- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
γιατί όχι και 6890...Αυτό είναι που λέμε το κάναμε
γήπεδο... Οι χουλιγκάνοι μας έλειπαν...
Πάντως , σύντομα και το χιλιάρμενο στο Αιγαίο...Ήδη
μαζεύουν κόσμο οι αμερικάνοι....
Με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα, περιμένουμε
ενέργειες των ρώσων, απέναντι σε χαρτί της Δύσης, όπως ας
πούμε την Τουρκία...
Τις επόμενες μέρες αναμένεται και το USS Mount Whitney να περάσει από τα στενά προς τη Γεωργία.
θλ
θλ
quote:
(γαμώτο δεν ξέρω πως γίνεται η απάντηση με παραπομπή!)
πατας το τελευταιο εικονιδιο με το "βελακι"

quote:
[quote](γαμώτο δεν ξέρω πως γίνεται η απάντηση με παραπομπή!)
πατας το τελευταιο εικονιδιο με το "βελακι"
sorry, έκανα ένα πείραμα!!

Edited by - PREDATOR on 25/08/2008 20:57:21
Π.χ.
Με το που πατάω το τελευταίο εικονίδιο κάλυπτεται όλη η σελίδα με το προηγούμενο μήνυμα
2. Βάζεις πριν το κείμενο που θέλεις το [quοte] και στο τέλος του κειμένου το [/quοte]
Ετσι, τώρα έχεις:
quote:
Με το που πατάω το τελευταίο εικονίδιο κάλυπτεται όλη η σελίδα με το προηγούμενο μήνυμα

macedon
[Με το που πατάω το τελευταίο εικονίδιο κάλυπτεται όλη η σελίδα /quote]
1. Στο κάτω μέρος της σελίδας έχει ένα link που λέει: Απάντηση στο θέμα. Εγώ πατάω δεξί κλικ και το ανοίγω σε χωριστό παράθυρο ώστε να έχω σε άλλη σελίδα όλα τα σχόλια. Δε χρησιμοποιώ το μικρό εικονίδιο με το βελάκι γιατί μου βγάζει να σχολιάσω όλο το μήνυμα, πράγμα που μπορεί να είναι δύσκολο όταν θέλεις να σχολιάσεις κάποια τμήματα του μηνύματος.
2. Επιλέγεις το κείμενο που θέλεις να σχολιάσεις και το αντιγράφεις με copy-paste στο δικό σου το σχόλιο. Ας πούμε θέλεις να σχολιάσεις το σχόλιο του PREDATOR "το πετυχες στο περιπου ομως"
3. Στο χώρο που γράφεις την απάντησή σου θα έχεις τώρα το κείμενο
το πετυχες στο περιπου ομως
4. Πριν τη φράση αυτή βάζεις [quοte] και στο τέλος της φράσης αυτής βάζεις το [/quοte]. Ετσι στο χώρο που γράφεις το σχόλιό σου, θα έχεις το κείμενο με την παρακάτω μορφή:
[quοte]το πετυχες στο περιπου ομως[/quοte]
5. Εκεί που γράφεις το σχόλιό σου, στο κάτω μέρος, έχει τρία κουμπιά. Το μεσαίο λέει "προεπισκόπηση" και θα σου δείξει πώς ακριβώς θα εμφανιστεί το κείμενό σου όταν το στείλεις. Αν πατήσεις το κουμπι αυτό, θα σου ανοίξει ένα νέο παράθυρο που θα σου εμφανίσει το κείμενο οπως θα φαίνεται. Αν ακολούθησες τις οδηγίες, θα έχεις:
quote:
6. Πατάς το πλήκτρο "αποστολή νέας απάντησης" στο κάτω μέρος της οθόνης που γράφεις την απάντησή σου και στέλνεις την απάντηση που θα εμφανιστεί όπως ακριβώς σου έδειξε στην προεπισκόπηση.
Για δοκιμασέ το πάλι...

macedon
quote: