ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO'S ΣTIΣ AΓIOΓPAΦIEΣ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO'S ΣTIΣ AΓIOΓPAΦIEΣ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
08/08/2005, 17:32:58
μηπως εχετε δει την ταινια STARGATE? εξηγει μαλλον κατι πιθανο μεν, αλλα για κατι μυστικο που κρυβεται στις πυραμηδες, στα δωματια "εξαερισμου" ή διαφυγης οπως τα ονομασαν (διαφυγης ομως για που????)

...and the Predators will win...

urbis et orbis

CentariusΜέλος
08/08/2005, 17:38:07
Τώρα κατάλαβα.... να΄σαι καλά φίλε Predator γιατί όχι... τόσες ταινίες και βιβλία έχουν βγεί προφητικά....βλέπε Ιούλιος Βέρν.....Στήβεν Σπίλμπεργκ....κ.α....Πρόσφατα άκουσα ότι ανακάλυψαν άθικτο DNA Τυραννόσαυρου και όλων το μυαλό πήγε στο Τζουράσικ Πάρκ....Γιατί και όχι το Stargate να μην αποδειχθεί προφητική.....

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

08/08/2005, 17:41:25
Πόσες ταινίες διαφόρων σκηνοθετών (Σπήλμπεργκ κτλ) θα ήθελαν να μας περάσουν διάφορα μηνύματα....

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

08/08/2005, 17:44:43
ισως να υπαρχουν αστροπυλες, οπου οι πολιτισμοι οι μεγαλοι που εξαφανηστικαν, να μπηκαν σε αυτες και να ταξιδεψαν σε αλλο γαλαξια, παρεμφερη με τον δικο μας...αυτο ποτε δεν θα το μαθουμε, γιατι ακομα δεν μπορεσαμε να αηοιξουμε αυτα τα μυστικα δωματια της Μεγαλης Πυραμιδας της Αιγυπτου...ειχα δει ενα ντοκυμαντερ στην ΕΤ3, που καποιος ανακαλυψε ενα μεγαλο δωματιο (και μπηκε κιολας) κατω απο την Σφιγγα, αλλα εκει τελειωνε αυτο το ντοκυμαντερ...δεν ξερω αμα εχουν δειξει το υπολοιπο, η αμα δεν το ειχε η ΕΤ3 να το δειξει...αλλα προφανως κατι το συνταρακτικο θα ειχε...

...and the Predators will win...

urbis et orbis

KrisnnaΜέλος
08/08/2005, 20:52:45
Η τελευταία λύση με τις αστροπύλες είναι η πιθανότερη, υπάρχει και η θεωρία με τις μαύρες τρύπες.
Το γεγονός πάντως είτε να ήρθαν εξωγήινοι, να τα κατασκεύασαν και να γύρισαν πίσω είτε να είχαμε εμείς έναν υπερεξελιγμένο πολιτισμό που να μετανάστευσε σε άλλα άστρα δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά.
Και το μεγαλύτερο ερώτημα είναι οι αποστάσεις. Για να μεταναστεύσουν κάπου αλλού που απέχει 100 ή 200 έτη φωτός απο την γή πρέπει να έχουν σάν μέσο διαστημόπλοιο που να κινείται με την ταχύτητα του φωτός και μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους να έχουν γεννηθεί και πεθάνει 5-6 γενιές. Για τον άνθρωπο όπως τουλάχιστον τον ξέρουμε κάτι τέτοιο είναι παντελώς αδύνατο όσα μέσα και να διαθέτει.
Άρα θα είχαν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες άν υπήρξαν απο αυτές που δέν θα μπορούσαμε να φανταστούμε και θα μπορούσαν να κινηθούν σε περισσότερες διαστάσεις απο τον γνωστό τρισδιάστατο κόσμο.
Και ο άνθρωπος έχει πολλές δυνατότητες απο μόνος του αλλά στην σημερινή εποχή δέν μπορεί καθόλου να τις βρεί. Ίσως σε παλιότερες εποχές τις είχε βρεί και γι'αυτό κατασκεύασε όλα αυτά που τα βλέπουμε σήμερα και απορούμε (Πυραμίδες κα.)
Αργότερα πιθανώς λόγω της κακίας του έχασε τις δυνατότητες αυτές.
Αυτή είναι η πιθανότερη επιστημονική εξήγηση.

