται και Γιορτές! Είδατε τι κέρδισε μόλις πρίν λίγο ο thoth !
Βρε Admin, σοβαρά τώρα, αυτό το "δώρο" που μου... "χάρισες" το θεωρείς τόσο καλό, που το θεωρείς και κίνητρο για να σου απαντήσουν κι άλλοι;;; ![]()
Απελθέτω απ' εμού το πικρόν ποτήριον τούτο ![]()

Xμ.. να'ναι λίγο "εύκολο" όμως...
Tέλοσπαντων, καλημέρα σας, πάω να ξεχυθώ στα μονοπάτια της έρευνας!
Γμτ! πάλι σκόνταψα! ![]()
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

γιατί να μου το πει αυτό ο