ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μετά το θάνατο τι::::::: - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Μετά το θάνατο τι::::::: - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

beyond61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
UnseenΜέλος
18/12/2006, 09:14:47
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους

Τι καλά που τα λέτε όλοι, τι όμορφα και με πόση πληρότητα ξεδιπλώνει καθένας τη δική του αλήθεια, όμως η μεγαλύτερη αλήθεια απ' όλα όσα λέγονται εδώ είναι σε κάτι που δεν λέγεται: είναι στην αίσθηση της πληρότητας που νιώθουμε όταν ξέρουμε ότι ερχόμαστε από το σωστό σημείο και βλέπουμε να το αναγνωρίζουν οι υπόλοιποι συνομιλητές μας και να μας αποδέχονται.

Φίλε μου Chastity αν και τα 6.500.000.000 ασχολούνταν με τον εσωτερισμό, ίσως ο πλανήτης μας να είχε επιτελέσει το έργο του και να άλλαζε διάσταση. Επί του παρόντος, προσωπικά δέχομαι ότι κάποιοι άνθρωποι φορούν τα χειρότερα ενεργειακά τους *ρούχα* για να βοηθήσουν τους υπόλοιπους να πάρουν το μάθημά τους. Δέχομαι επίσης ότι ίσως υπάρχουν ψυχές που δεν έρχονται για να μάθουν, αλλά όπως λέει ο Ρίτσαρντ Μπαχ που προανέφερα σε ένα άλλο βιβλίο του (στις "Ψευδαισθήσεις"), και για ψυχαγωγία, όπως πηγαίνει κανείς στον κινηματογράφο και του αρέσει μια ταινία που για άλλους είναι *δύσκολη*, *ανυπόφορη*, *πεζή*....

Ίσως λοιπόν να έχεις δίκιο, όσο κι αν άτομα όπως ο Dying Incubus ή εγώ δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε σε κάτι άλλο από την απόλυτη δυνατότητα του ανθρώπου και δυσκολευόμαστε να ΜΗΝ εμπιστευόμαστε το γεγονός ότι μπορεί να μεταμορφωθεί ανά πάσα στιγμή. Και ναι, ίσως η αλήθεια να είναι ότι είναι κανείς έτοιμος για την αλήθεια μόνο όταν... είναι έτοιμος και όχι πριν. Ίσως όμως να είναι επίσης αλήθεια ότι αυτό που πιστεύουμε εγώ και ο Dying Incubus δημιουργεί ένα είδος πνευματικού χώρου που διευκολύνει την εξέλιξη κάποιων ανθρώπων και ο χώρος αυτός λέγεται (ξανά και πάντα) *αποδοχή*...

Ίσως η ύστατη αλήθεια να είναι Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, άλλωστε διαμορφώνοντας την προσωπική μας αλήθεια, δεν διαμορφώνουμε ανάλογα και τον κόσμο γύρω μας, τουλάχιστον για μας τους ίδιους; Όπως στο παράδειγμα με το ηλιοβασίλεμα και τον πίνακα που έδωσα πιο πάνω.

Καλή μου λίλιθ εξαιρετικά τα ποστ σου , να είσαι καλά.

Με αγάπη,
Unseen

***** Συγχώρεση. Αγάπη. Ευλογία. *****

Edited by - Unseen on 18/12/2006 09:19:15