"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

08/08/2005, 22:33:06
quote:
Η τελευταία λύση με τις αστροπύλες είναι η πιθανότερη, υπάρχει και η θεωρία με τις μαύρες τρύπες.
Το γεγονός πάντως είτε να ήρθαν εξωγήινοι, να τα κατασκεύασαν και να γύρισαν πίσω είτε να είχαμε εμείς έναν υπερεξελιγμένο πολιτισμό που να μετανάστευσε σε άλλα άστρα δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά.
Και το μεγαλύτερο ερώτημα είναι οι αποστάσεις. Για να μεταναστεύσουν κάπου αλλού που απέχει 100 ή 200 έτη φωτός απο την γή πρέπει να έχουν σάν μέσο διαστημόπλοιο που να κινείται με την ταχύτητα του φωτός και μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους να έχουν γεννηθεί και πεθάνει 5-6 γενιές. Για τον άνθρωπο όπως τουλάχιστον τον ξέρουμε κάτι τέτοιο είναι παντελώς αδύνατο όσα μέσα και να διαθέτει.

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω, φίλε μου!
Πουθενά δεν έχει καταγραφεί μία "μαζική φυγή" των ανθρώπων ούτε έχουμε στοιχεία να συνηγορούν υπέρ αυτού.
Επίσης, αν οι άνθρωποι που ήταν εξελιγμένοι έφυγαν, ποιοί έμειναν πίσω?
Δεν θα έπρεπε να είχε ερημωθεί η Γή?
Και τέλος, αν δεχτούμε οτι είχαν τόσα υπερσύγχρονα μέσα δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την υποτιθέμενη απειλή που θα τους έκανε να τραπούν σε φυγή...?

09/08/2005, 00:22:12
quote:
Και το μεγαλύτερο ερώτημα είναι οι αποστάσεις. Για να μεταναστεύσουν κάπου αλλού που απέχει 100 ή 200 έτη φωτός απο την γή πρέπει να έχουν σάν μέσο διαστημόπλοιο που να κινείται με την ταχύτητα του φωτός και μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους να έχουν γεννηθεί και πεθάνει 5-6 γενιές.

Υπάρχουν ταχύτητες μεγαλύτερες από αυτή του φωτός.
Αλλά και διάφοροι άλλοι τρόποι.
Η επιστήμη της φυσικής είναι ακόμα στα σπάργανα ίσως, αλλά από όσο
θυμάμαι έστω θεωρητικά υπάρχουν διάφορες άλλες θεωρίες που ανατρέπουν αυτό που λες,με τις αποστάσεις και την ταχύτητα.
Άλλωστε στο σύμπαν ο χρόνος είναι διαφορετικός.
Νομίζω το τεκμηρίωσε ο Αινστάιν.
Μπορεί να κάνω και λάθος.
Οι γνώσεις μου στη φυσική είναι περιορισμένες.
Αν γνωρίζει κάποιος ας το αναλύσει.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

09/08/2005, 00:45:02
Ελευθερία μου, δεν ξέρω και τόσα από Φυσική αλλά δεν έχω μάθει για κάποια ταχύτητα που να είναι μεγαλύτερη του φωτός...

CentariusΜέλος
09/08/2005, 01:16:45
quote:

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω, φίλε μου!
Πουθενά δεν έχει καταγραφεί μία "μαζική φυγή" των ανθρώπων ούτε έχουμε στοιχεία να συνηγορούν υπέρ αυτού.
Επίσης, αν οι άνθρωποι που ήταν εξελιγμένοι έφυγαν, ποιοί έμειναν πίσω?
Δεν θα έπρεπε να είχε ερημωθεί η Γή?

Και πού πήγαν όλοι οι λαοί που είχαν τεράστια ανάπτυξη βλέπε Αιγύπτιους,Βαβυλώνιους,Σουμέριους και άλλους πολλούς....δεν αναφέρω τους Έλληνες μην αναφερθώ και για εθνικιστής...
Άμα μάθεις θα μου πείς και εμένα???
Κανεις απο τους τότε αναπτυγμένους λαούς δεν βρίσκεται τώρα στο προσκήνιο (εκτός ίως απο τους κινέζους) αυτό πώς το εξηγείς????
Απλά δεν έχουμε γραπτά στοιχεία η ίσως υπάρχουν και δεν το ξέρουμε όλα πάντως συνηγορούν σε μια μαζική φυγή......

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

elfeyeΜέλος
09/08/2005, 03:28:02
ΥΠΕΝΘΗΜΗΖΩ ΠΩΣ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΙΝ 23.000 ΧΡΟΝΙΑ...

09/08/2005, 08:29:09
Centarius, εννοούσα φίλτατε οτι η άποψη πως οι εξωγήινοι είναι κοντά πλασματάκια, με μεγάλα μαύρα μάτια και πράσινο δέρμα είναι πολύ ψεύτικη για να είναι αληθινή...
Για αυτό είπα οτι είναι πολύ αμερικανοποιημένη αυτή η θεωρία για την εξωτερική τους εμφάνιση...

CentariusΜέλος
09/08/2005, 15:44:08
Μάλλον δεν με κατάλαβες, έλεγα μήπως τα πράσινα ανθρωπάκια.....δεν είναι τόσο πράσινα και διαφορετικά απο εμάς αλλά είναι ακριβώς σαν εμάς .... στηριζόμενος ότι είναι μακρινοί μας πρόγονοι....με πιάνεις τώρα?????

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

CentariusΜέλος
09/08/2005, 15:48:03
quote:

ΥΠΕΝΘΗΜΗΖΩ ΠΩΣ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΙΝ 23.000 ΧΡΟΝΙΑ...

Περιττό να πω πως συμφωνώ απόλυτα με αυτην την θεωρία καθότι πολλά γεγονότα μας οδηγούν εκεί.....
Γνωρίζω αυτη την θεωρία του Αινστάιν και είμαι απο τους θερμούς υποστηρικτές της...
υπάρχει και ένα βιβλίο το οποιό θα προσπαθήσω να βρω και να σας πω το τίτλο του!!!!

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

Lord_AsrielΜέλος
09/08/2005, 16:15:26
quote:

quote:

Ποιά είναι αυτή η θεωρία;

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.

CentariusΜέλος
09/08/2005, 16:32:23
Βασικά η θεωρία του στηρίζεται στα θαυμαστά αρχιτεκτονικά τεχνολογικά και χιλιάδες άλλα επιτευγματα γνωστά και άγνωστα σε μας που είχαν καταφέρει οι αρχαίοι λαοί τα οποία ακόμα και σήμερα είναι ανεξήγητα για την ακρίβεια τον σκοπό και τα μέσα με τα οποία κατασκευάστηκαν και για το μεγάλο κενό στην καταγραφή της ιστορίας καθώς και στο πού οφείλετε η παύση αυτής της ανάπτυξης.....
και πολλά άλλα ερωτήματα στα οποία βασίζετε η θεωρία του για περισσότερες λεπτομέρειες θα κοιτάξω αν μπορώ να βρώ την σχετική βιβλιογραφία!!!

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

10/08/2005, 01:04:13
quote:
Ελευθερία μου, δεν ξέρω και τόσα από Φυσική αλλά δεν έχω μάθει για κάποια ταχύτητα που να είναι μεγαλύτερη του φωτός...

Φίλε μου θεωρητικά, τα ταχυόνια τρέχουν με ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός.
Αλλά αυτό ανήκει μάλλον σε άλλο θέμα.
quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Περιττό να πω πως συμφωνώ απόλυτα με αυτην την θεωρία καθότι πολλά γεγονότα μας οδηγούν εκεί.....

Δεν γνωρίζω αυτή τη θεωρία.
Περιμένω πάντως βιβλιογραφία αν υπάρχει.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

10/08/2005, 02:01:37
quote:
Μάλλον δεν με κατάλαβες, έλεγα μήπως τα πράσινα ανθρωπάκια.....δεν είναι τόσο πράσινα και διαφορετικά απο εμάς αλλά είναι ακριβώς σαν εμάς .... στηριζόμενος ότι είναι μακρινοί μας πρόγονοι....με πιάνεις τώρα?????

Νομίζω πως σε έπιασα....

quote:
Γνωρίζω αυτη την θεωρία του Αινστάιν και είμαι απο τους θερμούς υποστηρικτές της...
υπάρχει και ένα βιβλίο το οποιό θα προσπαθήσω να βρω και να σας πω το τίτλο του!!!!

Δεν την έχω ακούσει αυτή τη θεωρία και θα ήθελα να μάθω το βιβλίο που το αναφέρει αυτό.
Αν όμως έφυγαν οι άνθρωποι με διαστημόπλοια το 21.000 Π.Χ. πώς γίνεται κι είμαστε εμείς ακόμα εδώ..?
Λογικα θα μας επέστρεψαν, σωστά?

elfeyeΜέλος
10/08/2005, 12:11:53
ΛΑΘΟΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.DYING INCUBUS,ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ...Α,ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 100.000 ΧΡΟΝΙΑ.

10/08/2005, 12:38:54
Δεν το γνωρίζω το βιβλίο αυτό αλλά αν το βρώ μπορεί να το αγοράσω να μάθω περί αυτής της απόψεως.

AtvaΜέλος
10/08/2005, 15:23:10
Για να κρατήσω το main link του topic του/της Beba και επειδή είδα ότι στο site που μας προτείνει δεν την έχουν συμπεριλάβει θα ήθελα να παραθέσω την τοιχογραφία του Pietro della Francesca L'"Esaltazione della Croce" στο Αρέτσο της Ιταλίας, όπου επάνω δεξιά (πάνω από τον πύργο και δίπλα από το δένδρο αιωρούνται ΑΤΙΑ)

"Κονξ Ομ Πανξ"